320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Serie A 2010/2011

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas count Vaata postitust
    Football Italia Serie A hooaja parim meskond eriti ei erine minu poolt väljakäidud hooaja parimatest, kaks "meistrit" on ka ära eksinud:
    http://www.football-italia.net/blogs/dt74.html
    TRA, panid mngi 20 kuus täppi. pÄris sitt tulemus Nastja
    Mis järgmise nädale Viikingi võidunumbrid on?
    hui ma midagi sellest postitusest homme mäletan

    Kommentaar


      Parandaks: 19-st 7 vist ikkagi. Mitte, et see üldpilti muudaks.

      Ja head ööd kõik barca ja manu fännid, ning kalev kruusi sõber kivisildnik, kes järgmine hooaeg näeb milleks Milan võimeline on!

      Kommentaar


        Tegelikult on täppi pandud neli üheteistkümnest, aga loeme Maggio postisoonivaliku mitte oluliseks ja saamegi 11st 5, mis on täpselt mitu korda parem pakkumine kui ükskõik millisel teisel siinsel Itaalia fänni pakutul, seega see oli ikka sitaks äge tulemus ja ma olen kõige kõvem!
        FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
        sigpic

        Kommentaar


          Kõik töllmokad, kes suudavad täielikult ignoreerida T.Silva tööd Milani scudetto heaks, peaks vabatahtlikult ennast bannima serie A diskussioonist vähemalt kolmeks järgnevaks kuuks... kthxbaj

          ps. mis fetish on teil selle football-italia.njetiga? Goal.comi saasta ei võta 100% tõsiselt vist keegi? F-italia.njet on umbes 1-5% usaldusväärsem allikas at best. Kui te tahate tõesti reaalset infot liiga kohta, siis pange omale bookmarki http://www.gazzetta.it/ http://www.corrieredellosport.it/ alustuseks + kõigi suuremate klubide aktiivsemad foorumid ja pärast väikest prooviaega näete isegi, et igas foorumis on mõned kasutajad, kes suudavad väga erapooletult ja realistlikult anda infot nii oma fännatud klubi kui ka konkurentide kohta

          Kommentaar


            Neid unelmate koosseise on üldse raske tõsiselt võtta. Nagu ka top liste ... seega lõbutsege - http://blogs.thescore.com/footyblog/...art-five-10-1/

            Milani kaitse oli aga paigas. Kõige rohkem nullimäge suurliigades + ritorno voorudes lasti lüüa 7(!) väravat. Andata 17 on ka viisakas tulemus arvestades, et neli imeti viimases voorus, kui Bonera Sancheze ja Di Natale vastu mängu sai.
            jokers to the right
            clowns to the left of me

            Kommentaar


              Algselt postitas vendetta Vaata postitust

              ps. mis fetish on teil selle football-italia.njetiga? Goal.comi saasta ei võta 100% tõsiselt vist keegi? F-italia.njet on umbes 1-5% usaldusväärsem allikas at best. Kui te tahate tõesti reaalset infot liiga kohta, siis pange omale bookmarki http://www.gazzetta.it/ http://www.corrieredellosport.it/ alustuseks
              MUlle tundub, et antud punkt njet leht tõlgib itaaliakeelsed artiklid inglise keelde ümber ja milles siis probleem?Oma gossipi-filter peab iga asja juures endal vahel olema ning gossipi foorumisse ümber toomine juba kolmas teema.

              Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
              hui ma midagi sellest postitusest homme mäletan
              Word.

              Kommentaar


                Pole veel kodumaale jõudnudki, kui pean nägema cocky top teami rotti ja ddr mees, käi sital ära. Kuhu unustasid samgarid Fatlicio ja Adriano?
                Meeldiv näha Hernanest vähe objektiivsemates dream teamides.
                Daje!!!
                1.totti koondisesse.
                2.Money talks bullshit(totti) walks.
                3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
                "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

                Kommentaar


                  Eee... kellaaega vaadates ja mälus sobrades ajab natuke naerma see minu viimane postitus. Aga ju see football-italia mulle hooaja jooksul mingi hingetrauma on põhjustanud, et ise tahmas olles tekkis järsku vajadus lajatada neile Aga jutt jumala õige, väga laisaks ja mugavaks on läinud need ingliskeelsed saidid. Erinevus nt gazzettaga? Gazzetta enamasti kirjutab ikka vähe pikemalt - kellelt info pärineb ja kui tõenäoliseks nad ise seda konkreetse infot loevad ( jutt siis eelkõige suvisest ajaviitekirjandusest - mercato uudised). Võrdleme siis seda nüüd tavapärase inglisekeelse artikliga ''player X is very close to club Y according to italian sources''. Väga nõrk ikka...

                  Kommentaar


                    Paneks enda mõtted hooaja silmapaistvamate kohta kirja:

                    väravavaht
                    Silmapaistvaid kollkiipreid oli tänavu rohkelt. Alustame kasvõi tipphetkedel pea 800 minutit järjest värava puutumatuna hoidnud De Sanctisest, iga hooajaga paremaks minevast penaltilööjate hirmust Handanovicist, tähelepandamatult taaskord väga kindla hooaja teinud Julio Cesarist (25 mänguga lasi sisse sama palju kolle kui 10 mängu vähem pidanud Castelazzi) lõpetades Sorrentinost, kelle juhtimisel oli Chievo üks vähem palle sisselasknud meeskondi. Kuid Christian Abbiati 34 mängu, 19 sisselastud väravat statistikast ei saa mööda vaadata. Kui enne hooaega tundus, et Amelia võib vabalt ühel hetkel kindad üle võtta või meeskond hakkab Storarit taga igatsema, siis kumbki tundumus ei osutunud tõeks. Abbiati oli lihtsalt mässiv nurgakivi Milani suurepärasele hooajale.

                    paremkaitse
                    Esile tõuseb neli tugeva hooaja teinud mängumeest: Abate, Lichtsteiner, Maggio (ma loeks temasugust wingbacki siiski pigem äärekaitsjaks) ja Maicon. Nende seast valimine on juba üsna tänamatu ülesanne, aga väikese eelise viskaks silmapaistvuse eest (, mis küll tuleneb küll Napoli 352 süsteemist) Christian Maggiole, kuigi vabalt võiks bolditud saada ka ülejäänud 3.

                    keskkaitse
                    Ühe keskkaitsjaga on lihtne, Thiago Silva näitas tänavu harvaesinevalt tarka mängu. Hea näide sellest, et silmapaistvaks kaitsetööks pole vaja sirgetel jalgadel vastaseid niita nind arutult igasse võitlusesse lennata vaid kaitsmine tehakse ära peaga. Ja mitte Piiroja stiilis peaga. Lisaboonustugrikud ka selle eest, et mees oleks äramärkimist saanud ka kaitsva poolikuna, kus oli kõvv ja selle eest, et keskkaitsjana teenis terve hooaaja peale vaid ühe kollase (selle viimase fakti võite küll ümber lükata, sest kontrollida ei viitsi ja kuskilt jäi lihtsalt kõrva).

                    keskkaitse
                    Teise keskkaitsjaga on juba keerulisem, sest teist Thiago Silvat liigas pole. Noh, võiks ju ära märkida keskkaitsjana kuus kolli virutanud Silvestre Cataniast, aga see oleks nõme. Ranocchia hooaja esimene pool oli väga hea, aga Interis lõid jalad tudisema. Chiellini lasi väga palju sitta läbi. Udinese Zapata-Domizzi-Benatia kolmik oli korralik, Lazio Biava oli korralik, Nesta oli olenemata oma kakskkolmandikku hooaja korralik ja selliseid poolkõvasid mehi võiks veel mitu tükki nimetada. Et ma ei teagi, paneme siis Alessanrdo Nesta näiteks, kes platsil olles oli kindlus ise.

                    vasakkaitse
                    Tänavune aasta oli Federico Balzaretti aasta. Kui varasematel aastatel võis nautida Maiconi teravaid tõusmisi äärelt, siis Balzaretti tänavu millegagi alla ei jäänud. Kui mees suudab sellist vormi hoida, siis on koondises kauaoodatud vasakkaitsja leitud aastateks. Isiklikult veel tõstaksin esile Udinese Armerot, kes tegi väga kickäss hooaja.

                    keskpoolkaitsja
                    Lazio keskväli oli tänavu uskumatult hea ja sealt kellegi väljajätmine oleks kuritegelik. Mauri hooaja kohta võiks isegi öelda läbimurdehooaeg ja Ledesma suutis august välja ronida. Aga meeskonna kroonjuveeliks oli siiski Hernanes.

                    keskpoolkaitsja
                    Kindlasti peaks välja tooma ka mõne kaitsvama orientatsiooniga poolkaitsja. Teinuks Van Bommel täishooaja, siis võinuks hollandlane kõne alla tulla, aga hetkel mitte. Oma parimatel päevadel oli Melo liiga parim mängija, aga kahjuks enamus mängudes polnud Melo parimad päevad. Udinese Inleril oli ka korralik läbimurdehooaeg, kus mees päris tihti valitses platsi. Kuid miskipärast tänavu alahinnatakse lõppeks teisele kohale tulnud Interi mängumehi. Jah, hooaeg polnud nii särav kui eelmine, kuid siiski tegid varasemate aastate tähed väga korraliku hooaja. Ja Esteban Cambiasso tõestav vähemalt minule, et mees on oma rollis siiani maailma parim.

                    keskpoolkaitsja
                    Palermo ründava orientatsiooniga Pastore ja Ilicic vääriksid kindlasti äramainimist, aga neile eelistaks siiski Marek Hamsikut. Liiga koledaim mängija tõestas, miks tema allkirja ajavad tippklubid juba aastaid taga. Mulle vähemalt tundub, et Hamsiku poolt tehtud samm mänguoskustes edasi on jäänud tänavu Cavani esiletõusu tõttu varju. Ja seda teenimatult.

                    (remark: mõne teise formatsiooni puhul väärinuks kindlasti äramärkimist ka liiga parim parempoolik Krasic)

                    ründaja
                    Toto. Ma usun, et siin on sõnad liigsed, Antonio Di Natale võib olla viimaste aastate alahinnatuim mängija liigas.

                    (tipu)ründaja
                    Kuigi Zlatani rolli tiitlivõidus ja 11+11 statistikat on raske alahinnata, siis eelistus läheb Edison Cavanile stabiilsema hooaja eest. See on uskumatu, kuidas noor uruguailane viimastel minutitel leidis alati jäseme, mis kaitsjate vahelt välja kerkis ja palli võrku toimetas.

                    ründaja
                    Sanchez on oma hooaja eest ehk liigagi palju ja Totti liigagi vähe haipi saanud, siis antud meestele eelistaks siiski Samuel Eto`od. Kuigi mehe saldosse jäi tänavune suurim feileksimus (Juventuse vastu), sis Samuel suutis olla läbi hooaja terav nagu puss priiuse rüütli vööl. Või noh, vadeva. Kõva hooaeg oli.

                    peatreener
                    Allegrile muidugi kõvasti respekti ja feimi, et kuked mängima pani. Aga siiski ma hindaks kõrgemalt Francesco Guidolini. Alustada hooaega 1 punktiga viiest (või oli see kuuest?) mängust, mängida taktika ümber ja panna kogenematu meeskond mängima nii, et paar kuud hiljem ei tunta aukartust mitte kellegi ees. Ja seda mitte koleda, vaid terve liiga kõige särasilmsema ja ründejõulisema mänguda. Võimas.

                    __________________________Abbiati
                    Maggio__________Nesta______________Thiago Silva_____Balzaretti
                    ___________Hernanes______Cambiasso____Hamsik______ _________
                    _________Eto`o____________Cavani_______Di Natale____________

                    Kommentaar


                      Aasta meeskond a ka "Tohhujaa Serie A mänge, Juventus ei mängi, mis mäng valida" auhind- Udinese. Alati kindla peale minek, kus võis oodata seksikat mängu, kolle ja möllu.

                      Aasta mängija- Zlatan. Tuli, nägi, peksis, võitis.

                      Aasta uustulnuk- Hernanes. Põhimõtteliselt Lazio ainuke ost ja vedas meeskonna koheselt tabelis pea 10 kohta kõrgemale. Seda küll ülejäänud meeskonna abiga, aga siiski.

                      Aasta enimarenenud mängija- Cavani. Eelmisel aastal tundus, et Cavani on Amauri 2. Sel hooajal oli põhimõtteliselt liiga parim ründaja. Ma olen ikka veel hämmeldunud.

                      Aasta üleminek- Ilicic. Isegi vaid 2 miljonit eurot tundmatu sloveeni eest ei tundu just mõistlik tehing, aga tegelikkus osutus vastupidiseks.

                      Aasta üleminekutegeenius- Galliani. Ma ei tea, kuidas oli võimalik olematu rahaga tuua meeskonda Cassano, Zlatan, Van Bommel ja Robinho. Ja samal ajal nt Ronaldinho mõistliku rahaga maha müüa. Kadestamisväärsed liigutused.

                      Aasta üleminekutedebiil- Garrone. Jah, sa lähed Cassanoga tülli ja põhimõtteliselt maksab peale, et ta lahkuks. Okei, mööndusega võib andeks anda. Aga sa ei müü kohe otsa oma teist staarründajat. Idiootne klubipresident.

                      Aasta nisanäpp- Eduardo. Tra, kui palju saab üks mees feilida?

                      Aasta nisaaju- Juan. Okei, ehk oli mehel ka normaalseid mänge, aga mina sattusid vaid sellistele, kus Juan tootis paska, mis pahatihti lõppesid ka kollidega.

                      Aasta Chuck Norris- Zlatan. Kommentaare pole vist vaja.

                      Aasta poksikott- Kes see Bari tüüp oli, kes vahepeal põhimõtteliselt üle mängu molli sai? Rossi?

                      Aasta "pussitan selga ja viskan soola peale" laen- Giovinco. Kaks parimat mängu hooaja teha oma endise koduklubi vastu ja hooaja lõppedes teada anda, et naasmise vastu huvi puudub. Käi perse.

                      Aasta värav- kindlasti oli ägedamaid väravaid kui Sancheze "stepoverid, kuni vastase väravavaht pikali kukub" vs Palermo, aga miskipärast meenus hetkel just see koll.

                      Aasta feil- Sai juba mainitud, et Eto`o vs Juventus. Kuigi kindlasti on samalaadseid eksimusi olnud küllaga.

                      Hmm, praegu vist ei tule rohkem midagi.

                      Kommentaar


                        Zlatan 14+11*
                        Ronaldinho lasti tasuta minema.*

                        Aasta feili peaks Vucinic vähemalt jagama. Kui Etoo tegi sama ka Milani vastu, siis Mirko suutis umbes kolm nädalat järjest ulmekäkki genereerida.
                        jokers to the right
                        clowns to the left of me

                        Kommentaar


                          Vucinic on jah mingit auhinda väärt küll selle eest, mis ta vahepeal korraldas. Aasta mängija (või noh suurim eneseületaja oleks õigem) on Simone Loria, kes oli Doria käsipallurite vastu 90min platsil ja seejuures Roma teenis 3p.

                          Ja eika, sa unustasid aasta soengu: Marco "Sexmees" Borriello

                          Kommentaar


                            Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                            Ja eika, sa unustasid aasta soengu: Marco "Sexmees" Borriello
                            Hamsik esitab kandidatuuri:
                            jokers to the right
                            clowns to the left of me

                            Kommentaar


                              Minu sonksuauhind ka Seksmees "Leningrad Cowboys" Borriellole. Eriti perverssne oli see viimases Roma-Milan mängus

                              Kommentaar


                                Kui moeauhindadele jutt läks, siis ei saa lisaks Seksmehele unustada ka...

                                Aasta moekunn- Miccoli "What the fuck" pükstega pingil Udineselt überlutti saades.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X