Mis arvate, mis skoor täna võib tulla?

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Manchester United FC

Collapse

X
- 

aga kui penalti sisse lööb kas siis mängib hästi või ma ei saanud nüüd aruAlgselt postitas Beckham4ever Vaata postitustManU võidab, see on fakt. mis skooriga...pakun 2-0. kui rooney lööb värava, siis mängib ta hästi, aga kui nt ManU on taga ja rooney ei realiseeri oma võimalusi, siis ta ka ei löö väravat. tema vihahood on ka nii nagu nad on
Kommentaar
 - 

Nõustun täielikult.Algselt postitas Beckham4ever Vaata postitustkui rooney ei realiseeri oma võimalusi, siis ta ka ei löö väravat.
Kommentaar
 - 

Algselt postitas Beckham4ever Vaata postitustManU võidab, see on fakt. mis skooriga...pakun 2-0. kui rooney lööb värava, siis mängib ta hästi, aga kui nt ManU on taga ja rooney ei realiseeri oma võimalusi, siis ta ka ei löö väravat. tema vihahood on ka nii nagu nad on
vot sellega ma nõustun + kui ta realiseerib oma võimaluse, siis tuleb värav ka

Kommentaar
 - 

Seisul 1:0, suurem osa teisest poolajast oli mäng üsna närviline, Hull oli kohati väga lähedal viigistamisele... Muidugi tuleb 4:0 võiduga rahule jääda, mäng oli suuremas osas kontrolli all, võit oleks vabalt võinud ka suurema skooriga tulla.
Hoolimata neljast väravast, ei valiks mina MOM ainult Rooney`t, vaid ka paljukirutud Nani. Oli näha, et mees on suures mängunäljas ja võitles innukalt. Tsenderdused ja ka teise väravani viinud karistuslöök olid kvaliteetsed. Ilmselt on mees kõvasti vaeva näinud

Hea meelega näeksin teda järgmisestes mängudes nii ManCity ja Arsenali vastu.
Rooney edukaim väravakütt ja ManU tabeli tipus, mida veel tahta

Kommentaar
 - 

No peaaegu. Täpselt pool mängu pingutati ka. Õnnitlused Rooneyle, sõim Riole ja tervisi härra abikohtunikule, kes maha niideti.Algselt postitas Epic Vaata postitustTuleb ära 8-0. Ma ootan ühte juba mitu aastat.
See uus ost, Nani, see on päris hea.
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar