320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Olympique de Marseille

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Kas Thauvin on vormis väljas siiani?

    Kommentaar


      Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
      Kas Thauvin on vormis väljas siiani?
      Paraku küll.

      Ma muidu ajasin koosseisu pisut sassi. Amavi on siiski olemas ja Sakai hoopis paremal ja Sarr Thauvini asemel äärepoolikus.

      Kommentaar


        Pühapäeva õhtul võideti siis lõpuks Monacot võõrsil 3-2, mis oli meeskonna esimeseks võõrsilvõiduks monacolaste (või teiste nö top4 meeskondade) vastu pärast 2010. aastat.



        Kuigi Mitroglou viis OM-i poolaja lõpus peaga Payeri tsenderdusest juhtima, siis kaks täiesti šokeerivat individuaalset viga Ramilt kaitses aitas teise poolaja algul monacolased tagasi mängu ja ka juhtima (Tielemans ja Falcao). Viimane sõna jäi õnneks siiski külalistele. Vahetusest sekkunud Thauvin virutas esmalt palli latti , kuid mõned minutid hiljem realiseeris kena Sakai eeltöö 2-2 väravaks. Päris lõpuminutitel lõi aga endine Monaco mees Germain nurgalöögist tulnud palli peaga kodumeeskonna väravasse ja tõi Marseille'le ülimagusa võõrsilvõidu ühe peakonkurendi vastu.

        Kiitused debüteerinud Strootmanile ja tipus alustanud Mitrogloule, kes lõpuks hakkab tunduma, et ta kuulub siia meeskonda, mitte ei ole võõrkeha platsil. Kena zest tema puhul oli ka Payeti kuldsele jalale musi andmine. Tõesti oli selline mammu-tsenderdus, et selle pidi kreeklane lihtsalt väravasse toimetama. Alavormis Thauvin tegi ka oma ära ja lõi juba hooaja kolmanda tabamuse ühe väravasöödu kõrval. Paremini on teinud vaid kaks PSG meest. Pole paha kehvas vormis mehe kohta, kuigi olen jätkuvalt arvamuse juures, et 90. minuti vormi tal tõesti hetkel ei ole. Vahetusest sekkudes on ta seni parem ja värskem olnud. Pikk pai ka myidugi võiduvärava löönud Germainile. Tundub, et Germaini ja Mitroglouga tipus polegi nii hull uuele hooajale vastu minna, kui eelmise hooaja pealt karta võis. Mõlemal on nelja mänguga kaks tabamust kirjas. Hooaeg on muidugi pikk. Hõisata ei julge. Hõisata ei ole aga põhjust Adil Ramil. Viimases kahes mängus on mees kolm vastase väravani viinud ajupeeru teinud (Monacoga mängule lisajs veel Rennesi vastu rumal penalti). Poleks mees pärast intervjuud pisarsilmis andnud, siis hakkaks juba kartma, et ta on ka minule märkamatult klubikarjäärile joone alla tõmmanud.

        Nüüd aga vahepeak kahenädalane koondiste paus, mille järel mängitakse kodus Guingamp'ga.

        Kommentaar


          Huvitav infokild lolo agendilt:

          Laurent was perhaps playing the final matches of his Arsenal career. He had started thinking about a possible departure from Arsenal at the same time as Arsene Wenger. It was the right moment, the final moment to leave with the arrival of the new manager.

          We were open to different options, China as much as France. He could not see himself playing for another English team other than Arsenal. Since the approach from Marseille least season, the notion of returning to Ligue 1 entered his thinking. It was a genuine possibility.

          Kommentaar


            Algselt postitas Mask Vaata postitust
            Hõisata ei ole aga põhjust Adil Ramil. Viimases kahes mängus on mees kolm vastase väravani viinud ajupeeru teinud (Monacoga mängule lisajs veel Rennesi vastu rumal penalti). Poleks mees pärast intervjuud pisarsilmis andnud, siis hakkaks juba kartma, et ta on ka minule märkamatult klubikarjäärile joone alla tõmmanud.
            Eks see kui Pamela Anderson su maha jätab paneb nutma ja murrab ka kõige tugevamad vuntsidega mehed.

            Kommentaar


              Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
              Eks see kui Pamela Anderson su maha jätab paneb nutma ja murrab ka kõige tugevamad vuntsidega mehed.

              Kommentaar


                Pikk koondiste paus on lõpuks läbi ja täna võõrustatakse liigaraames Guingamp'd. Algkoosseisus üllatusi ei ole. Gustavo alustab keskkaitses ja Mitro tipus, täpselt nagu viimatises võidumängus Monaco vastu:

                Kommentaar


                  Tra mis asi see Payeti löök oli lihtsalt....

                  Kommentaar


                    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
                    Tra mis asi see Payeti löök oli lihtsalt....

                    Kommentaar


                      Ega Thauvini teine ilu poolest alla ei jäänud:

                      Kommentaar


                        Täna tuleb Euroopa Liiga raames külla sakslaste Frankfurt! Algkoosseisus on paar üllatust eesotsas noore Bouba Kamaraga vasakkaitses, keda mina vasakkaitses polegi varem pallimas näinud. Paremal, keskkaitses ja keskpoolikus aga küll. Germain asendab Mitroglou'd tipus. Ründaja all mängiv trio on aga vana hea tutta. Strootmani kõrval keskpoolikus alustab sel korral Max Lopez. Caleta-Car asendab keskkaitses Luiz Gustavot. Viimati, kui Caleta-Car ja Rami kahekesi keskkaitses alustasid, saadi Nimes'ilt kindlalt tappa. Loodetavasti sel korral läheb paremini.

                        Kommentaar


                          Pigilinnupilt.jpg

                          Mina süüdistan kaotuses UEFA-t. Marseille ilma fännidetta on nagu Kati ilma karuta. Täiesti emotsioonitu pask. Randonjici debüüt oli ka "oivaline". Kena hokisööt vastaste võiduväravale. Idikas.

                          Rudi vahetused jätsid samuti soovida. Miks oodata Mitroglou vahetusega nii kaua. Ja siis ta Thauvini vastu vahetada, kes vähemalt oli aktiivne teisel poolajal erinevalt Germainist, kelle puhul hakkab ka minu kannatuse karikas vaikselt täis saama. Miks Radonjicile sellises seisus debüüt anda, mis lõppesgi selle mehe ajupeeruga. Miks Sansoni ei tulnud? Miks Rami puhkust ei saanud, kes läkski ilmselt seetõttu katki, et tal polegi mingit puhkust olnud. Kolmest Maailmameistrist kaks on juba seetõttu vigased. Tuleb vist küünlaid kirikusse viia, et Thauviniga midagi ei juhtuks.

                          Sellise esitusega muidugi järgmisse ringi asja pole ja ilmselt pole lootust ka millegiks positiivseks nädalavahetusel Lyoni vastu.

                          Kommentaar


                            Peale Frankfurti kaotust on vormikõverik korralikus languses olnud. Teenitud on veel kaotus Lyonile võõrsil skooriga 2-4, hädine 3-2 võit Strasbourgi vastu kodus, kus enamus teisest poolajast vähemuses mängiti (Lyoni vastu lõpetati muide üldse üheksakesi) aga kolm punkti lõpuminutite väravaga päästeti, häbiväärne 0-3 kaotus võõrsil Lille'ile ja eilne 2-2 viik Euroopa Liiga raames Küprosel Apolloni vastu. Tulemus iseenesest polekski kõige hullem, kui jätta kõrvale asjaolu, et 2-0 eduseis viimase veerandtunniga maha mängiti, aga nii oli.

                            Kõigi nende kohtumiste ja üldse selle hooaja peamure on, et kaitse on korralik läbisõiduhoov. Vahet pole, kas mängivad seal kogenumad Rami ja Gustavo või noored Bouba Kamara ja Caleta-Car. Liigas on kaheksa mänguga sisse lastud 16 väravat, ehk 2 mängu kohta. Kehvem näitaja on selles kategoorias ette näidata vaid liiga viimasel satsil Guingamp'l. EL-is on kahe mänguga sisse imetud 4 väravat, ehk samuti 2 per mäng.

                            Kui lähiajal kaitset pidama ei saada, siis võib vähemalt €-hooaja juba vaikselt korstnasse kirjutada. Liigas ok veel õnneks aega. Eriti arvestades, et teised peamised CL-i konkurendid on samuti sel hooajal üsna ebastabiilset mängu näitamas.

                            Kommentaar


                              Mitte, et möödunud hooajal väga paremini kaitses tegutseti, aga pisut ikka, siis võrreldes eelmisega on võrrandist kaks meest puudu: Rolando keskkaitsest ja Anguissa poolikust. Poleks kunagi arvanud, et ma hakkan Rolandot taga igatsema. Ta on muide jätkuvalt klubi hingekirjas, kuid juba eelmise hooaja lõpust saati kannavigastusega eemal. Aga üldiselt ma ei arva, et probleem on mängijates.

                              Vähemalt ründajad teevad enam-vähem oma töö ära ja löövad ka ilusaid väravaid. Payeti stiilinäide eilsest:
                              Watch Amazing Goal Payet (0-1) Apollon Limassol vs Olympique Marseille - HD "Live Goals" on Dailymotion

                              Kommentaar


                                Jube kurb, et seal ees pole ründajat kellele ka dima võiks söötu jagada. Klass ikka Payet.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X