Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Parim postitaja: Konna & mcnamara oma filosoofiliste postidega
TOP 5 postitajad: konn, mc\'n, martin, fitti, SW
Suurim jobu: Jyrka
TOP 5 jobud: Jyrka, Jürka, Jürgen, Jürka, Jyrjen
Parim teema: Kõik koondise mängude teemad
Nõmedaim teema: 95% offtopsidest
Parim postitus: Reichi teema alt leiate kõik TOP 10 postid. AUSALT!
Nõmedaim postitus: 95% Jürjeni postidest
Naljakaim & Naljakaim postitaja: Estonile 10 points (ei mäleta enam)
Kõige targem postitaja: Konn & McN
Kõige enam närvidele käiv postitaja: Jürgen
Kõige jäärapäisem postitaja: Mel & Devil & Jyrka
Kõige ropum postitaja: Hmmz.. 10 points goes to myself I guess
Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? Hundiga
Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Jürgen
Kõige optimistlikum postitaja: Dreyd
Kõige pessimistlikum postitaja: Ramm
Parim uustulnuk: 10LopezSantana või mis iganes ta nimi oli..
Keda igatsen? Emm... on keegi kadunud?
Kõige fännim fänn: runno vs pohlak & aramis vs bayern
Kõige vaimukam postitaja: McN
Kõige iroonilisem postitaja: Konn
Kõige seksikam postitaja: Aramis
Parim postitaja: Kes rohkem teeb, see on parim ohvkoors eks ... eston maravilha TOP 5 postitajad: Jyrka, fitti, runno, Tanel, Zajats, (skint saab eripreemia) Suurim jobu: Roosaelevant TOP 5 jobud:-Antz-, inzu, Karla(maha rahunemise tõttu ei teeni #1 positsiooni), K6iv(oleks varem välja ilmunud, oleks #1), mihkepallak Parim teema: ebaterve huumor Nõmedaim teema: ma vihkan oma EMA(nii ei tohi!) Parim postitus: Lazio teemas eilne või tänane Alexi pikk post ja siis minu post, kus ma kribasin, et 5k on täis Nõmedaim postitus:jyriöö alusetu vingumine oma meeskonnakaaslase lolluse kaitseks, minu modimise kohta. Naljakaim postitaja:Eston Naljakaim postitus: Tõenäoliselt taku rõngastamine soccerneti alafoorumis ja muidugi gena ja potsataja link Kõige targem postitaja: McN Kõige enam närvidele käiv postitaja: K6iv Kõige jäärapäisem postitaja:Mina, Amo ja Eston Kõige ropum postitaja:jätkan sama kolmikuga. Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud?nsit aktiviste keda ntx näind pole skint, dannar ,McN, SW, mazz. Aga esikoha saaks vast Tanel. Kõige optimistlikum postitaja:Eston Kõige pessimistlikum postitaja:Artur! Parim uustulnuk: taku* Keda igatsen? dieter! Kõige fännim fänn:jasper Kõige vaimukam postitaja:mõned on, kohati Kõige iroonilisem postitaja:jagub paljudel, seda irooniat ja sarkasmi. Kõige seksikam postitaja: mina, kes muu
tähendab ptsi, runno ära kustuta oma poste ilma hoiatamata , või kes iganes see oli, kes runno posti kustutas, ei old vaja saage aru.
Parim postitaja: väga raske, aga sõbra poolest Mazz
TOP 5 postitajad: fitti, sw, krs, neth, beastie
Suurim jobu: ei oska kedagi siia panna.
TOP 5 jobud: kole palju jobusi on - devil, amority jne.
Parim teema: Fc Volunder - ka modedele meeldib
Nõmedaim teema: PETER MCPARLAND 1 RAY WOOD 0
Parim postitus: ???
Nõmedaim postitus: 17 ja pool? Kas sa tahtsid ikka öelda keskkool või olete matsid kes aastaid istuma jäänud:P by amority - no eriline tainas
Naljakaim postitaja: Mina
Naljakaim postitus:Ei kõik oleme 17 ja poole aastased ning lõpetame põhikooli.
Da - muidugi käivad need, kes ei õpi.
Kõige targem postitaja: Mhh.. on nii mõnigi hiilgaja, aga ka paljud, kes kujutavad omale ette. Fitti, Mcnamara, Mazz, RohelineKonn - on päris andekad.
Kõige enam närvidele käiv postitaja: neid on igasuguseid
Kõige jäärapäisem postitaja: amority
Kõige ropum postitaja: KRS
Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? Nethiga
Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Mcnamara
Kõige optimistlikum postitaja: Mina
Kõige pessimistlikum postitaja: RohelineKonn ja Mcnamara
Parim uustulnuk: Sajets
Keda igatsen? Ei igatse kedagi.
Kõige fännim fänn: Mina
Kõige vaimukam postitaja: Mina
Kõige iroonilisem postitaja: RohelineKonn
Kõige seksikam postitaja: Kõik on ju poisid! A muidu KRS - peitke oma naised ära.
Halvima muusikamaitsega: Ka Silver - midagi inimese vastu, aga see mida tema kuulab pole minu jaoks:P Ka Tanel samast mastist mees.
Parim postitaja: Roosaelevant
TOP 5 postitajad Roosaelevant, Neth, amority, lume, Hunt
Suurim jobu: Raivo19-anna abi
TOP 5 jobud:-
Parim teema: Fc Volunder
Nõmedaim teema: -
Parim postitus:-
Nõmedaim postitus: 17 ja pool? Kas sa tahtsid ikka öelda keskkool või olete matsid kes aastaid istuma jäänud
Naljakaim postitaja:
Naljakaim postitus:Ei kõik oleme 17 ja poole aastased ning lõpetame põhikooli.
Da - muidugi käivad need, kes ei õpi by Roosaelevant.
Kõige targem postitaja:-
Kõige enam närvidele käiv postitaja: mingi tüüp kuraditest on üks mu lemmikuid ei tule meelde mis ta nimi vist oli z3ro?????
Kõige jäärapäisem postitaja:-
Kõige ropum postitaja:-
Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? Kellegagi ei lähe luurele!
Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud?-
Kõige optimistlikum postitaja: Mina
Kõige pessimistlikum postitaja:
Parim uustulnuk: joosu
Keda igatsen? Ei igatse kedagi.
Kõige fännim fänn:Neth
Kõige vaimukam postitaja:
Kõige iroonilisem postitaja:
Kõige seksikam postitaja: Kõik on ju poisid! A muidu Roosaelevant ja Neth- peitke oma naised ära emad ka.
Halvima muusikamaitsega
Parim postitaja: mnnamara. ainult sellepärast et ta on suur suurvõistluste fänn TOP 5 postitajad: rootsi kunn, silver, mcnamara, dannar, mazz Suurim jobu: inzu, kes tuli msns kurtma, et ega ma talle peksa ei anna TOP 5 jobud: god, k6iv, inzu, luutik (teeb igast asjast probleemi), aramis Parim teema: fc kuressaare ja mm`i teemad Nõmedaim teema: chelsea Parim postitus: \"Toetasin vastavalt oma postituste arvule. Kutsun Estonit sama üles näitama.\" by darren Nõmedaim postitus: gameri postitused kure teemas Naljakaim postitaja: scooter Naljakaim postitus:\"ma pean vajalikuks siinkohal üks uus termin lahti seletada:
rõngast panema - Taku huulerõngasse panema mille tagajärjel on noku järgmine päev natukene valus.\" BY EK. Kõige targem postitaja: roheline konn Kõige enam närvidele käiv postitaja: god Kõige jäärapäisem postitaja: amority Kõige ropum postitaja: sama Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? päkapikk Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? jürto Kõige optimistlikum postitaja: kaups Kõige pessimistlikum postitaja: luutik Parim uustulnuk: taku Keda igatsen? artur, kyps Kõige fännim fänn: päkapikk Kõige vaimukam postitaja: zaz Kõige iroonilisem postitaja: pras Kõige seksikam postitaja: robski
“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Parim postitaja: konkurents on tihe, aga siiski Martin TOP 5 postitajad: Martin, Amadeus, rohelineKonn, ethan, mcnamara Suurim jobu: Daniel TOP 5 jobud: Daniel, eestimees - jobud, kes on jobud jobu olemise pärast Parim teema: Greenday, parim uus teema: Mis ajab oksele või tekitab rõveduskõdi? Nõmedaim teema: Mida hetkel kuulate? Seksikaim teema: Kõige ilusam meeskond Parim postitus:
Algselt postitas rohelineKonn
Arhiveerimistunnus RO340273880
Makse nr. 263
Maksan kontolt 10022043169002 EEK
Saaja nimi Siim Pulst
Saaja konto 10010398750013
Saaja pank 401 SEB Eesti Ühispank
Selgitus soodushinnaga anaalvahekord ilma kondoomi ja libestusaineta
Viitenumber
Kuupäev 02.06.2005
Summa 300,00 EEK
Nõmedaim postitus:
Algselt postitas eston maravilha
*paneb tilli peale laibale kusemist püksi tagasi ja tõmbab püksiluku kinni
Naljakaim postitaja: vello99 näiteks Naljakaim postitus:
Algselt postitas dannar
Teisel poolajal mindi õige hoogu ja 64. minutil lõi Vitolo küünarnukiga vastasmängijat ning pääses duši alla. 7 minutit hiljem tohtis Vitologa sooja veejoa all seltsida Pablo Pinillos, kes tegi punase kaardi väärilise vea Salva Ballesta vastu. Möödus veel 6 minutit ning Santanderi kodustaadioni teise riietusruumi kraaninuppe pääses keerama Santanderis palliv Gerardo, kes teenis oma teise kollase kaardi. Duši alla saadetud kahele Santanderi mängijatele lisandus peagi 3., kui David Aganzo eemaldati ohtliku vea eest. Mänguseis teisel poolajal ei muutunud.
Kõige targem postitaja: rohelineKonn, jyriöö Kõige enam närvidele käiv postitaja: K6iv, erts Kõige jäärapäisem postitaja: eston maravilha Kõige ropum postitaja: Daniel Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? vandersell (teadagi mis värk). aga tegelikult Daniel. Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? eika, Juvefan jpt Kõige optimistlikum postitaja: Devil Kõige pessimistlikum postitaja: mcnamara Parim uustulnuk: Sajets, midfielder Keda igatsen? Greenhorn Kõige fännim fänn: 17 Kõige vaimukam postitaja: rohelineKonn Kõige iroonilisem postitaja: vello99. Topeltironiseerid või? Kõige seksikam postitaja: Silver, kes muu. Ei näe küll, et keegi tema trooni ohustaks veel.
Masendavalt palju miskit mitte teemasse puutuvat pläusti on siin. Njaa.
Parim postitaja: Kusjuures mõtlesin sellele juba paar päeva tagasi ja jõudsin järeldusele, et see auhind peab minema fittile. Piisav kogus asjalikkust ja samas ka aeg-ajalt väike huumoripoiss tema postitustes on mõnus. Filmi- ja muusikamaitse ka peaaegu usaldatav.
TOP 5 postitajad: vello99, rohelineKonn, runno, mcnamara, SleepWalking - nemad siis pääsevad viie sekka, aga olge mureta: on veel selliseid, kelle nime nägemine viimase postitajana silma särama lööb.
Suurim jobu: eestimees on vist end kõige rohkem ses vallas tõestanud jah viimasel ajal, kuigi kunagi tundus suht asjalikku juttu ajavat. Jyrka ju tegelikult jobu ei ole, kuigi käitumine foorumis on pisut kahtlane.
TOP 5 jobud: need noored (golod, godid, riksid, -manunited-id, k6ivud jms-ed), kelle postitused koosnevad kolmest sõnast a la: \"Jess, Ronaldo 6:0\", \"Jah, nii on!\" või \"\" Lisaks veel need, kes siia teemasse postitavad ja jätavad üle pooltele kategooriatele vastuse andmata. Ja veel - ainult off-topicus elavad tegelased (kuigi tegelikult äkki ongi parem, et nad seal on). Järgi mõeldes võib nimedest veel tuua välja Roosaelevandi, selle lopez10venna vms...
Parim teema: njaa, oli eelmisel aastal selle väljapakkumisega raskusi, nii ka nüüd. Aga eks ta Brightoni teema ole...
Nõmedaim teema: Pohlaku arutelu. Kuigi tegelikkuses väärt lugemine miski hetkeni, kuid kaua võib ühel teemal keerutada ja vahutada? Mis tuletab meelde, et luutikule või lüütikule võib ka poole kohaga \"jobu\" tiitli anda.
Parim postitus: ega need head asjad ju meelde jää. Hetkeseisuga pakuks hiljutisi Alexi (10 postitusega tüüp, kelle olemasolust polnud siiani aimugi) kirjutisi Lazio teemas.
Nõmedaim postitus: loe top 5 jobud
Naljakaim postitaja: vello99
Naljakaim postitus: ühte konkreetset ei tule taaskord pähe, seega tuleb mõelda viimaste päevade peale ning meenub vello wind-up Poomi teemas... või siis inimeste reaktsioon sellele. Oijah, saapad!
Kõige targem postitaja: ei tea, ei tunne siinseid tüüpe suurt isiklikult ning kõigest foorumis kirjutatava jutu põhjal ei saa tarkuse kohta põhjapanevaid järeldusi teha. Pealegi on tarkusel erinevaid vorme...
Kõige enam närvidele käiv postitaja: kuna osasid alafoorumeid, teemasid ja mõne foorumlase poste enam suurt ei loe, siis vist polegi sellist (peale top jobude), võib-olla vahel õige pisut eston ka.
Kõige jäärapäisem postitaja: ju ta macca on.
Kõige ropum postitaja: roppused ei roki.
Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? pakun, et selliseid on siin 95-97% kooslusest...
Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? ausaltöeldes pole ükski foorumlane minus mingit suurt kohtumishuvi tekitanud viimasel ajal
Kõige optimistlikum postitaja: Sleep – Arsenal liigakarika võitjaks!
Tegelikult päris kahju praegu, et hooaja eel eriti foorumit lugeda ei saanud, sest siis leidus kindlasti tuhandeid Manyoo, Arsenali, Liverpooli ja Newcastle\'i toetajaid, kes arvasid, et Chelseale tehakse tuul alla vms. Pakun vähemalt et nii oli.
Kõige pessimistlikum postitaja: mcnamara on tegelikult siia kõige õigem pakkumine. Vaata siis millisest küljest tahad...
Parim uustulnuk: Sajets, lisaks on veel keegi vincent enam-vähem asjalikke poste näidanud viimasel ajal (missest, et Manku avatariga)
Keda igatsen? pole tükk aega kellegagi korralkult vaielda saanud; rohkem asjalikkust - seega kõiki neid, kes siin vanasti aktiivsemalt sisukaid postitusi tegid: greenday, Kaarel, Siim (oli vist)... Jaan ja Mjkk ka suhteliselt vaikseks jäänud.
Kõige fännim fänn: meil siin fänne pole ju... kuigi 17 vist möllas oma trummiga Tartus päris aktiivselt.
Kõige vaimukam postitaja: vello99, kuigi tõsiselt häid nalju kuigi tihti siin foorumis märganud pole... õnneks on ka NSC olemas.
Kõige iroonilisem postitaja: jään ikkagi enda juurde
Kõige seksikam postitaja: ei tunne pea ühtki aktiivset naisfoorumlast isiklikult, aga ju mõni neist (siinkohal kordan taaskord vist terroriBanaani üleskutset postitada pilte)
Positiivseim areng: kui eelmisel aastal kirjutasin veel marcello top jobude ja närvidele käivamata postitajate hulka, siis vähemalt neis teemades, mida loen, tundub ta märksa asjalikumaks muutunud olevat. Tore mu meelest. Taneli areng ka jätkub nähtavasti ja ehk...
Ah, aitab kah... peaks vist magama minema jälle varsti.
Tavaliselt ma sellistele teemaldele ei reageeri, kuid mul tuli heldimusepisar silma kui nägin, et Fitti on jälle agaralt The Caffi lugenudja hea idee teoks teinud
Parim postitaja: Alati loen mõningate tegelsate postitusi nagu Martin, Jyrka, Eston
TOP 5 postitajad: Martin, Fitti, Eston, Jyrka, RohelineK
Suurim jobu: nathan
TOP 5 jobud: Jalgpallihaigla juhtfiguurid, nathan, lapsmoderaatorid
Parim teema: Jalgpallihaigla üldkoosolek oli entertaining
Nõmedaim teema: mingid tõlkeid täis välismaa liigade teemad
Parim postitus: any jyrka oma
Nõmedaim postitus: any nathani oma
Naljakaim postitaja: jyrka
Naljakaim postitus: jalgpallihaigla üldkoosoleku teade
Kõige targem postitaja: Martin, RohelineK, McN, footballwise ma ei oska öelda, teistest foorumitest tõlgete tegemine ei vaja erilist andekust (jah, see on sulle Epic)
Kõige enam närvidele käiv postitaja: nathan, amority, marcello, skint
Kõige jäärapäisem postitaja: Skint ja ülejäänud football managerist lemmikklubi leidnud cuntid (te teate küll, kes te olete)
Kõige ropum postitaja: eston
Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? martiniga, the fat cunt ja raimo ja snuukriga
Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? see küsimus on liiga gei
Kõige optimistlikum postitaja: Need jobud, kes alatasa teemadesse ebareaalseid ennustusi Eesti võidu kohta teevad.
Kõige pessimistlikum postitaja: ethan
Parim uustulnuk: neid pole aastaid olnud
Keda igatsen? kaarel b. võiks jälle avaldada tõsiteaduslikke artikleid teemal \"miks on Newcastle maailma parim klubi ja Alan Shearer maailma parim mängija\"
Kõige fännim fänn: need, kes viitsivad igalpool kohal käia
Kõige vaimukam postitaja: jyrka, martin
Kõige iroonilisem postitaja:
Kõige seksikam postitaja: roosa soni ja kalevi dressipluusiga Raimo Nõu. Turn homogay today!
kell saab juba 12 ja ma ei ole veel seda posti suutnud valmis kirjutada ega tööd teinud. eriti muhedalt läheb täna.
Parim postitaja: Skint/McN postid ei jää kubagi lugemata TOP 5 postitajad: rK, McN, Skint, Vello99, jyriöö Suurim jobu: saarlane, ehkki teeb oma jobuduse rehabiliteerimiseks toredaid saksa liiga kokkuvõtteid TOP 5 jobud: kõik vennad, kes oma profiilis märgitud sünniaastale vaatamata postitavad süüdimatult ainult lollusi, a la k6iv ja eestimees ja kes nad seal on Parim teema: ebaterve huumor Nõmedaim teema: nojah, otsisin, aga \'scapegoati\' ei leidnud. Mõni jyrka teemadest ilmselt. Parim postitus: selle eest ei saa tegelikult krediiti ju martinile anda, aga tema chuck norrise post kukutas mu küll naturaalselt tooli pealt maha. Nõmedaim postitus: keegi ei vaja neid kuradi 1-0-2-0-poste mängu ajal, eks. Naljakaim postitaja: Vello99 Naljakaim postitus: Rootsi Kunn kossumehi närvi ajamas Kõige targem postitaja: Skint on tark poiss Kõige enam närvidele käiv postitaja: Kõige jäärapäisem postitaja: Luutiku ümber käiv trall oli algul päris naljakas. Nüüd ma ei ole enam viitsinud lugeda. Kõige ropum postitaja: Roppused on siin foorumis mu meelest üsna hillitsetud, aga Eston saab trofee taaskord teema \'sama pask täitsa munnis\' eest Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? Devil :P See mees läheb svipsis peaga kaduma olenemata sellest, kas viibime meie oma või põhjanaabrite pealinna lõbustusasutustes. Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? kes see aasta ei käinud, olgu tuleval foorumi kokkutulekul kohal . Ja no iseenesest võiks meie tagasihoidlik ManU kogukond ka teinekord pubis mängule koguneda. Kõige optimistlikum postitaja: oku ei ole kunagi tõre Kõige pessimistlikum postitaja: endiselt ethan Parim uustulnuk: midfielder Keda igatsen? ma ei igatse kedagi. bygones is bygones Kõige fännim fänn: Ma pean siinkohal välja andma \'best group\' auhinna leedsi meestele, kes väärivad äramärkimist eelkõige oma maailmavallutamisplaanidega, kasvatades oma ridu a) arsenali ja aston villa toetajate ning b) mazzi noorte sugukondsete arvelt Kõige vaimukam postitaja: Martin Kõige iroonilisem postitaja: Martin Kõige seksikam postitaja: Vikija. Tegelikult ei ole ta siia foorumisse vist tühjagi postitanud, aga ta on Pealiku vend ja see kuidas eranditult kõik tsikid tema \'Kuule-kullakene-ma-armusin-sinusse-just-ära\' peale sulavad, on märkimisväärne.
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Parim postitaja: eston TOP 5 postitajad: mcnamara, eston, fitti, Martin, ethan Suurim jobu: riks & Co. TOP 5 jobud: mihkelpallak, riks, k6iv, god, martin12_vm Suurim keenjus:2cool4school Parim teema: FC Kuressaare Nõmedaim teema: Chelsea Parim postitus: eks Inglise vuti all ole midagist Nõmedaim postitus: luutiku postitused pohlaku teemas Naljakaim postitaja: scooter ehk? Naljakaim postitus: ma pean vajalikuks siinkohal üks uus termin lahti seletada:
rõngast panema - Taku huulerõngasse panema mille tagajärjel on noku järgmine päev natukene valus Kõige targem postitaja: mcnamara Kõige enam närvidele käiv postitaja: luutik, eestimees Kõige jäärapäisem postitaja: luutik Kõige ropum postitaja: amority, eston Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? ma millegipärast arvan, et nathaniga Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? mcnamara Kõige optimistlikum postitaja: oku Kõige pessimistlikum postitaja: mcnamara Parim uustulnuk: taku* Keda igatsen? endiselt tanua, hoolimata sellest, et ta end siin korra ilmutas Kõige fännim fänn: kaups Kõige vaimukam postitaja: jyrka Kõige iroonilisem postitaja: jyrka Kõige seksikam postitaja: silver vs scooter vs devil vs fitti
Parim postitaja: Martin tema töö eest foorumis ja lapsehoidmise eest väljapool seda TOP 5 postitajad: fitti (super huumorisoon. ..but obviously not too much etc), sleep, skint, eston, leeds, vello99, dannar oma hea muusikamaitsega Suurim jobu: nagu ka mullu, ei näe ka sel aastal põhjust anda tiitel mõnele noorele või nathanile, kuna nad on eraldi liik. et siis jyrka. esiteks need vägisi tehtud naljad, kuid see pole peamine. mind häiris näiteks tugevalt tema poolt kirjutatud kommentaar \"tore\", kui jutt käis noore eesti tüdruku suitsiidist. samuti ei ole tingimata vaja mõnitada religiooni ja lapsevanemaks olemist. TOP 5 jobud: sisutu internetivaidluse retardid Parim teema: mulle meeldis see Estoni Chuckotka Oilbarons Soccerballclub nali. aga selle küsitluse mõttes andekaim on Rõveduskõdi. põrrrr.....
edit: kuningas on surnud. elagu kuningas! Nõmedaim teema: mida hetkel kuulad Parim postitus: paratamatult kipuvad need ununema aja jooksul. ehk siis peaks andma tiitli Martini Pühale Graalile Nõmedaim postitus: eelpoolmainitud Jyrka \"Tore\" Naljakaim postitaja: fitti Naljakaim postitus:
Rünno Sapiens @ Nimede muutmine
Algselt postitas runno
tahaks vahetada nime Rünno Sulg= tramaennastjälleliigatäisjõin. Põhjus, eelmine nimi tüütas ära.. ja paluks, kui vahetamiseks läks, passis kah ära vahetada...Teil on juuu zeee võomalus, ja veelüks põhjus, eelmine nimi oli igatpidi pikk ja lohisev
Kõige targem postitaja: Vello99, kuna ta teadis peast seda Oonani kohta piiblist Kõige enam närvidele käiv postitaja: Jyrka Kõige jäärapäisem postitaja: skint oma praitoniga Kõige ropum postitaja: eston, aga tema on mõnusalt ropp, mitte nilbelt ropp Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? Rünno Sapiensiga. kaine Rünnoga iga kell. Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Mariake Kõige optimistlikum postitaja: mcnamara Kõige pessimistlikum postitaja: Vello99, aga eks sellise klubi toetajal ole ka põhjust Parim uustulnuk: Sajets Keda igatsen? Jaan siis ehk Kõige fännim fänn: Kunn Kõige vaimukam postitaja: fitti Kõige iroonilisem postitaja: sleep Kõige iroonilisem postitus:
muurek@villa:
Algselt postitas muurek
sellistes mängudes ja üldse jalgpallis juhtub, et vahest võidab täiesti ilma igasuguste saavutusteta meeskond, kes omab lihtsalt ilusamaid särke.
Kõige seksikam postitaja: siin pole küsimustki. meie disabled friend Oku
Aasta tegu: fakk, kõige olulisema oleks praegu unustanud. kuidas saab üldse rääkida sellest aastat ja jätta mainimata \"Aasta tegu\". sel aastal, nagu me kõik selgelt mäletame, varjutab kahjuks halb nii mõndagi head. lihtsalt ei saa õnnestunuks kuulutada aastat, mille raames Sell pedelipu ära kaotas. ilmselt on tegemist veel vastutustundetuma luurekaaslasega, kui Rünno Sapiens.
«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Parim postitaja: mcnamara, dreyd
TOP 5 postitajad: mcnamara, dreyd, eston
Suurim jobu: daniel
TOP 5 jobud: ei viitsi hakata loendama
Parim teema: okse ja närvikõdi teema
Nõmedaim teema: ilmselt mõni Jyrka teema
Parim postitus: oleks tädil munad oleks onu - by eston maravilha
Nõmedaim postitus: ei tule meelde, neid on aasta jooksul ikka ette tulnud
Naljakaim postitaja: eston
Naljakaim postitus: oleks tädil munad oleks onu - by eston maravilha
Kõige targem postitaja: mcnamara
Kõige enam närvidele käiv postitaja: jyrka, karla, daniel
Kõige jäärapäisem postitaja: luutik või mis ta oligi
Kõige ropum postitaja: ei tea
Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? kojamehega
Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? hea küsimus. suht suva mul
Kõige optimistlikum postitaja: rootsi kunn
Kõige pessimistlikum postitaja: ei loe pessimistlikku sitta
Parim uustulnuk: vincent on üllatanud
Keda igatsen? tanuat. üks jobu oli veel - ei tule nimi meelde
Kõige fännim fänn: ei tea
Kõige vaimukam postitaja: eston
Kõige iroonilisem postitaja: martin
Kõige seksikam postitaja: mis küsimus?
Kommentaar