Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EFNBA C-Liiga hooaeg 08/09

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Jüri Jazzi mänedzment otsustas ka see aasta liigas osaleda, raha vahelepanemise osas oleme erapooletud (kuidas enamus tahab).

Kommentaar

Tere

Olen Dwideng, ehk Lihula MKP Meisrikast. Kui juba liigade moodustamiseks läheb ja tuleks täis ka D-Liiga, siis võiks kaaluda kahe C-liiga loomist - no nagu Hattrickis vms... Kust siis tõuesks esiliigasse võitja + kahe liiga peale parim teine. Muidu võib juhtuda et huvitatute arvu kasvades on lõpuks 10 liigaline pikk joru, kust tõusmine väga vaevaline võib olla. Et siis sten777, võta seda ka kui võimalikku varianti. Muidugi kiidusõnad Sulle aktiivsuse eest!(Y)

Kommentaar

Algselt postitas dwideng Vaata postitust
        Tere

Olen Dwideng, ehk Lihula MKP Meisrikast. Kui juba liigade moodustamiseks läheb ja tuleks täis ka D-Liiga, siis võiks kaaluda kahe C-liiga loomist - no nagu Hattrickis vms... Kust siis tõuesks esiliigasse võitja + kahe liiga peale parim teine. Muidu võib juhtuda et huvitatute arvu kasvades on lõpuks 10 liigaline pikk joru, kust tõusmine väga vaevaline võib olla. Et siis sten777, võta seda ka kui võimalikku varianti. Muidugi kiidusõnad Sulle aktiivsuse eest!(Y)
        iseenesest huitav idee.

kuid mismoodi ära fikseerida kumb see parem teine GM ikkagi on, põhihooaja võitude või järjestuse või millegi muu järgi (samas lihtsam võib olla liigatasandil esikolme jõuda, kui c-liiga esimesex või parimax teisex)

mismoodi saaks mõlema liiga samatasemelisex, pooled senised c-liiga omad yhte ja pooled teise.

Mõtlesin vahepeal selle yle ning tuletades meelde enda eelmise aasta ebaõnne, pooldax ma ikkagi c ja d liiga loomist, yx kehvem nädal ja megakehv viimane päev on minu meelest liiga karm variant, et kohe liigas tõusmine ära jääx

aga eks ylemkomissar skint otsustab
        Last edited by artz; 17.09.08, 11:35. Põhjus: Mõtlesin vahepeal ja muutsin arvamust

Kommentaar

Algselt postitas artz Vaata postitust
          iseenesest huitav idee.

kuid mismoodi ära fikseerida kumb see parem teine GM ikkagi on, põhihooaja võitude või järjestuse või millegi muu järgi (samas lihtsam võib olla liigatasandil esikolme jõuda, kui c-liiga esimesex või parimax teisex)

mismoodi saaks mõlema liiga samatasemelisex, pooled senised c-liiga omad yhte ja pooled teise.

aga eks ylemkomissar skint otsustab
          Fikseerida jah, põhihooaja võitude alusel või tõsta 4, st. finaalis osalejad.
          Ebaõnne ei saa välistada, seetõttu peakski 40'st 2+1 hästi välja selgitama parima. Eriti kui rääkida tasemelt kolmandast liigast. Mõte on selles, et kui lõpuks on 8 liigat(võibolla ebareaalne), siis isegi kui on tegemist väga hea GM'iga, siis Meistrikasse jõudmine võtab aega 8 hooaega. Lisaks on võimalus ebaõnne kogeda palju rohkem hooaegade lõikes
          St. 1) Kui on 1 meistrikas, 1 esiliiga, 2 teist liigat, 4 kolmandat, siis heal GM'il on võimalus tõusta hea õnne korral Meistrikasse 3 hooajaga halva puhul ehk 6'ga. 2) Kui on kaheksa liigat järest, siis läheb vähemalt 7 hooaega hea õnne juures, halva juures veel kauem.

Ühesõnaga arvan, et selline süsteem peaks selgitama väärt GM'id kiiremini välja.

Kommentaar

Äkki proovida niimoodi ,et c-liiga finalistid ja d liiga võitja liiguksid iga hooaeg edasi esiliigasse.

Kommentaar

Algselt postitas seesven Vaata postitust
              Äkki proovida niimoodi ,et c-liiga finalistid ja d liiga võitja liiguksid iga hooaeg edasi esiliigasse.
              Ma arvan, et vähemalt esimesel hooajal pole see põhjendatud. Et teadmata tasemega D liiga esikoht saab Esiliigasse, samas kui juba mitmendat aastat osalev ja kogemustega 4. koha omanik C-liigast edasi ei saa. Vbla mõne aasta pärast, kui D-liiga on näidanud end elujõulisena, teha tõesti C1 ja C2 ning mõlema finalistid pääsevad edasi Esiliigasse vms. Aga praegu proovige kõigepealt D-liigasse arvestatav hulk managere kokku saada. Kui neid jääb siin alla 10 vms, siis kvalifitseeruvad nad pundiks, kelle seast kutsutakse huvilisi C-liigaga liituma, kui sealt peaks keegi loobuma vms.

Kommentaar

Ma arvan samuti et kui D-liiga kokku saadaksegi siis võiks vaadata esimesed hooajad kuidas seal asjad toimivad ja siis kui toimib võiks arutada edasi kahe C-liiga loomist ja sealt edasi esiliigasse tõusmise teemat. Et nii kaua paar hooaega võiks lihtsalt parimad D-liigast tõusta C-liigasse!

Kommentaar

Nüüd,kui ma ennast välja maganud olen,tundub see mu eelmine postitus indeed liiga optimistlik

Kommentaar

Marientali Spartak ikka osaleb.

Kommentaar

Algselt postitas edmund Vaata postitust
                      Marientali Spartak ikka osaleb.
                      tubli , sind me ootasime

Kommentaar

Nii lahe ,et enamus pole püssi põõsasse visanud ja asjale käega löönud.Tundub ,et c-liiga on ikka endale hoo sisse saanud ja kui eelmine hooaeg ajasime viimastel päevadel mängijaid kokku siis uuel hooajal on asi parem
                        Kas kellelgi on plaanis ka mõnes muus liigas osaleda ja vanematele osalejatele kaa küsimus.Mitmes erinevas liigas teie plaanite osaleda ühel hooajal ???

Kommentaar

No varemalt sai tõmmatud ikka nii palju, kui Yahoo! ühe konto alt lubas. Oli niisama huvitav ja tundus hea idee teha paar live drafti enne Meistriliiga oma. Aga esmapilgul ülikõvade tiimide draftimise tõttu tekkinud efekt, et oh küll olen kõva draftihunt, sai igal aastal Meistrika kaasmanageride poolt valusalt ümber lükatud. Need raisad teevad ikka elu põrguks ju. Nüüd ei viitsi enam mingites mudaliigades tõmmelda ja parem keskendun ühele asjale. No ja keeper ka tglt aga seal on kujunenud kuidagi nii, et põhiaur läheb ära suvel/sügisel tradede/draftimise perioodil. Aga ega üldiselt see proovidraftide tegemine mööda külgi maha ka ei jookse. Ei tohi ainult arvata, et aasta tähtsaimas draftis asi sama lepase reega läheb.

Kommentaar

Jep, aga mida ebakindlam on tunne, siis ikka on hea mingit kindlust saada, pluss veel jälgida mida teised teevad drafti ajal, tihti chatitakse kommenteerides picke ja sealt võib kuulda asjalikku inffi - eriti kui pole ise palju valmsitunud, siis vähemalt injurivennad saab ikka selgeks, sest tavaliselt kui keegi sellise valib, siis tuleb paar parastavat kommentaari ikka selles suunas.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
                              Jep, aga mida ebakindlam on tunne, siis ikka on hea mingit kindlust saada, pluss veel jälgida mida teised teevad drafti ajal, tihti chatitakse kommenteerides picke ja sealt võib kuulda asjalikku inffi - eriti kui pole ise palju valmsitunud, siis vähemalt injurivennad saab ikka selgeks, sest tavaliselt kui keegi sellise valib, siis tuleb paar parastavat kommentaari ikka selles suunas.
                              seda oli tõesti hea meenutada, kuidas sind eelmine aasta yhes mudakas sai loputatud

Kommentaar

Ma olen kokku kolm hooaega Yahoo! fantasy'ga tegelenud ja viimasel kahel max liigades osalenud, lisaks ka 1-2 liigas nba.com'is. Sel hooajal lisaks nendele tõenäoliselt proovin ka ESPN.com'i järele...

Kommentaar

Working...
                                X