320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

NBA

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Ida esikaheksa
    1. Cavs 2. Celtics (pisike vahe) 3. Raptors 4. Wizards 5. Bucks (ülipikk vahe) 6. Heat 7. 76ers 8. Pistons

    Ida Play-Offi saanud tiimide tagumine ots oli juba eelmisel aasta päris kohutav ja sellel aastal on pilt veel nutusem. Hawksi parimad mängijad peale Millsapi lahkumist on Schröder ja...eem... Bazemore? Taurean Prine? Bullsi parimad mängijad peale Butlerist vabanemist on Robin Lopez ja...eem… Mirotic? Indiana parima peale Georgi lahkumist on Myles Turner ja Thad Young? Mida kuradit? Kogu see Ida tundub nii sitt, et ma poleks üllatunud kui Knicks end esikaheksasse veaks. Sellest pasahunnikust mõnevõrra ägedamad tunduvad siiski Heat, 76ers, Pistons ja Hornets- kuid samas poleks ma üllatunud kui needki reaalsuses ca 30 võiduga tiimid oleksid. Nende vahel valides jätaks välja viimase, sest hooaja alguse mängitaks ilma Batumita ning neil on riietusruumis katk nimega Dwight Howard. Heat nägi eelmise aasta teises pooles meeskonna moodi välja ja kui mängijad viitsivad vähegi pingutada, siis peaksid sellel aastal ennast ka sisse vedama. Muidugi ei saa välistada, et James Johnsonid ja Dion Waitersid said nüüd oma überlepingud kätte ja võtavad sellel aastal lõdvemalt. Ennegi seda nähtud. 76ers näeb paberil päris seks välja ja kui Embiid 60 mängu välja veaks, siis on nad päris robustne tiim, sest Saricid-Simmonsid peaksid mängumehed olema küll. See "Kui” on muidugi väga suur kui. Pistons saab sisse vaid sestap, et tundub olevat üks väheseid tiime idast, kes ei tangi ja kes vähemalt üritavad midagi teha.

    Esiviisik on juba seksikam. Giannise juhitud Bucks oli juba eelmisel aastal päris äge meeskond ja kui sinna kõrvale saaks veel terve Middleton-Parker duo, siis antud meeskonna lagi võib olla väga-väga kõrgel. Sarnane terviseküsimus on Wizardsi puhul, kus Wall-Beal tagaväljaduo on paberil üks liiga jõhkamaid, kuid reaalsuses on viimase puhul alati üleval küsimus, kas 60 mängu tuleb kokku. Nii tundub eelmise hooaja koosseisu sisuliselt säilitanud Raptors mõnevõrra igavam, kuid sellevõrra kindlam valik. Esikohale peaks igasuguse loogika alusel minema Cavs ja Celtics.

    Lääne esikaheksa
    1. Warrios (pisike vahe) 2. Rockets (pisike vahe) 3. OKC 4. Spurs (pikk vahe) 5. Clippers 6. Jazz 7. TrailBlazers 8. Timberwolves

    Kui Idas on küsimus, et keda üleüldse play-off kohale valida, siis Läänes on probleem vastupidine. Kuidas sa jätad välja Holiday-Cousins-Davis Pelikanide trio? Või Conley-Gasoli juhtid Grislid, kes seni iga aasta ennast sisse vedanud. Mõlemad oleksid Idas üsna kindlalt top6 tiimid. Mis pole iseenesest näitaja, sest Idas võiks ka Sacramento Kings play-off tiim olla. Kuid Lääne jaoks näivad nii pelikanid kui grislid liiga lühikese pingiga ja pigem ennustaksin, et mõlemad tradevad ühe oma täkkmängijatest peale ebaõnnestunud hooaja algust ära. Kuid kellegi peab välja jätma viisikust Clippers, Jazz, TrailBlazers, Timberwolves ja Denver. See on juba keerulisem. Clippersi põhiküsimus on, kas Blake-Gallinari suudavad olla terved ja kas Beverley-Milos suudavad mängu vedada. Ma usun mõlemat ja nemad paneme sisse. Jazz kaotas Haywardi ja Hilli ning sai juurde Rubio, mis paberil on rõlge ärakukkumine. Teisalt Jazz oli juba eelmisel aastal Memphislikult mängutappev tiim ja Quin Snyder tundub olevat liiga üks intelligentsemaid treenerid, mistõttu paneks ka nemad sisse. TrailBlazersi puhul on ainus küsimus, et kas Nurkic suudab mängida nii nagu ta mängis eelmise hooaja teises pooles, kui ta tiimiga liitus. Kui vähegi suudab, siis peaks tema koos Lillard-McCollum duoga olema igati äge löögirusikas. Nii jääb alles kaks tiimi, mille puhul on küsimus koosseisus ja selle ülesehituses. Timberwolvesil on küll Butler-Wiggins-Towns, kuid tiimis pole pea ühtegi pädevat kolmeste viskajat, mistõttu on nende vastu pigem lihtne mängida. Tõmba aga mäng korvi alla kokku ja lase neil uhada. Nuggetsi haibist ei saa ma täpselt aru, sest Jokic-Millsap duo on küll äge, aga ülejäänud tiim ja eriti tagaväli ei meeldi mulle absoluutselt. Kuigi spetsialistid ennustavad pigem Denverit sisse, siis ma diletandina jätan nad välja. Esinelikuga on lihtne. Spurs on Pop on Spurs ja nemad on alati head. OKC Westbrook-Melo-George trio käimaminekuga läheb eeldatavasti aega, kui hooaja teises pooles võivad nad vabalt liiga top3 mängu näitav tiim olla. Ning lõpetuseks Rockets ning Warrios näevad välja veel paremad, kui eelmine aasta ja ei imestaks kui esimene laksab 70+ ja teine 60+ võitu.

    Ida finaal
    Cavalies - Boston. Mõlemad meeskonnad on tänavu räigelt sügavad ja põhihooaeg peaks üsna lenneldes minema. Play-offis küll sügavus enam ei maksa, kuid selleks ajaks peaks I.Thomas terve olema ning Cavsi hüpoteetiline algviisik Thomas-Wade-James-Crowder-Love näeb vaieldamatult hea välja. Boston peamine ülesanne on põhihooajal Irving-Hayward-Horford trio kõrval noored mängima saada ja ma usun, et Smart-Tatum-Jaylen tõusevad mängumeesteks.

    Lääne finaal
    Warriors - Rockets. Warriors on rõve tiim ja sümboliseerib kõike, mida USA spordis juhtuda ei tohiks. Perse, isegi nende pink on tänavu paberil seksikam kui eelmine aasta. Ma ei saa aru, kuidas selline asi palgapiirangute olukorras üldse võimalik saab olla. Ega väga vahet pole, kas neile tuleks vastu OKC või Rockets, kuid eelistaks viimast. Paberil on see Paul-Harden duo seksi täis ja tasakaalu leiab tervest tiimist.

    Võitja
    Ideaalis lähevad Curry hüppeliigsed või Duranti põlved, aga reaalsuses võime antud hooaja järel vist peale panna “Kas Warriors on parim tiim läbi aegade” plaadi. Puine värk.

    Kommentaar


      Mis sul Warriorsi vastu on nii reaalselt? Minumeelest ülivõimas vaadata, et staarid on suudetud meeskonnas hoida, Durant juurde tuua ja mängitakse nagu kulda. See kui nad on suutnud selliste palkadega mehed endale mängima saada ja palgafond on 5m madalam kui Clevelandil, siis see on ikkagi ulme. Ma loen sinu postitusest hetkel välja isikliku viha ja kibestumust. Ma ei poolda ise ka, et üks võistkond on teistest peajagu üle, aga siiski vaadates eelmise hooaja kasvõi nende comeback Spursi vastu ja nende liigahooaja võitude rekordit, siis on nad muutnud NBA ikkagi palju atraktiivsemaks. Kes ikka tahaks näha enam mingi Kobe ,,iga teine vise on minu,, Bryanti või Lebron ,,ma hakkan alles finaalis meeskonna heaks mängima,, Jamesi.

      Kommentaar


        Algselt postitas eika Vaata postitust
        Ideaalis lähevad Curry hüppeliigsed või Duranti põlved.


        Dwyane Wade võiks varba vastu ust lüüa.

        Kommentaar


          Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
          Mis sul Warriorsi vastu on nii reaalselt? Minumeelest ülivõimas vaadata, et staarid on suudetud meeskonnas hoida, Durant juurde tuua ja mängitakse nagu kulda. See kui nad on suutnud selliste palkadega mehed endale mängima saada ja palgafond on 5m madalam kui Clevelandil, siis see on ikkagi ulme. Ma loen sinu postitusest hetkel välja isikliku viha ja kibestumust.
          Minu meelest on Ameerika sport lihtne- olgu see NBA, NFL või NHL. See on täiesti okei, kui sa vedamise ja hea tööga supertiimi kokku saad ehk mul polnud midagi selle vastu, et Warriorsil joppas üheaegselt Curry väikese lepinguga, Draymondi draftimisega ja Lee vigastusega, mis Draymondile mänguaega andis ning üheks suveks lakke tõusnud palgalimiidiga, mis lubas Duranti tuua (ja samal ajal poleks seegi juhtunud, kui Warriors oleks samal aastal tiitli võitnud). Rääkimata mitmetest headest lüketest, mis nad tegid nagu Kerri toomine või Klay hoidmine.

          Aga Ühendriikide spordis on seni olnud loogika, et ükskõik kuidas tekkinud supertiimi ei saa palkade pärast koos hoida ja igasuguse loogika alusel pidanuks juba sellel suvel minema asjad rahaliselt hapuks, sest Iggy, Durant ja Curry pidid saama uued lepingud. Aga see, et Durant otsustas 35m asemel võtta 25m per aasta ja tiimi suudeti lihtsalt kooshoidmise asemel isegi tugevamaks muuta pole enam normaalne. Sesmõttes, KD tegi oma karjääri parimas eas palgakärpe võrreldes oma varasema lepinguga! Misasi see on? Kui see on sinu meelest ülivõimas ja äge ulme, siis tore. Aga perse küll, ma reaalselt vist olen esimest korda elus finaalis LeBroni poolt (eeldusel, et järjekordne kordusfinaal tuleb).

          Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
          Nad on muutnud NBA ikkagi palju atraktiivsemaks. Kes ikka tahaks näha enam mingi Kobe ,,iga teine vise on minu,, Bryanti või Lebron ,,ma hakkan alles finaalis meeskonna heaks mängima,, Jamesi.
          Misasi see täpselt atraktiine on? See, et Warriors kruiisib rahulikult kuni Play-Offi teise ringini? Või siis suure tõenäosusega kuni üldvõiduni? Või see, et kõik superstaarid on ninnu-nännu-käest-kinni-sõbrad? See on pask ju? Sellest aastaid Barcelona-Real-Bayern ülemvõimu all olnud CList piisas küll. Nüüd siis NBA ka selline? Oehoeh. Õnneks on alati NFL!

          Algselt postitas cbulls13 Vaata postitust
          Okei, oli vist küll. Tegelikult tuleb lihtsalt oodata, et Warriors teeb Barcelonat ehk kolm (GWS puhul isegi neli) supertäkku ei mahu psühholoogiliselt ühte tiimi ära ja asi läheb hapuks. Loodevatasti juhtub see sel aastal, aga see tundub ebareaalne. Aga äkki siis järgmine aasta. Kurb on lihtsalt see, et isegi Duranti või Curry vigastuse puhul oleks Warriors tiitlisoosik number üks.

          Kommentaar


            Algselt postitas eika Vaata postitust
            Minu meelest on Ameerika sport lihtne- olgu see NBA, NFL või NHL. See on täiesti okei, kui sa vedamise ja hea tööga supertiimi kokku saad ehk mul polnud midagi selle vastu, et Warriorsil joppas üheaegselt Curry väikese lepinguga, Draymondi draftimisega ja Lee vigastusega, mis Draymondile mänguaega andis ning üheks suveks lakke tõusnud palgalimiidiga, mis lubas Duranti tuua (ja samal ajal poleks seegi juhtunud, kui Warriors oleks samal aastal tiitli võitnud). Rääkimata mitmetest headest lüketest, mis nad tegid nagu Kerri toomine või Klay hoidmine.

            Aga Ühendriikide spordis on seni olnud loogika, et ükskõik kuidas tekkinud supertiimi ei saa palkade pärast koos hoida ja igasuguse loogika alusel pidanuks juba sellel suvel minema asjad rahaliselt hapuks, sest Iggy, Durant ja Curry pidid saama uued lepingud. Aga see, et Durant otsustas 35m asemel võtta 25m per aasta ja tiimi suudeti lihtsalt kooshoidmise asemel isegi tugevamaks muuta pole enam normaalne. Sesmõttes, KD tegi oma karjääri parimas eas palgakärpe võrreldes oma varasema lepinguga! Misasi see on? Kui see on sinu meelest ülivõimas ja äge ulme, siis tore. Aga perse küll, ma reaalselt vist olen esimest korda elus finaalis LeBroni poolt (eeldusel, et järjekordne kordusfinaal tuleb).


            Misasi see täpselt atraktiine on? See, et Warriors kruiisib rahulikult kuni Play-Offi teise ringini? Või siis suure tõenäosusega kuni üldvõiduni? Või see, et kõik superstaarid on ninnu-nännu-käest-kinni-sõbrad? See on pask ju? Sellest aastaid Barcelona-Real-Bayern ülemvõimu all olnud CList piisas küll. Nüüd siis NBA ka selline? Oehoeh. Õnneks on alati NFL!


            Okei, oli vist küll. Tegelikult tuleb lihtsalt oodata, et Warriors teeb Barcelonat ehk kolm (GWS puhul isegi neli) supertäkku ei mahu psühholoogiliselt ühte tiimi ära ja asi läheb hapuks. Loodevatasti juhtub see sel aastal, aga see tundub ebareaalne. Aga äkki siis järgmine aasta. Kurb on lihtsalt see, et isegi Duranti või Curry vigastuse puhul oleks Warriors tiitlisoosik number üks.
            GSW puhul on ikka pigem see kergelt öeldes "tuhkatriinu" lugu. Mängides hoopis teist moodi korvpalli kui kõik teised liigat domineerinud meeskonnad seni tegid, meeskonna veduriks on "pisike" tagamängija, kes on lihtsalt imeline snaiper, mitte ei oma mingit ülimat füüsist. Kogu see nende esilekerkimine, mängijad nagu Draymond Green, Iggy ja isegi nende suured keskmängijad. Kogu see kompott on lihtsalt nii ilus vaadata ja natukene justkui "Leicester"'i effekt, kui jalgpalli analoog mängu tuua, lihtsalt peab meeldima.

            Minu isiklik arvamus siis.

            Kommentaar


              Aa, ei, ma ei pane aboluutselt kahtluse alla Warriorsi varasemaid saavutusi. Mulle väga meeldis, mida the City tegi:
              GSW esimene tiitlihooaeg. Täiesti super.
              GSW rekordhooaeg ja finaalikaotus. Super.
              GSW lisab niigi liiga parimasse tiimi top5 mängija ja võidab tiitli. Nojah, okei, tore, aga õnneks selline tiim ei saa kaua koos olla.

              Aga nüüd, kui on selge, et kõik mängijad on nõus ohverdama, et antud tiimi koos hoida- Mis siin enam "tuhkatriinut" alles on? Või Leicesterit? Ma tõmbaks pigem paralleele Barcelonaga. Xavi-Iniesta-Messi tika-taka Barcelona oli vaieldamatult äge. Omad poisid, kes muutsid jalgpalli ja selline tuhkatriinuvärk. Aga kui see Barcelona muutus Neymar-Suarez-Messi Barcelonaks, siis seda ei saanud kuidagi sümpaatseks pidada. GSW on jõudnud minu jaoks täpselt samasse kohta. Aga seegi muidugi puhtalt minu isiklik arvamus.

              Kommentaar


                Algselt postitas eika Vaata postitust
                Aa, ei, ma ei pane aboluutselt kahtluse alla Warriorsi varasemaid saavutusi. Mulle väga meeldis, mida the City tegi:
                GSW esimene tiitlihooaeg. Täiesti super.
                GSW rekordhooaeg ja finaalikaotus. Super.
                GSW lisab niigi liiga parimasse tiimi top5 mängija ja võidab tiitli. Nojah, okei, tore, aga õnneks selline tiim ei saa kaua koos olla.

                Aga nüüd, kui on selge, et kõik mängijad on nõus ohverdama, et antud tiimi koos hoida- Mis siin enam "tuhkatriinut" alles on? Või Leicesterit? Ma tõmbaks pigem paralleele Barcelonaga. Xavi-Iniesta-Messi tika-taka Barcelona oli vaieldamatult äge. Omad poisid, kes muutsid jalgpalli ja selline tuhkatriinuvärk. Aga kui see Barcelona muutus Neymar-Suarez-Messi Barcelonaks, siis seda ei saanud kuidagi sümpaatseks pidada. GSW on jõudnud minu jaoks täpselt samasse kohta. Aga seegi muidugi puhtalt minu isiklik arvamus.
                Võimalik, et Kevin Duranti natuur ei häiri lihtsalt niipalju, et teda üheks "Galactico" mõõtu mängijaks lugeda, kuigi oskused on ilmselgelt selles kategoorias. Kui oleks sinna tulnud mingi Harden - Griffin - Westbrook tüüpi tegelane juurde, siis võibolla oleks asi tiba teine olnud. Aga noh, asi on maitses :P

                Kommentaar


                  Asi pole mitte niivõrd Duranti ja tema isikus vaid selles, et 90% tõenäosusega näeme jälle Cavs vs Warriors finaali ja 99% tõenäosusega on vähemalt üks neist kahest finaalis. Selline asi pole päris normaalne. Sisuliselt pole NBA hooajalt muud vaadata, kui ainult oma Fantasymängijaid. Kõik muu tundub suvaline taustamüra.

                  Või nagu Barkley ütles.

                  Kommentaar


                    Tänavu tundub mõlema teekond finaali kuidagi keerukam, et lootust nagu oleks

                    Täna ei teagi, mis teha: kas minna hilja magama (Cavs-Boston) või tõusta vara (Rockets-Warriors) :P
                    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

                    Kommentaar


                      Algselt postitas Martin Vaata postitust
                      Tänavu tundub mõlema teekond finaali kuidagi keerukam, et lootust nagu oleks
                      Mulle teeb lisaks muret ka see, et mõlemad meeskonnad on märgatavalt sügavamad. Cavsil läksid välja Kyrie ja Jefferson ning sisse tulid Thomas, Wade, Crowder, Rose, Calderon, Jeff Green (rääkimata eurorookiedest Osman ja Zizic). Warriors asendas Ian Clarki Swaggy P ja Casspiga, kes mõlemad peaksid meeskonda nagu valatult sobima (ja lisaks tundub, et Bullsilt mitte millegi eest saadud pick Bell, on päris asjalik). Vähemalt mulle tundub küll, et neid meeskondi saavad peatada ainult vigastused või sisekliima totaalne perseminek. Aga võib-olla olen liiga pessimistlik.

                      Kommentaar


                        Algselt postitas eika Vaata postitust
                        Minu meelest on Ameerika sport lihtne- olgu see NBA, NFL või NHL. See on täiesti okei, kui sa vedamise ja hea tööga supertiimi kokku saad ehk mul polnud midagi selle vastu, et Warriorsil joppas üheaegselt Curry väikese lepinguga, Draymondi draftimisega ja Lee vigastusega, mis Draymondile mänguaega andis ning üheks suveks lakke tõusnud palgalimiidiga, mis lubas Duranti tuua (ja samal ajal poleks seegi juhtunud, kui Warriors oleks samal aastal tiitli võitnud). Rääkimata mitmetest headest lüketest, mis nad tegid nagu Kerri toomine või Klay hoidmine.

                        Aga Ühendriikide spordis on seni olnud loogika, et ükskõik kuidas tekkinud supertiimi ei saa palkade pärast koos hoida ja igasuguse loogika alusel pidanuks juba sellel suvel minema asjad rahaliselt hapuks, sest Iggy, Durant ja Curry pidid saama uued lepingud. Aga see, et Durant otsustas 35m asemel võtta 25m per aasta ja tiimi suudeti lihtsalt kooshoidmise asemel isegi tugevamaks muuta pole enam normaalne. Sesmõttes, KD tegi oma karjääri parimas eas palgakärpe võrreldes oma varasema lepinguga! Misasi see on? Kui see on sinu meelest ülivõimas ja äge ulme, siis tore. Aga perse küll, ma reaalselt vist olen esimest korda elus finaalis LeBroni poolt (eeldusel, et järjekordne kordusfinaal tuleb).


                        Misasi see täpselt atraktiine on? See, et Warriors kruiisib rahulikult kuni Play-Offi teise ringini? Või siis suure tõenäosusega kuni üldvõiduni? Või see, et kõik superstaarid on ninnu-nännu-käest-kinni-sõbrad? See on pask ju? Sellest aastaid Barcelona-Real-Bayern ülemvõimu all olnud CList piisas küll. Nüüd siis NBA ka selline? Oehoeh. Õnneks on alati NFL!


                        Okei, oli vist küll. Tegelikult tuleb lihtsalt oodata, et Warriors teeb Barcelonat ehk kolm (GWS puhul isegi neli) supertäkku ei mahu psühholoogiliselt ühte tiimi ära ja asi läheb hapuks. Loodevatasti juhtub see sel aastal, aga see tundub ebareaalne. Aga äkki siis järgmine aasta. Kurb on lihtsalt see, et isegi Duranti või Curry vigastuse puhul oleks Warriors tiitlisoosik number üks.
                        Trollin ka korraks siin. Nendest kolmest liigast jälgin ma esmalt NFL-i ja seejärel NHL-i. Erinevalt NBA-st ei ole kummaski tõepoolest mõeldav, et finaal või üks osalistest oleks enne hooaja algust üsna kindel. Palgalimiidi süsteem ja mängu kui sellise sisuline erinevus võrreldes NBA-ga välistab selle. NFL-is on küll QB kõige alus ja lõpp, aga lõppude-lõpuks mängib ta vaid ühes faasis. NHL-is ei tee Crosby ega McDavid ka üksi mängu ega tervet hooaega ära. NFL-is lisandub ka võrdlusena kõrgem vigastuse faktor, mille viimane näide on Rodgers.

                        Kommentaar


                          Vastuargumendiks võiks muidugi olla Patriots, kes on nüüd kuues AFC finaalis järjest olnud. Aga NFLis toimib see palgalimiit tõepoolest paremini.
                          "Seahawks, sul on äge kaitseliin, sorri sa ei saa kõigile maksta ja pead otsustama, et kelle jätad või siis ohverdama ründeliinist" või "Patriots, sul on äge rünnak, aga sa ei saa kõigile maksta ja pead otsustama, et kellest loobud". Ja nii edasi.

                          NBAs oli ka justkui aastaid loogika, et sul sai olla kolm superstaari ja ülejäänud tiim oli kõrval suvasaast. Heat näiteks hea näide. Aga Warriorsil on hetkel 4 top20 ja sealjuures oma parimas eas mängijat + korralik pink, sest kõik alates tippudest lõpetades pingipoistega on nõus alla turuhinna mängima. See päris normaalne pole.

                          Kommentaar


                            NBAs aitaks mängijate palgalimiidi kaotamine (mitte salary cap'i).

                            Kommentaar


                              Heat'i kolm kuningat ka leppisid ju kõvasti alla turuhinna palgaga. Ei ole see mingisugune uus sündmus Durant'i puhul.
                              Inter - ausaim klubi Itaalias.

                              Kommentaar


                                Algselt postitas GoldenEagle
                                Kui juba turuhinnale jutt läks, siis ka Kawhi mängib ju kõvasti alla selle.
                                Kawhi võttis viimati max deali ja suure tõenäosusega võta kohekohe uue. Pole ju sama keiss, et jätab savilt mõnikümmend miljonjt lauale a la Durant.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X