Tartust.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tartust Uus-Meremaa mängule
Collapse
X
-
Replying to Topic \'Tartust Uus-Meremaa mängule\'
Mina olen seni plaandinud liinibussiga minna. Kui keegi pakub odavama varjandi välja, olge lahked!\\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee
-
Juks
Nonii, Juks on antud juhul opositsioonis. See tähendab, et lähen arvatavasti ikka liinibussiga. Kui ma ei eksi siis kella kümne paiku suunab rattad Tallinna poole nii Sebe kui Taisto buss. Poisid, rong läheb ju nii vara... Kell 7 hommikul tahan ma veel und võidukast Eesti koondise mängust näha
Igatahes hea meel, et Tartust ikka minejaid on!
Kommentaar
-
Originally posted by Juks
Nonii, Juks on antud juhul opositsioonis. See tähendab, et lähen arvatavasti ikka liinibussiga. Kui ma ei eksi siis kella kümne paiku suunab rattad Tallinna poole nii Sebe kui Taisto buss. Poisid, rong läheb ju nii vara... Kell 7 hommikul tahan ma veel und võidukast Eesti koondise mängust näha
hommikune rong k6lab ilusaste ja kuiv6rd meenub ka yks igati edukas fännireis kevadest sellesinase rongiga, siis... tjah... rong igal juhul etem kui buss... eriti mis 6llejoomist puudutab
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar