View Full Version : Hispaania Liiga parim kaitsja
ma arvan ka et puyol...:D
Cerny Petr
21.12.03, 02:56
Kõik on väga popp ja noortepärane, aga ütle mulle vanale lollile, millise valemiga saaks Frank de Boer olla parim Hispaania liiga kaitsja ?
Originally posted by Cerny Petr
Kõik on väga popp ja noortepärane, aga ütle mulle vanale lollile, millise valemiga saaks Frank de Boer olla parim Hispaania liiga kaitsja ?
Njah muudaks ära kui oskaks.
pakuks reali tuusa-Roberto Carlos-t.........tugeva pommlöögiga ja ründavkaitse(wst:doh:).....kes teeb minuarust metsikult tööd............ei suuda era imestada palju see mees joosta jaksab.......;)
Originally posted by kqjanno
pakuks reali tuusa-Roberto Carlos-t.........tugeva pommlöögiga ja ründavkaitse(wst:doh:).....kes teeb minuarust metsikult tööd............ei suuda era imestada palju see mees joosta jaksab.......;)
Carlos teeb küll metsikut tööd, kuid kaitsetööd nüüd küll mitte, ta võiks olla kasvõi Hispaania liiga parim mängija, kuid kindlasti mitte parim kaitdja, ise pean parimaks Ayalat.
Olen samal meelel mis Lünk. kui vaadata et ta on antud alati kaitsepositsioonil, siis ütleks tõesti et ta on parim kaitse peaaegu üldse maailmas ja talle anti ka auhind et ta on parim kaitse, aga kui vaadata ta mängu siis eriti \"kaitse\" ta kohta öelda ei saaks, nii et minu arust jääks siis alles Ayala.
realmadridfan
04.01.04, 20:11
Ise pakun ikkagi, et Carlos.
stefan viziru
06.01.04, 18:22
Kes see muu kui Puyol ikka
Mõnuagent 007
12.01.04, 15:23
salgadot pakun. teenimatult vähe kiidetakse meest
Patrick Andersson ikka - Suurepärased Etteasted Barcelona taastusravikeskustes ja Nou Campi pingil , mis aitasid kaasa arenguhüppele , tänu millele jäi Andersson silma Rootsi tippklubile Malmo FF , mis sõlmis nüüd temaga 10 kuulise lepingu . Edu Sulle Patrick :õnnelik:
DEDE junior
14.05.04, 18:42
Vaieldamatult RONALDO. Maailma parim, tõeline callactico, kroonimata samba kuningas.
PARIM-igal positsioonil!!!
FRANK DE BOER!!!! :õnnelik: :õnnelik: :õnnelik: :õnnelik:
Originally posted by Totti
mis ajast Frank Hispaanias mängib?
friik!!!!
Originally posted by PraS
Originally posted by Totti
mis ajast Frank Hispaanias mängib?
friik!!!!
Sul ei ole veel kohale jõudnud ... :(
Zidane_nr_5
17.05.04, 11:25
Minu arvates pujol!!:doh:
miks ayalat variantides pole? poltest nendest on ta kindlasti parem ja võibolla parim:õnnelik:
Originally posted by 17
P
U
Y
O
L
oujee, eriti peale seda, kui Figo temast igas asendis üle jooksis.:lahe:
ise pakuksin ka Charles Puyol\'i
:lahe:
Ma ainuke vend kes pakub Andrade-t. Aga nimekirjast väljajääjatest tõstaks veel esile ka Valencia kaitsja Curro Torresi. Aitäh!
kuna ma reali fänn sis ikke carlose poolt....
eston maravilha
13.09.04, 01:13
ega jah kui oma nõmedat postitust ei näe, tuleb nii kaua uuesti tallata postitamis nuppu kuni näeb. ja lausa 3 korraga
Algselt postitas eston#21
ega jah kui oma nõmedat postitust ei näe, tuleb nii kaua uuesti tallata postitamis nuppu kuni näeb. ja lausa 3 korraga
äkki tegi ta seda hoopis sellepärast, et postitustearvu suurendada?
ta on veerand(nu peaaegu) oma postitustest ju siin teemas teinud:D ;)
minu hääl läks andradele.
minu arust Roberto Carlos :lahe:
Minu arvates hispaania liiga just ei hiila sellega et seal palju häid kaitseid oleks:õnnelik: aga hispaania liiga on siiski parim....
...ja minu hääl läks Carles Puyolile kuigi ma reali fänn:) sest Carles on minu arust hispaania liiga kõige kindlam kaitse:lahe:
puyol ja carlos on mõlemad väga head aga minu hääl läks puyolile:)
Algselt postitas erts
frankdebuuuuur!
see mees ju enam La Ligas ei palli?
Algselt postitas lorenzo
Algselt postitas erts
frankdebuuuuur!
see mees ju enam La Ligas ei palli?
no shit??? :sega5:
Adriano#10
22.10.04, 23:03
Roberto Carlos...:silm4:
Roberto Carlos ja helguera:P
helguera ja samuel:õnnelik:
Algselt postitas socceri
helguera ja samuel:õnnelik:
viimase mängu põhjal Zaragosaga tegid selle järelduse?
Parimad Kaitsjad
Paremal - Salgado
Vasakul - Gio
Keskel - Puyol & Oleguer
-DeFeNdEr-
18.05.05, 22:22
carlos on üle kõige:deemon:
Sir. Nuutu
11.06.05, 00:46
Roberto Carlos
(Y)!
MihkelPallak
21.12.05, 22:49
Puyol on üle kõige!
Roberto Carlos on ülekõige
Puyol on parim.
Tal kõik olemas, mida kaitsjal vaja!:doh:
jasper, jasper..ma tean jah, et itaalia liigas on 80% mängijad kaitsemängijad ja paljud neist head, aga hispaanias annab häid kaitse mängijaid tikutulega ainult otsida, nii et pole midagi see loll topic;)
Isiklik arvamus on kah Puyol!
Ning Depori Duscher on ka üks parimaid...kondimurdjast kaitsemängija:D
loe nüüd siinse teema postid läbi ja mõtle uuesti mis oli minu iroonia põhjuseks.
Vaieldamatult parim Hispaania Liiga kaitsja on brasiilane Roberto Carlos Da Silva:õnnelik:
Barca-Freddy
31.01.06, 21:40
Algselt postitas kape4
Vaieldamatult parim Hispaania Liiga kaitsja on brasiilane Roberto Carlos Da Silva:õnnelik:
Praeguseks kuulub ta vaieldamatult keskmike hulka.
Tõsiselt rääkides-.parim ta enam kindlasti pole.
Algselt postitas Barca-Freddy
Algselt postitas kape4
Praeguseks kuulub ta vaieldamatult keskmike hulka.
Tõsiselt rääkides-.parim ta enam kindlasti pole.
Igal inimesel oma arvamus.
Puyol kindlalt parim ja Carlos on tõesti juba veidike ära vajunud.
Mõnuagent 007
01.04.06, 16:39
issand kui rumalad te olete. ma ise valiks Gonzaleze, Sancheze ja Gutierreze vahel. aga Hernandezel pole ka viga. ning Garcia on äöra vajund
Sergio Ramosest on saamas suur meister. Aga praegu pakuks parimaks Valencia tüübi Ayala.
Ayala oli just pikalt valjas, vaevalt ta hetkel parim on;)
Dannaril viskas vist kopa ette:) muide kui see siiski aprillinali pole, siis keda sa nende nimede all simas pidasid?
Foorumit jooksutab vBulletin™ 4.2.2 Autoriõigus © 2021 vBulletin Solutions, Inc. Kõik õigused reserveeritud.