Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Simplicio maksab hetkel Palermo valuraha, super pela härjapõlvlaselt, loodetavasti nüüd me tüüpiliselt sitta teist poolaega ei tee, et kaitsed õnne ja armu uinast ei joovastu, omal pauku lahti fantaseeri.
    Adripirukas ka täna kaupleb täitsa kenasti oma soojade ja lihavate piraskitega.

Üllatav squad üllatavalt hea tulem juba poolajaks, vist ei peagi kuningas ise täna väljakule ronima oma mugavast valitsemistoolilt, saab mõnusate soojade lambavilla tekkide vahel kuuma kibuvitsa teed juua ja nautida oma töö vilju , kosuda tähtsamateks peladeks.

Adri on loom, nagu bullterjer ajab vastaste kaitseid taga.
    sigpic

Kommentaar

Mis Ranieri tõesti arvab, et võib teisejärgulisi mängijad platsi lasta nii ''nõrga''vastase kui Chievo kodustaadionil ?

Tublid olete, mängisite edu maha, vedas et Pelissier 3:2 lõpus ei teinud.
      FORZA DE ROSSI !
      Inter - ausaim klubi Itaalias.

Kommentaar

Algselt postitas Lamb Of God Vaata postitust
        FORZA DE ROSSI !
        Milani mängust eemal, jah? (Y) (Ibra better not phuck it up)
        Algselt postitas Uuu Vaata postitust
        Soovin teile otseloomulikult kaotust, aga sisetunne ütleb, et tuleb penalti abiga viik.
        totti on tõesti Rooma kunn....eelmise vooru worst team of the weekis isegi oma lohutusväravaga....Ma ütlesin, et Rooma kunn on Hernanes. Ja eile ta näitas, et on kunn.

FORZA LAZIO!!!

kui palju maksis hernanes??? 15 miljonit???? sellise mehe eest. roma sai samalajal parima brasiilia keskväljavõöuri FABIO SIMPLICIO TA-SU-TA. õppige majandama.hernanes sai eile rikošetist värava kirja, kui gladiaator Simplicio lõi kaks kolli.
        jokers to the right
        clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
          kui palju maksis hernanes??? 15 miljonit???? sellise mehe eest. roma sai samalajal parima brasiilia keskväljavõöuri FABIO SIMPLICIO TA-SU-TA. õppige majandama.hernanes sai eile rikošetist värava kirja, kui gladiaator Simplicio lõi kaks kolli.[/I]
          Tasuta jah, aga mida ta on väärtuslikku teinud sel aastal Roma eest? Need 2 väravat ongi meeles ainult, Fiorentina vastu ka just hiljuti. Ta on 2poolaja mees, faking vahetus, see peaks kõik ütlema. Hernanes aga on Lazio mängustilli muutnud 180kraadi, mees on üks parimaid keskväljamehi Serie A's . 15 milli on peanuts, sest ta on juba praegu rohkem väärt.

Kommentaar

Krdi masendav värk, jälle see teine poolaeg, sõnusin vist ennist ära selle.
            Ei saa mina aru kuidas see kaitse pidama saada, Ranieri peaks kyll nagu kaitsest lähtuvalt pelama, aga nu Spalletti loova ja ründava vutiga võrdluses saame kolle ikka samamoodi sisse.
            Ma olin peale esimest RÕÕMSAT poolaega surmkindel, et täna võidame...

Loodan, et Roma saab uue omaniku jõulukingiks ja ka korralikult transfer nutsu, et kaitset polsterdada.Mingi Mancini taoline äär ka kuskilt argentiina või brasiilia kolkakülast leida ja ongi korras-lihtne.
            Ma ei tea kaua üritatakse selle sama kaitsepasaga ikka mingit scudettot püüda.
            Ulme lihtsalt, palju me punne ära kingime, kahju, et me ei suutnud juvel sabast kinni hoida.
            sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Jr Vaata postitust
              Tasuta jah, aga mida ta on väärtuslikku teinud sel aastal Roma eest? Need 2 väravat ongi meeles ainult, Fiorentina vastu ka just hiljuti. Ta on 2poolaja mees, faking vahetus, see peaks kõik ütlema. Hernanes aga on Lazio mängustilli muutnud 180kraadi, mees on üks parimaid keskväljamehi Serie A's . 15 milli on peanuts, sest ta on juba praegu rohkem väärt.
              jokers to the right
              clowns to the left of me

Kommentaar

Jagasin ära nüüd.

Kommentaar

Ma ei ütle parem midagi
                  Daje!!!
                  1.totti koondisesse.
                  2.Money talks bullshit(totti) walks.
                  3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
                  "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Ma pean kahjuks tunnistama , et japser tegi väga latu löögi allapoole vööd ühes väga kriitilises seisus....
                    soovitan teistel kaaskannatajetel (cannu , F.Totti jne) provokatsioonidele mitte alluda!
                    Senikauavaadake seda videot, kuulake C.Zampat

ja teadke et üks päev saabub meie tund...18 detsember siis! Milan siib nii seina taotud, et kaaskodanik Saarlane tuleb ja toob mulle vabanduseks koos Mazziga käestkinni tordi. Rotid raisk!
                    PS! MENEZ / TOTTI WE NEED YOU!
                    FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                    sigpic

Kommentaar

No 18. olen ma isiklikult riomma poolt ja viik või riomma võit on teretulnud. Te kui siiski Rooma linna alla regitreeritud kääbusklubi peaksite oma suurt isa Laziot alat aitama. Tean, et olete saast, aga imesid juhtub.

DAJE LAZIO!!!!!!!!NON MOLLARE MAI!!!!!!!!
                      Daje!!!
                      1.totti koondisesse.

Kommentaar

Pikema mänguanalüüsiga läheb aega.
                        Seni tahaks lihtsalt oma jõulusoovi ära saata Lotitole, paluks jõulushopping oma päevakavadesse sisse kirjutada. Olen kuulnud nimelt, et Bologna kaubamajades pidi olema väga soodsaid diile hetkel võimalik teha. Niiet helista oma sohvrile ja käige ära enne kui viimase minuti ostjad rüseluse korraldavad.

Kommentaar

Pärast jõule ja aastavahetust on alati odavam. Milleks kiirustada

Kommentaar

Champions League ametlik võitja on olemas:

Daje!!!
                            1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                              Champions League ametlik võitja on olemas:

http://www.goal.com/en/news/1716/cha...ague-with-roma
                              Tõesti meie kuningas võib selliseid asju välja öelda ja unistada sellistest asjadest.Teie imperaator Hernanes võib sellistest asjadest hetkel veel ainult unistada, kuid tõesti ehk järgmine aasta mingi imeläbi tõesti pääsete CL-i sellisel juhul vaataks suure huviga, kui kergelt te väidetavalt ja mänglevalt seal võidate, Bayerni tasemega tiime.
                              Mina olen juba rahul sellega kui Roma alagrupist edasipääseb, sest hetke kaitse reiting ei luba küll sealt midagi enamat, kui alagrupikaaslased Basel-Cluj ja ka koduliigas Chievo nt mängleva kergusega meile kolle laovad, kes ei ole just tipptiimide koorekiht.
                              Igatahes leian, et kui 3 itaalia tipptiimi alagrupist edasi pääsevad ja 16 parema sekka saavad, siis see ei ole just väga halb esinemine.
                              Cl võiduks peab ikka väga hea materjaliga tiim olema, samuti piisavalt pika pingiga, et sorteerida just need parima ja stabiilsema vormiga mehed välja, paraku Romal napib selleks finantsi, leian, et Roma on oma finantside juures vägagi edukalt esinenud ja suudab oma squadiga hakata vastu maailma koorekihile, kui piisavalt hästi valmistuda.

Ega asjata Spalletti meid Barcelonaga mängustiililt ei kõrvutanud, eks see tulene ka sellest, et Roma see samune squad ja formatsioon on juba aastaid kokkutöödanud ja sama mänguplaani viljelenud ja mehed tunnetavad üksteist, nagu mees oma naise kehakumerusi, paraku kipub minema nii, et see pika töö vili ei realiseerugi selleks suureks triumfiks, pigem lihtsalt hakkab asi aeguma ja vajab värskendamist.

Vaatame kasvõi juventinosid, klubi on juba mitu head hooaega kulutanud korralikult summasid ja üsnagi nimekaid ja häid mängumehi tiimi sissetoonud kui ka väljaviinud, siiski oldi ehk parimas löögihoos just Ranieri käpa all, kui silmas pidada viimaseid aastaid.Sest sisuliselt oli Ranieril pelatada blank juve see määritud ja must paber, kuhu ta sisuliselt ei tahtnud või polnud finantsi kedagi tuua.Siis arvati, et Ranieri jättis juvest mahlad väljapressimata, kuid minusilmis see nii polnud.
                              Pärast mitmeid treenerivahetusi ja peale mitmeid kalleid täiendusi, pole ju juve ennast käima saanud.Olgu nüüd siis tänu Krasicile ollakse teravad, kujutan, ette, et ilma krasicita ja aquilanita oleks juve sama kahvatu nagu kõik need viimased hooajad.
                              Tore on ikka vaadata, et 36 Del Piero tuleb ikka ja jälle vahetusest sisse ja on sisuliselt üks juve parimaid mehi, Juvele on vaja seda uut oma Del Pierot, sest itaalia liigas on paraku paljudel tiimidel see üks suur mängija meeskonnas, kes paneb ka teised elama ja hingama ühes rütmis.
                              Juve siis hea näide viimaste aastate põhjal, et raha ja ostujõud ei tee alati imesid.

Nagu mäletame, siis ka Itaalia läbiaegade edukaim tiim Juventus puksiti suht lambitiimide poolt välja Euroopa liigas ja ei saadudki mitte ainsamatki võitu.Mis mõtet on siis Romat siin pushida.
                              sigpic

Kommentaar

Lugesin vaid esimese lause su suurest romaanist ja rohkem polnud vajagi.
                                Daje!!!
                                1.totti koondisesse.

Kommentaar

Working...
                                X