Algselt postitas cannuman
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Foorumi suurim joodik
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustrahu tüdrukud, joodikd tõmbas teid praegu persest.
Kommentaar
-
Suht odav või pigem lame on oma joomarlusega kelkida ütleks ma.
Teisest küljest pani see mind juurdlema, et kas suurem joodik on noore nagana 300 grammi viina õhtul hinge alla panna ja siis hommikul ülikooliloengusse kakerdada ja seal pisut laliseda või 10 aastat hiljem argipäeva õhtul 450 grammi rummi kokteilina sisse libistada, mõnusat enesetunnet nautida ja siis hommikul pesukainena tööle minna? Ma pole teps mitte kindel, aga suurema joodikuna tundub minu jaoks esimene variant. Kuidas sellist asja mõõdetakse?
Kommentaar
-
Algselt postitas erxx Vaata postitustKuidas sellist asja mõõdetakse?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas erxx Vaata postitustSuht odav või pigem lame on oma joomarlusega kelkida ütleks ma.
Teisest küljest pani see mind juurdlema, et kas suurem joodik on noore nagana 300 grammi viina õhtul hinge alla panna ja siis hommikul ülikooliloengusse kakerdada ja seal pisut laliseda või 10 aastat hiljem argipäeva õhtul 450 grammi rummi kokteilina sisse libistada, mõnusat enesetunnet nautida ja siis hommikul pesukainena tööle minna? Ma pole teps mitte kindel, aga suurema joodikuna tundub minu jaoks esimene variant. Kuidas sellist asja mõõdetakse?
Kommentaar
-
Teate sepad, kui teist keegi pole Wismaris käinud, võite selle teema üldse lukku panna. Kogenud joomakollid ütlevad, et õige joomine algab alles neljandast päevast ja hommikust alates muidugi. Seega, kui tsüklid, deprekad, kabelisse mineku tunded jne. on võõrad, siis pole mingit muret. Mingid nädalavahetuse kokteiliõhtud sõprade ja sõbrannadega on lihtsalt ilus sündmus. Aga kui sa ärkad näiteks Setumaal ja midagi ei mäleta õieti, mis eelnev nädal on olnud ning vahid Arvo Kukumäega üle laua tõtt, kes järjekordse pooliku avab, ALLES SIIS hakkab kohale jõudma, et midagi võib olla täiesti perses. Siis tasub Enneti Väljavalitu läbi lugeda ja elu üle järele mõelda.
Pohmaka hea külg ongi see, et mõtled tõsiselt elu üle järele. Proosit, kotkad!Kapten Trumm
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar