320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Paris Saint-Germain

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas Mõmmik Vaata postitust
    Ewww kui kole see eilne õhtu oli. Tulemusest jäi natuke puudu, sest Colgate tõmbas Marquinhose korralikult selili ja otsustas asja individuaalselt ära. Oleme ausad, tulemus on palju palju parem, kui sellest mängust tegelikult vääriti.
    Keskväli oli katastroofiline. Di Maria oli kohutav, valesöödud ja pea maas vastastesse uhamine. Marquinhos läheb samasse kategooriasse, sest temast astuti nagu postist mööda ja midagi juurde küll sinna keskväljale ei andnud. Rabiot vähemalt üritas, aga kuna kogu see keskväli ei klikkinud ei omavahel ega teiste liinidega, siis kokkuvõtteks oligi selline suhteliselt segane mängupilt. Huvitav, miks Lass peale ei saa? Kas ei vea enam välja? Palju kehvemini DMi mängida ei ole võimalik ja sööta peaks paremini suutma kui Marquinhos. Lo Celso laenamine tundub ka järjest lollim ja lollim idee, aga ju siis profiil ei sobi Tuchelile. Verratti peaks meeletult juurde andma keskväljale, aga korralikku DMi on ikkagi vaja. Tuchel on ka sellest tõenäoliselt aru saanud, sest huvi Kante/Busquetsi vastu on meediast läbi käinud ja kuigi need variandid on üpris utoopilised, siis lootust on, et kuskilt mujalt leitakse sobiv pallur.
    Cavani töötas meeletult ja midagi ette heita ei saa, Mbappe oli terav nii palju kui palli sai ja Neymar oli kolmikust kõige nõrgem. Üritas palli vedada küll keskväljalt, aga enamus kordi jooksis end kinni, sest Liverpool tõmbas keskelt asja kokku ja söötu nagu ei vaadatudki.
    Kaitse... oh dear god. Bernat oli kohutav, kuid see pole mingi üllatus. Tüübi tase ei kannata mingit kriitikat, ta on ründefaasis täiesti talutav, kuid kaitses ei saa mitte midagi aru. See oli tõenäoliselt ka selline hädaost, sest Filipe Luisi ei saadud/Guerreiro pealt saadeti ptsi ja kuskil mujal sellist semi-tõestanud saadaval LB-d järelikult ei olnud. Bernat on ikka väga õnnelik sepp, Bayernis täiesti pask ja siiski selle kesise mängupildi pealt müüakse sind PSG-sse, mis ei ole mitte samm tagasi. Thiago Silva oli loom ja hoidis seda asja vähegi viisakana. Kimpembest saab kindlasti asja ja palliga tunneb end väga mugavalt + kiirus tundub väga korralik. Meunieri ma ei taha ka väga bashida, sest erinevalt Bernatist suutis ta oma positsioonil ka kaitsta, aga kuna abi väga ei tulnud, siis oli ka temal väga keeruline õhtu.
    Kurzawa seljavigastus on nii tõsine, et enne 2019 väidetavalt tagasi ei tule. Verratti on õnneks aga olemas.
    Mängupilt oli suht sitt, aga Anfieldil on absoluutselt kõigil raske ja ega PSG pole end veel käima saanud. Kaitsefaasis kiilus asi päris mitu korda kinni ja no korralik pre-season on tegelikult puudu, sest suvel müttasid noored PSG eest ja meeskond kindlasti ei ole veel valmis ja ei suuda Tucheli mänguplaanist kinni pidada. Tuchelile tuleb anda aega ja ma olen siiski optimistlik.
    Õiged tähelepanekud. Mängujuht Verratti näol oli selgelt puudu. Ning Tuchel vist polnud eelmiste hooaegade mänge näinud, kus Emery Di Maria keskväljale toppis ning kus viimane iga kord feilis selles rollis. Marquinhos ei sobi keskväljale ning loodan, et Tuchel matab selle idee nüüd maha. Diarra pole vormis väidetavalt, kuid tegelikult usun, et ei kuulu lihtsalt Tuchel plaanidesse.
    Fino alla fine FORZA JUVE

    Kommentaar


      Algselt postitas Rocheteau Vaata postitust
      Vähemalt kohale tulnud PSG fännid korralikku mürglit nii enne mängu kui ka staadionil.
      Pudelid ja särgid oleks võind vastavalt kätte ja selga jääda.
      ★★★★★★

      Kommentaar


        Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitust
        Pudelid ja särgid oleks võind vastavalt kätte ja selga jääda.
        Pudelid küll, kuid särgid?
        Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
        Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

        Kommentaar


          Ben Arfa tuleb täna kollitama

          Fino alla fine FORZA JUVE

          Kommentaar


            Jean-Eric Maxim Choupo-Moting debüüdil värav! #legend
            "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

            Kommentaar


              Algselt postitas football2u Vaata postitust
              Jean-Eric Maxim Choupo-Moting debüüdil värav! #legend
              Ja täitsa kena värav ka
              Fino alla fine FORZA JUVE

              Kommentaar




                Rennes-PSG 1-3

                Mängu alguses jäädi 0-1 taha, kui Rabiot õnnetult palli oma väravasse saatis. Kuid Tänu Di Maria ja Meunier tabamustelele suudeti mäng enda kasuks pöörata ning debüüdi teinud Eric vormistas lõppseisuks 3-1. Tuchel tegi mitmeid muutusi. Peale said Draxler ja Verratti. Marquinhos sai oma positsioonil mängida vahelduseks. Kuigi ta väga veenev ei olnud siis parem ikka kui keskväljal. Rabiot oli kaitsvas rollis keskväljal seekord. Bernat oli jätkuvalt sitt. Ei tea kaua Tuchel talle neid võimalusi veel annab. Buffon oli tasemel väravas. Di Maria oli väga aktiivne ning sai tasuks ka värava kirja. Diiva oli suht kesine. Meunier on hetkel heas hoos. Asendamatu mängija hetkel vist.

                In PSG's last three L1 games, the Argentina international has scored three sublime goals. At Nîmes, it was direct from a corner, and his goal - his 11th league strike from outside the box - at Roazhon Park was just as breathtaking. That is more than any other player in L1 since he arrived in France.
                Fino alla fine FORZA JUVE

                Kommentaar


                  Kuigi Choupo-Moting oli väljakul ainult umbes 4 minutit, kui suutis värava lüüa siis rekordit ta endale nimele ei saanud. Rekord jäktuvalt Okocha käes, kellel oli vaja umbes 1min, et debüüdil värav kirja saada.

                  Le top 5 :

                  Jay-Jay Okocha : 1 minute et 7 secondes (à Bordeaux, 1998)
                  Christophe Landrin : 3 minutes (contre Metz, 2005)
                  Eric Maxim Choupo-Moting : 4 minutes et 48 secondes (à Rennes, 2018)
                  Bonaventure Kalou : 5 minutes (contre Metz, 2005)
                  Fabrice Fiorèse : 13 minutes (contre Guingamp, 2002)
                  Fino alla fine FORZA JUVE

                  Kommentaar




                    PSG-Reims 4-1

                    Vähemalt Reimsi vastu ei tehtud uimast esimest poolaega kuigi Reims läks kohe alguses juhtima. Tuchel kasutas mitut noort. Peale said Diaby, Dagba ja N'Soki. Neymar 10 peal oli ka huvitav lüke. Seal oli ta päris hea kuigi Reims pole mingi näitaja. Hea, et Cavani sai kaks väravat kirja ning nooruke Diaby oma esimese väravasöödu. Diiva ka skooris, penaltist muidugi.

                    Jordan oli ise ka seda mängu vaatamas.



                    Ning mõned ultrad tahtsid teada, miks ta PSG särgid on ära nussinud küsides ''Kas see on jalgpalli või korvpalli särk?''

                    Fino alla fine FORZA JUVE

                    Kommentaar


                      Täna siis mäng Nice vastu võõrsil. Eric võib tipus alustada seekord. See on mäng kus võidakse punkte kaotada.

                      Fino alla fine FORZA JUVE

                      Kommentaar




                        Nice-PSG 0-3

                        Võiks öelda, et see oli senise hooaja parim mäng. Nice võibolla ei mänginud kõige paremini ka, kuid PSG panid vähemalt mõlemad poolajad hea tempoga. Skoori avas Neymar hea täpse kauglöögiga. Nkunku duubeldas skoori ning viimase värava löi uuesti Neymar. Marquinhos topiti uuesti keskväljale ning seekord tal mäng isegi õnnestus seal. Mbappe tipus ei tooda. Miks Tuchel sellest siiani aru pole saanud? Kehler oli üllatavalt hea. Järgmine mäng siis CL kodus Crvena Zvezda vastu.


                        Thiago Silva (in his 250th appearance for Paris) and his teammates have made history by equalling the record of eight straight wins from the start of a top-flight season that had been held by Olympique Lillois since 1936/37. Another win against Olympique Lyonnais a week on Sunday, and the honour will be all theirs…
                        Neymaril kena stastitika

                        The Brazilian magician scored twice in Nice to take his season's tally to seven and his career Ligue 1 total to 26. Add in the 15 assists he has registered, and he has been involved in 41 goals in 27 French top-flight appearances.
                        Fino alla fine FORZA JUVE

                        Kommentaar




                          Noorukese Dagbaga pikendati lepingut kolme aasta võrra
                          Fino alla fine FORZA JUVE

                          Kommentaar


                            Täna siis kodus mäng serblastega. Barca skaudid pidid ka kohal olema, et Rabiot jälgida vmt.

                            Fino alla fine FORZA JUVE

                            Kommentaar


                              Poolajaks 4-0 juba.

                              Fino alla fine FORZA JUVE

                              Kommentaar


                                Sellised vastased on ju PSG põhivili, mida lõigata.
                                Päris kohtumine ehk mäng Napoliga alles ees. Õnne, you'll need it!

                                Kommentaar

                                Working...
                                X