Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Oh, nii kahju Getafe pärast, ma nii lootsin, et nad võtavad vähemalt ühe punkti selles mängus, kurat...! Noh, okei, loodame, et Atletico saab hakkama paremini!!!
Irw ma vaatan ka igat Barca mängu nii, et Barca vastased, paluun võidelge see viik välja elu eest Osasunaga oli juba 70.min nii, et nooh seiske 11-kesi värava ees ja ärge ometi laske väravat.. Kui Ibra värava lõi, sopcast kinni, sest teada ju, et sellise pasa mänguga Barcale kyll ära ei löö
Irw ma vaatan ka igat Barca mängu nii, et Barca vastased, paluun võidelge see viik välja elu eest Osasunaga oli juba 70.min nii, et nooh seiske 11-kesi värava ees ja ärge ometi laske väravat.. Kui Ibra värava lõi, sopcast kinni, sest teada ju, et sellise pasa mänguga Barcale kyll ära ei löö
Kui mõlemad Iniesta ja Xavi saavad terveks Reaal Madriidi mänguks, siis sa ise tead mis juhtub , kui aga ei jõua nad selleks mänguks, siis, ma kardan, võivad tekkida probleemid. Vaatamata sellele aga, ma jälgin Reaal Madriidi eest, ja võib öelda, et nende mäng ei olee kooskõlastatud. Peale seda, nad kukkuvad alati nagu naised, näiteks eile Atleticoga.
Kui mõlemad Iniesta ja Xavi saavad terveks Reaal Madriidi mänguks, siis sa ise tead mis juhtub , kui aga ei jõua nad selleks mänguks, siis, ma kardan, võivad tekkida probleemid. Vaatamata sellele aga, ma jälgin Reaal Madriidi eest, ja võib öelda, et nende mäng ei olee kooskõlastatud. Peale seda, nad kukkuvad alati nagu naised, näiteks eile Atleticoga.
Fakk, sellist mula aja Barca või Reaal MAdriiidiidididi teemas. Siin on normaalne teema ja sinusuguseid lapsi ma siin näha ei taha. Käib ka sinule eelnenud postitaja kohta.
Real Madrid ja Barca on paremad
Getafe on parim. Oota keegi seletaks mulle ära, kuidas Getafe just see meeskond on, kes Reali kasvandikud endale saab, kui tahad ? o.O
Real Madrid ja Barca on paremad
Getafe on parim. Oota keegi seletaks mulle ära, kuidas Getafe just see meeskond on, kes Reali kasvandikud endale saab, kui tahad ? o.O
Sest noorena saad mängida klubi eest, mida armastad. Hiljem tuleb mängu raha.
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Tänases mängus Sevilla vastu pakkus Getafe küll publikule etenduse nn `täie raha eest`, lausa nauding oli vaadata. Kui nad suudaksid samamoodi jätkata tõuseksid nad minu teiseks lemmikuks Hispaanias
võideti jah Atletico B-d. jama mäng ses mõttes, et Atletico polnud üldse mängu juures (ehk kasutas oma noori, sest põhimeestel vaja Camp Noult karikas koju tuua) ja Getafel oli seevastu mängus Euroopa Liiga koht.
ehk üks tuli katsetama ja teine võitma.
Mul on hea meel. Real Madrid ei suutnud oma plaane täita, Getafe suutis. Eks järgmine aasta läheb raskeks, aga kui Real jälle oma lahedaimad pojad peab ära saatma, siis küll me rokime edasi. Guti ja Raul Getafesse!
Kommentaar