......
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Lehtse Sport ...viimax:D
Collapse
X
-
Replying to Topic \'FC Lagune Tallinn\'
Originally posted by Markko
Ära solvu, aga see on küll rohkem teetööde märgi moodi kui logo. Ei tea kas olengi varem kandilist logo näinud.
ehk, et tiimi (klubi) sümboolika peaks olema läbimõeldum ja mitte kahe minutiga kokku plätserdatud. aga seda kõike ei öeld ma mitte paha pärast, lihtsalt erialase kommentaarina.peaasi ikka, et meeskond teil \'töötab\' ja mida mina üldse tean.
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Rõõm on näha, et uusi klubisid tekib nagu seeni pärast vihma. Kui pooledki sündinud klubidest osutuvad elujõuliseks on väga hea. Jõudu selleks!
Mis puutub klubi logosse, nimesse ja muusse atribuutikasse, siis on see ainult klubi loojate asi. Kas nendeks on teetähis, surnud kass vm, pole teiste asi kritiseerida. Ütleb ju vanasõnagi: Narri meest aga mitte mehe mütsi.
Muidugi võiks logode \"missivõistluse\" korraldada. Vasakul pool minu postitust on suht kena logo.Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.
http://www.jkpiraaja.ee/
Kommentaar
-
Originally posted by Chobram
meie töö on tee laäbi teie kaitseliini.meie töö pole eesti teed.aga teemasse tagasi tulles, on plaanis lähiajal MTÜ ära teha.kas keegi on varem millegi sellisega kokku puutunud? ehk oskab nõu anda,et mis/kes/kus ?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar