320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Aasta auhinnad 2013

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #31
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    Savi Etsi nimeline "Päevaleht valetab" auhind: seekord eikale, kes kõik ladritabelid kuulutab Roma fännidest ajakirjanike tehtuks ja väidab järjepidevalt, et tänu kohtunike eksimusele võidetud Juve mängud oleksid nad nii või naa võitnud, sest nad olid lihtsalt niipalju paremad platsil.

    Ja Kuzzer on loomulikult Iceman

    Kommentaar


      #32
      Positiivne programm väikese interlüüdiga.

      Parim postitaja: priity - tasakaalukas, asjalik, konstruktiivne ja alati üdini põhjalik Oma Mees Rzeczpospolitas.

      TOP 5 postitajad: Romario, mrtn26, atleticomadrid, Gallacher, Nahkpea. Järjekord suvaline. Ma ei ole kõigi nendega alati nõus, aga mulle hirmsasti meeldivad inimesed, kel on aju olemas. Nimetet härrasmehed on mainitud elemendis tugevad.

      Parim teema: Meistri- ja Esiliiga, Eesti koondis, Eestlased välismaal.
      Üldistamata ja sildistamata - kui vaadata eriti aasta lõpus kõikvõimalikes offtopiku- ja läbuteemades aktiveeruvaid ja muul ajal lihtsalt tonniskaalal mõõdetavas hulgas postitusi genereerivaid italo-, espano- ja anglovuti foorumikunne, jäägu nad nimetuks, siis tuleb ainult jumalat tänada, et välisvutt mind absoluutselt ei pingesta ja sestap mul noisse fooruminurkadesse asja pole. Uskumatu kaader - ja paljud neist peavad Eesti vuti teemades postitavaid tüüpe debiilikuteks... Irooniat kamaluga.

      Parim postitus: Vincenti intellektuaalne sumbuur-räusk "Eesti hävib" prohvetite suunas enne Hollandi mängu, hands down. Väga resultatiivne, muide, ja sellest on väga hea meel.

      Kõige intelligentsem postitaja: Romario ja priity, jagage pooleks.

      Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Nahkpea, atleticomadrid, Rakvere Andres (tema kohtamine jäi küll puhtalt oma laiskuse taha, sest pole üldse võimatu, et ta oli fänniturniiril veerandfinaalis florakate persete kuumaks kütmise ajal platsil). Nahkpea osas hakkab mul skisofreenia peale tulema - ma ei tea kedagi, kes teaks kedagi, kes teda päriselt näinud oleks ja ometigi loen pooli tema postitusi nagu oma mõtteid... Atleticomadridiga tahaks lihtsalt paar sanga õlunaadi teha, tundub lahe säga.

      Kommentaar


        #33
        Parim postitaja: Raske valik. Konkurents on tipus tihe aga läheb seekord eikale.
        TOP 5 postitajad: Vincent, Mõnuagent007, Wordprez, eika, Punkt
        Suurim jobu: Kuna teised jobud vajusid natuke ära ja elnino9 tegi tugeva lõpuspurdi siis saab just tema selle auhinna.
        TOP 5 jobud: Kivi77, Linnupoeg, elnino9, kaitz, ROMELO LUKAKU
        Parim teema: Rumalad küsimused.
        Nõmedaim teema: Polegi vist sellist.
        Parim postitus: Vincent enne Eesti Hollandi mängu.
        Nõmedaim postitus: Tofoa surmanimekiri
        Naljakaim postitus:

        Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
        Kind of a kahtlane. Ma pigem guessin, et Clevz ei carry seda burdenit ära, sest liigne aggression on noorel playeril bloodis ja middleisse jäävad augud. Carricku kõrval on ta half a brain man. Ja praegu teil on middleis brain ja self powerit niigi less.

        Ma tean, fuck off
        Kõige parem troll: Jasper
        Kõige trollim postitus: Varasemalt fitti poolt välja toodud postitus Jasperi sulest.
        Kõige enam närvidele käiv postitaja: Arsenali fännide kahepalgelisus.
        Kõige jäärapäisem postitaja: Count ja teda painavad vandenõuteooriad.
        Kõige ropum postitaja: Francesco.
        Kõige intelligentsem postitaja: Tuleb TOP5 postitajate seast. Trummipõrinaga läheb auhind Mõnuagent007-le
        Kõige optimistlikum postitaja: Keegi Roma fännitaridest.
        Kõige pessimistlikum postitaja: orbitaaljaam
        Kõige vaimukam postitaja: Kuivik Banaan
        Kõige iroonilisem postitaja: Jesper
        Kõige seksikam postitaja: Auhind jääb välja andmata
        Kõige ägedam varikonto: Kuivik Banaan
        Kõige fännim fänn: atleticomadrid
        Parim uustulnuk: LeeRomeno
        Keda igatsen? AnnaS
        Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? Kesa ja co. Tõmbavad enne luurele minekut ennast õllest umbe ja püro lahti ning seetõttu ei tuleks sellest midagi välja
        Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? wordprezi tahaks ära näha ja arutleda temaga muusika teemadel.


        Eriauhinnad

        "Tulime rannast aga liiva vagiinast välja ei saanud" eriauhind läheb Arsenali fännidele.

        "Ei oska linke avada ja s-tähe kustutamine on liiga raske" eriauhind läheb k2bo-le.

        "Liigne agarus on ogarus" auhind läheb dontastikule. Sa ei pea tervet twitterit foorumisse postitama.

        Kolumbuse nimeline "Avastan maailma" eriauhind läheb Icemanile kes avastab jätkuvalt kuidas heeringat süüakse.

        "Tänamatu töö" auhind läheb jagamisele midfilderi, Kasparovi, mcnamara, priity ja kõigi nende vahel kes hoiavad meid kursis väiksemate liigade tegemiste ja toimetustega.

        Veel vajavad äramärkimist Vello99, Fouree, kolmasgrupp, Cannuman, H.M Murdock, fitti, Stok, hofnar, rixxer, Maarek. Kindlasti keegi veel kes praegu meelde ei tulnud.

        Kommentaar


          #34
          Premeerin teid, kallis pööbel, kuuendat aastat. Jagan litsikaid paremale ning vasakule ning mõni armsam poju võib saada ka väikese ilase musi. Iga aasta on pühad tulnud teie jaoks hiljem ja hiljem. Loodan, et te veel nööri kaela pole pannud suurest hirmust, et ehk jäävad Tofoad tänavu tulemata. Pole viga, ei jää! Ning suure saladuskatte all võin öelda, et ega nad ka tuleval aastal tulemata jää. Siin on aga minu maasikad ja mustikad.
          Parim postitaja: count
          Lähtusin antud auhinna jagamisel traditsioonist, et antud daam või härra pole varasemalt minult taolist kõrget tunnustust pälvinud. Härra on pärast näkast 2012. aastat ennast taas leidnud ning viinud oma viljeleva kunsti edasi järgmisele tasemele. Respect!

          TOP 5 postitajad: eika, Jasper, cannuman, orbiktaaljaam, Francisco - Kui keegi peaks saama minult kunagi aasta parima postitaja tiitli teistkordselt, siis see on eika. Vapustavad kirjatükid! Ka Jasperi kvaliteet ei ole minu hinnangul vähikäiku teinud ning litib teada tuntud tasemel edasi. Pöörates pilgud minevikku, siis näeme, et kõrgelt austatud härrade nimistust olen välja jätnud Panso, Taneli ja Punkti. Põhjused lihtsad - Panso ja Tanel ei postita enam ning Punkt ei ole aasta jooksul Atletico Madridi teemast välja saanud. Seega oli vajadus leida asendusliikmed. cannumen on antud tiitli 2010. aastal minult juba korra pälvinud ning põhjus, miks ma ta taasnimetasin kõrgemasse seisusesse peitub tema postituste arvus. Premeerin teda tänavuse (toim: 2013 a.) juubeli puhul. orbik ja cisca' saavad antud tiitli minult esmakordselt, sest nad ei ole küll nii andekad nagu nende suured eeskujud Jasper ja count, kuid nad on siiski väga visad ning aastaid üritanud ja pingutanud. Respect!

          Suurim jobu: marv3llous
          Kui su aju asemel opereerib vibreeriv dildo ning sugumürsu asemel liivane ja verine vagiina, siis pole muud varianti, kui sind aasta debiilikuks nimetada.
          TOP 5 jobud: Janinho, debils, ilanez, aitz, coco - Jan saab antud litsika selle eest, et ta nii m*nn on. Minge ja vaadake tema särgiäri teemat. Ülipiinlik on, võta ennast kokku! Ja su videod on ka inetumad, kui saatejuht Carmeni tissid. Järgmised 4 sitajunni on lihtsalt sama häirivad nagu läppunud kusehais mahapõlenud Viienda Villemi kõrtsis. Palun lahkuge siit foorumist, aitäh. (PS! coco võib jääda, sest premmitolad (teiste hulgas isa-vintsu ja see Liverpooli pensionär) on ka lõpuks hakanud aru saama, et sa oled kadunud Tauno alaaranenud vend Mauno.)

          Parim teema: Totsid, totsid, totsid

          Nõmedaim teema: Vutisärgid ja pusad müügiks!

          Parim postitus: isa-vintsu lühhike öppetus enne Hollandi peli tundub populaarne valik olema. Ülehinnatud ja haibitud postitus oleks väiksema tähelepanu juures ka minult ehk suurema preemia saanud, kuid praegu pean lihtsalt nentima, et iseenda postitusi esile tuua on ka kohtlane.

          Nõmedaim postitus: kesa ja aafrika päritolu negrod

          Naljakaim postitus: Jasper vs Adolf Hitler & teised natsud

          Kõige parem troll: Tofoa - Jup, nomineerisin ennast jah, teised ei saa absull hakkama.
          Kõige trollimad postitused: Interfezt aka minu postitused kevadises moepealinna teemas. Ainult, et selle linna inetumal küljel.
          Kõige enam närvidele käiv postitaja: Midfielder - sa ei oska endiselt kirjutada ja su kirjatükid on ühekülgsed, kallutatud, ebakompetentsed, igavad ja usukuulutajalikud, mölakas.
          Kõige jäärapäisem postitaja: mcn - FA Cup, oooooooo, League Cup, aaaaaaaa, League One, oooooooh, League Two, uuuuuuuuh, madalamad kivipallurite liigad *orgazm*. Sama asja peale 50 aastat järjest pauk lahti saada...
          Kõige ropum postitaja: Uuu - Konkurentsitu hooaeg
          Kõige intelligentsem postitaja: Jasper - Igast sõnast õhkub erudeeritust ja husqvarnat. Props.
          Kõige optimistlikum postitaja: eika - NEED HÜÜUMÄRGID!!!
          Kõige pessimistlikum postitaja: Tanel - Traditsioon.
          Kõige vaimukam postitaja: vello99 - Ei tea, kas veiniraha on otsas või maks ei pea, aga poste jääb iga aasta aina vähemaks. Kvaliteetsemad on ikka need, kus kerge promill sees.
          Kõige iroonilisem postitaja: Jasper - Ma sain aru, et sul elulise tähtsusega see auhind tänavu kotti panna. Ma ei tea, mitu aastat järjest ma su eest selle nüüdseks juba selle ära noppinud olen?
          Kõige seksikam postitaja: Diana - Oled mõne posti teinud 2013. aastal ka vä?
          Kõige ägedam varikonto: F.Totti - Noa komments.
          Kõige fännim fänn: budulojus - Kogu see Koeru värk, Eesti koondise toetamise värk ja agendi värk - nimetaks siis budu ka mõnes positiivses kategoorias ära.
          Parim uustulnuk: LeeRomeno - Avatari ja postitavate teemade valik on väheke kummaline, aga tekst on loetav ja vahel isegi haarav.
          Keda igatsen? Tanel - Tursk, pole hullu - prInteril on paremaid ja halvemaid aegu, aga üheskoos saame neist üle - isegi kui see on Serie B's.
          Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? Iceman - Jätkuvalt pole siia paremat kandidaati tulnud.
          Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Franciskca. Eelmisest aastast on Jasper nägemata, kuid tänavu parandame selle vea, eks!

          ERIAUHINNAD

          Calva nimelise eriauhinna "naljakast keskpäraseks" saab markofkin -> Marek_T!
          Priidik Aasalehe nimelise eriauhinna "ma ei saa mitte midagi aru, mis ma kirjutan" saab linnupoja!
          Üx eriti kõvva auhind läheb aitzilele, sest ta kirjatükid on üx kõvva lugemine.
          Pumpz - Mõttetu tibi nimelise eriauhinna saab kooperatiiv Arseanaalium , kes on ära tõusnud.
          Thacheri nimelise eriauhinna "keda ei igatse" saab eston marahvilja - great riddance!
          Breiviku nimelise eriauhinna "troll tuli kapist välja" saab sanderos. Keep the advice, Klopp!
          Kuldmunn läheb tänavu Janinhole.
          Valeri Bojinov nimelise eriauhinna annaksin ma nendele jorssidele, kelle ma ära olen unustanud.

          Tänavu võttis auhindade jagamine minu poolt VEEL rohkem aega ja vaeva kui mullu, kuna 2013. aastal tehti foorumisse sitax rohkem poste kui varem. Loodan, et mu süvaanaallüüsi oskused on sama teravad ka järgmisel aastal.
          The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

          Kommentaar


            #35
            Top5: Vincent, Mõnuagent 007, Nahkpea, Daz Boob, Gallacher
            Parim postitaja: Vincent

            Tunnustust väärivad: Romario ja Marek - küllap oleks nad esiviisikus, kui poleks poole hooaja pealt endale mingeid imelikke piiranguid peale pannud. SoccerGoal - täitsa toredad kokkuvõtted ja värki, aga võiks tihedamini madalamate liiga foorumist kõrgemale jõuda.

            Samas huvitavaid postitusi tootvaid tegelasi on veel, aga ei hakka siin kõiki ritta ajama. Mõned nimed, kes aga kohe meenuvad, kellelt sooviks samasugust või veel suuremat hoogu näha. Ühes ühinen ericbana üleskutsega rohkem elu eestikate alla puhuda.
            elx, chac, dareth, zelee, ericbana, Jaaniion, mortan

            Tervitan ka Arsenali regulare. Ei ole see olukord midagi nii hull kui mõni väidab. Pidev vagiinade võrdlemine viitab justkui lesbismile ; )

            Jobud: Ei tunnusta. Õnneks ei suutnud keegi kestvat mälestust jätta.

            Parim teema: 'tähelepanekuid elust enesest' - pärast pikka mõtlemist, ei tahtnud seda lahtrit tühjaks jätta. FK Maffial oli potentsiaali, aga oleks oodanud vägevat finaali.

            Nõmedaim teema: -

            Parim postitus: Vincenti Hollandi mängueelne postitus, pole kahtlustki. Selles oli see, miks me kõik jalgpalli vaatame.

            -e- Mõnuagendi postitus Barca teemas tuleb ka ära mainida (#18060)

            Nõmedaim postitus: -

            Naljakaimad postitused: I - Daz Boobi estonglish
            II - Eston maravilha ja antarktika polaaröötormis mune hauduvad isapingviinid
            III - Fitti Rooma kunstiajaloost
            IV - Fitti visualiseering

            Kõige parem troll: -, liiga palju punnitamist. Ei anna midagi.

            Kõige trollim postitus: Jasper vs Aadu - vot see oli tõesti hästi. Kui polnuks Jasperit mustade raamatutega, siis Tofoa vs Inter, kuna õnnestus, vastasel juhul aga meh.

            Kõige enam närvidele käiv postitaja: -

            Kõige jäärapäisem postitaja: Kesa - kategooria nimi peaks olema 'kõige kesam', kui tahta, et tiitel kuhugi mujale läheks.

            Kõige ropum, ent mõnusalt: Daz Boob + kohe 'kõige muhedama venna' eripreemia ka teistkordselt otsa.

            Kõige intelligentsem postitaja: -, tea kas seda peakski üldse jalgpallifoorumis mõõtma.

            Kõige optimistlikum postitaja: -

            Kõige pessimistlikum postitaja: millegipärast tahan florakad siin välja tuua

            Kõige vaimukam postitaja: fitti

            Kõige iroonilisem postitaja: -

            Kõige seksikam postitaja: -

            Kõige ägedam varikonto: Kuivik Banaan

            Kõige fännim fänn: Siinkohal kergitan veidi omade saba, kuigi tõden, et küllap on selliseid "hulle" veelgi. RaitR, kellel ei jäänud tänavu ükski Rakvere esindusmeeskonna mäng nägemata (39/39). Eestimaad sai päris põhjalikult tundma õppida. Ka foorumis on mõnusalt emotsionaalne, nagu üks fänn olema peab.

            Parim uustulnuk: Tundus kehv aasta, märkimisväärset järelkasvu ei sündinud, aga tühjaks ka ei taha jätta. LeeRomeno, siis äkki. Toon välja ka Rumori di Spogliatoio, kes aeg-ajalt rikastas seda lugu siin, aga blogipidajale seda tiitlit ei annaks (eesmärgiks tal ju meid foorumist välja juhtida).

            Keda igatsen? Martinil oli nagu vanasti rohkem 'häid' poste?

            Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? Mällar

            Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Eks neid tegelasi ole omajagu.



            Mida igatsen? Mõnuagendi jutukesi, vähemasti ei meenu möödunud hooajast ühtegi Kamsi Saaremaal või Anu viimaseid päevi.

            Huvipakkuvaim alamfoorum: Meistri- ja esiliiga

            Aasta kõige kehvem nimevahetus: budulojus -> budu

            Kingisoov: Kinkige keegi palun goonerile korralik videokaamera + statiiv.

            Aasta 'enam-vähem' ränt (enam-vähem, sest küllap leidub paremaid, aga hetkel ei leidnud):
            Algselt postitas JanK Vaata postitust
            see klubi on fännid täitsa ära lollitanud nende signingutega, naljakas kohe. äkki võiks veidi aega rahulikumalt võtta ja ei pea pärast igat viiki või kaotust hakkama endale suhu kusema, et küll on seda ja teist vaja? torres saab teil hakkama, milleks teile uut ründajat? ba osteti alles, andke aega talle. te olete nagu kannatamatud vitud, kes on eile esimest korda kuskil suvesimmanil keppi saanud ja täna lähete hollywoodi ja privesse, vehite käed laiali, et meie oleme kõvad naistemehed ja kõik naised kes teile kätte ei anna on värdjad tuupurid ja litad.

            Aasta melodramaatiliseim hetk foorumis, mille krooniks linateos "Kuri Hunt ja üks pallipoiss". Režissöör herr Myrgel. Märkimisväärne ka selle poolest, et video on kogunud rohkem vaatamisi kui enamus eestimaised jalkavideosid kokku.

            Algselt postitas Myrgel Vaata postitust
            Eks otsustage ise..

            AnnaS-i hooajaeelne aktsioon väärib ka esiletoomist.

            Isiklikult meeldis mulle Habeme vastus:
            Algselt postitas HABE Vaata postitust
            Müsteerium lahendatud: Nahk Palatule: "Sina mine Säästumarketisse, mina lähen Centrumisse!"

            Kommentaar


              #36
              Aasta auhinnad 2013 finaal !

              Aasta on nädal vana ja auhinnad on laual. Palume rahvast lavale ! Järjekorras !


              Alustagem :


              Parim postitaja: Foorumi Ballon D`Ori või Oscari nimel, kuidas soovite, liiga tihedat rebimist tänavu ei toimunud. Taaskord on foorumi parimaks postitajaks eika. 6 nominatsiooni, teise koha hõivanud üllatusmehe ericbana 3-e vastu.

              TOP 5 postitajad: Vincent, eika, Mõnuagent007, atleticomadrid, Jasper.

              Suurim jobu: Linnupoja

              TOP 5 jobud: Debs, Linnupoja, kaiitz, ROMELU LUKAKU, Kivi

              Parim teema: Parimat teemat ei olegi, neid on lihtsalt niipalju ! Tähelepanekuid elust enesest, ebaterve huumor ning üldist ja omapärast inglise jalgpallis saavad kõik linnukese aastast 2013 kirja.

              Nõmedaim teema: Võidu võttis " palavalt " armastatud LIIKLUS.

              Parim postitus: Parim postitus sigines foorumi septembris. Isand Vincent :

              Algselt postitas vincent Vaata postitust
              Iga kord, kui ma loen või kuulen enne mängu neid "see on ju nii tugev vastane, ärge ajage lootusi üles, niikuinii kaotame" heietusi, tahaks lihtsalt ja siiralt küsida, miks te nii teete. Milleks võtta endalt vabatahtlikult ära see mängueelne rõõmus elevus ja ootus, et midagi suurt võib tulla. Jah, tõenäosusprotsent on väike. Mis siis? Mõelge, kui mängijad läheksid ka iga kord sama hoiakuga väljakule. Klavan: eks paar tükki tuleb ikka välja võtta. Ojamaa: Lätile ja Soomele ma ära ei löönud, ega siis neilegi suuda. Oleks üldse mingit lootust?

              Ma usun küll, et küllap vähegi jalgpalli tundvad inimesed ikka teavad ja tajuvad üsna adekvaatselt, mis meeskond see Holland on. Ja pigem rõõmustatakse praegu selle üle, et kõigi märkide järgi me vähemalt läheme ja üritame neile hambaid näidata. Selle asemel, et juba mitu päeva enne mängu asuda hoogsalt "no mida te sealt loodate, niikuinii saame kolme-neljaga sisse" daunerit tekitama. See viimane nagu mingi ehe eestlase värk - igaks juhuks tuleb ikka kõik lootused maha tõmmata, sest siis saab kaotuse puhul pärast kohe asuda vastu rinda taguma "ma ju ütlesin". Justkui see annaks midagi juurde.

              Tahaks öelda nii nagu ütles Rüütli eile õhtul meestele trenni lõpetuseks viimase harjutuse järel: "okei, kutid. Tehke individuaalselt, kes kuidas. Aga nautige!" Täna on ilus ja päikeseline päev, muutke see ka enda jaoks ilusaks. Õhtul tuleb täismaja. Minge ja nautige hea emotsiooni pealt mängu. Äkki juhtub midagi tõeliselt head? Halada jõuab hiljem alati.
              Nõmedaim postitus:
              kesa rassistlik kuulikokkujooks.


              Algselt postitas kesa Vaata postitust
              Mida muret, Chicagost ca 20 km kaugusel asuvas satellitkülakeses Bridgeview's, kus Chicago Fire pesitseb Wiki andmetel ca 16500 elaniku hulgas 87% valgeid, aafrika päritolu negrosid alla 1% , latiinosid ca 10%, valged ameeriklased pärit vutikultuursete rahvaste hulgast, poola päritolu (25%), iiri ( 17%), saksa (15%), itaalia (9%) huligaanse kalduvusega inglise päritolu asunikke eraldi ära ei märgita.
              Eks rahavastiku päritolust tulenevalt ole ka Chicago Fire'l tubli mandrieuroopalikku ultrakultuuri eeskujuks pidav vutifänlus.

              Negroidne püssirohuhõnguline gangstaräpp on piisavalt kaugel, suht rahulik pleiss, küll poolakad korda hoiavad.


              Naljakaim postitus: Daz Booob . Linki ei leidnud aga kurat sellega :

              Kind of a kahtlane. Ma pigem guessin, et Clevz ei carry seda burdenit ära, sest liigne aggression on noorel playeril bloodis ja middleisse jäävad augud. Carricku kõrval on ta half a brain man. Ja praegu teil on middleis brain ja self powerit niigi less.
              Ma tean, fuck off


              Kõige parem troll: Jasperi ja Tofoa surmaheitlus volüüm 1. Võitjaks Tofoa

              Kõige trollim postitus: Jasper having fun, algab siit :



              Kõige enam närvidele käiv postitaja: Kõige enam närvidele käib Ibanez. Mine paranda end, vaimust vaevatu.
              Kõige jäärapäisem postitaja: kesa kullast troon. Keelekonkursil võib juba uudissõna " kesa " jäärapäisuse sünonüümiks võtta.

              Kõige ropum postitaja: Uuu ei väsi v ***e pildumast.

              Kõige intelligentsem postitaja: Vincent

              Kõige optimistlikum postitaja: Kui mõned ebamäärased nominatsioonid konkreetsematega siduda läheb optimisti auhind hundipessa. Karl91 ja count ( vist juba teine aasta ? ), palun väga !

              Kõige pessimistlikum postitaja: Mach 3 turbo auhind orbitaaljaamale.

              Kõige vaimukam postitaja: fitti ja Jasper, oh teid humoorikaid võrukaeli !

              Kõige iroonilisem postitaja: Jasperi ja Tofoa surmaheitlus volüüm 2. Viigistab Jasper.

              Kõige seksikam postitaja: Tottibabe, uus sekspomm foorumis. Ootame arvukaid poste ( Totsid, totsid, totsid ? ).

              Kõige ägedam varikonto: KuivikBanaani autoriteema.

              Kõige fännim fänn: Kaksikvõit Atletico Madridi foorumiteema kuumimatele kaunadele !
              Kõige fännim fänn nr.1 Punkt ! #4 häält
              Kõige fännim fänn nr.2 atleticomadrid #3 häält

              Parim uustulnuk: Möödunud aasta tootis foorumi hulgaliselt sõnnikulaotureid, kelle kirjamusta sisse foorumlased liigagi tihti oma käpa komistasid. Haisu levis ja levib endistviisi...
              Meeldivaks erandiks osutus Fouree, kes aasta parima uue tulija tammelehepärja kaela saab. Ära märgiks ka hääli saanud LeeRomeno ja žurnalisti.

              Keda igatsen? Puudust tunneme Estonist !

              Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? Kaiitzi ja kesaga piilumisretked kukuks välja häbistava vahelejäämisega.
              Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud?
              Wordprez

              NB ! Võimalike kaebusi menetleb Tallinna linnavalitsus ! Edu alanud aastal kõigile foorumlastele töödes - tegemistes - postitustes, mina tänan.
              "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
              These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

              Kommentaar

              Working...
              X