320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Raamatud, lugemine

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Oot, kui te annate välja näiteks 50 hallist varjundist e-raamatu ja tavalise paberraamatu, siis kas te lasete mõlemad eraldi tõlkida? Või kas siis peab maksma mõlemal eraldi kirjastuslitsentsid?

    Ja, Daz Boob, milline raamatusari?
    Näiteks.
    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

    "joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

    "Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

    Kommentaar


      Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
      Millepärast ei võiks e-raamat (lisaks eraldi müügiartiklile) olla paberi lisa (s.t "tasuta" boonus - sellisel juhul koavad nii mõnedki maksud)? Kas see aitaks makse minimaliseerida?
      Iseenesest huvitav küsimus. Selline kampaania on Amazonis kindlasti olnud, et kas just päris tasuta, aga a la paari taala eest sai epubi peale, kui ostsid paberraamatu. Ainuke ja suur aga, et sellega liitusid minu teada ainult väiksemad kirjastused ehk et tegelikult turu marginaalne osa. Põhjuste osas võib ainult spekuleerida, aga võib oletada, et kardeti ikkagi paberraamatute müügi pärast. Kui ostjas tekib tunne, et e-raamat on midagi, mille saab tasuta või kordades odavamalt, kui paberraamatu, on juba edasine tendents ennustatav. See on ka üks ja peamine põhjus, miks e-raamatu hind madalam ei ole ega ilmselt ka lähe.
      We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

      Kommentaar


        Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
        Krimisari vist (kordan, et vist) oli üsna edukas. See maalehe esoteerikasari on suhtelsielt läbikukkumine (mida oli ka arvata).

        Kommentaar


          Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
          Kas sa tahad öelda, et see sari anti edukalt välja ka epubidena või misasja?

          E: Aa okei, sain valesti aru, edukas lisandväärtusena per se. No see on filmitrikk. Ma täpselt muidugi ei tea , aga ma spekuleerin: selle sarja raamatud toodeti kuskil odavas välisriigis odavale paberile Eesti mõistes meeletutes kogustes ja nn lisandväärtuse reaalne tulemus oli see, et sarja edukamad raamatud toetasid vähemedukate põrumist ja väga (võibolla isegi VÄGA) suur osa tiraažist läks makulatuuriks. Kokkuvõttes ilmselt jäi projekt tänu oma massile kasumisse, aga mõned võivad seda ka turusolkimiseks nimetada. Ja nagu näha, siis see töötab ainult mingite kindlate žanritega, ka 'Eesti lugu' ei olnud ilmselt edulugu. Dannar käib piilub õigesse folderisse ja täpsustab.
          We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

          Kommentaar


            Mihkel Raud jagab tasuta oma Musta Pori Näkku eraamatut.
            Juhul, kui kellelgi veel lugemata.
            Ela ja tunne, et elad
            see on kõige lihtsam
            filosoofia, mis toimib
            sule silmad ära vaata
            tagasi, hinga sügavalt ja
            hüppa üle iseenda varju
            tule koos minuga.

            Kommentaar


              Tegelt, infoks veel seda, et kuu lõpus tuleb maailma põnevaima Millenniumi triloogia kolmele raamatule järg, mida huviga ootan!
              27. augustil ilmub vähemalt 35 riigis Rootsi menukirjaniku Stieg Larssoni Millenniumi triloogia järg, põnevik „See, mis ei tapa”, millele ennustatakse juba praegu suurt edu.
              Ela ja tunne, et elad
              see on kõige lihtsam
              filosoofia, mis toimib
              sule silmad ära vaata
              tagasi, hinga sügavalt ja
              hüppa üle iseenda varju
              tule koos minuga.

              Kommentaar


                Algselt postitas Iceman Vaata postitust
                Tegelt, infoks veel seda, et kuu lõpus tuleb maailma põnevaima Millenniumi triloogia kolmele raamatule järg, mida huviga ootan!
                http://m.ohtuleht.ee/665020
                Kardan, et hea asi rikutakse lihtsalt ära.
                The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

                Kommentaar


                  Kellele meeldib, kellele mitte aga nüüd on tasuta saadaval ka Kurvitz'a "Püha ja õudne lõhn".


                  http://www.last.fm/user/kurat_

                  Kommentaar


                    Muuli viimane raamat ei koosne üksnes edulugudest, teinekord tuli kangelastel ette ka äpardusi. 1989. aastal ei pääsenud Rain Rosimannus õnnetu juhuse tõttu õppima Tartu ülikooli sotsioloogiaosakonda. „Kirjandit kirjutama minnes unustas ta prillid koju ega näinud tahvlilt hästi teemasid lugeda. Nii kirjutas ta ristiusu asemel kirjandi eesti usust ja vale teema viis sisseastumiseks vajalikud punktid“ (lk 110). Õnnetu lugu iseenesest, aga sellegipoolest tahaks küsida, mis asi on eesti usk? Kas tulevane hall kardinal kirjutas maausust, taarausust või hoopis usust iseseisvasse Eestisse ja selle kohtusüsteemi? (M. Soidro, Sirp 11.09.15)
                    GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                    GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                    (Seinfeld, The Pitch)

                    Kommentaar


                      "Wabariigi vutituus. Eesti jalgpalli kuldinternatsionaali Eugen Einmanni lugu." oli päris hea lugemine. Meeldis autori osav kirjastiil ja sõnakasutus. Soovitan!

                      Kommentaar


                        Vutituusa olen sirvinud ja kinkisin hiljuti ühele sõbrale. Tundus käre vend see Einmann, peaks mingi aeg ette võtma küll. Esimese Eesti aegseid mängijaid ümbritseb mingisugune ligitõmbav aura, ehk seetõttu, et tegelikult ei ole sellest ajast just liiga palju kirjandust ilmunud. Ja jalgpall ise oli ka veel paljuski teistsugusem tollal, maalähedasem või ürgsem!

                        Aga kuna elulood on raamatuid lugedes alati esikohal, siis ise võtsin paari nädala jooksul läbi kahe kuulsa jalgpallimaailma tegelase elutee kirjeldused. Pierluigi Collina juba 2003. aastal ilmunud "Minu mängureeglid" on ülevaatlik sissejuhatus mehe silmadesse, kelle tööks oli ohjata platsil ajastu parimaid mängijaid ja kahe kümnendi suurimaid mänge. Seikasid juhtumistest väljakutel ja nende kõrval ning jalgpallikohtuniku hullumeelse ameti tagamaadest. Võin öelda, et sellise tasemega kohtuniku üks tähtsamaid oskusi on olla diplomaatiline ja hästi ettevalmistunud. Viia juhuse osakaal miinimumini.
                        Vast mitte kõige põnevam raamat jalgpalliteemal aga kindlasti haarav lugemine neile, kel huvi vaadata jalgpallile õigusemõistja seisukohalt.

                        Teine ja palju mahukam kirjatükk oli sir Alex Fergusoni elulugu. Suurepärane kirjandus ka neile, kes Manchester Unitedist suurt ei pea, kohustuslik aga igale fännile. Võiks arvata, et jalgpalli mõistes terve igaviku ManU peatreeneriks olnud mehe mälestused on punasematest punasemad ja jutt käib ainult sellest, kui üüber ikka kõik Old Traffordil on ei ole asi teps mitte hull.
                        Täitsa tore papi on. Paljudele ManU legendaarsematele mängijatele pühendatud peatükid on eriti põnevad, eriti suhted Roy Keane-i, Beckhami, Ronaldo ja paljude teistega. Oma osa saavad kõik, ka treenerid ja vastased, seda pigem ikka positiivses mõttes. Kohtunike siunamisele kirjapinda ei kulutatud, mis oleks minu meelest ka raamatu üldisele foonile kahtlemata kahjuks tulnud.
                        Tõsi, mängude kirjeldamisel on siiski kohati manu prillid ette unustatud ja peaaegu alati võinuks nad juhtida 8:0, kui poleks juhtunud seda ja toda jne...
                        Leidub huvitavaid fakte(mina küll varem ei teadnud, et Fergie edukas pubipidaja oli), näpunäiteid tulevastele treeneritele ja meeldejäävamaid juhtumeid, konflikte ja huumorit.

                        Kui ma 1980. aastatel peatreenerina üle piiri Inglismaale siirdusin, oli Inglise jalgpalli lipulaevaks Liverpooli klubi. See meeskond oli hirmuäratav. Kord kaotasime neile eurosarja mängus Pittodrie staadionil(Aberdeen FC-d juhendades) 0:1, mängisime Anfieldil esimesed 20 minutit väga hästi, ent olime poolaja lõpuks ikka 0:2 taga.
                        Kui mängijad hakkasid peale vaheajarutiini taas staadionile minema, innustas üks neist, Drew Jarvie, meeskonnakaaslasi: "Noh poisid, kaks kiiret väravat ja oleme mängus tagasi!"
                        Olime kahe mängu kokkuvõttes 0:3 taga ja tema rääkis kahest kiirest väravast nagu need oleks varrukast võtta. Vaatasin Drew`le otsa ja ütlesin: "Jumal õnnistagu sind, poja." Teised mängijad pommitasid selle tsitaadiga Drew`d hiljem kõvasti ja lisasid: "Tead, me ei mänginud just Forfari vastu!"



                        "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                        These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

                        Kommentaar


                          Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                          Kardan, et hea asi rikutakse lihtsalt ära.
                          Ei rikutud IMO, täitsa hea lugemine( minu puhul kuulamine)

                          Kommentaar


                            Lugesin eelmise aasta lõpus läbi teose:
                            .

                            Selle raamatu kõige hullem osa on tema kaas.
                            100 aastat Hispaania kahe suurima jalgpallijõu ajalugu, vastasseisu tekkest, kulgemisest ja selle suurimatest hetkedest, lisaks vägagi sisukas pilguheit Hispaania kodusõjale läbi jalgpalliklubide pilgu ning kõik mis sa suudad ligi 550 leheküljelise krempli kaane peale panna on pilt Messist ja Ronaldost???

                            Oh well...
                            Ütleme, et see on raamatu sisukust ning mahukust arvestades selge teose alavääristamine. Ent eks kirjastajal ole vast oma ettekujutus ning raamat peab ju eelkõige end ikkagi müüma. Ja kuidas sa paremini seda teeks, kui mitte fotodega meestest, keda nagunii terve ilm täis on.

                            Raamat ise on absoluutselt KOHUSTUSLIK igale Barcelona fännile ja igale Madridi star shine-ist pimestatuna end fänniks pidama hakanud Reali poolehoidjale. Ja kui mitte siis leidke endale vähemalt sama hea alternatiiv( mitte Wikipedia!), kui leiate.
                            Kui mina võisin, siis teie peaksite.
                            Sobib lugemiseks kõigile, kes hispaania jalgpallist huvituvad, hispaania ajaloost huvituvad, teema keskmes olevatest klubidest huvituvad ja üleüldiselt pürenee poolsaare vuti hingeelust ja tagamaadest pilti tahavad ette saada. Suurepärane teejuht haaramaks kätte mõni veelgi spetsiifilisem lugemine sealse jalgpalli ja ajaloo kohta.
                            "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                            These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

                            Kommentaar


                              Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
                              Lugesin eelmise aasta lõpus läbi teose:
                              .

                              Selle raamatu kõige hullem osa on tema kaas.
                              .
                              Haha, see raamatukaas on küll totaalselt epic. mitte ainult Ronaldo-Messi, aga ka üldine pilt.

                              Kommentaar


                                Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
                                Lugesin eelmise aasta lõpus läbi teose:
                                .

                                Selle raamatu kõige hullem osa on tema kaas.
                                100 aastat Hispaania kahe suurima jalgpallijõu ajalugu, vastasseisu tekkest, kulgemisest ja selle suurimatest hetkedest, lisaks vägagi sisukas pilguheit Hispaania kodusõjale läbi jalgpalliklubide pilgu ning kõik mis sa suudad ligi 550 leheküljelise krempli kaane peale panna on pilt Messist ja Ronaldost???

                                Oh well...
                                Ütleme, et see on raamatu sisukust ning mahukust arvestades selge teose alavääristamine. Ent eks kirjastajal ole vast oma ettekujutus ning raamat peab ju eelkõige end ikkagi müüma. Ja kuidas sa paremini seda teeks, kui mitte fotodega meestest, keda nagunii terve ilm täis on.

                                Raamat ise on absoluutselt KOHUSTUSLIK igale Barcelona fännile ja igale Madridi star shine-ist pimestatuna end fänniks pidama hakanud Reali poolehoidjale. Ja kui mitte siis leidke endale vähemalt sama hea alternatiiv( mitte Wikipedia!), kui leiate.
                                Kui mina võisin, siis teie peaksite.
                                Sobib lugemiseks kõigile, kes hispaania jalgpallist huvituvad, hispaania ajaloost huvituvad, teema keskmes olevatest klubidest huvituvad ja üleüldiselt pürenee poolsaare vuti hingeelust ja tagamaadest pilti tahavad ette saada. Suurepärane teejuht haaramaks kätte mõni veelgi spetsiifilisem lugemine sealse jalgpalli ja ajaloo kohta.
                                liitun samuti soovitusega, väärt lugemine, nagu enamik Sid Lowe kirjutatu.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X