320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

NBA

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    14. koht Philadelphia 76ers. Ennustati 27,5 võitu, ise ennustasin 14. kohta ja üle 20 võidu, saadi korralikud 28, oleks Embiid terve püsinud ja lõpus poleks nende vigastustega nii pekki läinud, oleks kindlasti üle 30 saadud.

    Aga võib olla positiivne ja rahule jääda, Embiid on väga võimas mängija, Saric on hea, Simmons on veel küsimärk, aga noh lootust on.

    Covington-Saric-Embiid on võimas, kuhu Simmons panna? ja keegi veel tagaliini ja see on tiim, kes võib unistada playoffi kohast.

    Mis hindeks panna hooajale?

    Reaalselt keegi ju playoffi pääsemist ei oodanud ja mina arvan, et mitme mängija hooaeg jättis väga positiivse mulje ja erinevalt Netsist võib järgmiseks hooajaks lati juba päris kõrgele asetada.

    Minu hinne on 4.

    Meil peaks siin üks 76ersi fänn ka olema, võibolla võtab pikemalt kokku, millega fännid rahule jäid ja millega mitte jne.

    Kommentaar


      Algselt postitas eika Vaata postitust
      Kellel need näitajad kahekordseks tõusid? Jokicil? Jokic sai teisel hooajal 7 minuti rohkem mängida, viskas 7 punkti rohkem, võttis 3 lauda rohkem ja andis 2,5 söötu rohkem. Teised statsid jäid samaks (okei, palli kaotas ka 2 korda rohkem). See pole ju mingi megasuur hüpe, arvestades kasvanud mänguaega? Võtame näiteks Goberti. Sai tänavu 2 minutit rohkem mängida, viskas 5 punkti rohkem, võttis 2 lauda rohkem, parandas mõlemat viskeprotseni rohkem kui 10%, tõusis liiga parimaks blokeerijaks, oli Jazzi ankur kaitses ning negatiivsed statistikad ei kannatanud. Et isegi rohkem impressive ju?


      Nojah, seda "nüüd on teised meeskonnakaaslased" võib ju iga mehe puhul argumendiks tuua? Giannisel ju ka Brogdon, Dellavedova ja Terry juures, kes kõik laksvad kolme ja annavad Giannisele ruumi rohkem möllata vms. Üldiselt vist asi selles, et ma hindan vähe rohkem sellist üllatusmomenti "most improved player" kategoorias. Noh, täpselt sama, miks mulle James Johnsoni kandidatuur meeldib ja Jokici ning teiste teise hooaja noorte "kasv" mänguajas ja sellega tulevnevalt statistikas tundub ootuspärane. Pole Jokic väga erinev teistes 2. hooaja mängijatest. Thomase tõusmine liiga top3 skoorija hulka (seda karjääri parimate viskeprotsentidega ja räigelt rohkemate kolmestega) ja vist ka 2 team of NBA tundub ootamatum.

      Argumendist, et Giannis on parem variant kui Thomas saan aru. Jokic on parem variant kui Thomas jutust ei saa. Muud midagi.
      Tüüp oli 41. valik....

      Kommentaar


        Kuradi kahju, et ära ei võetud kui juba võimaluse endale välja mängisid. Eriti magus olnuks esimene mäng kätte saada. Lebron oleks uut tiimikaaslast hakanud endale siis juba nõudma (küll uueks hooajaks aga siiski)

        Edit: Öösel olid Toronto parimad pojad taas toredad. DeRozan visked 7/21 ja Lowry 2/11. Said ka kobedalt Giannise käest sugeda selle eest.

        Kommentaar


          Need Toronto kahe täku feilimised on ikka halenaljakad...

          Kommentaar


            Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
            Need Toronto kahe täku feilimised on ikka halenaljakad...
            No DeRozan tegi oma suht ära, ülejäänud sats oli ikka lahja mis lahja.. Eriti see teine poolaeg.

            Kommentaar


              Kuna on tekkinud võimalus kõiki mänge tagantjärgi ja kõrge kvaliteediga vaadata, siis olen nüüd enamus mängud üle vaadanud.

              Cavaliers - Pacers. See oli hea mäng, esimene poolaeg oli mõlema meeskonna visketabavus väga hea ja kuigi Irving, Love (aint esimesel poolajal) ja James panid ulmehästi, siis Pacers suutis kaasa minna ja lõpus jäi ka viimane rünnak neile, seekord ei suutnud võimalust ära kasutada.

              Kaitse on mõlema meeskonna puhul suur küsimärk, esimeses kohtumises oli mõlema kaitse kehvapoolne. Pacersil on hea pink, Cavaliersi oma on kaitseosas halb ja see on ka üks põhjustest, miks Lebron eriti puhkust ei saanud.

              Ma arvan, et Indiana on võimeline selle seeria põnevaks muutma ja Cavaliers on endiselt väga haavatav, ka playoffis.


              San Antonio ja Memphist ei viitsinud vaadata eriti, sest tasemevahe on seal meeletu, Memphisel on ikka vigastustega probleeme ja eks paistab kas suudavad mõne mängu enamvähem võrdsena lõpuni hoida.


              Raptors on mu teine lemmik ja lootsin head mängu. Lowry visked olid nagu täiesti wtf, kui sa selliseid asju teed siis jah, nagu mingi tsirkusevend. DeRozan on hea ja terav, visketabavus oli kehva, kuid palju viksed oli sellised mis tal järgmised 7-8 korda sisse lähevad ja tema peale saab loota, kinni teda on suht võimatu saada. Ibaka oli väga hea, ülejäänud meeskond ebaõnnestus nagu ka üks liidritest. Ei muretse, sest Raptors on kohutav essa kohtumise meeskond ja edasi mängitakse kordades paremini. Arvestada tuleb ka, et mis on tõenäosus, et Bucksi pooled vennad nüüd hakkavadki elu mänge tegema. Tõsi ka üks nende oodatud vedajatest ebaõnnestus. Middleton pani 40 mintaga 15. viskest vaid neli sisse.

              Clippers on uskumatu tiim, Jazz võttis võõrsil ilma oma põhistaarita võidu, Johnsonit tuleb kiita, et lõpus niimodi tootis, mõlemal tiimil on võimalus lõpus ära võtta, aga mängiti ikka uskumatullt kohutavat korvpalli ründeosas.

              Wizards-Atlanta - Vaatasin episoodiliselt ja ei tundunud nii intrigeeriv, et tervet mängu vaadata. Karm ka kui 8 mängu kahe päeva peale, natuke tüütab ära.

              Samad sõnad ka Warriorsi - Portlandi mängu kohta, arvasin, et tuleb igav mäng, poolajal nägin seisu ja vaatasin kuni Warriros eest ära murdis, Portlandi tagameeste paarilt uskumatu mäng, lisame neile nende ainsa võimsa kaitsevenna ja võiks veel üllatada, aga teised peavad ka võimalust saama ründes, söötke palli rohkem.

              Rockets - Oklahoma oli fun, aga Rockets on liiga võimas.


              Eilse õhtu kõige vägeva mäng oli Bostonis, Bradley alustas võimsalt ja kadus ära, lõpus oleks olnud vaja ühte lisakäiku juurde, Thomas ja Horford on võimsad.

              Bullsi poolt oli ainult Mirotic kohutav, aga mängu kangelane oli Portis, elu mäng sellisel hetkel. Tegelt peale Mirotici tegid kõik väga hea mängu ja ootan põnevat seeriat edasi.

              Kommentaar


                Seekord Toronto poisid panid kriitikutel suud kinni, mõlemad panid 50 prossase visketabavusega, Ibaka on esimeses kahes mängus olnud suurepärane, nüüd on küsimus, kas Lowry suudab nüüd olla stabiilne, sest noh teda on vaja igas mängus. Ma ikka loodan, et Toronto suudab vastu hakata ida suurele. Boston on nali, parim esimene asetus üldse.

                Kommentaar


                  Täna öösel oleks nagu Adam Silver poolajal kohtunikele helistanud ja juhiseid jaganud. See no-call seeria Paul George vastu oli ebanormaalne ja selle abil Cavs sai ainult indu juurde ning panid oma viskeid siis sisse.
                  Ja fire Nate already. Mis see oli, miski 17-4 seeria Cavsile ja tüüp ei võta lihtsalt time-outi.

                  Kommentaar


                    Lowry ja Derozan häbistasid end korralikult täna öösel. Viimane ei suutnud ühtegi viset tabada mängust.
                    Fino alla fine FORZA JUVE

                    Kommentaar


                      Algselt postitas Pogba Vaata postitust
                      Lowry ja Derozan häbistasid end korralikult täna öösel. Viimane ei suutnud ühtegi viset tabada mängust.
                      (liiga naljakas)

                      Kommentaar


                        Rondo vigastatud - parema käe pöidla murd (out indefinitely). T#&a!

                        Kommentaar


                          Algselt postitas karl54 Vaata postitust
                          Seekord Toronto poisid panid kriitikutel suud kinni, mõlemad panid 50 prossase visketabavusega.
                          Võttis ainult 1 mäng kuni kriitikud jälle laginal naerda saavad. See on kolmas aasta järjest kui nad ennast playoffides täis teevad. See on lihtsalt halenaljakas.
                          Giggs will tear you appart.

                          Kommentaar


                            Algselt postitas krissucool Vaata postitust
                            Võttis ainult 1 mäng kuni kriitikud jälle laginal naerda saavad. See on kolmas aasta järjest kui nad ennast playoffides täis teevad. See on lihtsalt halenaljakas.
                            Kui üle mängu jätkub, siis saavad 3-4 pähe lõpuks. Bulls ilma Rondota sai ka seekord pähe ja Oklahoma sai magusa võidu. Tahaks juba näha kuidas Wizards võõrsil hakkama saab. Oleks veel kellegile kaasa vähemalt elada kui Toronto ja Indiana kohe välja kukuvad.

                            Kommentaar


                              Kamoon Toronto, tehke nüüd kaks head mängu järjest, tahaks ikka järgmine ring ka idas kellegi poolt veel olla.

                              Kommentaar


                                Spursi mäng oli õnnetu.
                                a. mida fakki on toimunud Danny Greeniga?
                                b. kohtunikud vilistasid ikka kohati väga-väga Spursi kasuks
                                c. Kawhi on jumal
                                d. Marc, bring us home
                                e. mida fakki on toimunud LaMarcusega?
                                f. saaks kiirelt koju, ei peaks Warriorsilt buttrape'i saama.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X