320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

English Premier League 2013/14

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #46
    Ennustustabel (iga meeskonna taha võiks panna ka lühikese kirjelduse, nagu eelnevatel aastatel on tehtud):

    1. Arsenal - kes siis muu. Fännina panen ikkka esimeseks. ( Reaalsuses ilmselt tuleme neljandaks) Wenger kedagi ei osta, vanad olijad ja Sanogo peavad koos noortega kastanid tulest välja tooma. Giroud saab ka veidi rohkem väravale pihta. Ka Wilshere`i järjekordne 6 kuune vigastuspaus ei võta muul kambal hoogu maha.
    2.Chelsea- Mourinho ponnistab napile teisele kohale. Lukaku on Drogba vol2. ja hakkab see aasta ka Chelski eest lööma.
    3. Manchester United - Veidi kohmakusi uue treeneriga harjudes, aga RVP skoorib ja toob esikolmikukoha.
    4.Manchester City - Pellegrino pusib mis ta pusib aga oma tavalisest meistrite liiga kohast paremat tulemust ei saa siingi. uutest ostudest Jesus tahab koju, Negredo on keskpärane ja Fenrandinho ei kõlba kuhugi. Jovetic saab koraliku paugu ja istub enamuse hooaega vigastatud põlvega laatsaretis. See-eest saavad CL is alagrupist edasi
    ---------
    5.Tottenham - Saavad oma tavalise 5 nda. Vahet ei ole kas Päridk jääb või läheb palmi alla. Suvistest ostudest - Soldado jääb hapraks Premieri jaoks ja teiste kohta küsitakse aasta pärast Kes ?
    ---------
    6. Swansea - neil on olnud kena ja rahulik suvi. Kui uued mehed vanadega klapivad siis miks mitte kuuendad?
    7. Liverpool - ussitab peast ja jalgadest. Kui Suarez jääb siis ussitab kui läheb siis selgub, et rohkem nagu kvaliteeti ka pole ja kaua Gerrard ka seda vankrit üksi vedada jõuab.
    8.Sunderland - märgatav tõus suviste ostude järel. Di canio paneb poisid mängima.
    9. Everton - harjumusest jäävad esikümnesse. Raskusi tekitab uue treeneri meeskonnaga sobimatu stiil ja see et meeleheitel Moyes 31 augusti Fellaini ja Bainesi ära ostab
    10.Fulham- Jol jätkab stabiilselt
    11. West Brom - uusi ründajaid on. Jätkavad senisel joonel
    12. Southampton -teevad tubli keskmise tulemuse
    13. West Ham - Paks Sämm grillib mõistliku tulemuse hoolimat Downingu ja Carroli peale raisatud rahast.
    14. Norwich - paar uurt nägu, ehk saab kanaarilinnust kägu.
    15. Aston Villa - mõni suvine ost on päris huvitav ja Benteke jäi. Suur tõusu siiski ei tule.
    16. Newcastle - Järjekordne Pardew napikas, sellegipoolest saab hooaja lõpus kinga.
    17.Cardiff - ponnistavad aasia raha abil end napilt püsima
    ----------
    18. Hull City - siiral ei tea nende kohta midagi öelda, ostud ka imelikud - alla minek.
    19. Crystal Palace - kahju neist aga ostsid Chamakhi - ei neist nahka saa - või siis muud peale naha
    20.Stoke - kolinal alla. Hughes jätkab vanas joones.


    Väravakuningas:RVP
    Parim mängija:RVP
    Suurim pettumus:Bale - kui Madridi läheb siis noh Joe Hart näiteks.
    Suve parim ost:Kurat teab - Arsenal pole nagu kedagi ostnud - ütleme, et Mannone
    Suve viletsaim ost:Fernandinho
    Esimese treenerina saab kinga: Hughes

    Kommentaar


      #47
      Viskan siia ka, Soccerneti H2H Liiga premierleague.com fäntasis.
      Code to join this league: 1669951-368963
      "Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF

      Kommentaar


        #48
        Pikk ja mõnus puhkus on lõppemas ja taas vajadus siia foorumisse kondama tulla. Hooaeg algab samuti ja nagu juba aastaid, võib eeldada, et vastikum, ikka vastikum kui eelmine. Niisiis ennustama.

        1. Chelsea - sümpaatselt tulevikku vaatav ostupoliitika on toonud kokku tõeliselt võimsa seltskonna. Mourinho on võitjatüüp. Raske uskuda, et selline meeskond saaks tipust kaugele jääda. Enne akna sulgumist tuuakse üks tõeline staar veel juurde.
        2. ManU - eelmise hooaja fenomenaalset ülekaalu ei osanud mina ette näha. Teist korda järjest ei saa ometi sama korduda. Moyes pole hakanud võitjatiimi lammutama, mis on mõistetav. Meeskonnale oma nägu anda - sellega läheb siiski omajagu aega. Aga kvaliteet on tiimil piisav, et taas tiitliheitlusse sekkuda.
        3. ManC - üsna ettearvamatu lugu. Kindlasti mängitakse hoopis rohkem hispaanlase näoga vutti kui eelmisel hooajal. Pole kahtlustki, et Manu ja Chelsea saavad kõva konkurendi, aga keegi peab kolmandaks jääma.
        4. Arsenal - traditsioone ei saa rikkuda. Esikolmikule pole mingit lootust vastu hakata, ülejäänutega saadakse tavapäraselt hakkama.
        5. Liverpool - veidi südamega pandud koht, Spursi edestamine saab olema üliraske. Pilt suuresti sama, mis eelmisel hooajal, väravavahti on mul veidi rohkem usku, aga tippkaitsja on jäänud ostmata. Tegijaid on meeskonnas liiga vähe, et kokku saada fänne rahuldav punktisumma.
        6. Tottenham - kui Bale jääb ja Paulinho ning Soldado klikkavad, on tõenäoline koht hoopis neljas. Aga Bale'i jäämine on tõeline küsimärk hetkel. Ilma temata on pool meeskonnast puudu.
        7. Everton - paistab, et võtmemängijad jäävad ja seega võib oodata taas stabiilselt head hooaega. Usun, et võitlevad Arse, 'pooli ja vahest ka Spursiga päris tasavägiselt.
        8. Southampton - väga head nägu tiim on lõunarannikul kokku saadud. Mängivad suurepärast jalgpalli ja miks mitte ei võiks just nemad üllatada.
        9. WBA - Anelka, Lugano, Vydra - need nimed tõotavad head. Eelmine hooaeg oli väga üles-alla, küllap nad ka seekord mängivad vahetevahel suurepäraselt, vahepeal aga kehvemini. Esikümne taseme peaks kokku andma küll.
        10. Fulham - hoopis uus meeskond eelmise hooaja võrreldes ning paberil märksa tugevam. Kui Jol suudab ka Taarabtist parima välja pigistada, tundub lootustandev aasta tulevat.
        11. Norwich - minu precious. Ootan väga Kanaarilindude uut hooaega, uued mängivad panevad sülje jooksma. Loodan, et suudetakse enamat kui vaid liigakoha pärast võidelda.
        12. Newcastle - paljude ennustatud totaalset põrumist ei tule. Pigem mängivad hoopis päris hästi ja kindlustavad koha varakult.
        13. Swansea - kevad läks käest ja nüüd proovitakse moekat Hispaania mudelit kui oste vaadata. Kvaliteeti on omajagu, nii et probleeme ei tohiks tulla.
        14. West Ham - põlise Inglise vuti viimane kants ei hävi ka seekord. Pikk pall ette taktika töötab mõnikord päris kenasti.
        15. Cardiff - imet vaevalt, et sünnib. Nagu teistelgi tõusjatel pigem divari tasemel ostud, aga eelmine hooaeg läks nii hästi, et järelikult meeskonnamäng sujub. Jäävad püsima.
        16. Aston Villa - olnud pikemat aega näo ja sisuta, aga noored hakkavad vaikselt kaela kandma ja olukord tasahilju paraneb. Ostud ei ütle samas mulle mitte midagi, nii et pigem ikkagi kannatuste hooaeg.
        17. Sunderland - eelmine hooaeg polnud liha ega kala, seega terve algkoosseisu jagu uusi nägusid. Kuidas nad küll kõik meeskonda sulanduvad? Raske võitlus ootab ees.
        18. Stoke - Hughesi alluvuses mängiv Pulise meeskond. Mis imekombel see stiilimuutus küll õnnestuda võiks? Tõenäoline üsna kiire treenerivahetus ja tagasikäik vana hea jõulise vuti poole.
        19. Hull - küsitav kvaliteet. OK, veidi on Premieri kogemust juurde hangitud, aga väga kõvasid tegijaid nimekirjast ei paista. Peksupoisid nad vast siiski pole, võitlevad lõpuni.
        20. C Palace - ega eeldused Hullist palju erine, tiim tundub lihtsalt veelgi kergekaalulisem. Brighton, Peterborough, Blackpool - sealt uut Premieri hooaega ei osta.

        Väravakuningas: van Persie
        Parim mängija: Hazard
        Suurim pettumus: Soldado
        Suve parim ost: Schürrle
        Suve viletsaim ost: -
        Esimese treenerina saab kinga: Hughes
        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

        Kommentaar


          #49
          ah fakit.

          1. Chelsea.
          Tundub, et noored-vanad on selleks hooajaks väga hästi tasakaalu saadud. Lisaks ei ole meeskond enam nii õhuke kui paar viimast aastat, näiteks on isegi rohkem kui kaks päris ründajat koosseisus. Kaitseliini sügavus siiski tekitab ainsana mõne küsimärgi, hetkeseisuga. Lisaks on neil Mourinho. Kuskil aprillimängudes võib see olla väga kõva trump.

          2. Man United. Ei usu, et enne akna sulgumist üldse kedagi juurde ei tooda. Aga isegi kui ei tooda, on trumbiks ikka seesama asi, mis ka viimase tiitli tõi - meeskonnas on kõvasti sügavust. Motivatsiooniga ei tohiks ka kellelgi probleeme tekkida. Ülipalju sõltub muidugi hooaja esimesest viiest mängust.

          3. Man City. Pellegrini on kahtlemata hea treener. Võimalik algkoosseis on kahtlemata liiga parim. Aga parim meeskond? No ei ole.

          4. Tottenham. See on nüüd avansina, aga praeguse olukorra pealt nii. Soldado näol on vähemalt teoorias teine mees veel, kes actually väravaid ka lööks.

          5. Arsenal. Kaua sa kannatad. Arsenio Hall vist plaanib tõsimeeli minna 20 mehega kõiki sarju mängima ja niimoodi kaugele ei sõida. Tublid mängijad, aga tipu jaoks oleks vaja vähemalt ühte tõelist staari ja seda ei paista Arsenalis praegu kellestki.

          6. Liverpool. Palju noori, palju tahtmist, Liverpoolist on mängijate poolest täitsa sümpaatne meeskond saanud. Aga kõrgemale veel ei venita. Polegi vahet, kas Suarez jääb või läheb. Paradoks, et kasulikum ehk isegi oleks, kui läheks.

          7. Siitmaalt muutub nüüd raskemaks. Hea küll, Swansea teeb veel ühe sammu edasi ja üllatab. Tuumik hoiti koos, lisaks mitu väga korralikku täiendust. Bony peksab 20+.

          8. Everton.
          Jällegi piisavalt hea meeskond, et mitte esikümnest välja kukkuda, aga kõrgemale ka ei venita.

          9. Fulham. Asjalikum kui mullu, vabalt võidakse ka seitsmendana lõpetada, aga mitte kõrgemal. Põhimõtteliselt sama mis Everton.

          10. Sunderland. Puhtalt Di Canio pealt. Viimastel aastatel on see meeskond kõrvalt vaadates teinud rohkem sunnitööd kui jalgpalli nautinud, ehk on seekord teisiti. Aga sama hästi võib muidugi ka jätkuda joone kandis vegeteerimine.

          11. Norwich. Täiendused on ühtepidi head, teistpidi on Hughton piisavalt kaigas. Jään selle variandi juurde, et alustatakse kehvalt, krõll saab kinga ja uus mees tõstab kanaarid turvaliselt tabeli keskele.

          12. West Ham. Pekske pikka. "Pikk on pealik," tahaks seepeale ise hea meelega teeotsa kätte juhatada. Aga see stiil on muidugi Carrolli leib ja küll ta ikka omad ära vajutab, küünarnukk kaitsja näos.

          13. West Brom. Põhiline väravalööja läinud ja ma pole küll nii kindel, et Vydra suudab ka kõrgliigas seda kohta täita. Püsimajäämiseks piisab siiski kuhjaga. Anelka lööb umbes kolm väravat poole hooajaga ja lahkub talvel Qatari liigasse laenule.

          14. Southampton.
          Esimese hooaja maagia asemel tuleb nüüd midagi muud leida. Samas suutis Pochettino mullu üllatavalt kiiresti oma käekirja kehtestada ja paistab teadvat, mida teeb. Ei näe eriti ka tagantpoolt klubisid, kes neist mööda pressiksid.

          15. Le Newcastle.
          Mingi arusaamatu sisemine vehklemine käib seal klubis, ega see hästi mõjuda ei saa.

          16. Aston Villa.
          Eelmise hooaja püsimajäämine tegi meeskonna kindlasti vaimselt palju võimsamaks. Iseenesest andekas punt, aga liiga palju sõltub Bentekest.

          17. Kurat, keegi uutest ikka püsima jääb. Olgu see siis Cardiff Dragons, poole hooaja pealt muudetakse nimi ära, et lahedam oleks. Isegi kui talveks on seis hapu, siis Tan viskab nii palju plönni alla, et ennast lõpuks üle joone lohistataks.

          18. Stoke City. Tõmmake ükskord ometi nahhui palun. Õnneks on neil Sparky, küll see ikka oma ära teeb.

          19. Crystal Palace.
          Kahmakk ja vanainimene. No kuhu sa lähed sellistega. Ainus väärtus on Ollie pressikad.

          20. Hull City. Steve Bruce, no comments.

          Väravakuningas: van Persie
          Parim mängija: Hazard
          Suurim pettumus: Anelka
          Suve parim ost: Bony
          Suve viletsaim ost: Jovetic
          Esimese treenerina saab kinga: Hughton
          armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

          Kommentaar


            #50
            Algselt postitas malagar Vaata postitust
            14. Norwich - paar uut nägu, ehk saab kanaarilinnust kägu.
            aww
            ★★★★★★

            Kommentaar


              #51
              Liigutasin 6.09.2013 Tottenhami, Cityt ja Arsenali omavahel, sest toimusid suured muudatused. Seni toimunud mängudest ma absoluutselt järelduste tegemist vältisin

              1. Manchester United - (Eks siin ole fännile omane optimism mängus)RVP jätkab vanaviisi. Noored kuked (Rafael, Cleverley, Jones, Fabio jne) jõuavad aina enam world class tasemele. Zaha muutub iga mänguga paremaks. Nani kogub vormi. Hooaeg läheb tõusvas joones. Alguses ei tundu tiitel kuidagi silmapiiril olevat, aga lõpuks hakatakse winning streakide abil tippu pürgima ja võidetakse napilt kogu liiga. Rooneyt ei oska kommenteerida, kuid kui ta mängida saab, siis teeb oma keskmise hooaja taas. Kagawa jääb ootama Rooney lahkumist. Moyesi kohta käivad läbi aasta vastuolulised kommentaarid. Aga suuri muutusi ta ei too. Hakkab viljelelema üsna sarnast stiili SAFiga ja United jääb United'iks. (optimism sai tohutult suureks, aga midagi võimatut pole siin kindlasti).
              2.Chelsea - Meeskond, keda kõige rohkem karta. Tohutu sügavus, võimsad nimed ja treeneriks Mourinho. Sarnaselt ManUl on muidugi vaja harjuda (vana)uue peatreeneriga. Aga kes siis muu kui Chelsea seda teha oskab. Tehakse paar lolli mängu. Sisse saadakse pigem nõrkadelt kui tugevatelt klubidelt
              3. Arsenal - Kvaliteeti on piisavalt, et teha mõnede suuremate nimede elu raskeks, aga random kaotuseid koguneb ilusate mängude kõrvale taas liiga palju, et olla tiitlikonkurentsis. Özili ost mõjub suurepäraselt ja saadakse suurepärane kolmas koht.
              4. Manchester City - Nagu tipus kombeks, on vaja harjuda uue treeneriga. Pre-season näitas, et see neil nii lihtsalt ei lähe. Suured nimed võtavad nõrgematelt jõuga oma ja nii jõutakse samuti suhteliselt tippu. Tehakse samuti lolle mänge ja ollakse ebastabiilsed. Euro-hooajal jõuavad esimest korda playoffi.
              --------
              5. Liverpool- Usun, et kuidagi nii see asi jääb. Coutinho ja Sturridge tõusevad meeskonna võtmetegijateks. Suarez jätkab hästi
              6. Tottenham - Bale'i kaotus ja suur verevahetus mõjub kahjuks see hooaeg nii. Kuna meeskond tegi mõnusad täiendused, siis tekib sügavus ja aja peale stabiilsus. Lõpuks on meeskonnal ka stabiilne ründaja Soldado näol, kes lööb hooaja jooksul liigas 15+ väravat.
              --------- Siin on olukord alati keeruline

              7. Everton - Everton on alati kuskile siia jõudnud. Kvaliteeti veel on, et paista silma. Siiski suuremate vastu jäädakse see aasta hätta ning kodus nende elu raskeks teha ei suudeta.
              8. Swansea Ilus klubi, mõnusad mängijad. Palju muinasjutulisi mänge.
              9. West Ham - Suvised ostud boostivad. Vaim on tugev ja mehed on tugevad. Klassikaline inglise meeskond ja see neile eelise annab.
              10. West Brom - West... klubi ei taha singist maha jääda (best põhjus ever).
              11. Fulham - Ehk siia jõuavad. Berbanaator on veel alles.
              12. Sunderland Kvaliteeti on ju alati olnud. Nüüd suudetakse seda veidi paremini kasutada.
              13. Newcastle
              14. Southampton
              15. Aston Villa
              16. Stoke Lõhuvad end ilusti püsima
              17. Cardiff
              ----
              Norwich
              Hull
              Crystal

              Lõpp läks juba väga huupi pakkumiseks. Kahtlen muidugi, et uutel klubidel nii halvasti läheb, aga ei julge neid ette ka kuhugi toppida. Esinelikut samuti raske ennustada. Palju segadust on. Samuti pean postitust muutma kui Rooney, Bale või Suarez peaksid liikuma või üldse üleminekud midagi muutma peaks.

              Väravakuningas:RVP
              Parim mängija:RVP
              Suurim pettumus: raske ja lamp pakkumine - Antonio Valencia (+Eelneva hooaja esinelik Champions Leagues.), kuid ka Jovetic
              Suve parim ost: Soldado <-Özilit ehk enam hijlem pakkuma ei hakka
              Suve viletsaim ost: Fernandinho, Chamakh
              Esimese treenerina saab kinga: Holloway

              Kommentaar


                #52
                Akna lõpu ootamine on nõrkadele.

                1. Chelsea. Isa tuli koju. Kogenumana ja tasakaalukamana kui lahkudes. Koosseis on laiapõhjaline ja kokkumänginud, balanss noorte ja vanade vahel tundub paigas. Ainsa asjana on ehk viimastel hooaegadel puudu jäänud stabiilselt liigas 15+ kotti löövast ründajast. Samas sellise potentsiaaliga mehi nagu on. Võtavad tiitli napilt, aga kindlalt

                2. City. Ei saa öelda, et eelmisel hooajal mugavalt teiseks tulnud sats oleks nõrgenenud. Samas alati jäävad küsimärgid uute meeste sulandumise ning ka uue treeneri mõtete platsil realiseerimise edukuse osas. Kui ründajad aga nüüd väravad uuesti üles leiavad, on potentsiaali kõrgeks kohaks küll ja veel. Usun ka, et teevad seekord ka Meistrite Liigas korraliku etteaste.

                3. ManU. Moyes on küll kahtlemata väga hea treener, kuid ühe legendaarse ajastu lõpp lööb masti natuke kõikuma. Ratsionaalne selgitus sellele võib-olla puudub, kuid õnneks pole jalgpall ratsionaalne mäng. Eelmise aasta kindlalt kinni pannud tuumik on jätkuvalt olemas, kuid üleminek kujuneb sellest hoolimata mõningaste tagasilöökidega. Samas pakun, et üks karikas (lisaks mõttetule taldrikule) tuuakse ära.

                4. Arsenal. Olgugi, et endiselt tundub, et "zeer iz no value in ze market", pigisatakse neljas koht ära. Mõttetust prahist on lahti saadud, samas on sats hetkel parasjagu õhuke. Eriti just esimese kolmega võrreldes. Akna lõpuni muidugi aega on, aga sellest hoolimata tundub, et neljas koht on selle tiimi jaoks hetkel endiselt maksimum.

                5. Tottenham. Puhtalt paberile vaadates võiks see meeskond nüüd sammu edasi astuda. Eks muidugi sõltub palju sellest, kas Bale jääb ja Soldado kohaneb. Keskväli on kappe täis, samas eelmisel hooajal kohati üsna ebakindlalt tegutsenud kaitseliin pole täiendusi saanud (eriti ääred). Eelmisel hooajal nullimänge palju just ei kogunenud ning kõrge liiniga on endiselt oht, et kontratel karistatakse ka nõrgemate satside poolt ära.

                6. Liverpool. Rodgers ilmselt otsib veel täiendusi, kuid kui eelmisel aastal jäädi viiendast kohast 11 silma kaugusele, siis praegu ei paista, et seda vahet oleks võimalik kinni tõmmata. Praegu näib, et Suareze saagas mängitakse hardballi, kuid mossitav primadonna ei mõju platsil ega ka sealt väljaspool just kõige toniseerivamalt.

                7. Everton. Kone näol on ehk stabiilselt toitev ründaja ka jälle olemas ning kui Jelavic ka jalad kõhu alt välja võtab, on eelmise hooaja suurim probleem lahendatud. Eks palju sõltub ka olulisemate mängijate säilitamise võimest, kuid antud koht peaks seegi kord võimetekohane olema.

                8. Swansea. Usun, et Bony teeb korraliku hooaja ja võtab Michu pealt koormust vähemaks, kaitse peab vähemalt kodus endiselt ning Canas teenib miinimum 3 punast. Tulemuseks koht tabeli ülemises otsas.

                9. West Brom. Vydra võimekusse Premieris regulaarselt skoorida ma ei usu, kuid kodus võetakse traditsiooniliselt piisavalt punkte ning broneeritakse koht liiga keskosas.

                10. Fulham. Keep calm and pass me the ball. Berba on üle läinud poolele pakile sigarettidele päevas ning lööb paranenud vormi pealt rahulikult 10+ kotti. Uus omanik lubas tiimi nime Fulham Jaguarsiks mitte muuta ning puhtalt see on garantiiks edukale hooajale. Ning Taarabt näitab kohati, et teda on veel vara maha kanda.

                11. West Ham. Downing->Carroll kombo töötab vähemalt viiel korral. West Hami on endiselt kole vaadata, kuid sats on komplekteeritud vastavalt viljeldavale taktikale, mis teeb nad kaitses ja ründes piisavalt efektiivseks, et kindlalt tabeli keskossa platseeruda.

                12. Soton. Jätkavalt sealt, kus eelmisel hooajal pooleli jäid. Pochettino jalga ei värista ning minnakse sama julgelt ja ründavalt peale. Lambert teeb oma töö ilmselt samuti ära, jääb ainult ebakindel kaitseliin.

                13. Norwich. Eelmisel hooajal probleemiks olnud rünnet on kõvasti tugevdatud, loodetavasti leiavad Ricky ja co värava üles ning traditsiooniliselt korraliku koduvormi toel lõpetatakse kindlalt keskel.

                14. Newcastle. Kui Joe Kinnear hullama lastakse, siis võib pidu oluliselt kehvemini lõppeda. Samas meeskonda nagu on, Pardew on kogu saagat vähemalt väliselt rahulikult võtnud ning kui põhimehed terved püsivad, siis võib eelmise aastaga väikest edenemist oodata küll.

                15. Cardiff. Tõusjatest ilmselt püsimajäämiseks suurima potentsiaaliga. Ja kui vanker jõuluks allamäge veerema hakkab, on alati omanikul võimalus jaanuaris natuke sajalisi letti lüüa.

                16. Villa. Ei paista, nagu oleks kaitseliin oluliselt paranenud kahe hooaja vahel. Benteke ja Weimanni peal ei saa ka lõpmatuseni liugu lasta. Tuleb kolmas järjestikune pingeline hooaeg.

                17. Sunderland. Totaalne muutumine - Sunderlandi eri. Mulle isiklikult di Canio meeldib ning oma tööd tegi ta Swindonis meetoditest hoolimata korralikult. Eks näis, kuidas see esimesel täishooajal selles klubis töötab. Eriti kui subjektideks on kõrgeltmakstud ning egodega spetsialistid. Pakun, et see hooaeg läheb veel üle kivide ja kändude, kuid potentsiaali on, kui mehele vaid aega antakse.

                18. Stoke. Hughes seda kraavi suunas veerevat vankrit pidama ei saa. Omanik on aastaid korraliku rahaga satsi keskmikuna hoidnud, sel aastal jõutakse lõpuks ringiga algusesse tagasi.

                19. Palace. Parim mees asendati Chamakhiga. Ning käputäie peamiselt divarist toodud täidetega. Ei saa hästi lõppeda kahjuks.

                20. Hull. Hull City Tigers ftw! Iseenesest on meeskond paberil tugevam kui Palace'l, aga paraku on peatreeneriks Steve Bruce. Meeskonnana end kahjuks käima ei saada ning jäädakse napilt viimaseks. Eeldan, et kõik kolm väljalangejat selguvad alles viimastes voorudes.
                Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

                Kommentaar


                  #53
                  1. Chelsea
                  2. Man City
                  3. Man Utd
                  4. Arsenal
                  5. Liverpool
                  6. Tottenham
                  7. Evertom
                  8. West Ham
                  9. Newcastle
                  10. Southampton
                  11. Sunderland
                  12. Stoke
                  13. Crystal Palace
                  14. Fulham
                  15. Swansea
                  16. Aston Villa
                  17. Cardiff
                  18. WBA
                  19. Norwich
                  20. Hull

                  Kommentaar


                    #54
                    In a not-entirely-serious take on the new season, Macca talks us through the entire season in quite considerable, and worrying, detail

                    Kommentaar


                      #55
                      Corner taken quickly...

                      Kommentaar


                        #56
                        1. Citeh

                        väga tugev punt, talenti täis ja pädeva treeneriga. kuskilt ei kärise,

                        2. Chelsea

                        nagu juba eespool öeldud, paistab väga hästi balansis ja väärt mees on tüüri juures. aga mina näen, et Cahillid ja Ivanid hakkavad kärisema. Ja ma näen, et Lukaku ei löö veel väravaid, teised tolgused (FT, DB) ei löö enam väravaid. Eden Hazard on parim mängija. (jäägu Bale või Suarez või tulgu Messi lol). Most improved on Oscar. KDB on puhas seks lihtsalt ja igasugu Scürrled ja Mosesed ei häirigi kõige selle vahelt nii väga. Matal tuleb pisut tagasihoidlikum, yet awesome hooaeg.

                        3. United

                        suur hunnik intimidation factorit ja sittade olukordade jonksu karjumist läks ühes safiga pensile. moyes on vahva küll, aga natuke läheb sisseelamiseks ka aega. ma eeldan, et mingid täiendused veel tulevad. suht lõtva võetakse see koht. eesmisi ei ohustata.

                        4. Chicken on a Beachball

                        Vahvalt on täiendatud ja ka mängupilt tuleb vahva. Samas siin platseerumine on rohkem gunnarite tegematajätmiste tulem kui mingi fc beili superhero title challenge.
                        ----------------
                        5. Gunnarid

                        11 meest ja 7 minutit Diabyd korraga. Keegi tuleb juurde nagunii. Ja rõvedad tüütused on nad nagunii. Aga vääga kahtlased sarikomistajad on nad ka nagunii. Walcott paneb Chelskile jälle paar tükki võrku ja siis on 2 kuud teadmata kadunud. Hea, aga mitte eriti. Igav.

                        -------

                        6. YNWAliidid

                        Hakkab nagu looma juba. Veel suurem tüütus võrreldes põhjalondoniga, aga omavahelised madinad otsustavad ja seal pole poolil veel vastust. Aga top 4 pole võimatu unistus. Lihtsalt mitte järgmise 2-3 aasta jooksul.

                        7-17. Whatevs. Midagi öelda ei oska, puusalt ei viitsi eksperti mängida.
                        ----------------------------
                        18. Stoke

                        neandertaalid

                        19. Hull City Tigers

                        Nagu eelmine, aga veel halvem.

                        20. Crystal Palace

                        Derby rekordid on ohus jälle vist.


                        --------
                        Väravaboss: RVP
                        Parim mängija: Seda laulu kuuleb palju sel hooajal Eden Hazard ainec
                        Suurim pettumus: Lukaku (pole valmis veel, ärge ainult alla andke)
                        Parim ost: Jose Mourinho
                        Halvim ost: Shirley
                        Esimesena saabast: Kes iganes Palace'i boss on.
                        Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.

                        Kommentaar


                          #57
                          1. Chelsea
                          Natuke sinised prillid vast, aga ma näen ja loodan, et tuleb võimas hooaeg. Noored on äksi täis ja Torres (endiselt loodan) saab püssi paukuma.

                          2. Tottenham
                          Bale...

                          3. Man Utd
                          Moyesel alguses raske, aga pärast mängitakse üsna hästi.

                          4. Liverpool
                          Sturridge särab ja tekitab küsimuse 'Suarez who?'
                          ---------
                          5. City
                          Ei oskagi öelda midagi.
                          ---------
                          6. Swansea
                          Nagu üle-eelmine aasta Newcastle.

                          7. Arsenal
                          4,5 ja 7 võivad vabalt teises järjekorras olla, aga arvan, et Arsenalil saab jõud otsa kevade poole.

                          8. Norwich
                          van Wolfsvinkel ja Snodgrass!

                          9. Southampton
                          Meeldib see meeskond ja tundub, et sisu ka justkui on.

                          10. Everton
                          Tavaline.

                          11. Newcastle
                          Natuke paremini läheb kui eelmisel aastal.

                          12. Aston Villa

                          13. Sunderland
                          Altidore ja Giaccherini veavad ründeliini, aga esimesel aastal veel väga kõrgele ei saa.

                          14. Cardiff
                          Miks mitte?

                          15. WBA

                          16. West Ham

                          17. Fulham
                          ----------
                          18. Stõuk
                          Nagu Wigan, tahaks lahti saada.

                          19. Hull City
                          Kiirelt tulnud, kiirelt läinud.

                          20. Crystal Palace
                          ...


                          Väravakuningas: Fernando Torres
                          Parim mängija: Eden Hazard
                          Suurim pettumus: Arsenali ründeliin aka Higuaini mitte ostmine.
                          Suve parim ost: Wilfried, Altidore või van Wolfsvinkel
                          Suve viletsaim ost: Fernandinho
                          Esimese treenerina saab kinga: Mark Hughes

                          Kommentaar


                            #58
                            1. Manchester City - Eelmine hooaeg teine koht, millest on ära antud ainult Tevez aga treeneripingil on upgrade. Mängijatevalikus samuti - Negredo, Jovetic, Navas ja Fernandinho ei valmista keegi pettumust. Nõrkasid liine pole. 88 punkti.

                            2. Chelsea - Natuke jääb puudu, kuna ma tegelikult ootasin suuremat investeerimist Mourinho poolt. Ründeliin jääb hetkeseisuga nõrgaks, et suuri laineid teha. Kaitses on küll nimesid ja numbreid aga jääb natuke pehmeks. Keskväli muidugi kannab. 83 punkti.

                            3. Manchester United - Piisab Moyesil 2-3 halba tulemust ritta seada ja SAFi pärand muutub vägagi raskeks koormaks - fännid ja ajakirjandus on kohe kõri kallal. Kui ta on kõva mees siis võitleb ennast koos meeskonnaga välja rasketest olukordadest. Kui ei, siis võib lumepalli effektina täiesti lappama minna ja isegi allapoole kukkuda koha võrra. 80 punkti.

                            4. Arsenal - Igavene neljas ning sedagi selle hooaja ennustuses kõige värisevama südamega mil eales. Aga kuna ma olen kindel, et vähemalt 3 ostu veel tehakse siis pannakse ikkagi eelmisele hooajale paar punkti otsa. 75 punkti.

                            5. Tottenham - Täiesti loogiline. AVB on suvel nii mõnegi geniaalse lükke teinud - Huddlestone ja Parker asendada Paulinho ja Capouega. Geenius. Soldado lööb 15 kindlasti. Küll tuleb üks kaitsja ka veel. Ainuke küsimus ongi, kas Bale'ile tuleb veel omakorda mõni asendus või jääb nii? Kui kedagi märkimisväärset ei tooda siis top 4 ei ohustata, kui tuleb keegi siis on jälle paari punkti küsimus. 68 punkti.

                            6. Liverpool - Sügavust ja stabiilsust jääb puudu. Suurtele astutakse varba peale ja siis võetakse Hulludelt Tiigritelt ja Crystal Chamakilt lutti. 64 punkti.

                            7. Swansea - Paberil kindlasti parim ülejäänutest.

                            8. West Ham - Jõuga lõhuvad end nii kõrgele.

                            9. Everton - Treenerivahetuse valud.

                            10. Sunderland - Meeletu arv uusi oste on vaja kokku sulatada.

                            11. Newcastle - Nüüd on mõned ründajad ka pundis.

                            12. Southampton - Sümpaatne treener, sümpaatsed mängijad.

                            13. Aston Villa - Noored ja vihased.

                            14. Fulham - Küll Jol midagi ikka välja punnitab.

                            15. Norwich - Midagi nagu oleks, samas paari vigastuse kaugusel on relegatsioon.

                            16. Cardiff - Ainult koduvormi pealt sõidetakse.

                            17. West Brom - Eelmine aasta oli kogemata. Anelka ja Lugano ei viitsi ja ülejäänud on saamatud.

                            18. Stoke - Hughes. GTFO!

                            19. Hull - Bruce. LOL!

                            20. Crystal Palace - Meeskond kes palkab Chamakhi põhiründajaks ei saa kõrgemal lõpetada.

                            Väravakuningas: Walcott
                            Parim mängija: Mata
                            Suurim pettumus: Adebayor (liitub Liverpooliga)
                            Parim ost: Soldado
                            Halvim ost: Chamakh
                            Esimese treenerina saab kinga: Clarke
                            Victoria Concordia Crescit

                            Kommentaar


                              #59
                              1. Chelsea
                              2. Manchester City
                              3. Tottenham
                              4. Manchester United
                              ---------
                              5. Arsenal
                              ---------
                              6. Swansea
                              7. Liverpool
                              8. Everton
                              9. Fulham
                              10. Southampton
                              11. Norwich
                              12. Newcastle
                              13. West Brom
                              14. Aston Villa
                              15. West Ham
                              16. Cardiff
                              17. Sunderland
                              ----------
                              18. Stoke
                              19. Crystal Palace
                              20. Hull


                              Väravakuningas: Soldado
                              Parim mängija: Eden Hazard
                              Suurim pettumus: Kagawa
                              Suve parim ost: Altidore
                              Suve viletsaim ost: Fernandinho
                              Esimese treenerina saab kinga: Mark Hughes

                              Kommentaar


                                #60
                                1. Chelsea
                                2. Manchester City
                                3. Manchester United
                                4. Liverpool
                                ---------
                                5. Arsenal
                                ---------
                                6. Tottenham
                                7. Swansea
                                8. Everton
                                9. Fulham
                                10. Southampton
                                11. Norwich
                                12. Newcastle
                                13. West Brom
                                14. Aston Villa
                                15. West Ham
                                16. Cardiff
                                17. Sunderland
                                ----------
                                18. Stoke
                                19. Crystal Palace
                                20. Hull


                                Väravakuningas: RVP
                                Parim mängija: Coutinho
                                Suurim pettumus: Kagawa
                                Suve parim ost: Iago Aspas
                                Suve viletsaim ost: Fernandinho
                                Esimese treenerina saab kinga: Steve Bruce
                                Ole sõber alati, muidu teen sust salati

                                Kommentaar

                                Working...
                                X