Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Auhinnad aasta 2012

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

So here are the votes!

Parim postitaja: Pikalt kaalusin kas Vincent või Mõnuagent, Mõnuagent või Vincent. Aga lõpuks otsustasin siiski, et Mõnuagent007. Stiil meeldib nagu rohkem ja nendes teemades, mida rohkem loen figureerib Mõnuagent007 lihtsalt rohkem ning sisuliselt alati on postitus kas teemakohane, mõistlik või naljakas. Vincent siiski ei jäänud kaugele aga tema võimalusi kahandasid mõned full-retard postitused aasta lõpus.

TOP 5 postitajad: No neid häid postitajaid on ikka kordades rohkem kui viis. Aga kui peaksin mõned välja tooma, siis ilmselt näeks see välja umbes selline: Vincent, fitti, Jasper, rohelineKonn ja eika. Kuna TOP 5 on nõutud, siis ei hakka siia rohkem nimesid panema. Väärt postitajad saavad oma auhinnad kätte ka teistes kategooriates.

TOP 5 postitajad @ Saksamaa teemas: Aramis, mel21, petteri, rainis007, Rover (tegelt ka siin mõned veel: Kurat, jürks ja KID näiteks)

Suurim jobu: Vot see on rämedalt raske, sest neid jobusid on ikka uskumatult palju tegelikult. Üks, kes teistest eriti säravamalt hiilgab on aga Sen. See pidev ränt "tiblad koondisest välja" ja muu sarnase kohta näitab selgelt, kui primitiivse inimesega tegu on.Õnneks postitab suhteliselt vähe, aga kui postitab, siis mingi järjekordne lausdebiilsus sealt tulemas on. Stiilinäited:

Algselt postitas Sen Vaata postitust
    Selge, mjaasa sa oled tibla. Sinusuguste tibladega ei ole mul midagi rääkida, kahju et sa oled sündinud tiblana. Räägi oma tibla-vene keelt ja ole õnnelik idioot!
    Tibla jääb tiblaks ja loodan et rüütli sohilaps koondises kohta enam ei leia ! Koondis tiblavabaks ja eesti keelseks!!!
    Põhjuse leiab ju alati mille kallal Flora fännidega möliseda. Koomik EEG1T paberitega
    Mitmel mängul sina oled käinud? Koondise? Mõne klubi? Ahjaa, sa oled ju tibla. Müü mõni paber maha, saad järsku spartaktsempiooon mängu vaatama minna.
    TOP 5 jobud: Vot siin tuleb anda rohkem auhindu kui ainult 5. Sisuliselt kogu AS Roma ja Flora kambad mõningate eranditega. Roma poolelt astuksid võistlustulle kindlasti count, Francesco ja F.Totti. Flora poolt aga vastu ballack, kesa ja Nahkpea. No neid jobusid on veel tegelikult. Kuuldavasti eriti igasugustes Inglismaa alateemades, kuhu väga tihti ei satu, seega väga põhjalikku ülevaadet anda ei oska. Siiski lisaks siia Kivi77, ROMELU LUKAKU, keeduheeringas ja Nasfal vms. Üldiselt on need viimased suhteliselt suvalised tondid ja mõneaastaga ilmselt ära tüdinenud. Esimese kuue postitusi peab aga päevast päeva kannatama.

Parim teema: fitti Urkabaarid on omaette klass. Mingit lambist mölinat leidub seal vähe ning teema püsib puhas. Väga ägedaid kogemusi on saadud kui pärast teema lugemist fitti poolt nimetatud baare sõpradega külastatud on. Uuel aastal samamoodi jätkata! Freiburgi teema on ka äge.

Nõmedaim teema: keeduheeringa videod; Flora ja Rassism ja muud probleemid Eesti jalgpallis

Parim postitus: fitti poolt tehtud: http://foorum.soccernet.ee/showthrea...t=#post1412785 ; http://foorum.soccernet.ee/showthrea...t=#post1381506 . Lisaks muidugi Mõnuagent007 lugu Kamsist.

Nõmedaim postitus: Ballacki üleskutse perekondi peksma minna.

Naljakaim postitus: atleticomadrid ja tema autentsed lapsed; Panso ja jalgpallurite läbitud kilometraaž; ballack ia tema kolm sissepääsu.

Kõige parem troll: Martin Flora teemas kordasaadetu eest. Väikese viitsütikuga poisid nagu ballack lähevad praktiliselt kohe põlema, kui Martin mõne reakese nende teemasse postitab.

Kõige trollim postitus: eika vs Budulojus Ojamaa alateemas ning eika vs Meintz mingis olümpiaga seotud teemas, mille sisuks Meintzi optimismist nõretav postitus seoses Nabi medaliga.

Kõige enam närvidele käiv postitaja: markofkin. See Jasperi poolt väljatoodud asjaolu on peamine põhjus siis: Liiga tihti meenub markofkinit lugedes vello99 sõnad:- eriliselt käib närvidel kui koosolekutel keegi iga lause ette ehitab mingi pika sissejuhatuse. Selle asemel, et öelda "teeme x kuupäevaks y", tuleb mingi jora stiilis "ma peaksin vajalikuks ikka mainida ka järgmist, et klientide rahulolu ja bla-bla-bla ja püstitatud eesmärgite täitmise ja bla-bla-bla, võiksime kaaluda bla-bla-bla teha x kuupäevaks y". Auhind siis pigem väljendusviisi kui sisu eest. Myrgel ja HABE peavad ka ära mainitud saama. Kujutavad ette, et ajavad mingit suurt Eesti jalgpalli arendavat asja, agaiga teine postituson tegelikult puhas demagoogia ja täielik jama.

Kõige jäärapäisem postitaja: kesa oma püro, õlle, turvade ja politseiriigi jura eest. Sisuliselt kohe kui näha, et kesa on mingisse teemasse postitanud, võib eeldada, et postitus on kas a) mingi video kui ägedat pürot mujal maailmas tehakse ning kui õnnelikud inimesed on. b) kuidas mõnda mängu pidi kainelt vaatama ning kuidas mujal maailmas selline asi mõeldamatu oleks. c) kuidas mõni turvamees peaaegu tema p**nist oleks katsunud d) millises politseiriigis me elame ja kuidas Flora fännidele liiga tehakse.

Kõige ropum postitaja: ballack või siis count. Pigem siiski ballack. Samas tuleb arvestada, et enamus postitusi on tehtud ajavahemikus kl 2.00-5.00 täis peaga. Count oli vist vanasti ropum, aga põhjus ilmselt selles, et Uuu enam väga ei postita ning teada on, et nemad kaks käisid kokku nagu pe*nis ja aa*us.

Kõige intelligentsem postitaja: Eks ilmselt mõni neist, kes juba TOP 5 all ära mainitud sai. No anname Vincentile.

Kõige optimistlikum postitaja: count, kes suudab päevast päeva fännata MAAILMA PARIMAT KLUBI, KES EI MÄNGI CHAMPIONS LEAGUES.

Kõige pessimistlikum postitaja: mcnamara

Kõige vaimukam postitaja: Siin vist peab jälle mitu välja tooma. Inimesed, kelle postitusi lugedes sisuliselt alati muie näole tuleb on: fitti, Mõnuagent007, eika, kuivikbanaan ning budulojus. Neist esimesed neli siis reaalselt naljakate postituste eest. Viimane aga kategoorias "nii kurb, et lausa naljakas".

Kõige iroonilisem postitaja: Tofoa. Kusjuures konkurentsitult.

Kõige seksikam postitaja: Dianat ma olen näinud, seega julgen auhinda anda. AnnaS on mõistatus veel hetkel, sest kõik justkui räägivad ja kiidavad, aga mina näinud ei ole. Seega lähen siin veel kindla peale välja

Kõige ägedam varikonto: KuivikBanaan ja 10 Lopez Saldana

Kõige fännim fänn: Vincent. Toetab ühte klubi ja on selle tegemistega kuni noortetasemeni välja kursis. Minu jaoks ei mängi mingit rolli, et tegu välismaa suurklubiga. Fänn on fänn. Meelega EI anna auhinda näiteks Mällarile. Mis fännist jutt on kui ühes mängus kisab ühe meeskonna poolt ning teises juba järgmise poolt? On nö suurim Tammeka fänn, aga ronib nagu tarakan Kalju roosasse bussi, et läbi linna sõita ja võitu tähistada. Kelle võitu? Pärast mängu, mille tagajärjel pmst tema "lemmikklubi" pidanuks liigast välja langema... Maakeeli nimetatakse seda käitumist veidi teistmoodi. Ei päästa ka see, et meedias pasundatakse, kui palju ikka poiss mängudel jõuab käia. Ilmselt on põhjus lihtsalt selles, et vaba aega liiga palju käes. Pigem tegu pseudofänniga.

Parim uustulnuk: dontastik ja arx20

Keda igatsen? ke$ha ja Uuu

Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? kesa, ballack, Myrgel, count, Francesco, F.Totti, Budulojus, Iceman, kaitz, Kivi77, keeduheeringas jnejne

Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? eston

ERIAUHINNAD:

Aasta kaevur: kalmer-, kesvaevus enda esimese postitusega vastama üle 6 aasta vanusele teemale.
    Aasta metafoor: metssiga Oma päris viimasel hetkel tehtud postitusega Transi teemas:

Algselt postitas metssiga Vaata postitust
    narva trans ongi üks okselärakas meistriliiga pudipõllel, kahju, et jalgpalliliit ei taha korraliku lapsevanemana, seda põlle ära vahetada, vaid üritab salvrätikukesega maha nühkida ja nägu teha, et toas ei haise.
    Aasta grammatikud: kaitz ja ROOTSI KUNN. kaitz siis lihtsalt üsna arusaamatu eneseväljenduse eest. ROOTSI KUNN aga selle eest, et keskealine mees ei ole ikka aru saanud, et arvutis kirjutades pannakse enne koma ja siis alles tühik, mitte vastupidi.

PS! Kuna arvatavasti on atleticomadrid homme/ülehomme veel nii purjus ja mingeid kokkuvõtteid ära veel ei tee, siis luban, et eriauhindade osas tuleb veel täiendusi.

Kommentaar

Tähelepanekud ja kokkuvõte aastast 2012:

Aasta Ansip. Tulen ja tõestan oma seisukohti suvaliste numbrite js graafikute keeles. - Tofoa

Ivan Rabtšinski nimeline töölisklassi eripreemia. Ehk madala mõttelennu, kuid suurte sõnade kategooria. - Gallacher

Jeesus Kristuse nimeline auhind. Kolgata tee jätkuva tallamise eest. - Juba 2010 auhindade jagamisel kirjutasin: Kõige jäärapäisem postitaja: kesa - eesti jalgpall, turvamehed, õlu, püro jne

Stiilipäeviku aasta muutuja - Rein. Foorumi jauramist kvaliteetkohtunikuks.

Õpetajate ja meditsiinitöötajate streiginimeline kollektiivkiitus foorumlastele, kes teema üles võtsid - ML piletihinnad vt ka Barack Obama Nobeli rahupreemia

Oivalise ajakirjanduse foorumipreemia - Arsenali teema sisukuse eest. Arukad inimesed arukalt arutlemas.

Aivar Pohlaku käepigistuse vääriline panus Eesti jalgpalli alateemas - Silver. Selliste postituste eest

Foorumi kirjandusauhind - fitti panuse eest teemas Urkabaarid

Kinder Surprise postituse eest - Meireles

mina tänan.
      olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

See aasta on paraku foorum muutunud minu jaoks vähemahvatlevamaks, kuna teatud peibutuspardid on lihtsalt taandunud suurest mängust.Kuid siiski aeg-ajalt on itaalia jalgpalli teemade all midagigi lugemisväärset, ainukene väärikas osa, mis on sisuliselt saanud ka kogu foorumi vundamendiks ja põhitalaks, mis pole kokkuvarisenud isegi mitte mujal teemades toodetava pasa all.

Üritaks see aasta anda hääled kiirelt ja valutult. Mulle vana formaat meeldib ja loodan, et ka uuel aastal jääb see samaks, kes tahab saab alati individuaalseid muudatusi teha, formaat peab olema, kuna muidu võibki teha järgmine aasta ainult teema : Möla Auhindade Kohta 2013.

Ei hakka kõigile liiga tegema,seega hõlmab minu hinnang vaid Itaalia teemas figureerivaid inimesi:

Parim postitaja: Ega kui aus olla, siis polegi kedagi sellist, kelle kõiki poste tahaks ja viitsiks otsast lõpuni täie huviga lõpuni lugeda.Counti kirjutised on viimasel ajal jäänud harvaks ja lühikeseks ja eika laskub ka liiga tihti mingitesse idiootsetesse sõnavahetustesse, mis tema kirjatükkide intelligentsust arvestades on minu silmis vägagi imekspandav.Otseselt kedagi ei nomineri, aga kui keegi väljatuua, siis Count-Eika.

TOP 5 postitajad:francesco,count,cannuman,atleticomadrid,eika,orbit aaljaam. Tegelikkuses on kogu itaalia liiga seltskond muutunud täitsa talutavaks.Ma ei tea kas foorumivanust on kõigil juurde tiksunud, aga on tekkinud tunne, et isegi meid uusi-perversseid Roma fänne on hakatud kui omasid tunnistama.

Suurim jobu: Tofoa , kuigi vahest isegi tekib tema sulest isegi midagi naljakat.Aga selge on see, et mehel väljaspool foorumi ruume elu ei ole, või ta tõesti käib oma argimuresid siin väljaelamas ja üritab näidata kui "sotsiaalne humorist" ta tahaks väljaspool foorumi seine olla.

TOP 5 jobud:Häirivad igasugused mõtetud põrkajad, kes käivad teistest liigadest plõksimas itaalia alamfoorumis, midagi sisukat seal ei ole.Tekib tunne, et nähes livescorest tulemit on vaja koheselt midagi väga vaimukat pritsida, seejuures nad ei oska isegi klubi ega mängijate nimesid õigesti väljakirjutada.

Parim teema: AS Roma

Nõmedaim teema: Milano Inter--viimasel ajal jube kuivaks muutunud.Tundub, et siinkohal ei aita ei tatt ega libesti.Eks see iseloomustab hästi ka klubi madalseisu, olgugi, et fänne nagu isegi oleks,kuigi Angelo Nerazzurrott enam pole.

Parim postitus: eikalt need hooajaeelsed serie a klubide nägemused olid tõesti head ja oli tunda, et inimene on mõelnud ja näinud vaeva ennem postitamise nupule vajutamist.

Nõmedaim postitus:Neid on kindlasti rohkem kui häid postitusi, samas ma olen rahul, et mulle hetkel mitte ükski neist ei meenu, pole vaja üleliigset prahti endaga kaasaskanda.

Naljakaim postitus:
        Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
        Kuigi siin pole ju tegelikkuses mingit pistmist orbitaaljaama kirjaniku ja sulesepa võimetega.Õigel ajal õiges kohas õiged lingid ja nominatsioon olemas.

Kõige parem troll:Jasper

Kõige trollim postitus:Jasperi iga post seda on, mina jõudsin järeldusele, et ta vist ei oskagi teistmoodi.Troll post ongi tema aritmeetilise keskmise postituse välimääraja.Samas viimasel ajal olen ma suutnud su poste lugema isegi kaugemale kui esimene rida, aga aru ma nendest endiselt ei saa.

Kõige enam närvidele käiv postitaja:Tofoa paneb vahest vastuhaukuma küll.

Kõige jäärapäisem postitaja:Tamzu , tundub, et jäärapäine postitamine on tema eksistentsi kohapealt võrdeline eluhinnaga.

Kõige ropum postitaja:Usun, et väga paljud meist kasutavad tsiviilis väga palju märkamatult roppu suupruuki, mida nad isegi tähele ei pane. See mis foorumis toimub on pigem light ropp kui lollypop hardcore ropp.

Kõige intelligentsem postitaja: eika

Kõige optimistlikum postitaja: atleticomadrid , isegi kui mina olin nõus De Rossit kahel käel loovutama, siis suutis ta mind mõistusele raputada. Energiat ja optimismi tundub jätkuvat ka järgmiseks aastaks, et nii hispaania kui itaalia taguotsa tiimide teemadel eluvaim seeshoida.

Kõige pessimistlikum postitaja:jätkuvalt Tanel , asi on nii kaugele läinud, et Taneli hala on kandunud edasi ka Internazionale esindustiimi ja meeskonnas on paras sunnikseis, Interi sära on täielikult kadunud ja mängijadki tiimis on täielik küsimärk, kokku on kahmatud sisuliselt neid keda saada on, sama hüsteeriline kui on Taneli neruoloogiline mõtlemismuster, tundub olema ka klubi juhtkonnal.

Kõige vaimukam postitaja: cannuman (naised saunas ja hiiu möödakusemised on klassika)

Kõige iroonilisem postitaja: Tofoa (troll sa juba olid, nüüd siis õnnestus Jasper ilma igasuguse irooniata troonilt tõugata ka selles arvestuses . Jasper ,kes, on juba sünnitunnistuse põhjal kõige trollim ja iroonilisem postitaja! Tofoa sa suutsid seda! VÕIMAS!MASSIVE!)Eks seda tead sa juba ise, kas see kulutatud aeg on seda kõike väärt , mõtle mida vägevat oleks sa suutnud selle ajaga tsiviilis teha, vot see on juba IROONILINE KÜSIMUS?!

Kõige seksikam postitaja:Itaalia liiga postitajad on enamikus üsna stiilipuhtad, kordumatud ja seksikad.

Kõige ägedam varikonto: kurb oli üks parimaid, uuema aja trendidega kursis ei ole.

Kõige fännim fänn:COUNT!!! (ilma igasuguse kahtluse ja kõhkluseta annaksin siin foorumis just temale kaptenipaela!) Nagu ta ise ütles endakohta: kes tõesti tunneb kirge mängu vastu ja ei karda seda näidata! Kirjutan kahe käega alla!

Parim uustulnuk: ma ei tea kui uued nad on, aga napoli ja fiorentina uued näod on positiivne nähtus.

Keda igatsen? flameas, UUU. (Vendetta võiks ka ju tagasi tulla, kuigi üritas kohati liigselt "vana kooli" poolehoidu võita ).

Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? Tofoa ja Jasper, sest ilmselgelt kõik minu mõttet ja plaanid saaksid irooniaga ülepuistatud ja ei imesta kui vaenlase tagalasse minnaksegi lihtsalt trollimise eesmärgil.

Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Usun, et kõigi itaalia alamfoorumi huvilistega oleks tore äratundmiserõõm. Aga eelkõige võiks siiski Hundikarja kokkuajada ja miskise lambakarja üheskoos mahamurda!

Eriauhinnad:

Kenenisa Bekele nimeline läbihigistatud trennisärk läheb Pansole jooksukilomeetrite arvutmise eest.

Burgersnicker paneb preemiaks välja kõigile õnnelikele 1 EUR Saver Burgeri: NB! BURGEREID JAGAB HESSBURGERIST KINGASAANUD ICEMAN ISIKLIKULT!

Dibenedetto ja rikaste ameerika onude poolt kõigile ülikallist vaheveini:

Õnne kõigile õnneseentele ja loodetavasti oskate targasti oma tiitlite ja auhindadega ümberkäia!
        sigpic

Kommentaar

Võtsin ka aega ja viskan enda sedelid koos kommentaaridega kasti ära, enne kui asi lukku läheb.

Parim postitaja: Mõnuagent 007 - esialgu sai küll mõeldud, et jätab selle kategooria tänavu tühjaks. Top5-st minu jaoks keegi nii selgelt esile ei tõusnud, aga no ei taha ju pihku sittuda, tuli valik teha :/

TOP 5 postitajad: Järgnevalt viis nime (järjestus: lamp), kelle postitused pakkusid sel hooajal kõige rohkem huvi. Mitte, et ma nende kõigiga alati nõustuks, tihti saanud olla vastupidisel arvamusel, aga tootsid piisaval hulgal (mind) huvitavat sisu.
          • Markofkin - Võrdlus kui foorumi isa/paps, tundub justkui millegipärast sobivat. Omab alati arvamust, ja ei karda seda avaldada. Teeb seda omanäolisel ja toredal viisil, aga päevas kipub olema mingi limiit, et kui palju Markofkini kastmes avaldisi jaksab sisse süüa.
          • Martin - Tark ja asjalik, kuigi tahab trollida, samas millegipärast ootaks temalt justkui rohkem kvaliteetpostitusi. Aga ju siis ise ei näe väga mõtet, vist?
          • Myrgel - Suurim pluss on trükiste mahlakus (+videod). Kas mitte see legendaarne kodumaise vuti vaatamise tähtsust rõhutav postitus tulnud tema sulest? a la "Kui pohhui on Rooneyl, et sa tema nimelise (kulunud) särgiga kuskil Eesti pubis istud" - igatahes oli otse kümpi, ja samas vaimus poste on olnud õnneks veel. Miinusena ehk kalduvus minna liialt emotsionaalseks, aga no ega fännile on seda raske ette heita. Kuigi meenuvad paar fullretard momenti, anname andeks.
          • Nahkpea - Paistab olevat Flora omade kirkaim kriit, suudab hoida pea külmana ja jääda viisakaks. Omab alati selget seisukohta ja saab nende kaitsmisega üldjoontes hakkama. Nii mõnigi kord on lähenenud teemadele foorumi üldsusest erineva nurga all. Isegi kui kõigi sõnavõttudega ei nõustu, siis on olnud huvitav.
          • Mõnuagent 007 - Kõige laiahaardelisem, toodab sisu ja viskab mõnusat huumorit, katab kogu foorumit.

Nominentidena mainiks veel Eika ja Vincenti - jäävad napilt ukse taha, võiks tihemini 'Meistri- ja esiliiga' alamfoorumisse eksida, siis lükkaks tõenäoliselt kellegi eelnevatest välja kah. Kahjuks aga välismaised teemad ei paku väga pinget (Inglismaa veel midagigi, aga Itaalia mitte).

Suurimad jobud: ... - üllataval kombel jääb seekord väli tühjaks. Üksikuid tõmblusi premeerima ei hakka, ja seega kellelegi lõbu ei valmista. Varasemalt poleks Counti välja jätnud, aga tema tase on tunduvalt langenud, või olen ise niivõrd muutunud, et näen tema jauramistes pigem huumorit.

Parim teema: Rakvere JK Tarvas - kes siis ikka enda saba kergitab, kui mitte ise? "Oma teemade" nomineerimine paistab olevat siin levinud praktika.

Nõmedaim teema: Manchester City - no kohe üldse ei paku huvi, ei mäletagi millal seda teemat viimati vaadatud sai. Klubil endalgi puudub hing.

Parim postitus: Mõnuagent - Kams Saaremaal.
          Krt, mingi lugu oli veel Agendi sulest, aga ei leia üles.. (vist mitte väga peale seda Gerdi seiklust, ka mingi eesti vuti teema).

Nõmedaim postitus: denisss ja lapsed, ballack perepeksuga üsna tuules.

Naljakaim postitus: ZanniN Reinu autost ja august - meenus üks lustakas vahepala aasta algusest. Millegipärast mul Reinu imagost sihuke mulje jäänud, et ZanniN-i kirjeldus tundus otse kümpi.

Ballack oma sissepääsudega väärib ka mainimist.

Kõige parem troll: Maarek - sel aastal piisas ainult ühest lükkest. Tõestuseks ehk nii mõnelegi, et alati ei pea selle tiitli nimel terve aasta raskelt rapsima, aitab ka ühest 'läbimõeldud' teost. Kuid tõsi, kõigile pole sama palju 'mänguasju'.

Kõige trollim postitus: Mazzi järeldus pärast Roma ja Lazio teemade ühendamist, küllap unintended, aga siiski, valus.

Kõige enam närvidele käiv postitaja: Kivi77 - ei tahtnud välja tühjaks jätta, ainukene nimi mis meenus. Tõenäoliselt on tegu vähe sooja saanud tegelasega. Sooritus siiski nõrk, esimese raksuga kohe ei meenunudki.

Kõige jäärapäisem postitaja: kesa - hands down, siin pole teist varianti. Kõik vastased jäävad lahjemasse kaalukategooriasse.

Kõige ropum postitaja: Count - tunnistan, et ei osanud kedagi mainida, ja läksin kindla peale välja.

Kõige intelligentsem postitaja: Vincent - vähemalt ühe tiitli peab ikka andma.

Kõige optimistlikum postitaja: urmar - millegipärast mulle tundub, et iga postitus justkui nõretaks optimismist.

Kõige pessimistlikum postitaja: Anonüümsed fruktid, kes ilmuvad välja ainult siis kui läheb täbaralt (näiteks pärast koondise kahvatut esitust) ja ainsaks sõnumiks on "ma ütlesin ju, et kõik on perses". Kahjuks/õnneks ükski konkreetne indiviid hetkel ei meenu. Kuigi keegi suudab mõne nime meenutada, siis läheb see.

Kõige vaimukam postitaja: Mõnuagent 007 - stabiilsuse eest, ikka toidab.

Kõige iroonilisem postitaja: Tofoa - kuigi mõnikord võiks vähe tagasi hoida. Mul pikemat aega juba olnud tunne, et varsti pushid ühe sepa enekale.

Kõige seksikam postitaja: AnnaS - tõenäoliselt ainuke naiskodanik Soccernetist, keda reaalselt kohanud olen. Kuigi konkurents puudub, siis silma ei riivanud. Ning eks arukuses peitub ka oma võlu.

Kõige ägedam varikonto: Kuivik Banaan - jätkuvalt ainus naljakas varikonto, kellelt sooviks rohkemat. Miks ei kajastatud detsembrikuiseid sündmusi Aafrikas, või kuidas elab sõber John? Võtaks jaanuaris topelt.

Kõige fännim fänn: See peaks olema ühe jalgpallifoorumi üks hinnatumaid tiitleid. Sel aastal sain oma varasemas veendumuses kinnitust, et tõeliselt saab fännata vaid selle riigi klubi, kus sa resideerud - või vähemalt see üks, mida sa kogu aeg südames kannad. Seega igasugused võõraste sulgedega ehtijad ja mitmenaisepidajad (a la esmaspäev üks, teisipäev teine) langevad eos valikust. Toetan tänavu -RoMaRio- kandidatuuri. Tahaks loota, et tal ei tuleks pärast tala saamist mõttesse minna näiteks Leva bussi tähistama.

Parim uustulnuk: AnnaS - nonäe, on võimalik ka ühele osapoolele kaks tiitlit anda ; ) Muidugi konkurents oli jällegi äraütlemata nõrk, kuid tendents, kus klubides tegevad inimesed tulevad n-ö rahva sekka arvamust uurima on rohkem kui tervitatav. Siinkohal tuleks ka Znaaga ära mainida, aga paraku ta ei rikasta foorumit samas mahus nagu Anna.
          runner-up: Diftong

Keda igatsen? Lausa kolmik - ke$ha, Uuu, Teiresias - sihukest lamphuumorit, mida nad tootsid on väheks jäänud. Millegipärast läks peale.

Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? Pessimistidega, rikuksid kohe tuju ära.

Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Kõik, kes siin on eri aegadel lubanud, et tahavad jõuda mõnele Tarva mängule. Olete oodatud, põnevamate tegelastega võiks enne mängu ka õlle teha. Aaduga sai meil vist isegi midagi kokku lepitud?

Ja mingi 'muheda venna' eripreemia Daz Boobile. Lisaks 'võta-end-vähe-kokku-aga-muidu-päris-chill' tinamehike Ballackile - need keset ööd vindise peaga tehtud postitused ei ole kõige õnnestunumad.

Kommentaar

Proovin ka:

Parim postitaja: Myrgel
            TOP 5 postitajad: Myrgel, RoMaRiO, kesa, eika, Nahkpea
            Suurim jobu: Rein
            TOP 5 jobud: Rein, PraS, urmar, ballack, Art1
            Parim teema: Üleminekud, laenud, erru minekud jne..
            Nõmedaim teema: Välismaa jalgpall
            Parim postitus: Myrgel http://foorum.soccernet.ee/showthrea...=1#post1418229
            Nõmedaim postitus: -
            Naljakaim postitus: Dannari Kamsi naljad http://foorum.soccernet.ee/showthrea...=1#post1424268
            Kõige parem troll: Rein
            Kõige trollim postitus: -
            Kõige enam närvidele käiv postitaja: markofkin
            Kõige jäärapäisem postitaja: kesa
            Kõige ropum postitaja: ballack
            Kõige intelligentsem postitaja: Midfielder
            Kõige optimistlikum postitaja: AnnaS
            Kõige pessimistlikum postitaja: Rein
            Kõige vaimukam postitaja: levkoi
            Kõige iroonilisem postitaja: maamesilane
            Kõige seksikam postitaja: Katzuu
            Kõige ägedam varikonto: Kuivik Banaan
            Kõige fännim fänn: Romario
            Parim uustulnuk: Diftong
            Keda igatsen? Vahkito
            Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? -
            Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? levkoi

Olee ole ole ole Tartu Tammeka! Olee ole ole ole Me sinised-valged!

Kommentaar

Tere ja kena laupäeva foorum. Aasta 6ndaks päevaks on kokku löödud, üles tähendatud ja valmis ettekandeks Aasta auhinnad 2012.
              Kogu protsessi jälgimine oli väga põnev ning ürituse korraldaja olla suur au. Mina tänan.

Niisiis, foorumil on uus parim postitaja ja uus jobu. Pessimisti auhind jääb ka tänavu samaks. Mõnel pool tuleb karikas sõbralikult ära jagada, osades kategooriates (Parim postitaja, top 5 jobud, parim troll, irooniakunn, optimist) käis väga tihe rebimine ja võitja selgus päris lõpusirgel. Osades jällegi puudus igasugune konkurents( Kõige ropum, kõige jäärapäisem) ning kategooria osutus põhimõtteliselt ühemehe showks. Selgus ka, et sir Nuutu on parima fiimeili võitja prognoosimisel eksinud :
              Algselt postitas Sir. Nuutu Vaata postitust
              Aasta valimistel pikalt võidutsenud Diana peab loovutama trooni.
              Õnnitlen võitjaid ja äramärgituid ! Tehke vastavalt auhinnale omad järeldused ning nobedaid näppe ka käimasoleval aastal !

Kategooriad:

Parim postitaja: eika
              TOP 5 postitajad: eika, vincent, markofkin, fitti, mõnuagent007
              Suurim jobu: kivi77
              TOP 5 jobud: nasfal, keeduheeringas, kivi77, ROMELU LUKAKU, elNino9
              Parim teema: Rumalad küsimused ottavad vastuseid
              Nõmedaim teema: keeduheeringas videod
              Parim postitus: vello99
              Algselt postitas vello99 Vaata postitust
              Unenäo sisu on „Isa ei ole surnud, ta on röövitud ja pantvangis“. See on üle pika aja jälle täna öösel nähtud, panen ta ühe soojaga kirja.

Tulen öösel oma vanasse Lasnamäe korterisse kus isa elas, seal korralik tohuvapohu. Paraadna uks eest tõstetud, postkastid tagurpidi, korter segamini, isa pole, mis pole ka üllatav kuna ta juba ligi 15 aastat manalamees. Ikkagi kahtlus hinges, et mingi jama.

Koridoris hulgub ringi mingi kahtlane smokingus vend, haaran tal smokingu sabast kinni, kukutan trepist alla, surun seina vastu, kägistan.

„Mis toimub, kus on isa?“

Tuleb välja, et tegemist minu endise töökohas töötava naiskolleegiga, kes teeb suured silmad, et mis toimub, miks ma teda kägistan. Alluksel keegi mees, millegipärast maastikurattaga, kes väidab end olevat tema abikaasa. Siis see vend ütleb midagi, mida ma täpselt ei mäleta, aga igatahes selle tulemusena „jäävad nad vahele“. Vajutan mehele rusikaga otsaette, mees vajub ringiga muru peale ja kaob muru vahele ära. Otsin teda muruliblede vahelt, ei midagi.

Heliseb telefon. Mingi meeshääl teatab, et mu isa on tema käes ja kui ma ei kirjuta seda Lasnamäe korterit tema nimele, siis isa tapetakse. Mõtlen, et kus sellisel kellaajal notarit saab, aga mis peamine, kuna nii on filmidest nähtud, teatan talle telefoni, et ta võib perse minna ja panen toru ära.

Vahepeal paistab, et rattaga mees koos naisega on põgenema pääsenud. Üritan talle edutult järgi joosta, kuniks mu kõrvale ilmub keegi venelasest rattur, kellele luban 1000 EURi, kui ta tolle paari kinni püüab. Mille kaasmaalane ka sekunditega teeb. Selgub et kättesaadud on mingi suvaline abielupaar tegemas oma igaöist jalgrattasõitu Lasnamäel. Kaasmaalasega tekib arutelu, kas 1000 EURi tuleb maksta, ta väidab, et instruktsiooni“püüa see rattur kinni“, täitis ta perfektselt. Ei mäleta mis sellest sai, sularaha mul polnud.

Tagasi korteri juures. Helistan politseisse. Ootemuusika. Samal ajal kõnnib mulle vastu üks hetke kolleeg koos mingi sõbraga. Ei taha tollest välja teha, olulisematki teha. Ootemuusika kestab, kolleeg märkab mind, üritab juttu teha. Natuke proovin teda ignoreerida, selga keerata, aga kolleeg on nii visa, et midagi pole teha, tuleb rääkida käimasolevast isiklikust draamast.

„Mul on isa röövitud!“.

Siis juhtub kaks asja – (a) märkan, et kolleeg on maani täis ja (b) ta üritab mulle mingit pro-aktiivset meeskonnatöö bullshitti ajada. Et iga „mu isa on röövitud“ peale ei saa ta millestki aru, vaid tuleb mingi purjus lälin a la väärtuse loomisest.

Saan lõpuks dispetseri liini otsa. See ajab midagi segast, tundub et olen helistanud valesse kohta.

Helistan politseisse. Seal võtab meesdispetser vastu ja seletab mulle, et hetkel ei ole midagi teha, neil on kõikidel tööd küllaga. Et võtku ma ühendust esmaspäeval. Ma olen suhteliselt hüsteerias, kuidas nad aru ei sa, et mul on isa röövitud, mul on abi kohe vaja. Muuhulgas teatan, et lindistan kõnet ja kui mingi jama, siis avalikustan. Lubatakse leida keegi.

Järgmises pildis olen jõudnud juba isa vanasse töökohta, kus ta mulle lihtsalt ühes koridoris vastu tuleb, rahulik, kena, sinises kampsunis.

„Wtf isa, sa oled elus“

„Jah“

„K-k-kuidas“

„Tema päästiski minu elu“ – isa kõrvale on tekkinud tolle vana kolleeg väike naeratav meesgarderoobipidaja, kes näeb küll natuke minu töökoha valvurina välja.

„On aeg minna“, ütleb valvur-garderoobipidaja isale.

„K-k-kuhu te lähete?“

„Võlaruumi“ ütleb isa.

„Mis võlaruumi?“. Ma ei saa enam midagi aru.

„Võlaruumi - kus tuleb olla seni, kuni kõik võlad on tasutud“.

„Palju sa siis võlgu oled?“

„Ma ei tea, mingi 15-30 000 EURi“.

Mul sõidab katus ära. Ma olen sind 15 aastat surnuks pidanud, aga sa oled istunud mingis võlaruumis triviaalse summa pärast. Kas läheme kohe pangaautomaadi juurde?

Telefonikõne. Helistatakse tagasi politseist. Selgitan siis nende spetsialistile olukorda. Samal ajal kui seda teen, ilmuvad mu kõrvale mingid kapid ja annavad teada, et boss tahab rääkida. Venitan telefonivestlust, räägin kõva häälega, hoian telefoni kõrva juurest eemal, et politseinik saaks mind lindistada, positsioneerida vms politseiasju teha. Too küsib mingeid ankeetküsimusi. „Kui pikk on isa“ jne.

Pättidel tekib kahtlus, et kellega ma siin räägin nii kaua ja imelikult. Võetakse relvad välja. Teatan neile, et JUST RÄÄGIN POLITSEIGA!!!, TE OLETE KÕIK VAHELE VÕETUD. Demonstratiivselt demonstreerin telefoni, et vaadake teid lindistatakse. Võetakse relvad uuesti välja.

„Kellega sa räägid?“

„Ei kellegagi“

„Sa räägid politseiga?“

„Ei“

„Vaadake tema viimast kõne“

Üritan telefoni vastu seina visata, siis tuleb meelde et SMS kaardi peale jääb info alles. Viskeliigutuse peale võetakse relvad välja. Koridori otsa ilmub relvastatud pätt, kes näeb mingi multifilmitegelasena välja, relv läheb lahti, kõik pagevad kuhugi kastide taha a la „True Lies“.

Järgmine stseen bossi juures. Bossiks on Steve Coogan, kes millegipärast räägib puhtas eesti keeles.

„Mis me teeme võlaga“, küsib Coogan.

Ärkan ülesse.

Nõmedaim postitus: ballack
              Algselt postitas ballack Vaata postitust
              Võiks tekkida mõni bande, kes läbi peksab vastavad mängijad ja nende perekonnad õpetuseks teistele...kui see tekib siis tunneb ka politsei huvi selle "mõtetu" ja "vähe tähtsa" probleemi vastu rohkem ja teised mängijad ei taha enam sama sitaga tegeleda.
              Naljakaim postitus: ballack
              Algselt postitas ballack Vaata postitust
              Põhimõtteliselt 3 sissepääsu on...vähemalt ma olen kolmest erinevast kohast sisse läinud eri aegadel.
              Kõige parem troll: tartanjan ja Martin
              Kõige trollim postitus: eika vs. budulojus Henrik Ojamaa teemas.
              Kõige enam närvidele käiv postitaja: markofkin
              Kõige jäärapäisem postitaja: kesa (konkurentsitult)
              Kõige ropum postitaja: ballack (seljavõit)
              Kõige intelligentsem postitaja: Vincent
              Kõige optimistlikum postitaja: count
              Kõige pessimistlikum postitaja: Tanel ja kogu Interi fänni squad
              Kõige vaimukam postitaja: Mõnuagent007
              Kõige iroonilisem postitaja: Tofoa
              Kõige seksikam postitaja: Diana ( napilt teine, AnnaS)
              Kõige ägedam varikonto: Kuivik banaan
              Kõige fännim fänn: Mällar
              Parim uustulnuk: dontastik
              Keda igatsen? Uuu
              Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? francesco, Iceman ja kaitz : persona non grata !
              Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Jäi kõlama ning domineerima arvamus, et kõiki oleks põnev/tore/vaja näha.

PS ! Kuigi grand prize võitja on Itaalia alafoorumi tegelane ning juhtumisi ka Juventuse fänn, siis kinnitan käsi südamel, et häälte ostmist ja hosti vaimset - füüsilist mõjutamist ei ole toimunud ning Auhinnascopoli skandaali lootjatel tuleb pettuda! Õnne veelkord !
              "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
              These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Ma protestin. Lugesin üle hääled ja Vello ränt sai sama palju hääli, kui Kams Saaremaal.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                  Ma protestin. Lugesin üle hääled ja Vello ränt sai sama palju hääli, kui Kams Saaremaal.
                  Siinkohal kehtib juba tõlgendamise küsimus, võimalik, et sa ei pannud midagi tähele või said asjast aru teisiti. Otseselt võitja ju sellest ei muutu ning loodan, et teie au ei saanud solvatud sellest.
                  "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                  These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
                    Siinkohal kehtib juba tõlgendamise küsimus, võimalik, et sa ei pannud midagi tähele või said asjast aru teisiti. Otseselt võitja ju sellest ei muutu ning loodan, et teie au ei saanud solvatud sellest.
                    Ma nüüd lahkun foorumist sellise aupakkumatuse tõttu!

Kommentaar

paras sulle. sa oled nii laisk inimene, et sulle oleks patt seda auhinda anda.

Kommentaar

Kui Dannari postitus oleks saanud aasta parima postituse auhinna, siis see olnuks küll ääretult nukker aasta olnud.
                        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Working...
                        X