320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    Natukene naljakas oli eile kuulata noorema Tiisleri ülistamist Inglismaa suunas. Umbes sama keiss, nagu Petersoo oma Bayerniga. Paar korda oli tunne, et panen ära. Piinlik.
    Võib-olla olin ma ainus kes seda tundis, sest Inglismaa koondis on ainukene, kellel koju minekut ma ootan juba esimesena.


    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    kuid tulla ja viriseda aastaid juba sama teema kallal, on nagu üsna värdjalik. Kui sa saad tasuta lõuna, siis ära ootagi parimat, sest see on sulle tasuta. Kommenteerimisel on alati vaja ühte parajalt head hullu, näiteks Tiislerite emotsionaalsus ja teist ratsionaalsemat ja analüüsivamat tegelast nagu Pohlak või Sarap näiteks.
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    Täielikult nõus! Vähem virinat kaaskodanikud. Kui miskit ei meeldi, siis minge appi ja tehke proovi ja siis tulge tagasi. Aga ei, oleme eestlased ja viriseme koguaeg.
    Instagram

    Twitter

    Eesti Lokomotiv Moskva fännid

    telekavaataja.blogabet.com

    Kommentaar


      Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
      Ei pidanud silmas ju kommenteerimist, vaid lihtsalt seda erapooletust. See oli pigem naljakas, mitte häiriv, muud miskit. Mu jaoks on endiselt kõik tipp-topp.

      Kommentaar


        Aga üldiselt pole sa ainus, kellele Tiisler väga pro-Inglismaa tundus. Tavaliselt on kommentaatorid selle poolt, et napis kaotusseisus olev meeskond saaks veel lõpuminutitel mõne olukorra. Eilne lõpp läks suht selliseks "Fuckyeah, Inglismaa väravalöök. Inglismaa peab vastu!". Oli naljakas. Jep.

        Kommentaar


          Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
          Paar korda oli tunne, et panen ära
          Kümpi?
          Слава Україні! Героям слава!

          Kommentaar


            Algselt postitas ivar5lepik Vaata postitust
            Vastupidi - et ei peaks üks inimene kuu aega järjest käima. Kogemuse pealt tundub, et kaks päeva järjest võiks olla ühe inimese maksimum.

            Edasise teemaarenduse vastuseks: ei ole ju puudust inimestest. ERR-il on turniiri peale kirja pandud 15 erinevat abikommentaatorit, täiesti pädev hulk, sh kommenteerivad Zelinski, Lemsalu. Miks nad praegu stuudios istuvad ja Pärnpuu teeb 19/64 mänge?

            Lisaks on mitmeid puudujaid, kes varasemalt kommenteerinud, näiteks Teever. Üks huvitav tähelepanek nimekirjast veel: Karl Palatul on kaks mängu, veerandfinaal ja pronksimäng. Üsna omapärane.

            See list on tegelikult üsna Flora (Henn, Indermitte, stuudios oleme näinud juba Kamsi ja Liivakut) ja EJL-i keskne, et ma pole üldse kindel, kas selle murega tuleks vaadata ERR-i või EJL-i otsa. Mihkel äkki oskab valgustada, milline liidu panus oli.
            Teeverit kuulaks isegi meeleldi.

            Kommentaar


              Algselt postitas ivar5lepik Vaata postitust
              Ei tahaks väga viriseda, sest tegelikult ei tehta ju halba tööd. Aga

              1) Mis säästupoliitika see on, et ERR ajab turniiri läbi kolme põhikommentaatoriga? Sh nelja mänguga päevadel. Kuu aega järjest ja sisuliselt iga päev muutub vaimselt raskeks nii vaatajatele kui kommentaatoritele. Ja kannatab kvaliteet.

              2) Miks nii palju Pärnpuud? 19 mängu - 13x alagrupp, 3x kaheksandik, 1x veerand, 1x pool, finaal. Eile oli ta kolmandat päeva järjest ja juba tekkis teatav tõrge, täna on sama tunne Leloviga, kes ka kolmandat päeva. Lelov nüüd saab puhata, aga Pärnpuul tuleb neli-viis-kuus veel otsa. Vaimselt raske on sama inimest kuulata päevast päeva.

              Inimesi ju on. Ma ei ütle, et näiteks Jürgenson nüüd midagi hiilgavat oli, aga teda oli vähemalt värskendav kuulata ja minugi poolest võiks veel.
              Minu teada on see teadlik tegevus, mitte säästupoliitika. On eksperdid, kes teevad kaasa suure osa turniirist. Kui vaadata sinna, kuhu tihti ETV-d suunatakse vaatama ehk siis välismaa poole, siis seal on pigem tavaks teatud kindel hulk eksperte nii stuudios kui ka kommenteerimas, kes teevad kaasa terve turniiri.

              Tuues võrdluse ITV seekordsest koosseisust MMil - nende eksperdid on:
              1. Gary Neville
              2. Patrice Evra
              3. Roy Keane
              4. Ryan Giggs
              5. Henrik Larsson
              6. Ian Wright
              7. Lee Dixon
              8. Eni Aluko
              9. Mark Clattenburg
              10. Slaven Bilic
              11. Martin O’Neill
              Mark Pougatch and Jacqui Oatley will present the coverage of the tournament.

              BBC puhul kommentaatoritega olukord selline:
              Commentary for games on the BBC will be brought to viewers through the familiar voices of Guy Mowbray, Jonathan Pearce, Steve Wilson, Steve Bower and Simon Brotherton, with Vicki Sparks becoming the first woman to commentate on the World Cup on British TV.
              Those individuals will be assisted in their duties by former Republic of Ireland internationals Kevin Kilbane and Mark Lawrenson, who are regular voices on BBC's match coverage.

              Arvestada tuleb, et BBC ja ITV toodavad oluliselt rohkem materjali MMilt kui ainult ülekanded (pikad stuudiod, analüüsid, lülitused staadionilt enne mängu ja ka puhkepäevadel) ja nende tiimist suur osa (või isegi kõik) on kohapeal. Rääkimata sellest, et inglaste koondis osaleb finaalturniiril ja tegemist on rahaliselt teisel tasemel olevate telekanalitega.

              Kommentaar


                Miks me eestlased oleme veidi jobud?

                Maaslamavale(loe Aetile) pannakse täiega verbaalselt jalaga makku ja kannaga näkku. Ise nägin teda mõned esimesed päevad ja ei saaks küll öelda, et ta hakkama ei saanud. Jah, Priit Kuusk oleks võimaluse korral ka minu enda esmane valik.

                Aga kiita me ju ei oska. On keegi mõne hea sõna Schwede ajaloonurga kohta öelnud? Vist mitte.

                #SolvujateVabariik
                Joga Bonito!!!

                Kommentaar


                  Ma siis kiidan!

                  Aet on märgatavalt paremaks muutunud turniiri käigus ja räägib juba päris vabalt. Varasema krampis oleku asemel. On postiivne. Tegelikult ka. Taktikanurk on positiivne. Võiks isegi pikemalt seda teha, kuigi seal on ilmselgelt inimesi, kes oskavad rääkida (Janno Kivisild on antud kontekstis totaalne maailmaklass) ja on ilmselgelt inimesi, kes täpselt ei tea, millest nad räägivad.

                  See on ka super, et nüüd on stuudiosse kaasatud mingite suvalise kohalike uruguailaste ja võõrmaalaste asemel spetsialiste. Jumal tänatud, et Premmiliigas see paus on ja jalgpalluritel vaba aega on! (öhöh) Üldiselt on mida kuulata enne ja peale mängu ning vaheajal. Selles osas on stuudio parim, mis jalgpallisuurturniiride ajal on olnud. (võinoh, äkki üleüldse Eesti spordiülekannete ajaloos). Lisaks meeldib ka, et stuudiole on korralikult aega antud, et asjadest rääkida. Sestnoh, parem ikka kui mingit Õnne kordust enne mängu näidata.

                  Loodetavasti on jaksu asja terve kuu üleval hoida, sest on oht, et hakatakse ennast kordama.

                  Schwede ajaloonurk on selline...Schwedelik, kus jalgpallile tekitatakse mingid müstilised tähtsused juurde. Aga miks mitte.

                  Kommentaar


                    Algselt postitas 2mSööt3mMööda Vaata postitust
                    Miks me eestlased oleme veidi jobud?

                    Maaslamavale(loe Aetile) pannakse täiega verbaalselt jalaga makku ja kannaga näkku. Ise nägin teda mõned esimesed päevad ja ei saaks küll öelda, et ta hakkama ei saanud. Jah, Priit Kuusk oleks võimaluse korral ka minu enda esmane valik.

                    Aga kiita me ju ei oska. On keegi mõne hea sõna Schwede ajaloonurga kohta öelnud? Vist mitte.

                    #SolvujateVabariik
                    Sest eestlane on ainult lahke ja armas ja kiiduväärt tegelane, kui on jaanipäev kui on kaks kangemat pitsi viina sees või siis jõulutunneli ajal, siis oleme hirmsad humble tegelased. Vaatasin just sekundid tagasi eilset päeva kokkuvõtet, kõik need juuksuri värgid ja urmas vaino jutt ja teatud mõttes üldse poolnaljaga kokkuvõte sobib imehästi päeva lõppu, mulle meeldib.
                    Ja absoluutselt nõustun sinuga, vähem sappi härrased ja rohkem arusaamasi ja mõistmist.

                    Kommentaar


                      Algselt postitas eika Vaata postitust
                      Ma siis kiidan!

                      Aet on märgatavalt paremaks muutunud turniiri käigus ja räägib juba päris vabalt. Varasema krampis oleku asemel. On postiivne. Tegelikult ka. Taktikanurk on positiivne. Võiks isegi pikemalt seda teha, kuigi seal on ilmselgelt inimesi, kes oskavad rääkida (Janno Kivisild on antud kontekstis totaalne maailmaklass) ja on ilmselgelt inimesi, kes täpselt ei tea, millest nad räägivad. See on ka super, et nüüd on stuudiosse kaasatud mingite suvalise kohalike uruguailaste ja võõrmaalaste asemel spetsialiste. Aega küll võttis, aga on mida kuulata enne ja peale mängu ning vaheajal. Selles osas on stuudio seni olnud parim, mis jalgpallisuurturniiride ajal on olnud. (võinoh, äkki üleüldse Eesti ülekannete ajaloos).

                      Schwede ajaloonurk on selline...Schwedelik, kus jalgpallile tekitatakse mingid müstilised tähtsused juurde. Aga miks mitte.
                      Schwede ajaloonurga kohta oskan taustaks lisada, et peaaegu kõik tema poolt kasutatud faktid ja mõtted pärinevad teaduslikest allikatest, teadustöödest või erialaajakirjades (jalgpall/ühiskond/kultuur) professorite, õppejõudude ja spetsialistide poolt avaldatud artiklitest. Lisaks ka ajalooraamatud. Schwede vahendab nende lugudega teisi, mitte ei esita oma arvamust. See on tegelikult oluline vahe.

                      Kommentaar


                        Ükski endast lugupidav meesterahvas ei kiida takka Aet Süvarit MM stuudiot juhtimas... Ausalt ka kui teie elu on nii madalseisus, et te seisate tabureti peal pael kaelas, siis te võite mulle kirjutada ma tulen lükkan selle tabureti alt ära. Haige maailm.

                        Kommentaar


                          Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
                          Ükski endast lugupidav meesterahvas ei kiida takka Aet Süvarit MM stuudiot juhtimas... Ausalt ka kui teie elu on nii madalseisus, et te seisate tabureti peal pael kaelas, siis te võite mulle kirjutada ma tulen lükkan selle tabureti alt ära. Haige maailm.
                          Ei, haige on sinu suhtumine pigem. Mis kuradi lugapidamine ja meesterahvas ja mis kuradima seoses sellel veel on? What? Sa oled seal Moldovas täiesti keeranud vist.

                          Kommentaar


                            Julgeks öelda, et ETV on mingis mõttes YLEst paremat tööd teinud. Stuudio on palju uhkem püsti pandud ning õhtune kokkuvõttev saade on ülicool idee. Yle peal pannakse lihtsalt päeva highlightid jooksma.
                            Joga Bonito!!!

                            Kommentaar


                              Algselt postitas ivar5lepik Vaata postitust
                              Vastupidi - et ei peaks üks inimene kuu aega järjest käima. Kogemuse pealt tundub, et kaks päeva järjest võiks olla ühe inimese maksimum.

                              Edasise teemaarenduse vastuseks: ei ole ju puudust inimestest. ERR-il on turniiri peale kirja pandud 15 erinevat abikommentaatorit, täiesti pädev hulk, sh kommenteerivad Zelinski, Lemsalu. Miks nad praegu stuudios istuvad ja Pärnpuu teeb 19/64 mänge?

                              Lisaks on mitmeid puudujaid, kes varasemalt kommenteerinud, näiteks Teever. Üks huvitav tähelepanek nimekirjast veel: Karl Palatul on kaks mängu, veerandfinaal ja pronksimäng. Üsna omapärane.

                              See list on tegelikult üsna Flora (Henn, Indermitte, stuudios oleme näinud juba Kamsi ja Liivakut) ja EJL-i keskne, et ma pole üldse kindel, kas selle murega tuleks vaadata ERR-i või EJL-i otsa. Mihkel äkki oskab valgustada, milline liidu panus oli.
                              ERR on kutsunud koondise peatreenerit, abitreenerit, väravavahtide treenerit (kõik kolm 120+ koondisemängu pidanud meest), tehnilist direktorit ja mõnda noortekoondise treenerit stuudiosse või kommenteerima. Kui pead seda (või muid valikuid) imelikuks, siis tuleb sul küsida oma klubikaaslaste (Eesti Jalgpalliajakirjanike Klubi) Tiisleri, Kalkuni ja Süvari käest.

                              Kommentaar


                                Aet Süvari on teinud läbi kõva arengu ja teda on väga mõnus kuulata. Schwede aga on ilmselt kohustuslik lisapakett selle eest, et ETV näitamisõigused sai, mulle sobib, hea aeg külmkapist õlut tuua.
                                On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
                                I don’t care what you think of me!
                                Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…

                                Kommentaar

                                Working...
                                X