320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

NHL

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Jeee vähemalt Carolina Hurricanes ei vedanud mind alt, ilus võit täna. Tundub, et reaalsed võimalused lõpuks üle aastate sel hooajal taas playoffidesse jõuda lõpuks.
    Ela ja tunne, et elad
    see on kõige lihtsam
    filosoofia, mis toimib
    sule silmad ära vaata
    tagasi, hinga sügavalt ja
    hüppa üle iseenda varju
    tule koos minuga.

    Kommentaar


      2020 sügisel võib liituda Seattle

      Seattle's application to become the NHL's 32nd team arrived at the league office Tuesday, along with a $10 million down payment.The next step toward Seattle...

      Kommentaar


        Tuleb päris veider kevad sel aastal, kui Blackhawks üle kümne aasta esimest korda playoffidest väljas. Ja seda pärast hooaja avamängus karikakaitsja 10-1 kolkimist. Väravaid kogu hooaja jooksul täitsa korralikult tulnud, aga Crawfordita lastud endale keskmiselt üle kolme ja nii muidugi kaugele ei purjeta.

        Kommentaar


          Eks salary cap ajastu kohta olid nad ikka stabiilselt ja pikalt tipus.

          Hossa ja Hjalmarsson olid olulised lülid. Saad-Panarin tehinguga mindi alt. Seabrook ja vist ka Keith ja Toews hakkavad vaikselt langema. Samas cap number ikka suur. Lõpuks Crawfordi vigastus otsa.

          Offseason saab huvitav olema.

          Kommentaar


            See hooaeg paistab, et orginial 6 klubidest purjetavad PO suunas ainult Leafs ja Bruins. Enda lemmikud San Jose'st on hetkel aga 7 mängulist winning streaki tegemas ja väike unistus on Las Vegase Rüütlite kinni püüdmine Pacificus. Sharksi puhul tundub, et Evander Kane'i rentimine oli Doug Wilsoni poolt geniaalne lüke. Ja praegu räägitakse et De Boer võib Thorntoni naastes olla raske valiku ees, keda esimesse ründekolmikusse paigutada.

            http://www.last.fm/user/kurat_

            Kommentaar


              On alles lugu.

              Kommentaar


                See Colorado muidu sigalahe tiim. Eelmine aasta pasakotid ja see aasta võibolla playoffis. Mäletan hooaja algul kui mänge vaatasin, siis kommentaator oli ekstaasis:

                "They did not do it once last season, they did not win three in a row once last season!!!!!"

                Kommentaar


                  Colorado on lisaks Vegasele ja New Jerseyle üks suuremaid positiivseid üllatusi. Iroonilisel kombel hakkas neil eriti hästi minema pärast Duchene'i tehingut. McKinnon on selge Harti kandidaat. Tema kolmiku tegemist on lahe jälgida. Samas, ilmselt ei sõltu ükski teine võimalik play-off tiim niivõrd palju esimese kolmiku või konkreetse indiviidi panusest (võib olla näiteks Taylor Hall ja New Jersey). Huvitav saab näha, et kui play-offi saavad, kas siis üksnes sellest piisab, et midagi ära teha.

                  Kommentaar


                    Predators kulgeb juba mõningat aega säästurežiimil, andes mängijatele puhkust, aga hoiab ikka läänes kindlat esikohta ning saab playoffideks imelapsest KHL-i kahuri juurde. Kes julgeb vastu panustada?

                    Kommentaar


                      Prognoosin, et teises ringis saavad nad Winnipegiga kokku, millest peaks päris korralik andmine tulema. Mõlemal on kiirust, skilli ja kõike muud vajalikku. Liiga ilmselt parim top 4 kaitsepaare vs üks paremaid top 6 ründekolmikuid. Selle paar võitjast omakorda prognoosin läänekonverentsi võitjat. Aga noh, playoffide osas täpsete ennustuste tegemisega on teadagi kuidas.

                      Kommentaar


                        Deeeeeeem, Eeli Tolvanen Nashville Predades eilsest, 18 aastane Soome kutt. Täna võõrsilmäng vs Bolts ja esimeses liinis vasakul. Must watch.

                        Kommentaar


                          Mõni mees ei väsi ka kunagi. Värskeim trahv tähendab seda, et Marchand on karjääri jooksul erinevate karistuste tõttu pidanud loovutama ligi 900 000 dollarit.

                          Kommentaar


                            Ongi Canadiensil vaid üks mäng veel jäänud, siis on hooaeg läbi. 29 võitu, 39 kaotust ja 13 lisaajal. Pole midagi öelda - aeg oleks klubi juhtkonnas tublisti tube tuulutada.
                            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

                            Kommentaar


                              Vennad Sedinid jätsid Vancouveri rahvaga hüvasti igati väärikalt. D 2 väravat millest üks gwg ja H 2 söötu:

                              Daniel and Henrik Sedin hooked up for another goal, the overtime winner, to get the Canucks a win and then were greeted by the Coyotes for a handshake line a...


                              Mängu kommentaator kasutas ka peale mängu tuntud lauset "Dont be sad it's over be happy it happened"

                              Kommentaar


                                Täna hakkab siis pihta taas jaht karikale, mis hiljuti tähistas 126. sünnipäeva.



                                Mõned mõtted-ennustused avaringist.

                                Tampa Bay Lightning - New Jersey Devils

                                Lightning on tähistanud 25. juubeliaastat oma rekordilise punktisaagiga (113), kuid on üks "aga" ja see on päris suur. Väravavahi Andrei Vasilevski vorm kukkus kogu hooaja jooksul kohutavalt ja märtsis näiteks oli tõrjete efektiivsus isegi alla 90%.

                                Vatamata idakonverentsi esimesele asetusele, pole ka esimene vastasseis just kõige mugavam, kuna Devils kiusas neid kõvasti põhiturniiril, võites kõik kolm mängu. Taylor Hall on tänavune real MVP, isegi kui ta Harti trofeed ei võida ja liimist lahti Vasilevski vastu võib ta kamraadidega kõvasti kurja teha.

                                Ennustus: Lightning keerab suuremad kogemused 4-3 võiduks.

                                Boston Bruins - Toronto Maple Leafs

                                Ootaks nende kahe vahel midagi sama legendaarset, kui Leafsi viimase kümne minutiga 4-1 edu ära andmine 2013. aasta 7. mängus. Bruins oli põhiturniiril parem, aga sensatsiooniline Auston Matthews jättis Leafsil 20 mängu vahele.

                                Vaatamata põhiveduri pikale puudumisele suutis Leafs siiski kokku panna oma saja-aastase ajaloo parima põhiturniiri. Mike Babcock on võitja ning ennast playoffides tõestanud peatreener. Bruce Cassidy on pannud karud uuesti elama, aga aasta tagasi kukuti üllatuslikult Senatorsi vastu ja usun, et ajaloo kordumise võimalused on suured.

                                Ennustus: Matthews teeb vähemalt kaks kübarat ja Leafs läheb edasi 4-3.

                                Washington Capitals - Columbus Blue Jackets

                                Capitals pidi tänavu tegema kõva kukkumise, kuna oma palgafondiga jäädi jänni ning see viis kahe hooaja vahel mitme olulise mängija lahkumiseni, aga ometi on nad peol jälle kohal ning kukkumine väga karm ei olnudki. Mõni mees läks hoopis märgavalt paremini liikvele nagu näiteks Aleksandr Ovetškin, kellel jäi vaid üks tabamus puudu saamaks kirja oma karjääri kaheksanda 50 väravaga hooaja.

                                Sinijakid on tore sats, aga kahjuks kipub playoffide ajal Sergei Bobrovski tagune puur muutuma kaks korda suuremaks. Karikamängude tõrjeprotsent läbi karjääri 88.7% vs põhiturniiri 92%. Meeskond pole veel kunagi avaringist edasi läinud ja eeldatavasti ei minda ka nüüd.

                                Ennustus: Capitals pääseb kuue mänguga, kui peatreener Barry Trotz ei hakka väravavahtidega žongleerima.

                                Pittsburgh Penguins - Philadelphia Flyers

                                Pingviinid jahivad oma kolmandat järjestikust võitu, millega sai viimati 80ndatel hakkama New York Islanders. Neetult raske on NHL-is järjestikustel aastatel tipus püsida, kuna iga pikk karikateekond röövib energiat, mida järgmisel hooajal hädasti vaja. Ei usu, et kolmas ära tuleb, aga vanad sõbrad Philadelphiast peaksid ikkagi olema kergeks saagiks.

                                Tõtt-öelda ei peakski Flyers playoffides olema. See ei ole hea meeskonna märk, kui järsku tekib 10-mänguline kaotusteseeria nagu Dave Hakstoli meeskonnal novembri teises pooles oli. End suudeti august välja kaevata, kuid meeskond toetub suuresti ühele ründekolmikule ning väravasuul on segane seis.

                                Ennustus: Vähemalt ühes mängus täidavad Flyersi fännid jää taas prügiga ja Penguins liigub edasi 4-1.

                                Nashville Predators - Colorado Avalanche

                                Aasta pärast Pingviinide paraadi vaatamist on Predators suurfavoriit, aga peab hakkama saama Presidentide trofee needusega. Viimase üheksa hooaja jooksul pole põhiturniiri parim seitse korda 2. ringist kaugemale pääsenud.

                                Imemeeskond Avalanche, kes tegi mullu ajalooliselt halva hooaja, on kaotanud koguni üheksa omavahelisest matši järjest. Kerged ära pühkimised on aga õnneks NHL-is harvad, seega võiks natukene intriigi selles vastasseisus siiski olla.

                                Ennustus: Avalanche hakkab kodus vastu, aga langeb lõpuks kuue mänguga.

                                Winnipeg Jets - Minnesota Wild

                                Jets on aastaid alla oma võimete mänginud ja harva põhiturniirilt edenenud, aga nüüd on kirjas võimas hooaeg ning karikamänge saab alustada iga-aastase pettumust valmistaja vastu.

                                Wild on olnud mitu aastat kohe-kohe karikanõudlejate sekka tõusja, aga kaks hooaega järjest on piirdutud vaid avaringiga ning esikaitsja Ryan Suteri vigastus tähendab, et šansid kurva seeria lõpetamiseks on kehvakesed.

                                Ennustus: Jets edasi 4-2, isegi kui Patrik Laine ühtegi ei sahista.

                                Vegas Golden Knights - Los Angeles Kings

                                Las Vegase läbi aegade esimene suurliiga meeskond on teinud muinasjutulise hooaja, aga eks igal muinasjutul tuleb ükskord lõpp. Paljud mängijad on esinenud üle võimete - eriline shoutout William Karlssonile - ja edasipidi läheb aina raskemaks.

                                Kings on kõvasti karastunud meeskond, kellel justkui sära silmis uuesti tagasi olnud sel hooajal. Anže Kopitar on teinud hooaja, mida viimati nähti LA-s Wayne Gretzky ajal ning tegu on satsiga, kes oskab karikamänge mängida.

                                Ennustus: Kunnid võimutsevad 4-2 võiduga.

                                Anaheim Ducks - San Jose Sharks

                                Kaks konverentsi finaali kohta kolme aasta jooksul räägivad enda eest. Tänavu lõppes Ducksil küll viieaastane divisjoni esikohtade seeria, aga seda vigastuste tõttu ja arvestades kui palju neid oli, siis on üle 100 punkti ikkagi kõva saavutus.

                                Haid panid vahetult enne põhiturniiri lõppu kaheksaga kokku oma ajaloo pikima võiduseeria, aga siis suudeti viis viimasest kuuest mängust kaotada. Kodueelisest ilma jäämine võib olla surmav hoop, kuna Honda Centerist on külalised alates detsembri lõpust võitjatena lahkunud vaid neli korda.

                                Ennustus: Caw Fowleri vigastus annab Sharksile omad võimalused, aga Ducks venitab end koduseinte toel 4-3 edasi.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X