320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Chelsea FC

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas Metslane89 Vaata postitust
    Aga samas, kui palju Ake oleks saanud mängu aega?
    Ake on kindlasti kahtlemata väga hea mängumees kellel on tugevasti klassi ja arenguruumi, aga tema jäämise üheks eelduseks oleks vast olnud Rüdigeri mitteostmine. Meil oli kaks väga head keskkaitsjat klubist väljas laenul Christensen ja Ake ja eks valik natukene arusaadavalt langes Christensenile, kes Gladbachis oli ikkagi totaalne tugitala ja oli kindlam valik. Ake tegi laenul olles ainult 10 mängu.Samas kui ta peaks Bournemouthis tõusma kindlaks meheks ja näitama väga head mängu, siis ei ole välistatud kurikuulsa Matici saaga, et tuuakse 5x kallimalt tagasi. Cahill ei kesta igavesti. Ake tuli 15 aastaselt Hollandist Chelsea akadeemiasse ja siin ta mängumeheks sirgus nii, et üsna kindlalt võib arvata, et ta tahaks igakell siia tagasi tulla ja oleks see ilus väike Fairytale taaskord.

    Kommentaar


      Chelsea team: Courtois; Azpilicueta (c), David Luiz, Rudiger; Zappacosta, Bakayoko, Fabregas, Alonso; Pedro, Morata, Hazard Puhata on kõvasti saadud ja lõpuks on korralik alg 11 koos. Aeg oleks nüüd jalad persealt välja võtta ja üks korralik pela teha. 3mese kaitseliiniga Bournemouthi vastu peaks Pedrol ja Hazardil kontrates tekkima ruumi ja Bakajuku võiks ka nüüd näidata seda taset millest räägiti. Siin enam eksimisruumi ei ole ja tuleb täiega vajutada.

      Kommentaar


        Kelle mälestuseks seisak toimus?
        Elu on lühike, pidu on pikk.

        Kommentaar


          Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitust
          Kelle mälestuseks seisak toimus?
          but first we will observe a minute's silence ahead of Remembrance Sunday.
          GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
          GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
          (Seinfeld, The Pitch)

          Kommentaar


            Ilusti saime vahepeal surve peale, hoiame palli, aga need lahendused rünnakul... No ei toimi need esimese puute pealt kasti lajatatud tsenderdused sinna 3 keskkaitsja vastu. Ja see viimane kõige tähtsam puude enne löögile jõudmist no ei kannata kriitikat... Morata on ka kaks kuldset võimalust ära munend ja Alonso on liimist lahti. Teine poolaeg natukene juurde panema ja täpsem olema nii söötude kui löökidega.

            Pawson võib muidugi sügavalt vi... käia. Määrustepärane värav jäeti lugemata kui Luiz lõi peale ja Chelsea mängija oli Bounesmouthi kaitsjaga samal joonel. Kiirrünnakus tehti viga no yellow, keskväljal tõmmati kaks korda Morata kui Hazard jõhkralt maha no Yellow, Luiz lõi vastu Bounesmouthi mängija kätt mis lehvis kehast eemal nagu lipp tuulekäes no Penalty... haige tont.

            Kommentaar


              Võõrsilt 1 0 võit saime kohe teise poolaja alguses selle võiduvärava, aga siiski nagu midagi väga rõõmustavat ei ole. Peale väravat oli Bounesmouth kohati isegi ohtlikum ja suhteliselt impotentne ja ühekülgne on meil see ründemäng. Ja meestes ei ole seda emotsiooni enam nagu oli eelmisel aastal, kus oli lust vaadata kuidas võideldi ühise eesmärgi nimel.

              Kolm järgmist Premmi pela

              United H, West Brom A, Liverpool A ehk siis mitte midagi lihtsat. Samas kõik on sellised, et sital päeval võib tulla 0/3 ja heal päeval 3/3.

              Kommentaar


                Roomas nii: Courtois | Cahill (c), David Luiz, Rudiger | Alonso, Bakayoko, Fabregas, Azpilicueta | Hazard, Morata, Pedro
                Pingilt naa: Caballero, Drinkwater, Kenedy, Zappacosta, Willian, Batshuayi, Christensen

                Kommentaar


                  Oleks tahtnud näha Williani Pedro asemel täna. Pedro Bounesmouthi ja vastu oli kehva. Zappacosta välja kickimisel alg 11 pole ka mingi ettekääned väga hästi mängis viimased kaks mängu. Võiks nagu kaitsefaasis natukene ükskord mingi asetuse juurde pidama jääda mitte igamäng vahetada seda. Õnneks täna väga hullu survet peal ei ole, et kaotusega oleks kõik läbi seega las Roma surub seal keskel oma 9golide ja De rossidega selle mängu ära, sest ilma Kanteta meil võimalust keskvälja kätte saada pole. Kontrarünnakutega tekivad kindlasti taas oma võimalused ja loodetavasti suudetakse sama effektiivselt ära lüüa. Kaitse võiks vähe rohkem pidada seekord.

                  Kommentaar


                    kaitse lekkib uhkelt chelseal

                    Kommentaar


                      Käi perse Conte no nahhui on vaja koguaeg seda kaitseliini solgutada? Mida sa toppisid sellest alavormis pedrost sisse? Ime kella oma Bakayokoga seal keskel... piinlik piinlik lihtsalt.

                      Kommentaar


                        Linnupoja jinx töötab teie puhul täiega..

                        Kommentaar


                          fuckin Morata jättis ka löömata dra

                          Kommentaar


                            Polegi midagi lisada... Lõpus saime natukene palli liigutada seal Roma poolel, aga see oli Roma enda tahe, sest kui seis on 3:0, siis mida sa enam pressid seal keskel. Iga mäng on kuradi erinev kaitseliin just mõtlen 2 Wingbacki ja 3 keskkaitsjat... Peatreeneril peaks olema nüüd Novembri kuuks selge, keda eelistada ja kes paremini sobiks. No ei toimi 3-4-3 puhul see Bakayoko-Fabregas keskväli no üldse ei toimi. Pane kurat Luiz keskväljale muuda formatsiooni no tee midagi no mängust mängu see asi ei võta vedu seal keskel. Tuleb Kante tagasi ja Drinkwater saab Fiti, siis saab jälle muuta. Pedro on hetkel täielik juust nagu ma juba enne mängu ütlesin no milleks teda vägisi toppida sinna??? Pingil on Willian olemas. Üks mäng paneme Azpilicueta keskkaitsesse teine mäng Wing Backicks. Miks ei oleks võinud täna Zappacosta alustada? Keskväljale annab ta 3x rohkem juurde ja sealt täna meie häda pihta hakkaski. Bounesmouthi vastu oli näha, et keskväli oli tänu Zappale palju rohkem kontrolliall. Conte pingutab oma taktikaliste vangerdustega viimasel ajal natukene liiga üle...

                            Kommentaar


                              hahahahahahahahahahaahahah, huvitav miks küll nii on läinud.

                              Aga Atletico teeb siiski next levelit ja edasipääs on üpris kindel.
                              Je suis Nasfal

                              Kommentaar


                                Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
                                hahahahahahahahahahaahahah
                                armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

                                Kommentaar

                                Working...
                                X