320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Milano Inter

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

    Kommentaar


      Kahju tegelikult, huvitav kas indoneeslased on klubi kultuuri/struktuuri nii pekki keeranud, et see mõjutab nii hullusti ka mängijaid?
      Fino alla fine FORZA JUVE

      Kommentaar


        Algselt postitas Pogba Vaata postitust
        Kahju tegelikult, huvitav kas indoneeslased on klubi kultuuri/struktuuri nii pekki keeranud, et see mõjutab nii hullusti ka mängijaid?
        Eks kõik algas juba sellest, kuidas oli planeeritud pre-season, sinna otsa Mancini halamine ja Icardi keiss. Paneme sinna otsa FdB pukki panek kaks nädala enne esimest mängu ja kehvad tulemused, tänu sellele kasvav pinge. Ei tea milline oli sisekliima, aga tundub, et ega väga hea polnud. Varises kokku kõik nagu kaardimaja ehk kala hakkab mädanema peast. Muidugi, mida kiiremini Thohirist lahti saab seda parem.


        Natukene statistikat:

        18 mängu (Serie A + EL) - 3 mängu on suudetud enda värav tühjana hoida.
        18 mängu (Serie A + EL) - Löödud 23 väravat - sisse imetud 26 väravat.
        Võõrsil 10 mängu (Serie A + EL) - 7 kaotust (viimasest seitsmest 6 kaotust), 1 viik ja 2 võitu.

        Kommentaar


          Esimene poolaeg on olnud ju täitsa korralik, kahjuks ise teist ilmselt ei näe, uni tikub peale..

          Kommentaar


            Esimesed 30 min olid lausa fantastilised, aga jällegi... kipub nii olema, et see mängu kehv periood ei ole selline, et lihtsalt vähe aeglasemalt võetakse, vaid kehval perioodil ikka imetakse vilinal. Poleks Viola seda pehmet punast avapoolaja lõpus saanud, oleks nad sealt 3:0-st välja roninud ka, aga jäi 4:2.

            Jube, mis psühholoogilised probleemid meeskonnal on. Kohe kui vastane ära lööb, siis mentaalselt lagunetakse koost ja siis on igasugune omapoolne järelandmine reeglina katastroofilise tagajärjega.

            3-4 korda suudeti veel 100% võimalus ka muidugi perse keerata. Ei tea, kas selle hooaja edaspidine poliitika saabki olema Leonardo ajastust tuttav väravate tagumine puhta mängijate klassi pealt.

            Positiivsena tiriks sellest mängust välja selle, et Brozovic ja Candreva on heas vormis ja Perisic on ka juba oma tavapärasele tasemele küündimas.

            Suurimad miinused lisaks meeskondlikele probleemidele ja ulmevõimaluste raiskamisele lähevad D'Ambrosiole (mõlemad kollid tema äärelt, mõlemal korral mees ei tea kus) ja Handalt, kes mõlema värava puhul samuti puhta putsilt tegutses, eriti teine oli jube - kasti nurgast madal löök esimesse posti ja ta lihtsalt hüppas eest???
            sigpic

            Kommentaar


              Algselt postitas Tanel Vaata postitust
              kasti nurgast madal löök esimesse posti ja ta lihtsalt hüppas eest???
              rikošett. (nagu ka Lapadula teine, kus Skorupski vajus ümber nagu vana puu)
              jokers to the right
              clowns to the left of me

              Kommentaar


                Reedel vaja Napoli skalp võtta, järgmisena loota, et vastased ämbrisse panevad ja alles siis saab tabelit vt.

                Kommentaar


                  Algselt postitas Tanel Vaata postitust
                  Esimesed 30 min olid lausa fantastilised, aga jällegi... kipub nii olema, et see mängu kehv periood ei ole selline, et lihtsalt vähe aeglasemalt võetakse, vaid kehval perioodil ikka imetakse vilinal. Poleks Viola seda pehmet punast avapoolaja lõpus saanud, oleks nad sealt 3:0-st välja roninud ka, aga jäi 4:2.
                  Eile oli Interil kõvasti õnne.
                  Salcedo kõrbes täiega ja korraldas mõnusa läbisõiduhoovi ja ega Milic ka teisel pool alla ei jäänud.
                  Vähe kogenum Tomovic oleks vast oma ääre veits paremini lukus hoidnud, aga see vaid oleks.
                  Kohtunik muidugi vääris eraldi peatükki selles eilses mängus. Kahju, et sellega pekki keeras, sest teine poolaeg oleks vähe pingelisem olnud ja Sousa vast Chiesat ja Perezi poleks väljakule hakanud panema. Ühe mehega vähemuses oli tal üsna poogen ja nii said noored proovida.
                  May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

                  Kommentaar


                    Kas punaseid annab vaidlustada ka?
                    Elu on lühike, pidu on pikk.

                    Kommentaar


                      Täna vist vastupidine stsenaarium.

                      Kommentaar


                        Kaitseliin on täielik sõel. Siin ei päästa talve mercatoga midagi. Tuleb terve liin välja vahetada, Miranda ja Murillo sobivad pingile. Ranocchia ei tohiks üldse platsi näha. Ma ei suuda uskuda kuidas ta jätkuvalt Serie A tasemel mängida saab. Interil viimasel ajal traditsiooniks ainult üks poolaeg mängida, loodame, et teisel seda ka tehakse.

                        Kommentaar


                          Kari individuaale , normaalsest tiimist ei ole siin jälgegi. Ma lihtsalt teadsin, et Ranocchia toodab väravaid kodumeeskonnale, kui ta alustab. Kondogbia on täielik null. Kogu meeskond on nagu unustanud eelmise mängu, rünnakus jääb meestest väheks, kaitses jääb meestest väheks, positsioonivalik on serie c tasemel, kopp on ees null IQ tasemega mängijatest, kes teevad iga ndv nii lolle vigu ja absurd 3m palka iga aasta taskutesse topivad.

                          Kommentaar


                            Kaitseliin tuleb lihtsalt välja vahetada, d'ambrosio jääb igale poole hiljaks, Ranocchia teadatuntud mõttetu mees...tüüpiline inter, üks hea mäng ja siis jälle totaalne perse kukkumine. Santon, ranocchia, dambrosio, nagatomo jne...nimekiri sitahunnikust pikk, kes tuleb lihtsalt nahhui saata. Kamp tujutuid mehi kes ei oska sööta ega lüüa
                            ...

                            Kommentaar


                              Mingu häbenegu nurgas. Masendav meeskond. Miks toodi Barbosa 30 milli eest? Jätnud siis vähemalt Brasiiliasse laenule. Kasutanud 30 milli ära kaitsele või ääretele. Aga ei, las G.B mädaneb pingil, null tulevikuga mängijad nagu Eder ja Palacio saavad kordades rohkem mänguaega. Hooaega võiks jätkata noortega ja nendega, kellel on veel tuleviku tiimis. Jätaks nüüd Ederi-Palacio-Nagatomo-Ranocchia stiilis mehed välja. Palju tahetud muidugi.

                              Kommentaar




                                Napoli tegi ilusti. 1. värav on täiesti #pauklahti. 2. värava sööt on #pauklahti.

                                ÄKKI SAAKS NÜÜD VAIMSELT OMA PROBLEEMIDEST ÜLE JA JÄTKAKS SAMAS VAIMUS?

                                See oli siis selle tiimi kohta, kellelt te peksa saite.

                                MILIK, SAA TERVEKS!
                                slimm.ee

                                Kommentaar

                                Working...
                                X