Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Mul on selline kysimus? Nagu oli tiada Arsenalis võib tulla mängima uus player Kluivert(Fc-Barcelona striker). Kas see on tõsi et ta on juba ametlikult võistkonnas jaanuari kuux Tahax muidugi tiada kellele veel meeldib Arsenal???
oleksid võind selle küsimuse ARSENALI TEEMAS esidada ja arsenali fännid ka ARSENALI TEEMA all aktiivsed,kiika korra sinna,seal on vastused mõlemalt su küsimusele
Jama lugu küll kui nii läheb.......
Oleksin ikka tahtnud näha Kluivertit koos Van Nistelrooijga Manus koos pallimas, kindlasti oleksid nad koos hea ründepaar....... ja veel mõlemal vanustki ühepalju
Oleksin ikka tahtnud näha Kluivertit koos Van Nistelrooijga Manus koos pallimas, kindlasti oleksid nad koos hea ründepaar....... ja veel mõlemal vanustki ühepalju
nahhuit sulle see manu korda peaks minema?? vaata mis pilt sul nime kõrval on või on see sellepärast et nii on pop??
teema loojale - teema on ülikõva...NOT!!! kasvata aju enne kui teemasid tegema hakkad
nahhuit sulle see manu korda peaks minema?? vaata mis pilt sul nime kõrval on või on see sellepärast et nii on pop??
teema loojale - teema on ülikõva...NOT!!! kasvata aju enne kui teemasid tegema hakkad
1. Ma ei näe mingit probleemi, ma tahaks neid koos näha pallimas ühes klubis ja kõik! Eriti ei koti kas klubiks on Man U, Chelski, Aston Villa või mõni muu. Lihtsalt kõige tõenäolisem on, et nad mängiksid koos Manus. Vaevalt, et abramovitšil või kellel iganes need kaks enda klubisse õnnestub saada....
2. No Chelsea on minu lemmikute hulgas juba mõnda aega, nii umbes hooajast 1999/2000
ja vaevalt, et ta midagi nii pop siin Eestis on. Küsin siin siis, et mitut Chelsea pooldajat sina tead? ja mitut sa siin foorumis oled märganud?
eeeee???????????? tõesti ei tia, ma alles suht uus siin
see what i mean..
mida sa ajad? et ma kaon varsti ära soccernetist või, et ma varsti pooldan juba näiteks mingit Reali või Milani, sest nad tunduvad võitmatud? sry aga seda ei juhtu! või sa võrdled mind nendega, kes siin suve alguses suured Chelsea fännid olid ja nüüd üldse ära kadunud või oma lemmikuks mingit Juventust vms peavad?
muide kluivert-hobusenägu partnership ei tööta just kõige paremini.. hollandi koondises on nad koos mänginud ja ega seal suurt midagi head välja kukkunud sest liiga sarnased on nad.
2. No Chelsea on minu lemmikute hulgas juba mõnda aega, nii umbes hooajast 1999/2000
gloryhunter!!! millal see küll oli millal chelsea fa karika võitis..
eks nyyd kui kluivert siis lõppude lõppuks on inglismaal eks paista kuidas ta siis newcastles hakkama saab.eks vaja tõestada et koondise eest pingile jätmine oli viga ja see ka hollandile kätte maksis.edu talle inglise liigas
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
A Man Of His Word \"I understand Newcastle are a big club but I cannot see myself playing for them. I mean no disrespect to the club, but it is not the move I am looking for. I have always spoken of my interest in playing in England one day, but Newcastle, I think, is not the club for me.\"
Ise ma pikemaajalist \"Sheareri mantlipärijat\" temas ei näe. Peale paari välgatust ja ego tõusu (loe tema normalsele tasemele) peaks ta aasta-kahe pärast jalaga p...sse kõrge kaarega üle lahe mandril tagasi olema. no disrespect patrick!
Kommentaar