Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ma ei saa aru et miks Eesti telekanalid naitavad v6rkpalli ja korvpalli liigat aga mitte eesti jalgpalliliigat ? Jalgpalli meistriliigat peaks ju Eestis ikka rohkem vaadatama kui v6rkpalliliigat!
Nad pole vist selle peale tulnud aga kui meistriliigat hakkaks näitama siis ma vaataks küll aga ülekande pilt võiks ikka parem olla kui praegu nende kokkuvõtete oma
Paar-kolm aastat tagasi mingeid üksikuid mänge näidati, kuid ma kahtlen, kas tv-seisukohalt see ära tasuks. Alguses muidugi kõik vaataksid aga pärastpoole on asjal oht ära vajuda.
Meistriliiga mängud on reeglina ainult laupäeval ja pühapäeval, ning suhteliselt varasel kellaajal. Nagunii telakatest sel ajal midagi head ei tule. Ise vaatan ka 100%. Jätaks ka oma lemmikseriaalid vaatamata.
vaadake ma usun et tegelt on tulihingelisi eesti jalgpalli austajaid vähe ja seega ei vaadataks seda saadet nii palju näiteks kui mingit seepi
ma leia praegu mingisugust teist põhjendust sellele asjale
JAMA
lincoln
Aga kas siis eestis võrkpalli vaadatakse rohkem kui jalgpalli? Ei usu. Kui Eesti - Hollandi mäng oli siis oli see vaadatuim saade juunikuus!
Ja ma ütlen veelkord. Meistriliiga mängud on vaid laupäeval ja pühapäeval ning kuskil kella 14.00-16.00 vahel ning sel kellaajal ei peaks käima seebikad.
Ja ma ütlen veelkord. Meistriliiga mängud on vaid laupäeval ja pühapäeval ning kuskil kella 14.00-16.00 vahel ning sel kellaajal ei peaks käima seebikad.
Väike parandus, kui juhtumisi Flora peaks mängima kodus siis mäng on algusega 19.30. Ja osa mänge on ka nädala sees.
"The more we sweat in training, the less we bleed in battle"
Eesti jalgpalli tuleviku huvides on parem, kui rahvas tuleb staadionile. Arvan, et ETV kellel on jalgpalli näitamise õigused kannab esialgu üle koondise mänge, kuigi karikafinaali võiks ju näidata. Hea oleks kui järgmise suve MMigi ETV pealt näeks. Ülekannete hinnad on jube kõrgeteks läinud.
Pole meil ka eriti häid kommentaatoreid. Viimast mängu Hollandiga oli lihtsalt jube kuulata.
Need kes oskavad (minu arust Kannik, Luik) tegelevad oma põhitegevustega.
Kommentaar