PDA

View Full Version : Amatööri küsimused....



vibu
06.09.01, 15:47
Kuidas saab koondiste manageriks hakata? Mäng ikke kuigivõrd selge, aga sinnani pole veel hablanud....
Ette tänades....

sicmic
06.09.01, 16:46
lihtne(;) ), seal kus valid endale meeskonda, on taha kirjutatud, mis riigis ta on, vajutad sinna peale(nt ITA) ja paned apply for job. teine võimalus on mängu ajal, kui keegi vallandatakse, panna nt job information, saadavalolev riik ja apply for job.


kui midagi valesti seletasin, parandage mind palun(mul ei ole koondiste juhendamisel eriti kogemusi).

-Loom-
07.09.01, 10:45
K6ik 6ige t2itsa..;)

Maarek
07.09.01, 15:13
Job Informationis mul ei ole õnnestunud seda saada, kuna seal näidatakse ainult klubisid.
Kui tuleb uudis, et keegi on vallandatud rahvusmeeskonna treeneri kohalt, klõksida riigi nime peale ja seejärel ülevalt nurgast Apply for Job.
Aga üldiselt sõltub see, mis koondise treeneriks variant saada, sinu enda rahvusest, sest kui oled valinud näiteks inglane, siis Argentiina treeneriks vaevalt saad.

vibu
07.09.01, 17:59
mul sama lugu, et vaid klubide vahel annab valida....

Kosk
08.09.01, 11:25
Saab panna ka "Nations".
Eks proovige järele.

Kaarel
10.09.01, 13:00
Kui tahad, et sind koondise treeneriks palgatakse, siis peab sul lisaks suurtele saavutustele ka sama rahvus olema, mis koondisel. Nt Inglise FA palkab vaid inglast.

eston maravilha
10.09.01, 13:05
ei pea olema.

ma olin ise inglane ja andsin avalduse et saada iiri treeneriks. nad tahtsid mind küll aga ise tahtnud minna sest avalduse andsin niisama profülaktika mõttes sisse

erxx
10.09.01, 13:34
Manageri vastav rahvus soodustab koondise manageriks saamisele (nt inglane Inglismaa manageriks) kuid ei ole ainunõutav st olen saanud eestlasena Hollandi ja Inglismaa manageriks. :)

Kaarel
10.09.01, 14:37
See puudutab pigem rivaalkoondisi, nt. Inglise FA ei palka sakslast treeneriks.

wal
10.01.06, 16:13
Ma olen võtnud kinnisideeks CM97/98-le editoriga liigasid juurde teha ning valisin Eesti liiga, mille tegin Šoti asemele; samuti proovisin vahetada Inglise ja Hispaania liigasid(s.t. Hispaanias Prem+3 div-i). Kumbki pärast enam tööle ei hakanud, kuigi ajasin hoolega järge selle järgi, kuidas Belgia liiga baasil Soome patch on tehtud(s.t. nii exe-failis kui ka andmebaasides). Üldiselt laseb valida klubi ning jõuab niikaugele, et teatab Euroopa Superkarika paari ja World Club Cupi paari ja siis hangub. (Season 97/98 ja alt näitab 95%). Keegi mainis kunagi, et vea ilmnemiskoht aitab viga leida. Ehk oli viga hoopis Briti liigad valida, sest need on ju rohkem seotud omavahel? Samas oleks Eesti liigat mujale ehitada u. 16-18 Meistriliiga klubiga ka mage.

Hughes
10.01.06, 20:14
Algselt postitas vibu


mul sama lugu, et vaid klubide vahel annab valida....

kui jutt käib FM 06-st, siis peaks saama job informationis paremal valikus \"Filters\"(vms, pole ammu mänginud) peale panna All Nations ja ongi korras. äkki . . .

17
10.01.06, 20:19
Algselt postitas Hughes



Algselt postitas vibu


mul sama lugu, et vaid klubide vahel annab valida....

kui jutt käib FM 06-st, siis peaks saama job informationis paremal valikus \"Filters\"(vms, pole ammu mänginud) peale panna All Nations ja ongi korras. äkki . . .köhh köhh. vibu post on 5 aastat tagasi tehtud:D

Hughes
10.01.06, 20:24
Algselt postitas 17



Algselt postitas Hughes



Algselt postitas vibu


mul sama lugu, et vaid klubide vahel annab valida....

kui jutt käib FM 06-st, siis peaks saama job informationis paremal valikus \"Filters\"(vms, pole ammu mänginud) peale panna All Nations ja ongi korras. äkki . . .köhh köhh. vibu post on 5 aastat tagasi tehtud:D

vabandage, mul pää valutab(päriselt):)

makser
12.01.06, 20:28
minu on näitex siuke huvitav asi manager 01/02-ga. Mõtsin et prooviks uuesti mnängida siis seda mängu...just seda ilma updateta versiooni. Lasin siis plaadi pealt mängu arvutisse, kõik oli ilus. prooovisin mängu tööle panna ja tuli esimene error kohe... Tuli välja et exe fail tuli muuta sobivaks windows xp-le. siis läks mäng tööle lõpux. Hakkasin siis usinasti liigasid valima aga tuli välja et minu arvutil pole mängu jaoks piisavalt mälu:( Vähemalt mängu arust...alles hiljuti ostsin uue arvuti ja 1024 DDRAM peaks selle mängu jaoks piisav olema. Siiamaani pole sellest probleemist jagu saanud...keegi äkki oskab aidata..??:oih:

SleepWalking
13.01.06, 09:11
Algselt postitas makser
Lasin siis plaadi pealt mängu arvutisse, kõik oli ilus. prooovisin mängu tööle panna ja tuli esimene error kohe... Tuli välja et exe fail tuli muuta sobivaks windows xp-le. siis läks mäng tööle lõpux. Hakkasin siis usinasti liigasid valima aga tuli välja et minu arvutil pole mängu jaoks piisavalt mälu:( Vähemalt mängu arust...alles hiljuti ostsin uue arvuti ja 1024 DDRAM peaks selle mängu jaoks piisav olema. Siiamaani pole sellest probleemist jagu saanud...keegi äkki oskab aidata..??:oih:

kuidas sa .exe faili sobivaks muutsid? kui selle jaoks mingisugune editor on, siis ei imesta, kui see teeb .exe failist sellise, mis mälu kasutamisel eriti tagasihoidlik ei ole ehk memory leak\'id on sellisel puhul kerged tekkima.

IndrekL
13.01.06, 14:25
Kusjuures makser, mul oli täpselt sama kala. Rammi kah sama palju mul.

makser
13.01.06, 15:40
Algselt postitas SleepWalking



Algselt postitas makser
Lasin siis plaadi pealt mängu arvutisse, kõik oli ilus. prooovisin mängu tööle panna ja tuli esimene error kohe... Tuli välja et exe fail tuli muuta sobivaks windows xp-le. siis läks mäng tööle lõpux. Hakkasin siis usinasti liigasid valima aga tuli välja et minu arvutil pole mängu jaoks piisavalt mälu:( Vähemalt mängu arust...alles hiljuti ostsin uue arvuti ja 1024 DDRAM peaks selle mängu jaoks piisav olema. Siiamaani pole sellest probleemist jagu saanud...keegi äkki oskab aidata..??:oih:

kuidas sa .exe faili sobivaks muutsid? kui selle jaoks mingisugune editor on, siis ei imesta, kui see teeb .exe failist sellise, mis mälu kasutamisel eriti tagasihoidlik ei ole ehk memory leak\'id on sellisel puhul kerged tekkima.


Exe faili peal parem klõps siis properties siis Compatibility, siis Run this program compability mode for windows 98/ windows me. Minu läx ainult sellise seadistusega mäng tööle...

priity
13.01.06, 18:57
Algselt postitas makser



Algselt postitas SleepWalking



Algselt postitas makser
Lasin siis plaadi pealt mängu arvutisse, kõik oli ilus. prooovisin mängu tööle panna ja tuli esimene error kohe... Tuli välja et exe fail tuli muuta sobivaks windows xp-le. siis läks mäng tööle lõpux. Hakkasin siis usinasti liigasid valima aga tuli välja et minu arvutil pole mängu jaoks piisavalt mälu:( Vähemalt mängu arust...alles hiljuti ostsin uue arvuti ja 1024 DDRAM peaks selle mängu jaoks piisav olema. Siiamaani pole sellest probleemist jagu saanud...keegi äkki oskab aidata..??:oih:

kuidas sa .exe faili sobivaks muutsid? kui selle jaoks mingisugune editor on, siis ei imesta, kui see teeb .exe failist sellise, mis mälu kasutamisel eriti tagasihoidlik ei ole ehk memory leak\'id on sellisel puhul kerged tekkima.


Exe faili peal parem klõps siis properties siis Compatibility, siis Run this program compability mode for windows 98/ windows me. Minu läx ainult sellise seadistusega mäng tööle...
Kusjuures mul XP all sellise seadistusega ikkagi tööle ei läinud... Siis tegelesin sellise asjaga, et muutsin Virtual Memory seadistusi niikaua kuni leidsin sobiva määra, mida programm tunnistab. Selleks oli vist mingi 512 MB. Probleem tõenäoliselt selles, et tol hetkel kui mäng välja tuli polnud võimalik mingid gigased Virtual Memory numbrid. Kuskil peaks kindlasti patch ka olema kuid tol hetkel kui tarvis oli, oli net katki.

Edit: näe, leidubki lahendus: http://www.sigames.com/sibase.php?type=view&id=69

Mikusiku
02.02.06, 18:27
Kas NBA Live 2001 läheb Windows XP-l tööle?
Ei osanud kuskile mujale postitada...

MihkelPallak
02.02.06, 21:14
2001 pole proovinud...2002 olen küll mänginud:)

phljuh
21.03.06, 13:47
loogiz et läheb ju.. daaa

Mõnuagent 007
21.03.06, 14:18
Algselt postitas phljuh


loogiz et läheb ju.. daaa
arvad, et on loogiz? mina üritan näiteks Soldier Of Fortune\'t mängida, et tead küll kui tore on mingitel moslemitel päid maha raiuda, aga vaat ei lähe tööle, sest ei toeta XP-d :S

rkv_massive
21.03.06, 17:53
SOF ühte mõtled w?

phljuh
22.03.06, 03:21
ma ei tea.. aga mul läks nba 2001 küll xp pro peal tööle ja jooksis iluti:doh:

phljuh
22.03.06, 03:22
ma ei tea.. aga mul läks nba 2001 küll xp pro peal tööle ja jooksis iluti:doh:

Mõnuagent 007
22.03.06, 13:56
Algselt postitas rkv_massive


SOF ühte mõtled w?
jap. seda paremat. SOF2 on ikka ilge kräpp võrreldes vana hea SOFiga

2mSööt3mMööda
23.03.06, 05:06
Algselt postitas dannar



Algselt postitas rkv_massive


SOF ühte mõtled w?
jap. seda paremat. SOF2 on ikka ilge kräpp võrreldes vana hea SOFiga
hehee, SOF\'i singleplayer oli jah päris lahe.
Aga SOF2\'s soovitan soojalt multiplayer ära proovida. Ma ise olen SOF2\'s isegi Eesti koondises :D ja oleme ikka päris kõvadele gamerite riikidele ära teinud. Key pärast pole vaja eriti pablada sest servusid, mis ei küsi key\'d on päris palju(kui keegi hakkab proovima ja hätta jääb siis võib pm\'i teel abi küsida).

http://web38.ritso.de/