Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
No sel juhul juba pigem Owen & Heskey või õieti tahtsin öelda Robinho & Diego (kuigi nad vist mõlemad ründajad ei ole, pole õnnestunud Santos\'t mängimas näha).
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
mina ka siis juba:shearer-bellamy..vana ja kogenud peamängija ja bellamy näol hull rügaja....nufci lihtsustatud ründeplaan on seega selline:given lööb pika palli ette,shearer suunab selle ballamyle ja vimmane triblab kaitsijast mööda ja lööb värava....simpel...
ja ei tohi ka unustada ka vieri-crespo tandemit....igati kõvad nimed ja head mängijad
mina ka siis juba:shearer-bellamy..vana ja kogenud peamängija ja bellamy näol hull rügaja....nufci lihtsustatud ründeplaan on seega selline:given lööb pika palli ette,shearer suunab selle ballamyle ja vimmane triblab kaitsijast mööda ja lööb värava....simpel...
ja ei tohi ka unustada ka vieri-crespo tandemit....igati kõvad nimed ja head mängijad
pole nagu eriti newcastle mänge vaadanud siis vist
Ma tooks välja siis paar hetkel maailma parimat ründepaari:
Shearer & Bellamy - ei kommenteeri, põhjus armastada Newcastle\'t
Crespo & Vieri - seda tandemit pole veel palju näinud, kuid minu arvates väga võimekas ja huvitav kooslus, eks saab nägema, potentsiaalikas igatahes...
Saviola & Kluivert - Saviola on Anticu käe all oma mängu leidnud ja lõpuks on talle leitud sobiv positsioon väljakul. Kluivert vanategija ja tugev mängumees, Saviola selline Bellamy-tüüpi kiire ja osav tehniliselt.
Ronaldo & Raul - tükk aega mõtlesin, kas panna, aga jah, peab tõdema, et viimasel ajal on nähtud, et kui kaks mängijat iseseisvalt nii võimakd on, saab neid kokku mängima panna. Kuigi mulle isiklikult Ronaldo ei meeldi, siis viimasel ajal on need minu arust suht. sarnased mehed hästi hakanud koostööd tegema. Vähemalt nii palju, kui minu silmad seda näinud on...
...ja ega rohkem polegi. Ütleks lihtsalt veel, et Sir Alex võiks van Hobusele partneri osta, see oleks tegija.
Ja lähiajaloost lisaks ma Yorke & Cole paari, teadagi miks...
pole nagu eriti newcastle mänge vaadanud siis vist
ja bellamy on rohkem suuga rügaja
Bellamy on suuga hea mees ja ka mängijana hea mees, kulla eston, aga muidu Murdocki põhjendus väga vale polnudki, kui ta on näinud ainult ühte mängu, siis tõesti suurem osa rünnakuid algab tõesti. Igatahes oli põhjendus 2-aastasele selgeks tegemiseks ja lõpp oli unest võetud ....kindlasti on Murdocki ainus nähtud kohtumine Feyenoordiga :P
Ronaldo & Morientes - tükk aega mõtlesin, kas panna, aga jah, peab tõdema, et viimasel ajal on nähtud, et kui kaks mängijat iseseisvalt nii võimakd on, saab neid kokku mängima panna. Kuigi mulle isiklikult Ronaldo ei meeldi, siis viimasel ajal on need minu arust suht. sarnased mehed hästi hakanud koostööd tegema. Vähemalt nii palju, kui minu silmad seda näinud on...
...
eeeee...... misasja? morientese võimed avalduvad viimasel ajal ainult püksiperse viledaks hõõrumisel.. rauli mõtled ikke??
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Ronaldo & Morientes - tükk aega mõtlesin, kas panna, aga jah, peab tõdema, et viimasel ajal on nähtud, et kui kaks mängijat iseseisvalt nii võimakd on, saab neid kokku mängima panna. Kuigi mulle isiklikult Ronaldo ei meeldi, siis viimasel ajal on need minu arust suht. sarnased mehed hästi hakanud koostööd tegema. Vähemalt nii palju, kui minu silmad seda näinud on...
...
eeeee...... misasja? morientese võimed avalduvad viimasel ajal ainult püksiperse viledaks hõõrumisel.. rauli mõtled ikke??
Hahahaaa...kuradi loll olen ikka...muidugi Rauli mõtlesin...päris naljakad on sellised vead, aga muidu morientese koha pealt nii palju, et näiteks Raul & Ronaldo pole veel Morientes & Raul parimate päevadeni jõudnud...minu arust. Kahju Morientesest, loodame, et saab minema sealt. Tänud paranduse eest. [muideks, ikka naerma ajab see Ronaldo-Morientes paar]
...
Hahahaaa...kuradi loll olen ikka...muidugi Rauli mõtlesin...päris naljakad on sellised vead, aga muidu morientese koha pealt nii palju, et näiteks Raul & Ronaldo pole veel Morientes & Raul parimate päevadeni jõudnud...minu arust. Kahju Morientesest, loodame, et saab minema sealt. Tänud paranduse eest. [muideks, ikka naerma ajab see Ronaldo-Morientes paar]
Kommentaar