320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Olympique de Marseille

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Away look way cool 👍

    Kommentaar


      Balo official?

      Kommentaar


        Algselt postitas ChiefK Vaata postitust
        Balo official?
        Ei veel. Aga vahepeal on nii kaugele jõutud, et Balo paar päeva tagasi käis klubi treeningkeskuses, kus lepiti 2-aastases lepingus kokku. Nüüd on vaja vaid Nice'i käsi väänata. Prantsusmaa meedia ja Nice väidab jätkuvalt, et Balol on aasta lepingut järel ja tsentelmenide kokkulepe seisnes selles, et klubi tuleb vastu ja laseb ta "vaid" 10 milli eest minema. Marseille olevat edialgu 8 pakkunud.

        Kommentaar


          MM-i varjus on vaikselt juba hooaja eelse ettevalmistusega alustatud ja ka kaks kontrollikohtumistki peetud, millest mõlemast on küll kaotused vastu võetud: madalama liiga satsi Beziers'ilt ja viimati St. Etienne'ilt. Enne uue hooaja algust kohtutakse veel selliste meeskondadega nagu Nantes, Betis, Villarreal, Sportingu ja Bournemouthiga. Uus liigahooaeg algab 10. augustil kodusel Velodrome'il Toulouse'i vastu.

          Üleminekute teemal on uue nimena esile kerkinud Salzburgi ja Horvaatia koondise keskkaitsja Duje Caleta-Car, keda möödunud hooajal Euroopa Liiga poolfinaalis oma silmaga nähti, ja kes ilmselt toona siis Rudile ja co-le nii hea mulje jättis, et noore kaitsja eest ollakse erinevate allikate andmetel valmis koguni 20 €-miljonit magama panema. Balotelli teema on pisut vaikseks jäänud, kuna Nice jätkuvalt plokib ja küsib oma 10 miljonit, mida OM eriti maksta ei taha, aga tahaks uskuda, et hetkel mõlemad pisut bluffifad ja lõpuks mingi lahendus ikkagi leitakse, mis kõiki osapooli rahuldaks. Eks näis. Mõlema nimetatud potentsiaalsete saabujate puhul minultigal juhul roheline tuli, sest ründes ei tahaks teist hooaega jutti Kreeka puujala ja Germainiga peale minna ning keskkaitses oleks Rami kõrvale pisut kindlamat ja nooremat meest vaja küll.

          Kommentaar



            Maailmameister nii U20 eest kui ka nüüd meeste eest!

            Mandanda ja Rami saavad end muidugi ka nüüd Maailmameistriteks kutsuda. Steve toreda faktina on kõik oma tiitlid (üks Prantsusmaa meistritiitel ja kaks liigakarikat lisaks MM-tiitlile) just Didier Deschamps'i juhendamisel võitnud.

            Kommentaar


              Algselt postitas Mask Vaata postitust
              Seal ju tegelikult pole mainitud, kui pikk leping tehti. Vieira ja Nice`i president vaevalt Balotelli mitte ilmumise teemal hädaldaks, kui tal klubiga kehtivat lepingut ei oleks. Mulle jäi ka sama mulje, et aastane leping tehti, aga ju siis ikkagi mitte.
              Algselt postitas Jasper Vaata postitust
              ja Raiola räägib, et tal pole lepingut (nagu ka kõik raportid) ja saadab Nice + Vieira uttiv.
              Algselt postitas Mask Vaata postitust
              Raiola tahab lihtsalt seda 10 milli enda taskusse saada. Aga ma tõesti ei tea. Eks me hiljem kuuleme-näeme.
              Algselt postitas Mask Vaata postitust
              Aga vahepeal on nii kaugele jõutud, et Balo paar päeva tagasi käis klubi treeningkeskuses, kus lepiti 2-aastases lepingus kokku. Nüüd on vaja vaid Nice'i käsi väänata. Prantsusmaa meedia ja Nice väidab jätkuvalt, et Balol on aasta lepingut järel ja tsentelmenide kokkulepe seisnes selles, et klubi tuleb vastu ja laseb ta "vaid" 10 milli eest minema. Marseille olevat edialgu 8 pakkunud.

              Nüüd võib vist selle teema lukku panna. Raiola ajas paska nagu tal kombeks ikka.

              Kommentaar


                Vôiks ju see 10m leida, norm ründajat vaja asap.

                Kommentaar


                  ma ikka ei usu. Vieira and co võtsid kiirelt tuurid maha ja ei maininud enam pressikatel lepingut. rõhusid südametunnistusele. tundub, et mõjus. (mis tähendab, et nad algselt bluffisid)
                  jokers to the right
                  clowns to the left of me

                  Kommentaar


                    Algselt postitas ChiefK Vaata postitust
                    Vôiks ju see 10m leida, norm ründajat vaja asap.
                    Oleks, aga kas on vaeva väärt? Kuulduste kohaselt soovitakse Cabella kaubapeale anda, et summat väiksemaks saada, kes aga ise eelistaks vist St. Etienne'i naasta. Mina jätaks ta üldse paigale Payeti vahetusmeheks, kelle vorm siin viimastel aastatel on korralikult kõikunud + vigastustealdis. Cabellaga eelnevalt oli see probleem, et tal polnud ideaalset kohta formatsioonis, aga Rudi läks 4-2-3-1 peale tagasi juba möödunud hooajal, ehk #10 positsioon on tema jaoks nüüd olemas. Payeti järel muidugi. Aga mänge on piisavalt, et saaks peale.

                    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                    ma ikka ei usu. Vieira and co võtsid kiirelt tuurid maha ja ei maininud enam pressikatel lepingut. rõhusid südametunnistusele. tundub, et mõjus. (mis tähendab, et nad algselt bluffisid)
                    Sel juhul makstakse Nice'ile miljoneid vabaagendi eest 😒

                    Kommentaar


                      Caleta-car peaks nüüd olemas olema, aga ootame veel ametliku teate ära enne, kui wikisse muutma ruttame.

                      Eile aga võeti esimene võit hooaja eelsest ettevalmistusperioodist, kui Nantes'ist oldi parem skooriga 2-1. Marseille mõlema väeava eest hoolitses Kreeka habemik. Mine tea, äkki saab veel temast asjagi.

                      P.S. Payet mängis ka eile. Ju on terveks vahepeak tehtud. Selle valguses eriti kahju vahele jäänud MM-ist.

                      Kommentaar


                        Olemas!

                        Kommentaar


                          Suve parim uudis! Yohan Pele on klubiga lepingut pikendanud 2020. aasta suveni!

                          Kommentaar


                            Päris valusalt väänati. Ilmselt see bänn ka millalgi tuleb.

                            Kommentaar


                              Kas ainult püro pärast väänati selline karistus?
                              Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                              Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

                              Kommentaar


                                Pürot, natukene vist laamendati (Lyoni finaalis näiteks) ja kakeldi ka. Ühesõnaga ei midagi uut. Lyonil oli muide karistus juba üleeelmisest hooajast fännide sigaduste tõttu all ja ega nad end ka möödunud hooajal end tagasi hoidnud. Seega ootaks nende välja heitmist CL-is ja selle koha andmist Marseille'le, kui juba nii karmi mõõdupuuga mõõtma hakatakse.

                                Vahepealsetes kontrollkohtumistes korjati veel viik Villarreali (1-1) ja kaotus Betisi vastu (2-3), ehk sõprusmängudes on viiest mängust kolm tappa saadud. Sõprusmängude pealt vastu ülemäära palju järeldusi teha ei saa, aga midagi ikka, ja seni see midagi kõige rõõmustavam ei ole. Aga noh, ootame MM-i mehed ka ära ja äkki tuleb keegi veel juurde ning ehk ka suvised tulemused paranevad enne, kui paanikanupu järele haarame. Üks noormees on tegelikult vahepeal ka juurde tulnud. Nimeks Dembo Gassama. Vanust on 20 ja tegemist on siis kaitsjaga, kes saabus 5. liiga satsist Bergerac. Ilmselt hakkab esialgu reservide eest kõksima.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X