Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ok ma siis räägin natuke lähemalt.Manchester Unitedit fännasin muidu päris kangesti, aga see, et Barthez oskas Champions Leagues nõnda sõna otseses mõttes s***a keerata ja see et Beckham veel selliseks naiseks muutus see pani kangesti mõtlema ja otsustasingi, et ManU sakib täiega ja Real ruulib.Vihkan Prantsusmaad, eriti Trezeguet-i,
kuna tema lõi 2000 aasta EM-il lisaajal värava finaalis Itaalia vastu.Siis kui Treze selle värava lõi siis jooksin oma toas ringi kisendasin, Trezeguet ja France sakivad täiega ja siis kui France karika kätte sai siis nutsin ja kisendasin nii et terve maja kajas.Noh treze nüüd said veidi täpsemalt teada.
Originally posted by mixer
Siis kui Treze selle värava lõi siis jooksin oma toas ringi kisendasin, Trezeguet ja France sakivad täiega ja siis kui France karika kätte sai siis nutsin ja kisendasin nii et terve maja kajas.Noh treze nüüd said veidi täpsemalt teada.
nojah, lisaksin vaid ääremärkusena, et sa, poeglaps olid ju siis lausa 8-aastat siin maailmas elanud ...
Originally posted by mixer
Siis kui Treze selle värava lõi siis jooksin oma toas ringi kisendasin, Trezeguet ja France sakivad täiega ja siis kui France karika kätte sai siis nutsin ja kisendasin nii et terve maja kajas.Noh treze nüüd said veidi täpsemalt teada.
nojah, lisaksin vaid ääremärkusena, et sa, poeglaps olid ju siis lausa 8-aastat siin maailmas elanud ...
noh eks arvutada ma ikke oskan jah aga mis vahet sel on kui vana ma olin???
vihatuimat klubi ei oska öelda, ehk midagi balkanilt või türgist või kreekast
aga kõige vähem sallisin ma sellist jalgpalliriiki, nagu seda olijugoslaavia... ma ei oska öelda miks, kõik mängijad tundusid nõmedad ja ma tõesti ei oska selget põhjust välja tuua, lihtsalt, argh
Ma armastan igat jalgpallurit, jalgpalliklubi ja jalgpalliriiki siin maakeral.
\\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee
Ok ma siis räägin natuke lähemalt.Manchester Unitedit fännasin muidu päris kangesti, aga see, et Barthez oskas Champions Leagues nõnda sõna otseses mõttes s***a keerata ja see et Beckham veel selliseks naiseks muutus see pani kangesti mõtlema ja otsustasingi, et ManU sakib täiega ja Real ruulib.Vihkan Prantsusmaad, eriti Trezeguet-i, kuna tema lõi 2000 aasta EM-il lisaajal värava finaalis Itaalia vastu.Siis kui Treze selle värava lõi siis jooksin oma toas ringi kisendasin, Trezeguet ja France sakivad täiega ja siis kui France karika kätte sai siis nutsin ja kisendasin nii et terve maja kajas.Noh treze nüüd said veidi täpsemalt teada.
Kuule mixer, kus see Beckham nüüd mängib siis, ja mis sa sellest arvad? Kas hakkad taas ManU \"fänniks\"? \"Naine\" läks ju Reali, mängida ka üldse ei oska, eks. Paanika, või mis? Reali kaitseliin Meistrite Liigas polnud ka ju parim jne. Ja kui nüüd Ronnie veel ManUsse tuleb, siis pole kahtlustki, eks? Barthezi asemel Tim Howard USA\'st ja kõik korras.
Masendavalt hale teema.
Ise ei vihka kedagi.
Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Ok ma siis räägin natuke lähemalt.Manchester Unitedit fännasin muidu päris kangesti, aga see, et Barthez oskas Champions Leagues nõnda sõna otseses mõttes s***a keerata ja see et Beckham veel selliseks naiseks muutus see pani kangesti mõtlema ja otsustasingi, et ManU sakib täiega ja Real ruulib.Vihkan Prantsusmaad, eriti Trezeguet-i,
Kommentaar