320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Atletico de Madrid

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas Punkt Vaata postitust
    Thank god for this. Griezmann annab lootust, et ei peagi terve suvi seebiooperit jälgima, vaid saab suve alguses asjad selgeks. Mida varem otsustab, seda parem - olgu see otsus siis mistahes.





    Muus osas on vahepeal jäänud mainimata, et Filipe operatsioon läks ootuspäraselt ning kui tavaliselt klubi mingit eeldatavat audisoleku aega ei ole välja toonud, siis antud juhul öeldi välja, et 8 nädalat kulub taastumiseks. Seega klubihooaeg on läbi, aga võibolla MM-ile siiski veel jõuab.

    Vähem hea uudis on see, et Filipe varumehevarumees Sergi sai viimatisel treeningul viga. Kaua väljas on, ei tea, aga niimoodi jätkates on järgmine variant vasakkaitsesse varsti kuskilt U14 meeskonnast.

    PS! Nädala tähelepanek on see, et Simeone käib ikka jubedalt palju Madridi restorane nautimas. Üks nädal satub Bayerni meestega samasse restorani, teine nädal trehvab jällegi Dybalaga, täiesti juhuslikult muidugi.
    Simeone ja Dybala mõlemad Bayernisse

    Kommentaar


      Idee poolest kõlbaks ju Dybala Griezmanni asenduseks ka.

      Kommentaar


        Alberto Barbero avaldas täna huvitava artikli sellest, kuidas Lautaro Martinezist lõpuks "ilma jäädi".

        2017. aasta detsembris oli tehing sisuliselt lukus. Lautaroga oli leping kenasti allkirjastatud ning paberil olemas. Samuti läbis kutt Argentiinas Atlético jaoks edukalt ka meditsiinilised testid. Racing oli kõigest sellest teadlik ning otseselt kellegi selja taga ei tegutsetud. Samas tagantjärgi leitakse klubis, et FIFA-sse ilmselt õigust nõudma minna pole mõtet (selle osas, et Lautaro ja tema agendid vastvalt sõlmitud kokkuleppele ei tegutsenud), sest ainult mängijaga sõlmitud leping ei anna eraldiseisvana mingit efekti, kui omanikklubiga ei ole veel lepinguni jõutud ning toona käisid samal ajal hinnaläbirääkimised.

        Igatahes - kui Lautaroga oli tehing closed, siis üritati Racinguga lõplikult hinna osas kokkuleppele jõuda. Siinkohal oli kaks valikut: nö sõbralikult hind kokku leppida või siis minna seda teed, et väljaostuklausel tasuda. Alguses üritati pikalt mõlemapoolselt head varianti leida, ehk siis läbirääkimiste teel sobiliku hinnani jõuda. Toona oli väljaostuklausel 9 miljoni euro peal, Atlético kõrgeim pakkumine küündis tol hetkel 13 miljoni euroni. Teine variant oli seega maksta väljaostuklausel, aga variant jäi ära toona Lautaro enda vastuseisu tõttu (ei tahtnud halva maitsega klubist lahkuda).

        Siinkohal tekkisid ka Atléticol esimesed kahtlused, et esialgne plaan ei lähegi nii nagu arvatud ning järgmine käik andis neile kahtlustele ka sisu, kui Lautaro sõlmis Racinguga uue lepingu kõrgema väljaostuklausliga. See tähendanuks, et Atleti pidanuks juba 16 miljonit välja käima. Sel hetkel otsustas Atleti jätta teema tol hetkel korraks sinnapaika ning mõtlemisaega võtta.

        Siis hakkasid tulema osapooltelt (Lautarolt, Victor Blancolt ning tema agentidelt) juba varasemaga võrreldes identsed avaldused Lautaro tuleviku osas. Erinevus oli lihtsalt selles, et kui jaanuaris käisid need Atlético kohta, siis sel hetkel räägiti juba väga konkreetselt Interisse minekust.

        Teine võtmeküsimus oli seoses agentidega, keda Lautarol oli kaks - Rolando Zarate ja Carlos Alberto Yaqué. Kui esimesega (ja ka Racingu klubiga) olid Atléticol suhted head, siis Yaquéga mitte nii väga. Ning klubi seest viidataksegi ennekõike Yaquéle kui "süüdlasele", kes Atléticosse minekut blokeeris ning kelle tõttu sai Lautarost lõpuks avaliku enampakkumise objekt.


        Lisaks oli Barbero poolt väikese nupukesena kõrvalloos ära mainitud, et Rodri Hernandezi puhul on olukord võrreldes Lautaroga sellevõrra teistsugusem, et lõplikud kokkulepped on olemas nii mängija endaga kui ka Villarrealiga ning sellest oleks keerulisem taganeda. Samas enne ilmselt midagi väga ei usu, kui see kord ka .com'is avalikuks tehakse. Rodri on viimaste kuudega oma aktsiaid ikka väga järjekindlalt tõstnud ning võiks olla üsna magus sihtmärk nii Barcelonale kui ka Realile.
        Coraje, corazón y cojones.

        Kommentaar


          Interlull on seni möödunud suuremate kadudeta. Gimenez pidi küll eelmises kohtumises vigastuse tõttu pingile tulema, aga tundub, et ei olnud midagi üleliia hullu ning järgmises koondisemängus peaks uruguailane taas algkoosseisu kuuluma. Samas naasis koondise juurest enneaegselt Oblak, kelle puhul konsulteeris Atleti meditsiiniosakond Sloveenia koondise arstidega ning üheskoos jõuti järeldusele, et sloveenile on tarvis veidi puhkust anda.

          Sarnaselt “vanadele” on praegu ka noorema generatsiooni tegijad oma vanuserühmade koondiste juures. Atlético poolehoidjate jaoks peaks kõige rohkem huvi pakkuma tõenäoliselt Hispaania U17 koondise tegemised. kuivõrd koondisekutse teenisid kaitsev keskpoolik Óscar Castro (16) ning ründajad Sergio Camello (17) ja Víctor Mollejo (17). Iseenesest on ka ründetrio kolmas liige, Cedric Wilfried (16), olnud tavapärane nägu Santi Denia juhendatavas noortekoondises, osaledes näiteks ka viimasel kogunemisel. Miks ta seekord Tšehhi vastu eemale jäi, ei tea. Igatahes suutis Mollejo La Rojita eest kena käärlöögi realiseerida:

          Coraje, corazón y cojones.

          Kommentaar


            Interlulli kokkuvõte ning hetkeseis Deportivoga kohtumist silmaspidades:

            - Gimenez saigi teist mängu Walesi vastu algkoosseisus alustada, aga läks siis uuesti katki. Kauaks, seda ei tea.
            - Thomas tegi endale meeskonna treeningul liiga, treeningut ei lõpetanud ning läks arstiga minema. Kui tõsine ja kas peab ka mingit pausi pidama, ei tea.
            - Vrsaljko vahetati eile koondise eest enne esimese poolaja lõppu välja. Olevat kuskilt venitust tundnud ning igaks juhuks vahetust palunud. Kas midagi tõsist, ei tea.
            - Costa sai Argentiina vastu kerge trauma, aga jätkas sellele vaatamata mängimist ning loodetavasti liigamäng kahtluse all ei ole.
            - Vitolo ja Griezmann jäävad kaartidega Deportivo kohtumisest eemale.
            - Hetkeseisuga on seega Simeonel valik Deportivoga mänguks üsnagi ahtake - kokku 11-12 põhimeeskonna mängijat, keda kasutada annaks. Nimeliselt siis Lucas, Savic, Godin, Vrsaljko (ilmselt tehakse Madridi jõudes kiired uuringud), Saúl, Koke, Gabi, Thomas, Correa, Diego Costa, Torres, Gameiro.


            Lisaks hea uudisena, et Lucasega tahetakse klubi poolt kiiremas korras uus leping jututeemaks võtta. Arvestades, et Lucas on üsnagi hästi koondisekarjääri alustanud (vähemalt Venemaa vastu olla kuuldu järgi kena esituse teinud) ning MM-il võivad tema aktsiad veelgi tõusta, siis võib tema praegune väljaostuklausel veidi korrigeerimist vajada.

            Õnneks tundub, et Lucas ise on piisavalt kaine mõistusega ning võtab oma arengut rahulikult: üleeelmisel suvel said City ja Barcelona korvi ning eelmisel suvel ütles kutt Realile "ei" – peale seda sai ta ka klubilt uue lepingu, milles kajastub ka praegune väljaostuklausel (55 miljonit eurot).
            Coraje, corazón y cojones.

            Kommentaar


              Algselt postitas Punkt Vaata postitust
              - Hetkeseisuga on seega Simeonel valik Deportivoga mänguks üsnagi ahtake - kokku 11-12 põhimeeskonna mängijat, keda kasutada annaks.
              Ausalt öeldes piisaks hetkel Deportivole ära tegemiseks Atleticol kaheksast jalapaarist murul. Reaalne seis. Siiski, ehk kuidagi õnnestub viik välja võluda.
              # 21 - El Flaco

              Kommentaar


                Koosseisus on Agüero. Jah.

                Kommentaar






                  Kokku viis lõvikutsikat Simeone ninekirjas: Carlos Isaac, Antonio Montoro, Toni Moya, Keidi ja Juan Agüero.

                  Neist Montoro, Toni Moya ja Keidi on juba vanemad tuttavad ning varemgi Simeone koosseisus figureerinud ning mõne kohtumisegi põhimeeskonnaga kirja saanud. Carlos Isaaci ja Agüero jaoks on tegemist esmakordsete kutsetega.

                  Carlos Isaaci jaoks võib tänane kujuneda eriti meeldejäävaks õhtuks, sest kuna Vrsaljko ei suuda nädalas kaks mängu järjest tervena püsida, siis on just Carlos Isaac viimastel treeningutel algkoosseisu usaldatud ning on suur-suur tõenäosus, et kutt saab Deportivo vastu algkoosseisus alustada ning Hispaania meistriliigas debüteerida. Omadustest pidid välja paistma eelkõige kiirus ning hea füüsis.

                  Isaaci puhul tasub meenutada, et tegelikult ei pidanud ta ka duublis paremkaitses algkoosseisu mees olema, aga kuna Andres Solano on terve hooaja vältel tervisega kimpus olnud, siis sai Isaac võimaluse ning pole tagasi vaadanud.

                  Agüero on ründava suunitlusega poolkaitsja, tehniline ja hea viimase sööduga. Tema taust on see, et perekond emigreerus kunagi Hispaaniasse paremat elu otsima. Agüero ise jõudis vahepeal nii kaugele, et kuulus ka Hispaania noortekoondistesse (U16), aga läinud koondiseaknas sai kutse kodumaa Argentiina U20 koondiselt, mille ta ka vastu võttis ning sai seega hiljuti Messiga sparrida.

                  Nii suur omakasvandike hulk (Koke, Saul, Gabi jt ka) peaks igatahes suht mingi (klubi)rekordi valdkonda kuuluma.
                  Coraje, corazón y cojones.

                  Kommentaar


                    Depori vastu saadi 1-0 võit kätte. Depor pusis tegelikult kenasti, aga kvaliteeti jäi siiski puudu. Võibolla olnuks viik Depori ponnistusi arvestades isegi õiglasem tulemus.

                    Noortest said liigadebüüdi teha Carlos Isaac (alustas algkoosseisus) ning Toni Moya. Isaacile midagi ette heita ei saa: ründes saime tema tsenderdustest vist kolm-neli nurgalööki ning üldkokkuvõttes rünnakule lülitus hästi. Kaitses jäi paaril korral üllatuslikult hätta, aga ei midagi liiga hullu. Algus tehtud ning selle esmamulje põhjal võib ka edaspidi vajadusel usaldada. Ka Simeonelt ja kaaslastelt sai kiita.

                    Toni Moya sai platsil vähem olla, aga minu meelest sulandub suht hästi juba meestekonkurentsi.Tahaks väga loota, et järgmine hooaeg antakse kuhugi kõrgemale liigatasandile laenule või siis ülendatakse lausa Atleti enda põhimeeskonda.

                    Minu lemparhetk mängust, Lucase stiilipuhas täkling ei-tea-kust:

                    Coraje, corazón y cojones.

                    Kommentaar


                      22 sekundit.
                      Hoy jugamos!
                      "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                      These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

                      Kommentaar




                        Madridi derbiks selline valik. Gimenez üritas küll vägisi jõuda piisavasse konditsiooni, aga meeskonna arst näitas punast tuld. Vrsaljko ka selline väga kahtlane hetkel.

                        Noortest said nimekirja Antonio Montoro ja Toni Moya. Mänguminuteid oleks naiivne loota, aga vähemalt saavad taas suure mängu lõhna nuusutada ning väärtusliku kogemuse.

                        Lisaks jäi üks võrdlemisi tore verstapost mainimata: läinud vooruga tõusis Koke kümnendale kohale enim mänge Atleti särgis pidanud mängijate arvestuses. Järgmine, keda seal listis püüda, on Luis Aragones ise.

                        20 fantastilist aastat klubis ning loodetavasti jääb Koke igaveseks ühe-klubi-meheks.

                        "I will not go back on what I have said in the past. I've been in the club since I was six years old and it would be beautiful to retire here, it always has been my dream. I've always said that in football anything can happen, but for now we're on the right path and hopefully I can [retire at Atlético]."
                        Coraje, corazón y cojones.

                        Kommentaar


                          Algkooseis kah:

                          Valitud on nooruslik keskväli ja panustatakse jõunumbritele rünnakul. Juanfrani eakatele jalgadele on ilmselgelt tähelepanu pööratud ja äärele appi pandud Vitolo, mitte seiklevam Correa. Kindlasti on olemas plaan ka argentiinlase kasutamiseks, teravaid jalgu võib vaja minna teisel poolajal. Muidu on pink valikute poolest väga ahtake, ainus mõeldav vahetus keskväljale on Gabi, 3 ründajaga minekuks ilmselt Gameiro ja muus osas puhtalt rotatsioon väljaku peal.
                          Aupa Atleti!
                          "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                          These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

                          Kommentaar


                            Teinegi linnaderbi sel hooajal jäi viiki.
                            Nalja sai ka:

                            Griezmanni väravatähistuse puhul olevat tegemist populaarse videomängu imiteerimisega.
                            Man of the matchiks valiks julgelt Oblaki kellel oli maailmaklassi väravavahile vastav tööpäev. 3-4 tõrjet mida ainult sellisel tasemel mees sepistada oskab! Omad võimalused olid ka Atleticol ja peale viigiväravat omati momente mille pealt jäi isegi kripeldama, oli võimalusi kus tulnuks juhtima minna!
                            Õnneks ei kärisenud ka Juanfrani kohalt kuigi palju ent üha selgem on, et sellised mängud veterankaitsjale juba üle jõu käivad ja RB positsioon vajab samasugust kindlust nagu varasemalt.
                            Ahjaa, Bernabeult on liigamängudes kaotuseta tulema saadud nüüdseks juba 3 aastat järjepanu.
                            Kui nüüd õnnestub hooaja lõppedes teisel kohal finišeerida peab ütlema, et hästi tehtud poisid! "Kuiva" suve ja "sügisese" põua järel poleks uskunud, et suudetakse veenev meistrite liiga koht garanteerida juba hilistalvel.
                            "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                            These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

                            Kommentaar


                              Minu meelest oli selline viimaste aastate tüüpiline derbi, kus vähemalt mingil hetkel mängust tekkisid ka meil ohtlikud nõelamisvõimalused. Üldplaanis nuriseda ei ole.

                              Ning ma ei tea, vähemalt mulle eilne vilepartii midagi kripeldama ei jätnud. Ei tundnud, et ühele või teisele poolele oleks otseselt mingit eelist antud. Samuti suutis kohtunik vähemalt selles plaanis asju kenasti kontrolli all hoida, et väga tuliseks ning emotsionaalseks ei kiskunud – ühesõnaga ei hakanud end platsil liiga tähtsaks tegema.

                              Meie meestest oli kahtlusteta parim Oblak – arvestades tema esituste kvaliteeti ning stabiilsust, siis hetkel maailma parim puurivaht? Ausalt öeldes tahaks väga, et varsti uus leping välja hõigatakse. Griezmann oli samuti hea ja aktiivne. Vitolo puhul oli näha, et see hooaeg ei ole mehel kerge olnud (eelkõige jääb rütmi vajaka ja nö mängukonditsiooni), aga kohati oli ka lubavaid hetki.

                              Saulil oli enda standardite kohta veidi kehv päev – jäi alati murdosa sekundi võrra liiga pikalt mõtlema.

                              Aga noh, kokkuvõttes tõesti – liigavõiduks olnuks vaja juba väiksemat imet ning teise koha hoidmise valguses oli eilne tulemus üsnagi hea. Ning kui nüüd siia kõrvale vaadata, kuidas Barcelona ja Real läinud nädalal Euroopas Itaalia tippklubisid loputasid, siis tuleb ikkagi Simeonele krediiti anda, et me üleüldse mitmendat aastat järjest nende kahega konkurentsis oleme suutnud püsida – tegelikult võimas värk.

                              Ning lõpetame veelgi toredamal noodil – Atlético U18 kutid tegid nii klubi kui ka Hispaania jalgpalli ajalugu, kui meie kaks U18 vanuseklassi satsi (Atlético Madrid Juvenil A ning Atlético Madrileno Juvenil) võitsid mõlemad oma liiga ära – seega ollakse Hispaania noortejalgpalli ajaloos esimene klubi, kel on võimalus peagi algaval Copa de Campeonesi karikaturniiril välja panna kaks satsi. Juvenil A kutid edestasid oma liigas vastavalt teiseks ja kolmandaks tulnud Rayo Vallecano ning Real Madridi eakaaslasi ning Atlético Madrileno seljatas väga tugeva noortetöö poolest tuntud Valencia ja Villarreali.





                              Coraje, corazón y cojones.

                              Kommentaar


                                No mis verd siin ikka näha kui juba Costa ja Carvajal rõõmsalt kaisutavad ja Ramose pikali lükkamise järel Costa ta püsti aitab peale astumise asemel.
                                Felix: Oh, bollocks!
                                Elmo: Dog's bollocks?
                                Felix: No, just plain fucking bollocks!
                                Elmo: No dog involved?

                                Kommentaar

                                Working...
                                X