Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
endi kiituseks lisaksin, et vaatamata suhteliselt retromaigulisele kujundusele võib sealt leida mängukommentaaride näol huvitavat infot Eesti mudajalgpalli arenguhüppe algusaegade kohta aastast 1998/9 kuni tänase päevani ja muud huvitavat
ahhaa, ma olen sellele lingile hot-i serveris paar korda klikanud, siis pole butti kikkinud. Nüüd paneb täiega. Isegi Reaalist oli paremad.
Segaduste ärahoidmiseks statistide leeris võiks sellele lehele minevikupitseri külge panna
ahhaa, ma olen sellele lingile hot-i serveris paar korda klikanud, siis pole butti kikkinud. Nüüd paneb täiega. Isegi Reaalist oli paremad.
Segaduste ärahoidmiseks statistide leeris võiks sellele lehele minevikupitseri külge panna
?? kui jutt on meie kodulehest ja selle sisust, siis julgen öelda, et tegemist on küllaltki ainulaadse, et mitte öelda ainukese nii pikka aega järjest ja järjepidevalt töötanud leheküljega arvestades foto- ja arhiivimaterjale, mis puudutab põhjatsooni mudaliigade sübdnysu alates 98/99 hooajast.
kujundusest me ei räägi. nagu ka meie mängutasemest mitte :P
Kommentaar