320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Premium liiga 2018

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Ehk siis kokkuvõttes pole klubide arvates pealtvaataja eriti staadionile oodatud. Vaadaku parem kodus telekast või arvutist.

    Kommentaar


      Algselt postitas Kasper Vaata postitust
      MM-i mängud toimuvad pärastlõunast õhtuni välja. Hilisemas faasis ainult õhtuti. Uuel hooajal kannab ERR üle iga nädal kahte, kohati isegi kolme Premium liiga mängu. ERR-i mängude aegadeks on K õhtu, P pärastlõuna ja suviti R õhtu. Sisuliselt ei ole variantigi, et mõlemad korraga saaksid eetris olla.

      MM-il on mänguvabad päevad R 29. juuni, K 4. juuli, N 5. juuli, P 8. juuli, E 9. juuli, N 12. juuli ja R 13. juuli. Premium liiga mängupäevad on uuel hooajal komplektidena T, K ning R, L ja P. Telelepingud näevad ette, et ERR-i, Postimehe ja Soccerneti ülekanded ei ole samal ajal - kõik kaitsevad oma huve ja ei soovi oma vaatajatest ilma jääda. Esiliigat mängitakse ja kantakse otsepildis üle 9. juulil ja 12. juulil - siin on ka nõudmine, et Esiliiga otseülekande ajal ei toimu Premium liiga mänge. Mis lõpuks vabaks jääb? Mitte midagi.

      Igaks juhuks ütlen veel üle, et klubid olid selle poolt, et MM-i ajal oleks paus. Järgmisel aastal, kui MM-i ei ole, siis kindlasti ei ole suvel nii suurt pausi ja liiga ei pea veebruaris algama.

      Lisan, et muidugi mulle ei meeldi ka külmaga statkale ronida, aga praeguse liigasüsteemi ja klubide nõusolekuga tehtud pausi puhul ei ole väga alternatiive. Positiivne asi uue kalendri puhul on see, et ühe vooru puhul ongi võimalik vaadata rohkem erinevaid mänge. See tuleb kindlasti kasuks.
      Soccernet ei pidanud ju EJL-ga liitumisega EJL-i kohta PR-i tegema hakkama?
      On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
      I don’t care what you think of me!
      Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…

      Kommentaar


        Algselt postitas Jaan95 Vaata postitust
        Ehk siis kokkuvõttes pole klubide arvates pealtvaataja eriti staadionile oodatud. Vaadaku parem kodus telekast või arvutist.
        Nagu Bärengrub kolmandas poolajas ütles siis mängijal on veebruaris väljakul tunduvalt mugavam olla kui pealtvaatajal tribüünil.

        Kommentaar


          Algselt postitas Kebab Vaata postitust
          Soccernet ei pidanud ju EJL-ga liitumisega EJL-i PR-i tegema hakkama?
          Kui sinu arust olid need ülekannete ja kalendri nüansid üldsuse teada ja see ei olnud uus info, mis paljusid huvitab, siis ma ei pea järgmine kord tõesti vastama. Ma olen siin foorumis 2006. aastast ja alati kirjutanud seda, mida ma mõtlen ja jaganud infot, mida tean. Mina nägin, et zelee läks oma jutuga veidi utoopiasse ja vastasin talle. Täpselt nii lihtne see oligi.

          Aga alati võib ka lihtsalt lahmida ja peksta vahtu ja rääkida asjatundmatut juttu. Ise olen alati pidanud oluliseks, et jutus oleks ka iva ja tõene info.

          Kuid igaühel on tõesti õigus oma arvamusele ja samuti õigus näha asju nii, nagu soovitakse. Ehk kui sa tahad, võid näha tonte ka seal, kus neid ole. Ma üritasin lihtsalt vestlusesse panustada. Vabandust, kui see sind riivas!
          Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
          Algselt postitas taku*
          Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

          Kommentaar


            On lihtne aru saada, et pealtvaataja on kuningas ja klubid peavad painduma eelkõige nende järgi. Mul on täiesti ükskõik mida klubid ja EJL arvavad. Pealtvaatajaid ei huvita ülekande, kalendir ja krt teab millised nüansid. Ma tahan mänge näha! Veebruaris ma mängudele ei lähe ja suvel ma ei saa minna mängudele, sest neid lihtsalt ei ole. Niigi on mul näiteks oma lastele raske eesti jalkat "müüa". Talvel ma neid külmetama ei vii ja suvel ei saa. Ja milleks ma peaksin ka sügisel minema kui mul pole harjumust sees? Kui klubidel on pealtvaatajatest suva siis on ka neil eesti liigajalgpallist suva. Rumalaid otsuseid võib ükskõik kui nüansirikkalt seletada, pealtvaataja vaid kehitab õlgu ja kõnnib minema.
            On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
            I don’t care what you think of me!
            Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…

            Kommentaar


              Algselt postitas Kebab Vaata postitust
              On lihtne aru saada, et pealtvaataja on kuningas ja klubid peavad painduma eelkõige nende järgi. Mul on täiesti ükskõik mida klubid ja EJL arvavad. Pealtvaatajaid ei huvita ülekande, kalendir ja krt teab millised nüansid. Ma tahan mänge näha! Veebruaris ma mängudele ei lähe ja suvel ma ei saa minna mängudele, sest neid lihtsalt ei ole. Niigi on mul näiteks oma lastele raske eesti jalkat "müüa". Talvel ma neid külmetama ei vii ja suvel ei saa. Ja milleks ma peaksin ka sügisel minema kui mul pole harjumust sees? Kui klubidel on pealtvaatajatest suva siis on ka neil eesti liigajalgpallist suva. Rumalaid otsuseid võib ükskõik kui nüansirikkalt seletada, pealtvaataja vaid kehitab õlgu.
              Ma ise arvan, et kõikidel klubidel kindlasti pealtvaatajatest suva ei ole. Muidugi on ka selliseid, kellel on täiesti savi. Ja kuigi sina ütled, et sa tahad MM-i ajal mänge näha, siis varasemad suurvõistluste kogemused on näidanud ka seda, et kui aasta on alanud publiku ja muude vaatajate mõttes kasvutrendiga, siis suurvõistluste ajal on need numbrid n-ö auku kukkunud ja polegi sealt välja tulnud. See MM-i ajaks pausi tegemise otsus võesti vastu eelmisel aastal, aga selle tulemust me saame hinnata alles selle aasta lõpus, mitte praegu. Siis on numbritest näha, kas endale tulistati jalga või oli see mõistlik asi. Varem pole ju sellist asja siin tehtud ja hetkel saabki ainult üks öelda, et talle see meeldib ja teine, et talle ei meeldi.

              Aga ma vist praegu isegi ei viitsi rohkem sel teemal jaurata, sest 2018. aasta on eestlaste jaoks üldse alanud kuidagi selliselt, et kõik on alati ainult halvasti ja tehakse liiga ja mitte midagi nagu hästi ei olegi ning see on ka jalkasse üle kandunud. Umbes ainus asi, mis on viimasel ajal jalkas hästi olnud, on Mareku tehtud FB-ülekanded Tuleviku mängudelt. Kõik muu täielik sitt.

              Ma nii mustas valguses asju ei näe, aga noh, mind on kunagi siin foorumis ka aasta kõige optimistlikumaks kasutajaks valitud. Mis on hästi? Näiteks klubid hoiavad täna üha ja üha paremini oma huvilisi kursis sellega, millega nad talvel tegelevad: kes tulevad testimisele, mis on plaanid, kellega on lepingud jne. Isegi koosseise avaldatakse! Täiesti iseenesestmõistetavad asjad, aga veel mõni aasta tagasi ei antud sellist infotki. Kulinitš sai Sloveeniasse, Tamm on testimisel Norra kolmanda satsi juures, mitu tüüpi juba said Norrasse, Levadia läheb Türki treeninglaagrisse, Premium liigasse tulevad leegionärid on järjest asisemad, hooaja ettevalmistus käib järjest suuremas osas sisehallides, mitte hangede vahel, järjest rohkem tribüüne saab omale katuseid, Kalju on teinud liiga suurmängudest atmosfääri poolest tõelised suurmängud, üks tüüp võib siit liigast Poola kõrgliigasse saada, Artjuninga ollakse Ungaris esmapilgul rahul, tippsatsid annavad järjest rohkem oma noori tagumise otsa satsidesse laenule ja lõppeks on meil koondise kapten Liverpoolis ja Meistrite liiga kaheksandikfinaalis.

              Muidugi on asju ka sitasti ja sellest tuleb ka rääkida, aga see pidev häda ja viletsus on nii väsitav. Selle asemel, et kategooriliselt öelda, et sa ei lähe veebruaris mängule, otsi parem kapist need talveriided välja, millega kunagi Otepää MK-l Veerpalu, Maed ja Šmiguni vaatamas käisid ja anna jalgpallile võimalus. Suustamist ju niikuinii keegi ei vaata enam. Mürgel või Kesa või Romario või Brandon või keegi viies võib soovitusi anda, kuidas soojalt riietuda. Muidugi see ei ole normaalne, et tuleb hangedes jalkat vaadata, aga no reaalsuses Eesti talve vaadates ei pruugi meil selleks ajaks neid hangesid enam ka olla, mis võib-olla natuke lohutab. Aga mine tõesti staadionile ja näita klubile, et sind kotib, mis seal toimub. Mida rohkem neid inimesi on, keda see kotib, seda rohkem võetakse neid ka kuulda. Seni, kuni sa statkal ei käi ja põhimõtteliselt jaurad, et kõik on nii halvasti, et ma ei lähe ka, ei muutugi midagi. Tee ise see esimene samm! Lõpuks on see ju sinu koduriigi jalkaliiga ja kui sina jalkahuvilisena ei lähe mängule, siis kes veel peaks seda tegema. Äkki siis mõne aasta pärast ongi kinnised tribüünid, kus on külmal ajal küttekehad ja mis on rahvast täis. Kuni inimesi käib vähe, muutuvad ka tingimused visamalt. Mida rohkem on inimesi, seda rohkem võetakse neid kuulda. Välismaal ju näeme, et suudetakse nii Inglismaal kui Soomes selle nullise ilmaga end tribüünile vedada.
              Last edited by Kasper; 19.01.18, 19:16.
              Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
              Algselt postitas taku*
              Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

              Kommentaar


                See jutt et "varasemad ajad on näidanud" on hea jutt küll, aga kas keegi reaalselt ka on fännidelt küsinud et mis päevad mis kellaajad oleksid sobivad fännide meelest ja kas näiteks MM-EM-OM ka kuidagi mõjutab fänlust? Kui on arutletud sel teemal, siis ju väga hea. Miskipärast jääb siin foorumit lugedes tunne, et seda siiski ei tehta...

                Ja ma ei mõtle, et fännide arvamus peab olema põhjapanev. Mind huvitav et kas fänne üldse kaasatakse arutelusse
                Catalunya is not Spain!

                Kommentaar


                  Algselt postitas Kasper Vaata postitust
                  Ma ise arvan, et kõikidel klubidel kindlasti pealtvaatajatest suva ei ole. Muidugi on ka selliseid, kellel on täiesti savi. Ja kuigi sina ütled, et sa tahad MM-i ajal mänge näha, siis varasemad suurvõistluste kogemused on näidanud ka seda, et kui aasta on alanud publiku ja muude vaatajate mõttes kasvutrendiga, siis suurvõistluste ajal on need numbrid n-ö auku kukkunud ja polegi sealt välja tulnud. See MM-i ajaks pausi tegemise otsus võesti vastu eelmisel aastal, aga selle tulemust me saame hinnata alles selle aasta lõpus, mitte praegu. Siis on numbritest näha, kas endale tulistati jalga või oli see mõistlik asi. Varem pole ju sellist asja siin tehtud ja hetkel saabki ainult üks öelda, et talle see meeldib ja teine, et talle ei meeldi.

                  Aga ma vist praegu isegi ei viitsi rohkem sel teemal jaurata, sest 2018. aasta on eestlaste jaoks üldse alanud kuidagi selliselt, et kõik on alati ainult halvasti ja tehakse liiga ja mitte midagi nagu hästi ei olegi ning see on ka jalkasse üle kandunud. Umbes ainus asi, mis on viimasel ajal jalkas hästi olnud, on Mareku tehtud FB-ülekanded Tuleviku mängudelt. Kõik muu täielik sitt.

                  Ma nii mustas valguses asju ei näe, aga noh, mind on kunagi siin foorumis ka aasta kõige optimistlikumaks kasutajaks valitud. Mis on hästi? Näiteks klubid hoiavad täna üha ja üha paremini oma huvilisi kursis sellega, millega nad talvel tegelevad: kes tulevad testimisele, mis on plaanid, kellega on lepingud jne. Isegi koosseise avaldatakse! Täiesti iseenesestmõistetavad asjad, aga veel mõni aasta tagasi ei antud sellist infotki. Kulinitš sai Sloveeniasse, Tamm on testimisel Norra kolmanda satsi juures, mitu tüüpi juba said Norrasse, Levadia läheb Türki treeninglaagrisse, Premium liigasse tulevad leegionärid on järjest asisemad, hooaja ettevalmistus käib järjest suuremas osas sisehallides, mitte hangede vahel, järjest rohkem tribüüne saab omale katuseid, Kalju on teinud liiga suurmängudest atmosfääri poolest tõelised suurmängud, üks tüüp võib siit liigast Poola kõrgliigasse saada, Artjuninga ollakse Ungaris esmapilgul rahul, tippsatsid annavad järjest rohkem oma noori tagumise otsa satsidesse laenule ja lõppeks on meil koondise kapten Liverpoolis ja Meistrite liiga kaheksandikfinaalis.

                  Muidugi on asju ka sitasti ja sellest tuleb ka rääkida, aga see pidev häda ja viletsus on nii väsitav. Selle asemel, et kategooriliselt öelda, et sa ei lähe veebruaris mängule, otsi parem kapist need talveriided välja, millega kunagi Otepää MK-l Veerpalu, Maed ja Šmiguni vaatamas käisid ja anna jalgpallile võimalus. Suustamist ju niikuinii keegi ei vaata enam. Mürgel või Kesa või Romario või Brandon või keegi viies võib soovitusi anda, kuidas soojalt riietuda. Muidugi see ei ole normaalne, et tuleb hangedes jalkat vaadata, aga no reaalsuses Eesti talve vaadates ei pruugi meil selleks ajaks neid hangesid enam ka olla, mis võib-olla natuke lohutab. Aga mine tõesti staadionile ja näita klubile, et sind kotib, mis seal toimub. Mida rohkem neid inimesi on, keda see kotib, seda rohkem võetakse neid ka kuulda. Seni, kuni sa statkal ei käi ja põhimõtteliselt jaurad, et kõik on nii halvasti, et ma ei lähe ka, ei muutugi midagi. Tee ise see esimene samm! Lõpuks on see ju sinu koduriigi jalkaliiga ja kui sina jalkahuvilisena ei lähe mängule, siis kes veel peaks seda tegema. Äkki siis mõne aasta pärast ongi kinnised tribüünid, kus on külmal ajal küttekehad ja mis on rahvast täis. Kuni inimesi käib vähe, muutuvad ka tingimused visamalt. Mida rohkem on inimesi, seda rohkem võetakse neid kuulda. Välismaal ju näeme, et suudetakse nii Inglismaal kui Soomes selle nullise ilmaga end tribüünile vedada.
                  (Y) Hästi öeldud Kasper! Vähem negatiivsust ja rohkem positiivset suhtumist! Mõtleme koos kuidas me kõik saame kaasa aidata oma tegemistega, mitte kuidas ei saa paremaks asju teha. Nautige, elage kaasa, fännake!

                  Kommentaar


                    Vaheinfona, et liiga alguseni on jäänud 37 päeva, aga kogu eelmise hooaja Premium liiga postituste arv foorumis on juba üle tehtud.

                    Kommentaar


                      Algselt postitas Defa Vaata postitust
                      (Y) Hästi öeldud Kasper! Vähem negatiivsust ja rohkem positiivset suhtumist! Mõtleme koos kuidas me kõik saame kaasa aidata oma tegemistega, mitte kuidas ei saa paremaks asju teha. Nautige, elage kaasa, fännake!
                      Positiivne võib ja peabki olema aga eesti liiga publikunubrid on piinlikud. Positiivsuse juures ei tohi ka silmi selliste ilmsete tõsiasjade juures kinni panna. Ja selle niigi madala publikuhuvi juures otsustatakse suvel kaks kuud pausi pidada? Et nagu mida hekki?

                      PS. Ma olen alates Tammeka kõrgliigasse tõusmisest tihti (erinevalt aastast nii 5-10 korda hooajal) Tammeka kodumänge vaatamas.
                      On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
                      I don’t care what you think of me!
                      Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…

                      Kommentaar


                        Mida vähem publikut, seda vähem on vaja turvamehi palgata. Tribüün võib väiksem olla, kavasid vähem jne.

                        Kommentaar


                          Algselt postitas Kasper Vaata postitust
                          Ma ise arvan, et kõikidel klubidel kindlasti pealtvaatajatest suva ei ole. Muidugi on ka selliseid, kellel on täiesti savi. Ja kuigi sina ütled, et sa tahad MM-i ajal mänge näha, siis varasemad suurvõistluste kogemused on näidanud ka seda, et kui aasta on alanud publiku ja muude vaatajate mõttes kasvutrendiga, siis suurvõistluste ajal on need numbrid n-ö auku kukkunud ja polegi sealt välja tulnud. See MM-i ajaks pausi tegemise otsus võesti vastu eelmisel aastal, aga selle tulemust me saame hinnata alles selle aasta lõpus, mitte praegu. Siis on numbritest näha, kas endale tulistati jalga või oli see mõistlik asi. Varem pole ju sellist asja siin tehtud ja hetkel saabki ainult üks öelda, et talle see meeldib ja teine, et talle ei meeldi.

                          Aga ma vist praegu isegi ei viitsi rohkem sel teemal jaurata, sest 2018. aasta on eestlaste jaoks üldse alanud kuidagi selliselt, et kõik on alati ainult halvasti ja tehakse liiga ja mitte midagi nagu hästi ei olegi ning see on ka jalkasse üle kandunud. Umbes ainus asi, mis on viimasel ajal jalkas hästi olnud, on Mareku tehtud FB-ülekanded Tuleviku mängudelt. Kõik muu täielik sitt.

                          Ma nii mustas valguses asju ei näe, aga noh, mind on kunagi siin foorumis ka aasta kõige optimistlikumaks kasutajaks valitud. Mis on hästi? Näiteks klubid hoiavad täna üha ja üha paremini oma huvilisi kursis sellega, millega nad talvel tegelevad: kes tulevad testimisele, mis on plaanid, kellega on lepingud jne. Isegi koosseise avaldatakse! Täiesti iseenesestmõistetavad asjad, aga veel mõni aasta tagasi ei antud sellist infotki. Kulinitš sai Sloveeniasse, Tamm on testimisel Norra kolmanda satsi juures, mitu tüüpi juba said Norrasse, Levadia läheb Türki treeninglaagrisse, Premium liigasse tulevad leegionärid on järjest asisemad, hooaja ettevalmistus käib järjest suuremas osas sisehallides, mitte hangede vahel, järjest rohkem tribüüne saab omale katuseid, Kalju on teinud liiga suurmängudest atmosfääri poolest tõelised suurmängud, üks tüüp võib siit liigast Poola kõrgliigasse saada, Artjuninga ollakse Ungaris esmapilgul rahul, tippsatsid annavad järjest rohkem oma noori tagumise otsa satsidesse laenule ja lõppeks on meil koondise kapten Liverpoolis ja Meistrite liiga kaheksandikfinaalis.

                          Muidugi on asju ka sitasti ja sellest tuleb ka rääkida, aga see pidev häda ja viletsus on nii väsitav. Selle asemel, et kategooriliselt öelda, et sa ei lähe veebruaris mängule, otsi parem kapist need talveriided välja, millega kunagi Otepää MK-l Veerpalu, Maed ja Šmiguni vaatamas käisid ja anna jalgpallile võimalus. Suustamist ju niikuinii keegi ei vaata enam. Mürgel või Kesa või Romario või Brandon või keegi viies võib soovitusi anda, kuidas soojalt riietuda. Muidugi see ei ole normaalne, et tuleb hangedes jalkat vaadata, aga no reaalsuses Eesti talve vaadates ei pruugi meil selleks ajaks neid hangesid enam ka olla, mis võib-olla natuke lohutab. Aga mine tõesti staadionile ja näita klubile, et sind kotib, mis seal toimub. Mida rohkem neid inimesi on, keda see kotib, seda rohkem võetakse neid ka kuulda. Seni, kuni sa statkal ei käi ja põhimõtteliselt jaurad, et kõik on nii halvasti, et ma ei lähe ka, ei muutugi midagi. Tee ise see esimene samm! Lõpuks on see ju sinu koduriigi jalkaliiga ja kui sina jalkahuvilisena ei lähe mängule, siis kes veel peaks seda tegema. Äkki siis mõne aasta pärast ongi kinnised tribüünid, kus on külmal ajal küttekehad ja mis on rahvast täis. Kuni inimesi käib vähe, muutuvad ka tingimused visamalt. Mida rohkem on inimesi, seda rohkem võetakse neid kuulda. Välismaal ju näeme, et suudetakse nii Inglismaal kui Soomes selle nullise ilmaga end tribüünile vedada.
                          See, et üks mängija Sloveeniasse sai, teine kusagil testib ja kolmas Liverpoolis on ei oma ühtki kokkupuudet sellega, et kodune kõrgliiga keset talve alustab. Kui selle aasta põhiteemaks ühiskonnas on tõesti olnud absurdsed ja jaburad solvumised tühistel teemadel, siis kindlasti ei paigutaks ma kõrgliigakalendri veidrat ülesehitust sinna ritta. Jalgpallihooaja kalender, lepime kokku, on ikkagi üks osa kohaliku vuti vundamendist. Ja kui siin midagi nii totaalselt mäda on, siis tuleb lähemalt ja kaugemalt sellega seotud inimestel ka lamenti lüüa.
                          Nagu Taavi Rõivas otsustas omal ajal rahvale F-i näidata ja soovitas aktsiisitõusu puhul kütusesäästlikum auto osta, näib nüüd, et siingi on soovituseks rumala otsusega lihtsalt edasi elada. Noh, elasime Rõiva üle, elame ehk sellegi.
                          "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                          These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

                          Kommentaar


                            Algselt postitas tudeng Vaata postitust
                            Vaheinfona, et liiga alguseni on jäänud 37 päeva, aga kogu eelmise hooaja Premium liiga postituste arv foorumis on juba üle tehtud.
                            #NasfalEffect

                            Kommentaar


                              Algselt postitas Defa Vaata postitust
                              (Y) Hästi öeldud Kasper! Vähem negatiivsust ja rohkem positiivset suhtumist! Mõtleme koos kuidas me kõik saame kaasa aidata oma tegemistega, mitte kuidas ei saa paremaks asju teha. Nautige, elage kaasa, fännake!
                              Ma alustaks sellega, et mängud oleks ajal, kus ma ei pea eriti mõtlema, et mis ilm on.

                              Muidugi, mul pole tõenäoliselt väga põhjust üldse rääkida, sest eelmine hooaeg oli üle ehk kümne aasta esimene, kus ma vist ühtegi mängu ei käinud statal vaatamas ja ülekandeid vist ka mitte. Kui just mõnda Tartu laksu sisse ei tulnud, mida ma ei mäleta.

                              Ehk ma olen nüüd pigem nagu normaalne keskmine inimene Eestis. Ja ma ütlen täiesti veendunult, et mingi miinuskraadiga ei kavatse ma küll tuule käes seista. Eriti, kui peaks lapse(d) kaasa võtma. Siis ei lähe isegi siis, kui ma pole kindel, et päike paistab ja neil oleks ehk suti midagi muud ka teha.

                              Seega, jätta mängud ära ajal, kui siin riigis on suti päikest ja sooja, on suurim idiootsus üldse. Minu jaoks.

                              Kuid mind tegelikult huvitav ka, et mis EJLi KPId on selleks hooajaks? Äkki saate jagada?
                              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

                              Kommentaar


                                Analüütilisest vaatepunktist on suhteliselt õõvastav lugeda, et jalgpalliliit teeb oma otsuseid lähtuvalt "statistikast, mis näitab, et MM ajal on publikuhuvi väiksem". Mehed, see on täiesti ebaoluline, sest täna koosneb publik "FFF"-st (friends, family, fools). No ei saa nii. Ma ei taha küll kedagi solvata (ning täiesti mõistan, et inimesed teevad asja siiski kirega), aga tõepoolest tundub, et otsustajatel ning analüüse teostatavatel isikutel jäävad teatud seosed loomata. Ja siis juhtubki nii, et kuiva statistika põhjal tehakse järeldusi ning otsuseid, mis ei ole õiged.

                                Siin lõimes olen ka varem küsinud, et kas publiku suurendamise osas on olemas mingi white paper, roadmap või arengukava olemas?

                                Kommentaar

                                Working...
                                X