Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Türgi-Eesti (11.09.2012 Istanbul)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Muide staadioni täituvuse osas on kohapeal olnuna raske neid numbreid uskuda, igaljuhul oli tegemist täismajaga, olgu ametlikud numbrid millised tahes.
    Ja väikese vihje annab situatsioon, mis juhtus ca 10 min. peale avavilet. Nimelt, kuna endal õnnestus liikluskaoses veidi hiljaks jääda ning sissepääsu otsimisele läks samuti pisut aega, siis nägime Ollega sellist pilti, kus pääslaväravad veidikeseks ajaks nö. valveta jäeti ning tänaval luusivad, istuvad ja ootavad vennikesed olid avatud luukidest sees nagu tuul. Meie ainus mure oli end mitte pikali lasta joosta.
    Ei saa pead anda, et selline asi iga sissepääsu juures toimus, aga selle otsatribüüni poole, kuhu meie mehed avapoolajal ründasid, lisandus antud olukorra järel ikka omajagu rahvast!

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
      purjus peaga tehtud postitused on küll sageli naljakad, aga siiski ainult mingi piirini.
      Sellise teemaga pole mingeid piire, on vaid oma arvamus. Ja üldse ei loe, kui ämbris oled.
      Kapten Trumm

Kommentaar

Panen sellele teemale omapoolse punkti. Sai nädala jooksul räägitud paljude vutimeestega, just sellistega, kes ikka aastaid mänginud, ja Meistri-esiliiga tasemelgi. No mitte üks neist pole öelnud, et Jäägeri viga oli punane. Sain oma sõnadele 100% kinnitust. Ja siis lendab peale miskine poolanonüümne foorumirahvas, enda arust ÕIGE fänn, kellest tõesti ei tea, mis ajast, kui palju ja mis tasemel kokkupuude jalgpalliga üldse on, ning väidab, et "puhas punane". Lisades veel vürtsi Kassai munandikotti limpsides. Puhake laias laastus ise jalga, ausalt, rahumeeli! Kui pole ikka antud seda mängu jagada, pole mõtet tulla paika panema inimesi, kes matsu vähe rohkem jagavad. Kui kohtunik on sitt, tuleb seda ka välja öelda, ja otse! Päikest!

p.s. Ajakirjanike taseme toob hästi välja Rootsi Kunn oma kahe esimese lausega. Ma ei tea, kui palju on üldse neid n.ö. tõsiseltvõetavaid jalgpalliajakirjanikke? Parajaid frukte ja lambikonne leidub kenasti, see on selge, tuututavad ja targutavad aga pealegi.
        Kapten Trumm

Kommentaar

Raivo, sa võitled tuuleveskitega
          Homme öösel sõidus siis kohvi ja kassai kirumine on kindlustatud kui ühte asutust bussijaama juures külastad
          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
            Panen sellele teemale omapoolse punkti. Sai nädala jooksul räägitud paljude vutimeestega, just sellistega, kes ikka aastaid mänginud, ja Meistri-esiliiga tasemelgi. No mitte üks neist pole öelnud, et Jäägeri viga oli punane. Sain oma sõnadele 100% kinnitust. Ja siis lendab peale miskine poolanonüümne foorumirahvas, enda arust ÕIGE fänn, kellest tõesti ei tea, mis ajast, kui palju ja mis tasemel kokkupuude jalgpalliga üldse on, ning väidab, et "puhas punane". Lisades veel vürtsi Kassai munandikotti limpsides. Puhake laias laastus ise jalga, ausalt, rahumeeli! Kui pole ikka antud seda mängu jagada, pole mõtet tulla paika panema inimesi, kes matsu vähe rohkem jagavad. Kui kohtunik on sitt, tuleb seda ka välja öelda, ja otse! Päikest!

p.s. Ajakirjanike taseme toob hästi välja Rootsi Kunn oma kahe esimese lausega. Ma ei tea, kui palju on üldse neid n.ö. tõsiseltvõetavaid jalgpalliajakirjanikke? Parajaid frukte ja lambikonne leidub kenasti, see on selge, tuututavad ja targutavad aga pealegi.
            Mis Sa nagu räägidki päris tõsiselt w ? Ma mõtlesin et selline ebaterve huumori valdkonda kuulub see kelbas mida Sa siin suust välja ajad.

Et kui vilemehed jagavad kommentaare siis see on omade (kohtunike) hoidmine aga kui mängijad omasid (teisi mängijaid) oma kommentaaridega hoiavad, siis see on puhas objektiivsus jah.

Ei okei, mina tõmban ka enda jaoks sellele teemale joone alla... nagu ma ütlesin... idioodid ja fanatid... idioodid ja fanatid. Eriti kurb lugu on siis kui üks nendest (või kaks ühes lausa) ennast lõpliku tõe kuulutajaks tunnistab ja kõiki erineval arvamusel olijaid lolliks peab. Hea töö.

EDIT: mainin siin veelkord, et minu jaoks on see teema lõppenud mitte nagu ühe jalgpallitõe kuulutaja jaoks, kes sellest eelnevalt suuresti sonis ja nüüd edasi tühja paugutab

Kommentaar

Newton Heath 1878

Kommentaar

Lisaks veel seda, et äkki Tutk või keegi asjapulk kunagi mainis, et meie liiga jalgpallurite reeglite tundmine ning tõlgendamine on küllaltki puudulik, seega objektiivsusele see kohe kindlasti ei pretendeeri.

Kommentaar

Poisid, tulge ära. Kui ikka sõbrad ütlesid, siis nii on.
                  armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Täpselt nii, vincent, kuigi sinu aroonia on liigagi teravmeelne. Need sõbrad on kordades rohkem jalgpalli sees olnud, mõni lausa nõukogude ajast Eesti värve kaitsnud, nad ei viitsiks elu sees siin kutsikatega jahuda, aga nende seisukohad on põhjendatud ja kindlad. Saage aru, seltsimehed, mina põhjendan ja räägin teile oma mõtte lahti, aga kas tuleb äkki teiltki mõni argument? Lähtun reaalselt sellest, et enamus meie jalkaeksperte, kohtunikke, ajakirjanikke ja muid asjapulki pole seda mängu mänginud, mingilgi tasemel nuusutanud. Nii nagu peab, ma mõtlen. Ja neil puudub reaalne arusaam, ainult näpuga oskavad näidata, targutada. Aga tegijad tulevad mujalt, otse platsilt. Kas oskab teist keegi autoga sõitu õpetada, kui ise sõitnud pole, lube pole, roolis pole olnud? Hea kohtunik on see, kes seda mängu mingilgi tasemel on mänginud, tee või tina. Kaks korda võite arvata, miks Kaljuveer on kehv vutikommentaator? Tegelt ei jaga ta ju mängu karvavõrdki. Nagu Lembitu Kuuse või Jaan Martinson suusatamist. Tyhmäd on, täiesti!

Sina, Rainis, ära haugu, pole ma siin ühti lõplikku tõde taotlenud, olen algusest peale öelnud, et mul on oma seisukoht, meeldib või mitte. Koguaeg käänad sõnu ja mõtteid enda jaoks mugavamaks, et siis mögiseda - kelbas, idioot, fanatt, loll jne. Tõmba möla maha!

p.s. Toon teile ühe näite. Sa räägid näit. Prinsi, Kristali ja Roobaga, kes ütlevad, et punane see küll polnud. Ja siis teises äärmuses kriiskab Järvela, et puhas punane. No keda, te, krt võtaks, peate paslikumaks uskuda?? Ei ausalt, ma ei räägi praegu omade toetamisest, ma räägin kaalika töölepanemisest! Joppakolla.
                    Kapten Trumm

Kommentaar

Ja siis lendab peale miskine poolanonüümne foorumirahvas, enda arust ÕIGE fänn, kellest tõesti ei tea, mis ajast, kui palju ja mis tasemel kokkupuude jalgpalliga üldse on, ning väidab, et "puhas punane". Lisades veel vürtsi Kassai munandikotti limpsides. Puhake laias laastus ise jalga, ausalt, rahumeeli! Kui pole ikka antud seda mängu jagada, pole mõtet tulla paika panema inimesi, kes matsu vähe rohkem jagavad. Kui kohtunik on sitt, tuleb seda ka välja öelda, ja otse! Päikest!
                      Sa oled täiesti uskumatu mees, absoluutselt mitteanonüümne foorumieksperdist jalgpallisõber Raivo. Müts maha sinu, kui ÕIGE fänni ees. Nüüd aga, hea Raivo, võta palderjani. Raiud siin, et sinu tiraadiks kiskuv hala on "sinu seisukoht" - ja sealsamas on sinu meelest "munandikoti limpsijad" kõik nii, kes sinuga samuti ei arva. Normunks. Hästi tehtud. Aasta fänni vääriline.

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
                        Sa oled täiesti uskumatu mees, absoluutselt mitteanonüümne foorumieksperdist jalgpallisõber Raivo. Müts maha sinu, kui ÕIGE fänni ees. Nüüd aga, hea Raivo, võta palderjani. Raiud siin, et sinu tiraadiks kiskuv hala on "sinu seisukoht" - ja sealsamas on sinu meelest "munandikoti limpsijad" kõik nii, kes sinuga samuti ei arva. Normunks. Hästi tehtud. Aasta fänni vääriline.
                        Tundsid ennast solvatuna või astus keegi kanna peale, arstitädi? Pole pretendeerinud ei õigeks fänniks, aastafänniks ega üldse mingiks fänniks. Aga kamoon, kui kohtuniku ebaõnnestumist tullakse õigustama veel hullema äbarikuga, kes on selgelt eesti jalgpalliajaloo rängeima vile teinud, siis on raske vaoshoituks jääda. Toonitan sulle, et Eesti mänge nii võõrsil, kui kodus on sattunud kokkuvõttes vilistama väga häid brigaade. Kuigi siin on hala olnud isegi ainult igast pisiasjade pärast. Punased kaardid jalgpallis pole pisiasjad, eriti kohtuniku ebaõiglaselt ja kaheldavalt antud. Jõudu. Toetame edasi. Nüüd palderjani järgi.
                        Kapten Trumm

Kommentaar

Põhimõttelist, kui sa pole kunagi kõrgemal tasemel jalgpalli oma elus mänginud, siis sinust ei tohi saada:
                          a) spordiajakirjanikku
                          b) kohtunikku
                          c) treenerit
                          d) soccerneti foorumi postitavat liiget
                          Inter - ausaim klubi Itaalias.

Kommentaar

Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitust
                            Põhimõttelist, kui sa pole kunagi kõrgemal tasemel jalgpalli oma elus mänginud, siis sinust ei tohi saada:
                            a) spordiajakirjanikku
                            b) kohtunikku
                            c) treenerit
                            d) soccerneti foorumi postitavat liiget
                            Need on sinu, ja ainult sinu sõnade järgi kirjutatud read. Võta vastutus nende eest endale. Järjekordne inimene, kes teistele sõnu suhu paneb, üritades provotseeriv olla ja liimile tõmmata. Ei lähe läbi, sõbrake, liiga odav. Said maha ülitotaka järeldusega. Mine loe uuesti, rõhutan kaks korda sõnu: MINGILGI TASEMEL!!!

Jutt oli MINGILGI tasemel! Kuidas nii juhe saab olla? Puust ja punaseks: sinu nimetatud a), b), c) ja d)-le tuleks kasuks, kui oleks viljeldud ükskõik, mis tasemel samade reeglite järgi mängu nagu suur mäng on. Mõistad! Sama suur plats, sama mänguaeg, kohtunik, kõik identne... Ei pea kohe rallisõitja olema, et autot juhtida, piisab, kui load on olemas ja praktika piisav. Mängupraktika. Eks inimeses on ka palju kinni, kindlasti on erandeid. Heast mängijast ei pruugi tulla (head)aa-bee-cee- ja dee-d, kuigi soodne pinnas on olemas.
                            Kapten Trumm

Kommentaar

..palun jätkake ... päris põnev on!
                              RummaBastards!

Kommentaar

ma ei saa millestki aru, kas jutt on korvpallist?

Kommentaar

Working...
                                X