320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Olympique de Marseille

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Iga kell!

    Aga Jaapani samurai sai täna aasta nooremaks! 27! Õnne!


    Ainukene praeguse kaitseliini mees (Serticit ei arvesta), kelle ka järgmiseks hooajaks klubisse jätaks.

    Kommentaar


      õnne muidugi, aga krt noh, kui ta peaks oma hooaja alguste esituste juurde naasta plaanima, võib kõigi teistega koos kenasti ukse väljastpoolt kinni panna ja lukk tuleb pärast seda ära vahetada.

      Kommentaar


        Poole tunni pärast pannakse pall mängu Velodrome`il. Vastaseks St. Etienne. Kui veel EL-ist tahetakse unistada, siis oleks vaja siit võtta kolme võidupunkti, sest Bordeaux sai täna varem juba kolm rasket punkti Nantes`is kätte ja on nüüd nelja punkti kaugusele spurtinud.
        Algkoosseisus üllatusi ei ole:


        Edit: Klubi ultragrupeering South Winners 1987 tähistab täna oma 30 sünnipäeva, mistõttu on ka staadionil kindlasti tavapärases pisut rohkem melu ja lärmi.

        Kommentaar


          Thauvin's show!



          Üllatavalt kerge võit võeti Saint-Etienne`i üle Thauvini kahest tabamusest ja ühest söödust, mille oma hooaja 17 liigaväravaks realiseeris Gomis, kelle jaoks on sellega muide statistiliselt parim hooaeg käimas. Gomisile jäeti ka üks selge penalti andmata, aga üks jäeti ka külaliste kasuks vilistamata, kui Evra lohakas tagasisööt peaga Monnet-Paquet leidis, kelle Pele maha võttis. Kirsi tordile pani Payeti 4-0 värav lõpusekunditel. Aga õhtu staar oli kindlasti Thauvin, kes kohati oli ikka täiesti peatamatu ja on sarnaselt Gomisile oma karjääri parimat hooaega tegemas, aga seda mitte ainult statistiliselt, vaid ka tema mängus on selget arenguhüpet märgata. Korralik esitus ka Sansonilt ja Lopezilt, kes mõlemad said kirja söödupunkti. Sanson tegelikult isegi kaks, millega ta kasvatas oma väravasöötude arve 11 peale, mis on liiga parim näitaja. Lisaks sai Pelé kirja oma hooaja 16. puhtad paberid, mis on samuti liiga parim näitaja.

          Üldiselt väga korralik esitus, aga tuleb ka tõdeda, et St. Etienne tundus üsna ideetu ja jõuetu täna. Lille, Dijon ja Toulouse eelnevalt näitasid kindlasti rohkem võitlusvaimu ja tahet välja. Järgmisena ootab aga ees küllasõit Nancy'le, kes ilmselt samuti midagi kergelt ei anna, sest üritavad nemadki ju püsima jääda.

          Kommentaar


            Täna Nancy võõrsil. Vigastustega jääb eemale Sertic ja Gomis kannab mängukeeldu, keda algkoosseisus asendab N'Jie. Sertici asemel stardib keskkaitses Fanni.


            Kolm punkti EL-i koha võitlust silmas pidades oleks üleolulised, aga eks vähemalt sama olulised oleks need ka kodumeeskonnale võitluses püsima jäämise nimel. Ehk kerget mängu oodata pole. Aga loodame ikka parimat.

            Edit: Kuiv 0-0 viik. Nagu oleks seda sama mängu juba kordi ja kordi sel hooajal näinud.

            Kommentaar


              Peale eelmise vooru ilmetut väravateta viiki võõrsil Dijoni vastu, võeti tänases 35. vooru kohtumises võõrsil teise relegatsiooni vastu heitleva Caen`i üle Florian Thauvini kübarast suur 5-1 võit ja tõusti vähemalt paariks tunniks (sõltub Bordeaux tulemusest Dijoni vastu) taas EL-i viiva 5. kohale.



              Juba viiendaks minutiks oldi sealjuures Thauvini ja Max Lopezi väravatest 2-0 ees, mis mõlemad sündisid ka poolkontratest, ja selles minu arvates Dijoni ja Caeni mängude vahe oligi, et kui Dijoni pigem üritas eelkõige taga asjad korras hoida, siis Caen tuli ikkagi mängima ja kolme punkti võtma, millega nad ka näppu lõikasid. 9. minutil lõi küll Santini kodumeeskonna kasuks ühe tagasi ja Caen oli paaril korral veel lähedal, kuid 27. minutil lõi Lopez juba 3-1, kui Vercoutre pillas Payeti kauglöögi enda ette, kust esimesena sai siis jaole just Maxime Lopez. Teisele poolajale tulid kodused veelgi agressiivsemalt peale, kuid taas skooris esimesena OM ja jällegi kontrast, kui Thauvin realiseeris Gomisi söödu, mis kodumeeskonna vastupani lõplikult murdis. Päris lõpuminutitel tegi Thauvin veel ühest kontrarünnakust lõppseisuks 5-1.

              Kommentaar


                Järgmist hooaega silmas pidades oleks Marseille'l kasulikum Euroopasse mitte saada. Usun, et uuel hooajal top3 võib täitsa realistlik olla.

                Kommentaar


                  Statikaporri kah pisut!
                  - Florian Thauvini tänane kübaratrikk oli mehe karjääri esimene klubijalgpallis (U19 eest kunagi hallil ajal on ka varem löönud). Terve hooajaga on tal nüüd koos 15 väravat ja 7 väravasöötu. Klubi siseselt on rohkem löönud vaid Gomis, kel hetkeseisuga koos 17.
                  Mõlemal on puhtalt statistikat vaadates käimas karjääri parim hooaeg. Thauvinil ka esitusi platsil vaadates.

                  - Morgan Sanson andis Thauvini 5-1 väravale järjekordse väravasöödu. Terve hooajaga on Sansonil nüüd koos 12 väravasöötu, millega ta on antud arvestuses jätkuvalt liiga parim.

                  - Maxime Lopez:

                  Kommentaar


                    ma seda päris nii ei võtaks, kui ikka meeskond saab korralikult komplekteeritud, on euroopas mängimine siiski oluline väljund. mina loodan küll, et saadakse euroopa liigat mängima ega teistmoodi kunagist hiilgust vist kuidagi taaselustada ei õnnestu.

                    Kommentaar


                      Algselt postitas metssiga Vaata postitust
                      ma seda päris nii ei võtaks, kui ikka meeskond saab korralikult komplekteeritud, on euroopas mängimine siiski oluline väljund. mina loodan küll, et saadakse euroopa liigat mängima ega teistmoodi kunagist hiilgust vist kuidagi taaselustada ei õnnestu.
                      Elu on näidanud, et Euroopas mängimine koduliigat pärsib ikka julmalt.

                      Kommentaar


                        2010. aastal, kui kodus duubel tehti, siis jõuti EL-is 16 parema sekka. Ehk mängiti CL-is 6 alagrupimängu ja EL-is juurde veel 4 knock-out ringi mängu. Monaco on sel hooajal väga lähedal liigatiitlile ja CL-is ollakse poolfinaalis. Ja Monacol on ikka väga õhuke koosseis hetkel. See, et Euroopa koduliigat segab on ja jäägu ka rohkem inglaste vabanduseks. Kui klubi uuel juhtkonnal on piisavalt ambitsiooni, milles seni kahelda pole põhjust olnud, siis mina küll probleemi ei näe, et suvel pink piisavalt pikaks ehitada, et mitmel rindel üritada. Aga eks me ole uuel hooajal targemad (võibolla laulan siis hoopis teist juttu), sest ma usun, et kuues koht hoitakse ikkagi ära ja Angers` võimalusi karikafinaalis väga suurteks ei julgeks PSG vastu pidada.

                        Kommentaar


                          ma ka ikka pigem eeldan või õigemini loodan,et uuel omanikul on natuke suurem pilt silme ees, kui viimasel ajal olnud "saame ehk kuidagi väga vähesega hakkama" ja "elame selle hooaja üle" kavad.

                          Kommentaar


                            Mängu Nice`i vastu Velodrome`il avas üks fännide poolt armastatumaid endiseid peatreenereid Eric Gerets!

                            Kommentaar


                              Algselt postitas Mask Vaata postitust
                              Mäng ise on väga väravaterohke ja tempokas olnud..
                              esialgu küll väravavõimaluste rohke. 1-1 päris sadu siiski pole. tibutab küll juba.

                              Kommentaar


                                Algselt postitas metssiga Vaata postitust
                                esialgu küll väravavõimaluste rohke. 1-1 päris sadu siiski pole. tibutab küll juba.
                                Minu paha. Pidasin silmas, et võimalusterohke, mitte väravaterohke. Balo värav tundus kergest sulust olevat.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X