Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
siukse asja oleks võinud eesti vs moldova teema alla panna mitte uut avada suht mõtetu aaa värava kohta nii palju et ma arvan et lihtsalt vedas, kuid see on minu arvamus
Tore näha, et sa üritad. Tõenäoliselt oled noor ja huvitud jalgpallist.
Oled ka juba suht palju erinevaid postitusi teinud ja kõik sind juba teavad.
Selle Allase värvava asja jaoks on siin foorumis vähemalt 3 erinevat kohta kus arutada.
Seda tüüpi endale tähelepanu tõmbamine tuleb ainult kahjuks ja seepärast sind jutukas nii kutsutigi nagu énnist kurtsid.
Võta aru pähe ja sust saab veel asja
Ei noh, see värav küll kobin. Mees mõtles, et lööks peale ja vaataks saan sisse või ei saa. :P
Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!
Ei noh, see värav küll kobin. Mees mõtles, et lööks peale ja vaataks saan sisse või ei saa. :P
Ja tulebki nii teha-rohkem väravale lüüa, ning tulemus oli tõesti super.:P
Mina olen küll rahul.
Algselt postitas tank
Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.
Tegelikult on ehe lollus teha iga löödud värava kohta oma teema...Mis siis saab kui me ntx New Zealandit 8-0 ahju pistame? Kas siis 8 teemat?
Oleme me nüüd jõudnud sinnamaale kus väravast rõõmu ei tunta ja virisetakse löögitehnika,palli keerlemissuuna ning räägitakse mõttetut juttu,\"et tegelikult mina raudselt tean,et värav oli koba\"....
koba või mitte , aga vaadata oli ilus kuda pall kaugelt (vist u30m pealt) võrku lendas.
kui mu silmad ei petnud siis minu arust väravavaht isegi nati suutis suunata palli posti riivama, aga oli ilus.
et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaali
Kommentaar