320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Telekavaataja blogi

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Bet365 pakub tänasele Väikese Karika mängule Ararati ja Rummu Dünamo vahel okei oddse.

    1/1 näiteks on hetkel veel 1.72.
    Instagram

    Twitter

    Eesti Lokomotiv Moskva fännid

    telekavaataja.blogabet.com

    Kommentaar


      Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
      Ise panin sümboolsed 20 eurot Uudo Sepa TOP3 ja Jaagub Tuisu TOP3 kohale (@2.4 kumbki).
      Hea töö Uudo ja hea töö Telekavaataja. Mina tänan!

      Kommentaar


        Algselt postitas Kutt1423 Vaata postitust
        Hea töö Uudo ja hea töö Telekavaataja. Mina tänan!
        Noh, Jaagupiga panin mööda samas. Uudo võit veel elab. Aga nii palju, kui ma olen aru saanud, siis viimase kahe saatega on Sissyl sitaks palju fänne juurde tekkinud.
        Instagram

        Twitter

        Eesti Lokomotiv Moskva fännid

        telekavaataja.blogabet.com

        Kommentaar


          Ma tegin ainult Uudot.
          Ja olen ikka mõnda (k.a viimast) saadet jälginud ning objektiivselt vaadatuna ei tohiks võitjas kahtlustki olla...

          Kommentaar


            Nõmme Kalju võitu Kalevi üle on hinnatud koefiga 1.2.

            Samal ajal on koef, et Superstaari saatest langeb järgmisena naine on ka 1.2. Mis te arvate, kumb sündmus tõenäolisem on?
            Instagram

            Twitter

            Eesti Lokomotiv Moskva fännid

            telekavaataja.blogabet.com

            Kommentaar


              14. osa - Kuulsused vol 3.


              Vitas Mališauskas


              Jah, see on seesama Vitas, kes lihtsalt kõndis väljakult minema mingi hetk. See episood iseloomustab teda tegelikult suurepäraselt.


              Mul on isiklikku kokkupuudet olnud Vitasega umbes aasta jagu. Noh, tegelikult veidi rohkem, aga tihedalt mängisime ühes võistkonnas ühe hooaja. Tegu on üliandeka väravavahiga, kellel oleks suurema tahtmise ja pühendumise korral niimõnedki uksed avatud. Aga ilmselgelt Vitas ei tahtnud seda. Ta ei ole nii püsiv hing, et jalgpalluri karjäärile pühenduda.


              Samas sellise vennaga on alati äge pulli teha ning selline rajoonilikult „tiimspiritit“ hoidev mängija on alati teretulnud. Ei saa märkimata jätta, et ta sai igas 2.-3. mängus kollase (mõnikord ka punase) kaardi kohtunikuga mölisemise eest. Väga ilmekalt iseloomustab seda hooaja 2007 viimase vooru mäng, kus meie vastu määrati penalti, Vitas sai mölisemise eest kollase, tõrjus penalti ära ning jätkas mölisemist, mille peale sai ta teise kollase.


              Lisaks oli tal geniaalne äriidee, milles ta pakkus mulle osalust. Minu roll pidi olema Soome turistidele odavate sigaretide müümine tänaval. Tema roll oli sigarette Venemaalt hankida. Ma ei tea, kas tema „äri“ käiku ka läks, aga selline pooltõsine jutt mul temaga sel teemal on olnud. Üldse oli/ on tal palju sõpru Narva linnas (kus ta mõne aja mängijana veetis). Kui meil samal hooajal Narva duubliga mäng oli, siis tema sõnul „töötles“ ta vastaseid eelneval ööl. Pole midagi öelda, mõned nende mängijad haisesid alkoholi järgi.


              Üldiselt vastuolulise inimesena jääb ta mulle meelde pigem positiivse tegelasena. Mingi hetk mulle isiklikult oli vaja kokkupuudet kellegagi, kes on minust vanem ja samas ülimalt vabameelse ellusuhtumisega.


              Toomas Kaldma


              Toomas Kaldma on kahtlemata kogu Eesti jalgpalli legend ja kokkupuudet on mul temaga olnud kogu noortekarjääri vältel. Toomas seisab minu silmis kindlasti kõrgemal kui Josep Katsev, kuna temast kiirgus ausust. Samuti on ta olnud mängijana Eesti NSV meister, olnud pikalt edukas kohtunik ning ma ütleks ka edukas treener.


              Toomast iseloomustab see, et suhtlemisel (ka noorte mängijatega) on tunda, et ta võtab sind tõsiselt ja võrdsena, ta oskab asjakohast nalja teha ja oskab olla tõsine, kui seda vaja on.


              Ilmselt parim näide tema isiksusest on Gothia Cup 2016, millele me toona TJK tiimina läksime. Kuigi mängisime mänge sisuliselt viimase päevani, olid kained õhtud suhteline haruldus. Toona oli teise treenerina meiega kaasas Toomas. Ega ta loll pole, teadis väga hästi, mida me teeme, kuid mingi teatud usalduslik suhe tiimi ja tema vahel (tol hetkel Ištšik väga meid enam ei juhtinud) võimaldas meil tunda end vabalt ja päris head mängu näidata.


              Lõpuks ta kiitis meid, et elu nautida oskame.


              Elvis Liivamägi


              Elvisega on mul elus suhteliselt episoodiline kokkupuude. Me ei ole kunagi ühes tiimis mänginud, me oleme viibinud koos ühel peol ning ma olen temaga samadel trennidele viibinud maksimaalselt 20 korda. Mida ma oskan öelda, tore ja rõõmsameelne tüüp. Mulle jäi silma tema professionaalne suhtumine (isegi amatööride treeningutel) ning kirg jalgpalli vastu.


              Edaspidine jutt pärineb ennekõike Elvise suust. Kas ta võis mulle valetada? Jah. Kas ma usun teda? Jah. Kas mul on tõendeid? Ei. Kas ma olen sarnastel teemadel rääkinud teiste seotud isikutega? Jah, muidu poleks seda lugu rääkinud.


              Oli hooaeg 2013. Tol hetkel kärises suur pomm Eesti jalgpallis. Elvis Liivamägi ja Sander Karu süüdistati osalemises kihlveopettustes ning hiljem kõrvaldati neid ka Jalgpalliliidust ja võistkonnast. Mis siis tol hetkel täpsemalt Kalevi riietusruumis toimus? Oli järjekordne kaotatud mäng. Kalevi väravavaht lasi paar kerget väravat ning võistkond, kelles oli ka paar kahtlase taustaga leegionääri, oli üldjoontes loid. Mängujärgselt olid mõned mängijad endast väljas, samas üks kontingent mängijatest oli justkui olukorraga rahul ja isegi naeratati omavahel. Need mängijad, kes hoolisid tulemusest ei olnud olukorraga rahul ning vihaselt pärisid rahulolevatelt, mis värk on. Tekkis väike tüli...


              Juttude järgi oli rahulolematuim mängija Elvis. 7-10 päeva hiljem oli ta juba mustas nimekirjas. Kas oli selle põhjuseks Elvise seotus kuritegelike organisatsioonidega? Kas oli selleks põhjus Kalevi väravavahi head sidemed Jalgpalliliidus? Kas olid veel mingid kolmandad osapooled?


              Edasisi mõtteid ma kirja panna ei saa, kuna vastupidist pole tõestatud ja ma ei taha kellelegi asjata ligia teha. Aga see Kalevi väravavaht on pärast juba ühte kahtlasesse episoodi veel sattunud. Lisaks vähemalt üks leegionäär eemaldati võistkonnast väga ruttu.


              Mina usun Elvist ning soovin talle edu tema ettevõtmistel.

              1. osa: sissejuhatus- kuidas telekavaataja pääses Betsafe?

              2. osa: kontrastide maailm

              3. osa - mida teeb telekavaataja Betsafe's


              4. osa - kaotatud põlvkond

              5. osa - kuidas sünnib koefitsient


              6. osa - Mida ma koefitsientide maailmas vihkan?

              7. osa - Inimesed on nii erinevad...

              8. osa - invisible mode

              9. osa - kummaline oktoobriõhtu

              10. osa - kuidas valmisid Aastalõputurniiri koefitsiendid

              11. osa - Asjaolud muutuvad kiirelt

              12. osa - kuulsused

              13. osa - kuulsused vol.2
              Instagram

              Twitter

              Eesti Lokomotiv Moskva fännid

              telekavaataja.blogabet.com

              Kommentaar


                Igal panustajal tekib vahel hetki, kus paratamatult panused kaotavad. Ja ma ei räägi lihtsalt kaotavatest panustest, vaid reaalselt negatiivsetest seeriatest.

                Ma ei saa end hetkel mingiks aktiivseks panustajaks nimetada. Pigem teen 5-10 (noh vahel ka suuremaid) panuseid konkurentide juures, kui mulle tundub, et kusagil on kas väärtust või ma näen mingit huvitavat asja, mida mängida (viimaseid ideid annavad mulle vahel Betsafe kliendid).

                Kogu selle aja jooksul ma pendeldan tegelikult seal 0 ümber ja suurt edasiminekut pole olnud. Jah, vahepeal on super väga häid järjest võite olnud, vahepeal vähem häid aegu. Kuid viimased 10 päeva on vast mu elu kõige masendavamad olnud. Midagi stiilis 3 30-st vms.

                Kõige rumalam asi, mida sellel hetkel tehakse, üritatakse tagasi võita, suurendatakse panuste hulka, suurendatakse panustavat summat, et kiiresti see summa endale silme ette tagasi saada. Ärge jumala eest niiviisi tehke.

                Mina soovitan lihtsalt aeg maha võtta, paar päev, nädal, misiganes. Isegi kui te näete veel väärtust täiega kusagil, siis mängige paar korda kuivalt kaasa ning taasalustega juba selle pangaga, mis teil alles on.

                Mul on hea, ma saan kuivalt kaasa mängida Betsafe's. Muide seepärast mulle meeldib ka SBT, et seal saab teatud hasardivajaduse ka rahuldatud teinekord.

                Aga millest ma tahtsingi kirjutada on hoopis see, et Eesti - Leedu mängus on täna kõik üle 3.1-3.2 koefid viigile põhimõtteliselt väärtus.
                Instagram

                Twitter

                Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                telekavaataja.blogabet.com

                Kommentaar


                  Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
                  Okei... Ma ei ole jällegi 100% kindel selles, aga Coolbet tahab kõiges esimene olla. Olgu...

                  Superstaari saade. Minul on ka koefid väljas. Põhimõtteliselt võib minu arvamust lugeda Betsaf'st.

                  Ise panin sümboolsed 20 eurot Uudo Sepa TOP3 ja Jaagub Tuisu TOP3 kohale (@2.4 kumbki).

                  Lisaks eriti sümboolselt Tuisu ja Sepa võitudele (@8 kumbki).
                  Uudo Sepp võitiski!
                  Instagram

                  Twitter

                  Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                  telekavaataja.blogabet.com

                  Kommentaar


                    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
                    Uudo Sepp võitiski!
                    Korra vaatasin, suht Rahvabändi-teema ikka

                    Kommentaar


                      Algselt postitas underdoggie Vaata postitust
                      Korra vaatasin, suht Rahvabändi-teema ikka
                      Mis vahet sel on? Tähtis on see, et mul on jälle mingi suts raha Coolbetis.
                      Instagram

                      Twitter

                      Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                      telekavaataja.blogabet.com

                      Kommentaar


                        Päris paljud pakuvad täna ilmselt Retro - Piraaja Väikese Karika mängule koefe. Eks ma võlun ka mingi hetk 1x2 välja. Fakt on see, et hetkel ei ole nad reaalsusega kooskõlas.

                        Kes väga riskida julgeb, võib nutsu panna, et Retro võidab. Või näiteks Retro skoorib esimesena @3.5.
                        Instagram

                        Twitter

                        Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                        telekavaataja.blogabet.com

                        Kommentaar


                          Asjalik tip, tänud
                          "The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."

                          Kommentaar


                            Ega keegi siit foorumist PAFi Live turnale ei lähe laupäeval?
                            Instagram

                            Twitter

                            Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                            telekavaataja.blogabet.com

                            Kommentaar


                              15. osa - viimased sõnad

                              Kõik on hästi, ma ei lähe kuhugi ega kao ära. Küll aga on mu 15-osaline blogipostitamine jõudmas lõpusirgele. See, mis algselt oli selline inside koefitsientide tegija elule, sulandus veidi jalgpallimälestustega. Aga väga sümboolne oleks lõpetada just praegu, 1 päev enne MMi, mis on muideks Betsafe kontoris kõige kiirem ja töisem aeg. Naljalt keegi puhkusele MMi ajal ei saa ja kõik elavad selle sündmuse nimel.

                              Fakt on see, et selle 9 kuuga olen väga palju targemaks saanud, olen kohutavalt palju uusi asju kogenud ning osalenud üritustel. Olen tutvunud väga huvitavate ja noh mitte niiväga huvitavate inimestega. Olen olnud seljataguses (ja olen ka edaspidi) maailmale, mis loob meis iha panustada. See on põnev ja seda tasub mõista.

                              Nüüd, kui ma olen siin omajagu töötanud, mõistan tegelikult veelgi enam, kui suureks hüppelauaks on olnud Soccerneti foorum kõigele sellele. Jah, pidin ise ka vaeva nägema ja kohati väga ülbelt koostööavaldustega peale lendama, aga see toimis. Ja vähim, mis ma teha saan, on jätkata SBT (muude toredate projektidega) organiseerimise ja läbiviimisega. Sitaks äge, et inimesed sellest osa võtavad ja ma loodan, et ka naudivad.

                              Nüüd on jäänud pidada üks korralik SBT MM2018 eri, teha väike puhkus ning kusagil augusti teises pooles naasta. Ilmselt pikki kirjutisi Telekavaataja blogist väga enam ei leia, kuid tasub blogi taas aktiivsemaks muutuda. Proovin jagada ehk veidi inside infot ja muid sedasorti tippe.

                              1. osa: sissejuhatus- kuidas telekavaataja pääses Betsafe?

                              2. osa: kontrastide maailm

                              3. osa - mida teeb telekavaataja Betsafe's


                              4. osa - kaotatud põlvkond

                              5. osa - kuidas sünnib koefitsient


                              6. osa - Mida ma koefitsientide maailmas vihkan?

                              7. osa - Inimesed on nii erinevad...

                              8. osa - invisible mode

                              9. osa - kummaline oktoobriõhtu

                              10. osa - kuidas valmisid Aastalõputurniiri koefitsiendid

                              11. osa - Asjaolud muutuvad kiirelt

                              12. osa - kuulsused

                              13. osa - kuulsused vol.2

                              14. osa - kuulsused vol. 3
                              Instagram

                              Twitter

                              Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                              telekavaataja.blogabet.com

                              Kommentaar


                                Kas ma olen liialt pessimistlik kui arvan, et Narva Transi kaotus Eurokarikates ei tohiks nii kõrge olla?
                                Instagram

                                Twitter

                                Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                                telekavaataja.blogabet.com

                                Kommentaar

                                Working...
                                X