Kuidas AS Roma fännid meilt ostetud kaubaga seni rahule olete jäänud selle hooaja mängudes ?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas
Collapse
X
-
Call for Frank Rijkaard!!!
Spalletti ei suuda midagi teha. Proovib ikka seda sama sitta taktikat, millest kõik meeskonnad on aru saand ja teavad kuidas seda peatada...
Lisaks on vaja uut keskkaitsjat... Loria ikka paras nali.. Alati kui Mexes/Panucci väljas, Juan ka või pooleldi vormis aint siis läheb väga halvasti
Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.
Parim laul
Kommentaar
-
No tere!!! Jõudsin ka lõpuks internetti. Usun et Lazio "must win" mängu võib tõesti vaid milanmerda ja intermeda fännid kommenteerida. Juve on juba oma lahmaka saanud ja RIOMMAsaab momendil sihukest lahmakat
Igatahes helistasin täna 1188 infosse et küsida Lazio seisu. Vastati et 3:0 Lazio kasuks. Palusin üle vaadata et ega te seisu valepidi ei öelnud
Igatahes on nüüd kaardipakk laiali...Pole enam midagi kommenteerida. Delio Rossi kui Lazio treener on tõesti täielik ohmard.
Kuid siiski 4. kohal ja liidrist 3 punktiga maas. Ootan järgmist mängu.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Niisis ostsin 2 Alecow Premimumit, paki krõpse ja mõned magusa snäkid. Panin siis televusseri käima kuna mul inernetti ju pole siin ühika toas. Ja kuna olen suur jalgpalli ja spordi huviline hakkasin kohe õhtuseid mänge otsima. Ja keha lõi kohe värina läbi, kui imestasin, et mu televusser näitab INTER MILANI ja ass roma mängu. Olen nimelt roma suuur suur pooldaja. Hakkasin kohe seisu vaatama ja mängitud oli kuskil 83. minutit. Kuid kõik mängu kommenteerimine käis ju imelikus hollandi keeles ja essugi ei saanud aru. Ja mis põhiline- mu vana vene telku ülemine vasak äär on ju rikkis. Ühesõnaga ma ei näinud seisu :S Ja kogu pudru ja kapsad lõppes sellega et televusserdis viskas 90min üldse pildi tasku. See suure ja läikiva peaga treeener vehkis seal midagi ennem kui pilt kadus. Kas spagetti sundis oma mehi veel väravaid lööma või piisas juba olemasolevast?
Kui keegi teab õiget seisu siis võiksite saata mu mailile. Ibra.Gol@intermail.itDaje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Algselt postitas flameas Vaata postitustCall for Frank Rijkaard!!!
Spalletti ei suuda midagi teha. Proovib ikka seda sama sitta taktikat, millest kõik meeskonnad on aru saand ja teavad kuidas seda peatada...
Lisaks on vaja uut keskkaitsjat... Loria ikka paras nali.. Alati kui Mexes/Panucci väljas, Juan ka või pooleldi vormis aint siis läheb väga halvasti
Kaitses on probleeme, aga Panucci ja Mexes on vähemalt terved. Suurema õnne korral oleks ju võinud nii mõnegi värava lüüa, sest super võimalusi oli piisavalt.
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustNiisis ostsin 2 Alecow Premimumit, paki krõpse ja mõned magusa snäkid. Panin siis televusseri käima kuna mul inernetti ju pole siin ühika toas. Ja kuna olen suur jalgpalli ja spordi huviline hakkasin kohe õhtuseid mänge otsima. Ja keha lõi kohe värina läbi, kui imestasin, et mu televusser näitab INTER MILANI ja ass roma mängu. Olen nimelt roma suuur suur pooldaja. Hakkasin kohe seisu vaatama ja mängitud oli kuskil 83. minutit. Kuid kõik mängu kommenteerimine käis ju imelikus hollandi keeles ja essugi ei saanud aru. Ja mis põhiline- mu vana vene telku ülemine vasak äär on ju rikkis. Ühesõnaga ma ei näinud seisu :S Ja kogu pudru ja kapsad lõppes sellega et televusserdis viskas 90min üldse pildi tasku. See suure ja läikiva peaga treeener vehkis seal midagi ennem kui pilt kadus. Kas spagetti sundis oma mehi veel väravaid lööma või piisas juba olemasolevast?
Kui keegi teab õiget seisu siis võiksite saata mu mailile. Ibra.Gol@intermail.it
Kommentaar
-
Las poiss saab nüüd orgasmi. Küll hooaja lõpus näha ole, kus Lazio on.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustKuid siiski 4. kohal ja liidrist 3 punktiga maas.
Kommentaar
-
Noor poiss Zarate juba nii väsinud, et vahetatakse esimese poolaja järel vana staari vastu välja?
Üllatav tulemus, kui arvestada seda, et Bologna polnud koduplatsil veel palli vastase väravaraamidesse saanud, rääkimata võidust või viigipunktistMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Maarek sina kui "super kõigi klubide mängijate seisu tundev soga" äkki paned tähele, et Rocchil tegi oma debüüdi ja lõi ka värava. Poleks olnud vahet kas tuleb välja Pandev või Zarate.
Jasper-Lazio on 5. vabandused.Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar