Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Foorumi suurim joodik

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    Ma nüüd jätsin joomise maha ametlikult. Palun mind enam mitte jooma kutsuda. Aitäh
    tervis ütles üles vä?

Kommentaar

pmst öeldi, et maks on läbi ja magu on nagu 50 aastasel

Kommentaar

Ah, arst dramatiseeris üle.

Kommentaar

mhm, mingi eit oled vä, et arsti juures käid?

Kommentaar

rahu tüdrukud, joodikd tõmbas teid praegu persest.

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
              rahu tüdrukud, joodikd tõmbas teid praegu persest.
              Ohoh, päris julged sõnad tähelepanupuuduse käes vaevlevalt teismeliselt

Kommentaar

musita Robinjot

Kommentaar

icc icc läks teravaks
                  slimm.ee

Kommentaar

Suht odav või pigem lame on oma joomarlusega kelkida ütleks ma.

Teisest küljest pani see mind juurdlema, et kas suurem joodik on noore nagana 300 grammi viina õhtul hinge alla panna ja siis hommikul ülikooliloengusse kakerdada ja seal pisut laliseda või 10 aastat hiljem argipäeva õhtul 450 grammi rummi kokteilina sisse libistada, mõnusat enesetunnet nautida ja siis hommikul pesukainena tööle minna? Ma pole teps mitte kindel, aga suurema joodikuna tundub minu jaoks esimene variant. Kuidas sellist asja mõõdetakse?

Kommentaar

Algselt postitas erxx Vaata postitust
                      Kuidas sellist asja mõõdetakse?
                      armastusega
                      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas erxx Vaata postitust
                        Suht odav või pigem lame on oma joomarlusega kelkida ütleks ma.

Teisest küljest pani see mind juurdlema, et kas suurem joodik on noore nagana 300 grammi viina õhtul hinge alla panna ja siis hommikul ülikooliloengusse kakerdada ja seal pisut laliseda või 10 aastat hiljem argipäeva õhtul 450 grammi rummi kokteilina sisse libistada, mõnusat enesetunnet nautida ja siis hommikul pesukainena tööle minna? Ma pole teps mitte kindel, aga suurema joodikuna tundub minu jaoks esimene variant. Kuidas sellist asja mõõdetakse?
                        300 grammi viina või 450 grammi rummi ei tee küll kellestki joodikut, kui see just päris igapäevane kogus pole.

Kommentaar

Teate sepad, kui teist keegi pole Wismaris käinud, võite selle teema üldse lukku panna. Kogenud joomakollid ütlevad, et õige joomine algab alles neljandast päevast ja hommikust alates muidugi. Seega, kui tsüklid, deprekad, kabelisse mineku tunded jne. on võõrad, siis pole mingit muret. Mingid nädalavahetuse kokteiliõhtud sõprade ja sõbrannadega on lihtsalt ilus sündmus. Aga kui sa ärkad näiteks Setumaal ja midagi ei mäleta õieti, mis eelnev nädal on olnud ning vahid Arvo Kukumäega üle laua tõtt, kes järjekordse pooliku avab, ALLES SIIS hakkab kohale jõudma, et midagi võib olla täiesti perses. Siis tasub Enneti Väljavalitu läbi lugeda ja elu üle järele mõelda.

Pohmaka hea külg ongi see, et mõtled tõsiselt elu üle järele. Proosit, kotkad!
                          Kapten Trumm

Kommentaar

nojah, selle auhinnaga on nüüd asi ants.
                            as roma poisid saavad lohutusauhinnaks liiter mõdu.
                            buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

türaramr ama olen VIituS Raikssksks riaskt!!!! JUMmlaa putsisss robler sk otse munile
                              Vajuta siia ja kõik su unistused saavad teoks!

Kommentaar

Working...
                              X