ader künnab põldu
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kellega ma peaksin abielluma?
Collapse
X
-
Kahjuks pole enam teda (neid) kellele helistada, kuid soovitus on Sul õige.Algselt postitas jazzjansa Vaata postitust
Olge mõnusad ja nautige töönädalat! Helistage vanaemale kuniks veel on kellele helistada!
Helistan siis vennale kaugele maale.Tundmatu - ehk mida mina ka tean
Kommentaar
-
Hommik!Algselt postitas Mikusiku Vaata postitustKäis täna keegi filmi "Vutikohtunikud" ka vaatamas?
See oligi minu arust täpselt nii hea, kui lootsin.
Howard Webb jättis väga-väga sümpaatse mulje ja ka filmis tundusid kõik kohtunikud tavaliste ja lihtsate inimestena, mida nad ka tegelikult ju on.
Mõnda aega suhtun kindlasti kohtunikesse leebemalt, aga nagu Webb ka mainis, siis see kaob kiiresti
Õnnetuseks ei õnnestunud minul istekoha väärilisi pileteid endale soetada, kuna need olid kõik selleks hetkeks kui mina kinno jõudsin juba kõik välja müüdud, samas saime pingiridade kõrval olevatelt trepiastemtelt filmi siiski ära näha. Vaatamata asjaolule, et tagumikualune pehmel toolil istununa võrreldes end üsna ebamugavalt tundis,julgeksin siiski väita, et tegemist võis olla minu suurima filmielamusega üldse tänavuse Pöffi raames. Mikusiku võib Teile täpsemalt pajatada, mida seal räägiti või ei räägitud, minu soovitus on Teil ise seda vaatama minna. Paljud Teist siin üldse Pöffil käivad või käinud on? Ma mõtlen et nagu käinud, mitte niisama "oh lahe, Pöff on. Ma lähen ka" vaimustuses sealt läbi silganud on. Eile sattusin nimelt MSN-is vestlema ühe väga ammust aega tuttava sõbranjega. Kuidagiviisi läks meie jutt üle käimasolevale Pöffi filmifestivalile ning tütarlaps siis rääkis, et ta käis ka Pöffil ära nüüd ning just nimelt sellepärast et oleks käidud. Ma ei saanud algul ta jutust täpselt aru, et mis mõttes "käis ka ära" ja võib ennast nüüd ka kultuurseks pidada, aga siis ta selgitas mulle seda "kultuurseks" olemise põhimõtet. Nimelt oli ta käinud enda sõbrannade seltskonnas koolitusele, mille käigus jõuti üheskoos seal arusaamisele, et selleks et inimene end "kultuurseks" võiks pidada, peab ta vähemalt kord aastas Pöffil käima. Ja nii ta siis läks ja käis.
Mis see niipalju Teisse puutub? No aga vaadake, kas Teie julgeksite end pärast nüüd selle teadmise teadasaamist kultuurseks veel pidada kui Pöffil käimata.
LAUPÄEV, 5.12
15:00 VUTIKOHTUNIKUD, Sõprus.
Edukat filminautimist kultuuritud!Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
"Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."
Kommentaar
-
Hommik!
Headel lastel käivad ainult päkapikud. Halbadel lastel käivad tont Huugod. Hugod aga teatavasti magusat ei armasta, mistõttu nad ka sussi sisse midagi ei too . Just säärasel viisil õpetatakse väiksele võsukesele käitumisnormatiive selle kohta, miks peaks laps oma vanematele "hea laps " olema ning kasvõi õigeaegselt õhuti magama minema. Täpselt sarnaste suunavate ning õpetavate ning mõtlema panevate õpetussõnade ning juhtnööride alusel tuleks teinekord ka täiskasvanutele käitumist õpetada. Näiteks kasvõi seda , miks peaks meesterahvad prill-laua ülesse tõstma või kui ülesse saabki tõstetud , siis hilisemalt kui asi aetud, tuleks see ka alla tagasi lasta. Kusjuures koomiline, meil kontoris siin olen täheldanud sellist juhtumit, kus allalaskmisprobleem on silmaga seletatav isegi ühel naisterahval. Samas mulle on alati tema puhul jäänud mõistetamatuks, miks üldse tal prilllaud üleval peaks olema, aga juu on siis niimoodi õpetatud ja kasvatatud. Imelik on üldse mõelda, et sellest peaks nagu üldse rääkima täiskasvanutele. Jah, väiksele lapsele tuleb tahes tahtmata meelde tuletada, et tõmba vett peale, ära mööda potist lase, pese käed puhtaks pärast, aga et seda sama teinekord ka täiskasvanutele meelde peaks tuletama, egas normaalselt ei kujutaks ju ette küll. Aga näed peab. Vanasti oli selles suhtes lihtsam. Läksid põllule, kaevasid augu, panid kaks tokki püsti ja oligi sul peldik valmis. Ei mingeid prilllaua ülesse tõstmise ega käte pesemisi. Aga noh , eks ajaga muutub paljutki.
WC juhtumitest rääkides, ei saa üle ega ümber sellest teemast, mis kõiki meesterahvaid juba väiksest saati painab. Nimelt, miks naised alati vähemalt kahekesi peldikusse sisenema peavad ning millest seal siis räägitakse ? Saamaks küsimusele täit vastust, pöördusin oma murega , otse algallika poole. Ehk sis korraldasin väikse küsitluse enda naistuttavate hulgas. Küsitluse vastused ei pretendeeri kindlasti mitte absoluutsele tõele, kuid mingit selgust siiski nad meile andma peaks.
KAINES OLEKUS:
Võetakse kätepaberirullist jupp paberit ning hakatakse sellega WC kabiini ust porist puhtaks küürima , mis on sinna kellegi Teise poolt maha jäetud.
Tehakse meiki, et seda siis minut hiljem maha võtta saaks.
EBAKAINES OLEKUS:
Kirjutatakse huulepulgaga WC-s paiknevale peeglile "Tanel Padar - HOT".
Suudeltakse WC-s sõbranna mehega, samal ajal kui enda mees parasjagu sõbrannaga tantsimas on.
Kooritakse ennast alasti(TOIM. - või noh peaaegu alasti. Bikiinide väele), et tantsupõrandal tudengimissi valmised võitnud neiule tõestada, et tegelikult oleks tema pidanud võitjaks hoopiski kuulutatama.
Satutakse meeste WC-desse , kraanist jooksvat vett kinni keerama.
Naeratage homme rohkem kui täna, ning täna rohkem kui eile. See aitab Teil tuju paremaks teha.Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
"Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."
Kommentaar
-
Hommik!
Detsember. Jõulud. On andmise aeg
Öeldakse et detsember on see aeg aastas, mil tuleks oma pere ning lähedastega rohkem koos aega veeta, kuna see on viimane võimalus seda veel sel aastal teha. Teist võimalust sel aastal enam ei tule. Mõelge sellele, kas Teie olete tänavu piisavalt aega oma perele pühendanud? Kui ei ole, siis tehke seda. Tehke paus oma argipäevade toimetustes, võtke naine ning laps käevangu, ning minge kasvõi Solarise katusel olevat jõuluvana ning põhjapõtru kaema. Liiga lapsik, kes neid jõuluvanasid ikka enam usub? Aga las olla! Saadke kuradile kõik, kes selle jutu peale, et ma nüüd lähen jõuluvana vaatama, naerma hakkavad ning imelikuks Teid pidama hakkavad. Ma iseenesest ei näe küll selles midagi imelikku või taunitavat, et lisaks lastele ka täiskasvanud siiralt rõõmustada võivad, kui nn. jõuluvana näevad.
Nautige detsembrit, olgu mõnusad ning tehke lähedastele kingitusi. Kui Teil puudub võimalus kinkida midagi materiaalset, kinkige neile tükike iseennas - Iseenda ajast .Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
Kommentaar
-
Hommik!
Seks võib kujuneda ka agressiivsuse või viha väljaelamise vahendiks. Viha taga on ühelt poolt kättemaksuiha ja teisalt tahtmine leida uuesti kaotatud lähedus. Tagajärjeks on paraku ainult süvenev üksildus, kasvav raev ja vastupandamatu sund väljendada viha seksi kaudu.
„Seksuaalisuus“ , Dan Apter, Leena Väisälä, Kari Kaimola, 2006Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
Kommentaar
-
Hommik!
Põletavad Leegid
Ideaalid on siia maailma loodud,
et võiks võtta sukavarda ning öelda - olgu kootud.
Sukavarras sukavardaks, piim olgu parem poest toodud,
pärast raisk mõni veel ütleb, et näed see seal on poodud.
Naistel on tavaliselt kombeks võtta endale kass,
kui mitte päris, siis vähemalt selline, kellel oleks vähemalt oma pass.
Pass passiks, olulisem on õigeaegselt võtta kapist õige tass,
pärast juhtub muidu nii, et sulle võibki üksnes jääda Liis Lass.
Igal asjal on siin maailmas oma hind,
kui mitte materiaalne, siis kindlasti selline millele võiks öelda- sellel seal on rind,
Rind rinnaks, paraku ei saa igale poole sisse lennata kui lind,
pärast tuleb veel kurat aru anda ning öelda midagi, mis puudutaks Sind.
Written by Karev, detsember 2009Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
Kommentaar
-
-
Hommik!Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitustsoovige mulle edu.
Kunagi mul oli üks sõbranna, kes kippus minult alalõpmata aru pärima, et kus ma olen ja mis ma teen. Kuna mulle see asi tol ajal mitte kohe ei meeldinud , otsustasin pärast mõningast kaalumist , et vot nüüd sellest hetkest peale ta enam minu sõbranna ei ole. Et olgu kellegi teise oma, aga mitte minu. Niisiis mõeldud-tehtud ning tagajärjeks oli see, et meie teed läksid lahku, lõpetuseks soovisin talle üksnes edu ning tema vastas viisakusest samaga. Nüüd tagantjärele olen vahest mõlnud, et tore sõbranna oli, et huvitav küll, miks ma tol hetkel seda õigeaegselt ei osanud küll näha. Loll olin, mis muud.
Smörr, mis muud kui et edu Sulle igaljuhul , olgu mistarbeks see edu siis vajalik
Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar