320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV Sarjad

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
    Kui vanasti sai Foxi pealt sarju vaadata, siis nüüd enam mitte. Võtsid üle Eesti kanalitele nii omase reklaami näitamise. Vanasti näidati minut-kaks, nüüd üle viie juba.


    Tekkis ka küsimus, kas tasub alustada sarjaga "Walking dead"?
    Esimesed hooajad on päris vaadatavad, mingi hetk läheb jamaks, aga kui sa ei otsi ülimalt kõrget kvaliteeti, nt The Wire, The Sopranos ja nii edasi tipptasemel sarjad siis vast võib naudingut pakkuda, isegi mulle meeldisid esimesed 3-4 hooaega, kuigi jah kohati see veidi hollywoodilik,siis ikkagi põnevust jagub. Ma vana rasva pealt vaatan viimaseid hooaegu ka ja nende kohta midagi positiivset öelda on raske.

    Esimesed 3-4 hooaja põhjal oleks mu top 20 draama sarja alla mahtunud, aga kokkuvõttes mahub isegu top 30 ikka, ehk pigem ok kui pask.

    Kommentaar


      Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
      Kui vanasti sai Foxi pealt sarju vaadata, siis nüüd enam mitte. Võtsid üle Eesti kanalitele nii omase reklaami näitamise. Vanasti näidati minut-kaks, nüüd üle viie juba.


      Tekkis ka küsimus, kas tasub alustada sarjaga "Walking dead"?
      Vaprad ja ilusad zombiekeskkonnas, kõige kehvem sari millega end nädalast nädalasse piinan.

      Kommentaar


        Ei ole ta nii halb midagi. Ma ise muidugi lõpetasin pärast viimase hooaja esimest osa vaatamise ära. Muidu oli selline tore meelelahutus, kus igast tegelasest sügavalt savi on, kuna neid sureb nii tihti, et keegi väga sümpaatseks ei saagi.

        Kommentaar


          Tänud. Hea, kui sari on foxplays üleval. Veel parem , et suht palju osasid, saab rahulikult vaadata. Häiris see, et teise hooaja viienda ja kuuenda osaga oli seal foxplays mingi jama. Kaheksa minti oli vahelt ära jäänud, pidin netist otsima mingi online varianti, et aru saada, mis vahepeal juhtus
          Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
          Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

          Kommentaar


            2016 on läbi ja tegu on vapustava aastaga sarja fännidele ja ma saan seda juba öelda seisus, kus mul on vaatamata veel The Crown ja Atlanta, mõlemad tunduvad esimeste osade põhjal huvitavad.

            Aga see aasta tuli üks sari, mis ilmselt võib saada üheks parimaks draamasarjaks läbi aegade, Kui su üks lemmik filme on Blade Runner, siis see sari on unistuse täitumine. Westworld on vapustav, pole näinud filmiversiooni, millel see sari põhineb, kuid see on hea, sest täiesti värskena esimest hooaega vaadata oli suur nauding.

            Stranger Things oli teine fantaasia sari, ka see vapustas ja olin kindel, et 2016 aasta parim sari on sündinud, siis tuli muidugi Westworld.

            Aga ühe aastaga 2 sellist asja teha on ebareaalne.

            See ei ole veel kõik, kes veel ei ole veel vaadanud, siis This is Us on äärmiselt nauditav draama, öeldakse, et lihtsuses peitub võlu, vahel tahaks näha tavalisi inimesi, tavalist elu jne, ja kui näitlemine on sellinne nagu seal sarjas, siis on raske midagi halba öelda.

            Lisaks siis eriahund The Get Down sarjale, mis suutis tekitada huvi muusika stiili vastu, millest ma ei teadnud midagi ja hoidsin terve elu eemale.

            Kommentaar


              Goliath ja Billy Bob Thorton. Saibiss.
              "Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF

              Kommentaar


                Andsin just IMDBs oma viiesajanda hinde ära ning ei pidanud tagasi hoidma ennast. Panin südamerahuga 9/10 BBC toodetud sarjale Happy Valley. Väga mõnus krimka-draama, mille üks hooaeg koosneb kuuest osast. Seega, mingit venitamist ei toimu ja ühe osa jooksul juhtub alati nii mõndagi. Need kellele meeldis näiteks Bloodline või The Killing soovitaks seda eriti. Sari on muideks saadaval ka Netflixis.



                Järgmisena läheb vaatamisele The Fall.
                Joga Bonito!!!

                Kommentaar


                  Algselt postitas karl54 Vaata postitust
                  Westworld on vapustav, pole näinud filmiversiooni, millel see sari põhineb, kuid see on hea, sest täiesti värskena esimest hooaega vaadata oli suur nauding.
                  Mul oli just vastupidi, film on üks mu lemmikuid läbi aegade - pulpy ja sihuke lihtsakoelisem, Terminatori eeskuju on ka tolles filmis. Seriaal on kõvasti "tõsisem" ning läheb täitsa teises suunas. Aga miks mitte?

                  Kommentaar


                    "LEGION"......... Mis see just oli? Mul ajud kärssavad ja esimese osa lõpus alles hakkasin veidi aru saama, et mis toimub. Kõik on nii psühho selles seriaalis ja arusaadamatul põhjusel sa vaatad seda, kuigi tahaks Stopp nuppu vajutada! Tegelt on näitlejad kõik väga hästi valitud, sümpaatsed ja polegi kedagi neist tegelastest, kes häiriks. Mingil põhjusel igatahes ootan järge!
                    Messi...The never ending legend!

                    Kommentaar


                      Sama, Legion oli suht cuul ja wtf, alles lõpus sain aru, et see mingi superkangelaste sari. Aga noh isegi mulle, kes vihkab täielikult kõike superkangelastega seotud, võib hea kirjutamisega asja huvitavaks teha, nt Daredevil. Aga selle sarja tegija on ju ka Fargo sarja põhitegijate seas, ehk ilmselgelt ta teab kuidas kvaliteeti luua.

                      Kommentaar


                        Aasta alguse saldo

                        Walking Dead (misiganes hooaeg see viimane on)
                        Kohutav pask. Kolm-neli osa vägistasin ära, aga ega enam enne ühtegi osa ei vaata, kui Twitter vms kihama ei hakka, et sari on taas mõistlikuks läinud. Mingi mõttetu kümneid kordi nähtud soigumine ja see "meil on uus äge pahalane, kes joriseb pool tundi järjest" on ultratüütu. Umbes selline tunne tekkis, et kui kõik põhitegelased korraga surma saaks, siis oleks ülipohui ja nii on Walking Deadi keeruline seda vaadata.

                        Narcos (I hooaeg)
                        Kui tavaliselt head sarjad tõmbavad "vaatan kell seitse õhtul ühe osa ära ja siis tõmban 12ni välja" käima, siis Narcos minu jaoks ei läinud kordagi nii käima. Mitte, et sari halb olnuks. Osatäitjate valik super, kirjutatud hästi ja põnevalt, aga sarjal puudusid täiesti nö cliffhangerid, mis mõnede sarjade puhul on okei, aga minu meelest Narcos vajanuks. Aga pika perioodi peale sai asi vaadatud ja üldjoontes siiski kurta ei saa ning eks ühel hetkel paneb II hooajal ka silma peale.

                        American Crime Story: OJ simpson vs The people
                        Siin sarjas oli vastupidi. Osatäitjate valik oli megatüütu. Travolta häiris, Gooding häiris, see põhitsikk häiris nii siin kui ka igas Horror Storys kus ta on jne. Aga samas tuleb muidugi kõvasti respekti anda- sisuliselt teadsin OJ Simpsoni keissi üsna üksikasjalikult ja ikka oli kaasahaarav. Saavutus omaette.

                        Sherlock (misiganes see viimane hooaeg on)
                        See sari saab ka igaltpoolt sisse, aga pean möönma, et ma veel ei väsi. Kogu see pildiline pool on sarjal äge ja kui teise(?) osa tüütu "oh no, Sherlock flippis ära ja kõik on halvasti"" soigumine kõrvale jätta, siis läks sari üsna ludinal.

                        Hetkel on pooleli kaks asja
                        Taboo (I hooaeg)
                        Päris omapärane sari sesmõttes, et näitlejad ägedad (Hardy on Hardy ja see põhitsikk on suht seks), pildi süngus kickäss, lugu ise tundub meeldivalt müstiline ja pidevalt on tunne, et kui see sari käima läheb, siis tuleb sealt midagi suurt. Aga millal, kurat, siin sarjas midagi juhtuma hakkab? Või õigemine kas üleüldse hakkab. Suht kettasse ajab juba.

                        Expanse (I hooaeg)
                        Eile võtsin esimese hooaja ette ja tuli klassikaline "alustan 7, lõpetan öösel" vaatamine ära ja jõudsin kuhugi hooaja poole peale. Ma ei tea, miks see sari rohkem haipi pole saanud- minu meelest väga oosom ulmekas (ja ma sealjuures pole absoluutselt ulmekate fänn). Pidevalt krutitakse põnevust, mitu erinevat stooriliini, mis eeldatavasti jooksevad ühel hetkel hästi kokku, tegelased tunduvad ka kõik eriti rajud alfad. Ütleme nii, et hetkel tundub väga-väga-väga lubav, aga eks näis, mis hooaja lõppeks arvan.

                        Komöödiatega on muidugi seis märgatavalt nurkam. It`s always sunny in Philadelphia muutub iga hooajaga oma tasemelt aina ebaühtlasemaks, aga 12. hooaja puhul on see arusaadav ja siiski on tegu vist parima komöödiaga ajaloos, mis saab arusaamatult vähe respekti. Olen üritanud ka muid kiitust saanud komöödiaid vaadata (Fleabag, Atlanta nt), aga no mitte ükski ei kliki. Kui kellelgi on mõnda head soovitust, siis kuulaks huviga

                        Kommentaar


                          Algselt postitas eika Vaata postitust
                          Komöödiatega on muidugi seis märgatavalt nurkam. It`s always sunny in Philadelphia muutub iga hooajaga oma tasemelt aina ebaühtlasemaks, aga 12. hooaja puhul on see arusaadav ja siiski on tegu vist parima komöödiaga ajaloos, mis saab arusaamatult vähe respekti. Olen üritanud ka muid kiitust saanud komöödiaid vaadata (Fleabag, Atlanta nt), aga no mitte ükski ei kliki. Kui kellelgi on mõnda head soovitust, siis kuulaks huviga
                          Atlanta pingutas oma mitteülepingutamisega mõnes kohas üle, aga üldiselt olid seal ikka päris originaalsed naljad ja lugu.

                          Viimase aja parim meelelahutus oleks aga eelpool kellegi poolt soovitatud Preacher, mis vajas klikkimiseks küll paar-kolm episoodi sisseelamisaega, aga arenes siis absoluutselt geniaalseks absurdihuumoriks.

                          Kommentaar


                            Algselt postitas eika Vaata postitust

                            Hetkel on pooleli kaks asja
                            Taboo (I hooaeg)
                            Päris omapärane sari sesmõttes, et näitlejad ägedad (Hardy on Hardy ja see põhitsikk on suht seks), pildi süngus kickäss, lugu ise tundub meeldivalt müstiline ja pidevalt on tunne, et kui see sari käima läheb, siis tuleb sealt midagi suurt. Aga millal, kurat, siin sarjas midagi juhtuma hakkab? Või õigemine kas üleüldse hakkab. Suht kettasse ajab juba.
                            Kuuendas osas hakkas toimuma asju. Enne seda eelmised osad on rohkem vaikus enne tormi peale paari tapmiskatse. Või noh, loo mõttes hakkasid kuuendaks osaks asjad paika loksuma. Viiendas oli
                             
                            duell, aga see oli suhteliselt lühike ja ilma tulemuseta, püssirohu tegemine, ja poiss kes on poeg

                            Kommentaar


                              Expanse on teisel hooajal veel päris vahva, aga muud vaadatavat peale Homelandi hetkel pole ka.
                              the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                              because belle of st mark is a beauty extraordinaire

                              Kommentaar


                                Algselt postitas eika Vaata postitust
                                Komöödiatega on muidugi seis märgatavalt nurkam. It`s always sunny in Philadelphia muutub iga hooajaga oma tasemelt aina ebaühtlasemaks, aga 12. hooaja puhul on see arusaadav ja siiski on tegu vist parima komöödiaga ajaloos, mis saab arusaamatult vähe respekti. Olen üritanud ka muid kiitust saanud komöödiaid vaadata (Fleabag, Atlanta nt), aga no mitte ükski ei kliki. Kui kellelgi on mõnda head soovitust, siis kuulaks huviga
                                Siin ka mainitud Silicon Valley ja Brooklyn Nine-Nine. Esimene nendest on minu jaoks langustrendis ja teine tõusuteel. Siis veel Catastrophe olen ühe hooaja vaadanud ning linnuke on kirjas, et pagendusse minnes edasi vaadata - sama kehtib ja You're the Worst kohta, ent seda olen kaks hooaega läbi küpsetanud...peaks pakku pugema.

                                Taboo jättis juba esimeses osas mulle Black Sailsi mulje - meistriteose materjal, tasub olla kannatlik.
                                see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

                                "joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

                                "Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

                                Kommentaar

                                Working...
                                X