no ja kus nüüd need hüperaktiivsed moderaatorid on?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas
Collapse
X
-
Keegi viskas teie primadonna Mersu esiklaasi sisseJa esimene asi, mis selle herneajuga pervol pähe tuleb on Lazio fännid.
Regardless of who did this...he deserved it.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
niisama hästi kui roma mängis esimesel poolajal, sellele vastavalt halvasti mängiti ka teine poolaeg. kui miski muu ei aita, tuleks vist kaaluda uue peatreeneri otsismisele. JAJAH, ma tean küll et võitjate üle üldjuhul kohut ei mõisteta( nagu ma juba 1x mainisin, v.a. mu onu tuttav, aga see on pikem jutt, see selleks..( kes tahab teada, PMigu )) aga no kvaliteet on asi, mis tuleb muuta püsivaks, mitte hädiseks ja voolavaks nagu hüpinknukk. mina ja mu vend näeme ei pea AS ROMAT mingiks tavaliseks tabeli keskmikuks vaid leiame et roma saab ka väga edukalt vastu tabeli ülaotsa tiimidele aga aint sisekliima on neil hea, kuid milleski sõnadega seletamatus on probleem, mida ma siin kohal ei hakka lahkama, ja jätan sõnajärje edasi veic targematele isiskustele..
Kommentaar
-
Eilne Roma mäng Genoa vastu näitas millega media black out ajal töödati. Mehed oli häälestatud mänguks väga positiivselt, võitlesid kõik ühise eesmärgi nimel.
Burdisso kulmust jooksis vahepeal verd, mille võitluslikult välja "teenis". Juan lõi jalaga Riiset näkku kui tahtis palli puhtaks lüüa.
Keskväli tegi meeletut tööd, mida oli näha ka viimastel 20 nel minutil, kui nii mõnelgi vennal oli juba kops koos. See kõik näitas, et mehed tahtsid seda võitu saada. Jah, pärast 2-1 väravat meeskond natuke kannatas, arvatavasti kardeti Bologna mängu taaskordust ja hakati mängu tapma.
Totti tegi ka üle pika aja väga arvestatava mängu.
Kokkuvõttes mängis terve meeskond eile hästi. Pigem arvaksin, et see mäng andis meestele rohkem kui võit Interi üle ja edaspidi ootan Romalt samasuguseid esitusi.
Kommentaar
-
Raske uskuda, et peale 7. vooru Biancocelesti on endiselt ainuliider. Hernanes mängu parim.
Sain just sms Lotitolt ja Tarelt.
Forza Lazio!!!!!!!!!!!!Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Kiire Uuu-megamix
Algselt postitas Uuu Vaata postitustEi plaani mitte ainsatki Lazio mängu vaadata tuleval aastal.
LOTIDIOT VATTENE!!!!!!!!!Algselt postitas Uuu Vaata postitustSee hooaeg ei voitle Lazio eest keegi....see hooaeg veeretatakse palli 500 000-1,5 miljoni eurose palga eest niisama....eks nais kas jaab Asse pusima.Algselt postitas Uuu Vaata postitustZarate oli endiselt koige ohtlikum mängumees eelmine hooaeg....kui keskväli koosneb surnukuurist ja virtsast siis pole motet väravatest unistada, kui iga mäng peab Zarate läbi 4 mehe minema.
Endiselt FUCK OF LOTIDIOT!!!!!!!!!!!!Pole mingit "projekti"!!!!!!!!!!!
Kommentaar
-
moar-moar-moarAlgselt postitas Uuu Vaata postitustHetkel siis esimesed treeningmängud ja praegu võib täiesti kindlalt öelda, et Serie-B on taskus.Algselt postitas Uuu Vaata postitustSerie-B siit me tuleme. Manfre visati Auronzo Di Cadore bussilt konkreetselt istme pealt maha, sest mingi vend Pintos oli just bussile jõudnud.Algselt postitas Uuu Vaata postitustKlubi muutunud pole, aga on muutunud mu arvamus kogu sellest tsirkusest.
Ei ole eriti plaaniski mänge jälgima hakata...Curva Nord on nagunii tühi.
Kommentaar
-
Kas ma olen härra Jasper väitnud, et lotito on nüüd tore poiss. Meie suhe on tööalane....pean häid suhteid hoidma kuna Eesti peakontorit peab just tema üleval.
Kuid ühes mõttes on sul õigus. Eile otsisin parimad streamidki juba ülesse, et mängu näha. Ei pidanud kahetsema.
Aavik, miks Zarate sakib? Mängis sellise keskmise mängu ja pommlöök, mille raskelt positsioonilt lõi oleks sees olnud siis oleksid teist juttu ajanud. Mauri sukkis ka esimene poolaeg. Ma olen Kozaku üle siiski väga mures. Ei oska temast midagi arvata. Zaratet maha ei kanna igatahes.
Forza Lazio!!!Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar