View Full Version : U-15 koondis
kuidas neid U-sid koostatakse? kuulsin, et EJL lasi klubide treeneritel teha ettepanekuid oma õpilaste arvamiseks U-15 kandidaatideks. Ja mis edasi? Kes on U-15 peatreener? kas selline on üldse valitud? Kes neid poiste oskusi siis vaatab ja milliste kriteeriumite järgi välja valib? ja mis edasi saama hakkab?
tavaliselt peaks nii olema.. et klubisse tuleb kiri et on noorte miski koondisetreening vms.. siis treener ise vaatap.. saab saata mõned sinna.. seal vaadatakse poisid yle.. kui sobib kutsutakse veel sinna.. kui ei siis ei.. :õnnelik:
telekavaataja
01.11.04, 15:20
ning see mangija kes voibolla on hea ja treener teda ei saatnud jaab koigest ilma
Algselt postitas telekavaataja
ning see mangija kes voibolla on hea ja treener teda ei saatnud jaab koigest ilma
Mis mõttes võib-olla on hea?.....kui mängija on hea,küll treener saadab ta kah sinna treeningule siis.
see m2ngija kes on hea seda nähakse eestis nii või teisiti... eesti on väike ja kui sa ikka TÕELISELT hea oled siis võid rahulikult olla.. sind m2rgataxe :)
Algselt postitas kaitz
Nalja teed või:D
Vaevalt küll!!!
Algselt postitas kaitz
Nalja teed või:D
:D mis moodi siis Sina seda ettekujutad?
killers678
21.11.04, 22:53
see u-15 ma lähen sinna aga millal toimub ja treeneri asja ei tea keegi vist
telekavaataja
07.01.05, 21:15
U-15 koondise treeneriks määrati Viktor Mets , kes kuulub minuteada Flora süsteemi.Ta on ka U-16 koondise treener ja U-17 treener ka vist.
Kas u-15 mängib Harri Ojamaa
ei mängi harri ojamaa u-15
u-17 mängib ta:)
Algselt postitas p3p3
ei mängi harri ojamaa u-15
u-17 mängib ta:)
u-18 sellest aastast.
täna oli siis esimene treening.
kas keegi kirjutab ka, kuidas läks.
kuulda oli, et sõelale jäävad 30 poissi.
35 poissi neist 4 väravahti
kes need 35 on, kui keegi teab siis palun óelge:lahe:
Oi te olete kõik nii targad:D
25 meest jäi sõelale.Mingisugust U-15 koondist pole loodud.
Esmaspäev oli treeningkogunemine U-16 koondisele ehk 90. aastal sündinud noormehed.
Treenerid on Viktor Mets ja Urmas Kirs.
Treeningul jagati ligi umbes 70 meest neljaks meeskonnaks.Igale meeskonnal oma treener.Kuuldavasti olid treeneriteks Viktor,Urmas,Karel ja neljandas ei tule meelde.
Aga edasi pääsesid 25 parimat ja lisaks jäid osad sinna piiri peale kelle arengut hakatakse jälgima.
et kas nimed on juba teada, kes väljavaliti.
see on teada..aga ma ei mõista samuti miks seda ei avaldata kuskil.Kes said ja kes ei saand tehti põhimõtteliselt kohapeal selgeks juba.
ok, aga ründajad.
kes siis võrku sahistasid?
Algselt postitas willane
ok, aga ründajad.
kes siis võrku sahistasid?
Mis, sa willane ei tea eesti taktikat, või? Rünne pole oluline, tähtis on ikka, et oma väravaesine oleks tihedasti mehi täis! Ja hea, kui need oskaksid palli vastaste poole tagasi lüüa;)
Jk Kotkas Juuniorist sai kutse vasak äärepoolkaitse Sander Sandrak.
nuno gomes
30.04.05, 23:01
lõpeta ära sandrak on koba ju
Algselt postitas nuno gomes
Kus sa tead, et Sandrak koba on? Ja ta sai kindlalt sinna.
nuno gomes
30.04.05, 23:32
ma olen ju näind kuda ta mängib ja ta wastu ka mänginud
ma olen ju näind kuda ta mängib ja ta wastu ka mänginud
Räägi kes sa oled ka. Nii et ma arvan kui ta on sitt mängija siis ta ei oleks saanud u-15 koondisse.
Heh. imelik et üldse teise liiga mängija koondisesse sai.
Algselt postitas ow3n
Heh. imelik et üldse teise liiga mängija koondisesse sai.
Sa mõtled sandrak? Me mängime muidu 3.liigas:D
Üldse päris mõtekas koondis tuleb :D
tähtis on meeskonna mäng, mitte niivõrd isiklikud oskused. Eriti nooretel:P
P.S ma ka noor:P
päriselt flora 90 võidaks kindlalt koondise ära ! iga kell!
Muidugi võidaks, selles pole kahtlustki :D
mix on koondises kotka,kotkas-juuniori ,fc lootos ja minigid sillamäed!
JUBE
telekavaataja
04.05.05, 20:04
Ma ka ei saa aru , võistkonnad oleks võinud tõeliselt seda väärivaid mängijaid saata.
Esiteks: Ei ole olemas u-15 koondist vaid u-16 koondis:) 1990.aastal sündinud poisid on viis kuud tagasi alanud aastast u-16.
Teiseks: Koondisesse võetakse esialgu võimalik palju erinevaid mängijaid,erinevatest paikadest.Kindlasti on kõik need,kes jäid sõelale,seda väärt ka.Kui teil on öelda midagi,et miks tema ja tema ja tema seal üldse on,siis mõelge sellele ,et koondiste treenerid ei vali nõrki mehi ja ei jäta häid välja.Ja kui sa ise sisse ei saand,mõtle rohkem treeningutele ja tõesta teistele et oled ka koondise vääriline,mitte ära tee teisi maha. Mehe individuaalsed oskused ei olene sellest,kus liigas tema meeskond mängib.
Kolmandaks: Tallinna Flora on tõesti väga tugev meeskond ja arvatavasti raputaks hetke koondisekoosseisu tugevalt,aga kui mehed(poisid) on teinud kolm-neli aastat koos treeninguid,iga kuu või kahe tagant,siis on kindlasti ka see koondis tugev ja meeskonna mäng hea! Seda et Flora Tallinn hea on näitab ka see ,et paljud Florakad jäid ka sõelale:)
Soovin edu kõikidele U-16 koondislastele ja ka kandidaatele.Tõestage ja teid märgatakse!
telekavaataja
04.05.05, 20:38
Täitsa õige jutt , aga esiteks ma pole Florast ja teiseks ma ütlesin , et klubid oleks võinud ettevaatlikumalt mängijaid sinna saata , mitte loopida neid sinna koondisesse , sest ausalt öeldes kuskil juba esialgselt 30-35 mängijat olid seal täiesti lootusetud.
Kohutav, krt ei ole vaja neid sillamäe,lootuse,valga jt soodasid sinna.:doh:
Asi on nii,et iga klubi saatis endi seast parimad,kes vääriksid kohta koondises.
Mehed jagati 4-a meeskonda,igal oma treener,mängijate kohta pandi kirja plusse-miinuseid ja selle järgi vaadati tulemusi,kes jääb ,kes lahkub ,ja kolmandateks noored kelle arengut hakatakse jälgima,aga hetkel nimekirja ei kuulu. Seda et loobiti umbes mehi ja need sinna kohe sisse said,ei ole! Igaüks pidi ennast näitama,ükskõik mis klubist nad on,ja selle järgi jäid või langesid välja.
mis krt . need vennad ei vääri koondist
mul on häbi mängida selliste vendadegsa kui ma tean et trennis käivad poole paremad
Kas väljavalitute nimekiri kusagil avaldatud ka on?
Algselt postitas Stiivi
Vist mitte
Aga kustkohast siis see hädakisa \"mitteõigete\" väljavalitute suunal tekkis, kui kedagi veel valitud ei ole?
Jutt käis, kas nimekiri kuskil netis ka yleval on.
Klubidele saadeti kiri, kus on kirjas, kes said ja kes ei saanud koondisesse!
kolmapäev on U16 kokkusaamine!
minu tiim sai pähe treeningmängus
ma teenisin penalti:D
tänage mind:lahe:
Aga tegelt, võite mind ka tänada, ma ei võtnud penalti ära.
Ja ma lõin stiivile kolli penaltist;) !
ilus ikka! Petsin ikka stiivi nii ära, et ta hyppas valele poole:D
No eks ta ikka pisut kobin oli.. :D
27.mail mäng U-16 vs U-17 :)
28.mail on u-16 u-17 mäng
27.mai on trenn
Ei, 27.mai on U-17-ga mäng ja kõik ! :D
see sandrak on ikka elu koba vend ta asendas mind eelmine U-16 treenigul vasaku äärena ja ta ei suutnud seal millegi heaga hakkama saada.... :)
ja sina kohe suudad nii hästi või:D?
Pakun, et paremini kui Sandrak :D
Algselt postitas Stiivi
Ma pakun, et ei!
Algselt postitas Evu
Algselt postitas Stiivi
Ma pakun, et ei!
kle evu kas sa olid kolmandal kooli vaheajal PJK cupil kui te kotkaga finaali saite ja olite PJK finaalis ma mängisin ka seal ja minu arust olete te kõik seal kotkas koti poisid te saite 10 minuti jooksul 5:0 ja ma lõin ka 2 kolli.....
kotkas on ikka mõnusalt hale meeskond...:D
Algselt postitas Laurits23
Algselt postitas Evu
Algselt postitas Stiivi
Ma pakun, et ei!
kle evu kas sa olid kolmandal kooli vaheajal PJK cupil kui te kotkaga finaali saite ja olite PJK finaalis ma mängisin ka seal ja minu arust olete te kõik seal kotkas koti poisid te saite 10 minuti jooksul 5:0 ja ma lõin ka 2 kolli.....
kotkas on ikka mõnusalt hale meeskond...:D
Ma olen Kotkas Juunior mitte Fc Kotkas!
Kotkal ja Jk Kotkas Juunioril on vahe..kotkas kobam :lahe:
telekavaataja
24.05.05, 19:05
Ei ole vaja teemat rikkuda , aga tulevase mängu kohta niipalju , et 2 minu võistkonnakaaslast ka põhikoosseisus.
Oioi, nüüd oled küll lahe mees :D
kle stiivi räägi mulle millal need treeningud on...
mulle saadeti ka kutse aga seal oli vale kuupäev...
et 11. mail on trenn ja hiljemalt 9 märtsiks teatada osavõtust...
27.mai kell 14.00 kogunemine
15.00 mäng vs U-17 .
Oli vist nii. mul kutse kadunud :D
Algselt postitas Stiivi
25. ks kinnita ära kah
ok..ma siis omme kinnitan....:lahe:
kle stiivi me peax täitsa rahul olema sest me olime esimene poolaeg sees ja siis jäi aint 0:1:D :õnnelik:
Miks ei ole ühtegi Legioni venda koondises. Pooltel Eesti kodakontsus olemas. Eelmise hooaja teine. Saaks 5 korralikku mängijat juurde.:viha:
telekavaataja
13.06.05, 23:28
Algselt postitas evian
Miks ei ole ühtegi Legioni venda koondises. Pooltel Eesti kodakontsus olemas. Eelmise hooaja teine. Saaks 5 korralikku mängijat juurde.:viha:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Koom vend, midagi pole öelda.
See U-16 ja U-17 mäng oli küll hale jah :P U-16 oleks võinud teisel poolajal ikka natuke rohkem vastu saada :D Aga jah, ju siis U-17 on paremad, või noh nad ju ikkagi aasta vanemad :D:D:D Ei tegelt kui põhikoosseis oleks U-16 sisse jäänud oleks hoopis teine seis jäänud tegelt.
Njh , teine poolaeg 0:7 :D
Kuidas siis varumehed nii käest ära lasid asja? :D
Koondises peaks ikka varumehed ka tegijad olema :P või mis?
Ei mina tea, kas on tegijad või mitte :D.Lihtsalt, asi läks käest ära ja asi vask.:kaval:
Stiivi kle, sa oled väravavaht? kus klubis mängid? :P said ka koondisse? :D
Päris hea oled! (Y)
Kuidas Flora I eestikad läind on?
telekavaataja
16.06.05, 21:23
Algselt postitas Karantass
Kuidas Flora I eestikad läind on?
Selleks muide eraldi teema.
hmm, okei :P vahet pole ka enam, sain juba teada :D
U-16 koondis kohtub treeningmängus soomlastega (http://www.fcflora.ee/index.php?idb=uudised&selected=66d1cd97696fd78a908 46c4c3cadabdd).:)
See siis meie koondise esimene mäng. Vastane ei tohiks eriti tugev olla. Sai neid Floraga võidetud Soomes 4:2 or smth.
vaatan aia tagant läbi võre mängu:D :D
Ennut ei võetud, sest ta 91.:deemon: Päris hea. :(
Aga õnneks on koondisel abiks Korts:P
nuno gomes
23.09.05, 22:58
Aga Henrik 91. koondisesse tuleb? (kunagi)
a me võidame ära reedel koondise:D
Algselt postitas meelis911
Ah, ära seleta. :)
Algselt postitas Stiivi
Algselt postitas meelis911
Ah, ära seleta. :)
No vaatame ma arvan et me ikka võidame teid
Algselt postitas Stiivi
hea mäng oli.
oli jah päris norm!
mulle meeldis koondises see hmm....nr18 varu vasakkaitsja kindel:sega4:
Mängu alguses kohe peale avavilet mängis koondis palli äärele ning järgnenud tsendertusest tuli värav. 1-0. Peale seda pani Flora surve peale, ning esmalt tuli paremalt äärelt läbimurre, ning löök läks latti, ning seejärel posti. Umbes kümne minuti pärast järgnes taoline olukord, mis aga lõppes seekord väravaga. 1-1. Järgnes mäng, kus oli mõlemal võimalusi, ning vaheajale mindi seisuga 1-1.
Teine poolaeg kulges samuti võitluslikult, ning, ohtlike võimalusi oli ohtralt mõlemal poolel. Natuke oli tunda mängus Flora survet, ning umbes poolaja keskel kandis nende surve vilja. Peale vabalööki järgnenud olukoras tõmmati mängija maha, ning järgnes penalt, mis realiseeriti kindlalt. 1-2. Mäng jätkus samas vaimus, kuid umbes 10 minutit enne mängu lõppu tuli kiir rünnak koondise poolt, mis suudeti peale ilusaid sööte kindlalt väravaks lüüa. 2-2. Viimased minutid oli u-16 meeletu surve all, kuid vastased ei suutnud seda edukalt ära kasutada. Lõpptulemus:2-2.
Algselt postitas waluswend
Mängu alguses kohe peale avavilet mängis koondis palli äärele ning järgnenud tsendertusest tuli värav. 1-0. Peale seda pani Flora surve peale, ning esmalt tuli paremalt äärelt läbimurre, ning löök läks latti, ning seejärel posti. Umbes kümne minuti pärast järgnes taoline olukord, mis aga lõppes seekord väravaga. 1-1. Järgnes mäng, kus oli mõlemal võimalusi, ning vaheajale mindi seisuga 1-1.
Teine poolaeg kulges samuti võitluslikult, ning, ohtlike võimalusi oli ohtralt mõlemal poolel. Natuke oli tunda mängus Flora survet, ning umbes poolaja keskel kandis nende surve vilja. Peale vabalööki järgnenud olukoras tõmmati mängija maha, ning järgnes penalt, mis realiseeriti kindlalt. 1-2. Mäng jätkus samas vaimus, kuid umbes 10 minutit enne mängu lõppu tuli kiir rünnak koondise poolt, mis suudeti peale ilusaid sööte kindlalt väravaks lüüa. 2-2. Viimased minutid oli u-16 meeletu surve all, kuid vastased ei suutnud seda edukalt ära kasutada. Lõpptulemus:2-2.
Niuke kommentaator:D
mis siis on? Ei või komenteerida ve?
hea töö rein:hüppenöör
mis siis on? Ei või komenteerida ve?
lol, mine närvi kah veel. rahu mees. ma ütlesin ainult heaga. kummaline oled sa kah vahepeal, tühjast asjast närvis :D hea mäng muidu.
U-17 mängis kah nendega viiki, 3:3
:)
Tegelt pidi U16 kõva luti saama. :)
:Dsest ma ei mänginud
vedas teil:naer3:
Algselt postitas öövel
:Dsest ma ei mänginud
vedas teil:naer3:
Võib ka nii öelda.
28. oktoober U17 koondise vastu mäng.
Algselt postitas Stiivi
28. oktoober U17 koondise vastu mäng.No kuule, te saate ju.:õnnelik:
19 nov. mäng Eesti amatööride koondisega.
Algselt postitas Stiivi
19 nov. mäng Eesti amatööride koondisega.MARKKO KUDU!!! Kus kohas ja miskell?
Algselt postitas Evu
Algselt postitas Stiivi
kudul ju leping ta ei ole selles koondises
Algselt postitas p3p3
Algselt postitas Evu
Algselt postitas Stiivi
kudul ju leping ta ei ole selles koondisesMis leping? Et võib vigastada koondise mängudes? Halb ju.
Algselt postitas Evu
Algselt postitas p3p3
Algselt postitas Evu
Algselt postitas Stiivi
kudul ju leping ta ei ole selles koondisesMis leping? Et võib vigastada koondise mängudes? Halb ju.
minumeelest ei tohi mängida amatöörkoondises lepinguga mängijad ja meistriliiga mängijad veel vähem
Täpselt, sul on õigus, p3p3!
Eesti U-17 koondis sai vastasteks Horvaatia, Hollandi ja Norra, turniir viiakse läbi 2006. aasta oktoobris Eestis
Foorumit jooksutab vBulletin™ 4.2.2 Autoriõigus © 2021 vBulletin Solutions, Inc. Kõik õigused reserveeritud.