View Full Version : 2004 aasta parim Manchester Unitedi fänn
rohelineKonn
29.11.04, 17:36
mina soovitan panna estoni. teda pole nimelt enam ammu solvatud.
SleepWalking
29.11.04, 17:40
eston, tõepoolest - võibolla on käes aeg tulla kapist välja?
Van Nistelrooy
29.11.04, 17:40
Kas eston#21 on ManU fänn?
Aston Villa logoga...
Logo ei tähenda midagi. Oluline on mis inimene hinges tunneb...
rohelineKonn
29.11.04, 17:45
Algselt postitas Van Nistelrooy
Kas eston#21 on ManU fänn?
Aston Villa logoga...
mul hakkas läbustamise pärast piinlik, ning mõtlesin, et teema tuleks kustutada. pärast tsiteeritud postitust polnud mul enam südant seda teha.
Eston tegi ju tõsiselt proovi ManU fänniks olemisega. Suure hulga minuteid pidas vastu, kauem kui mina suutnuks näiteks.
Juba selle Suure Katse auks saab ta minugi hääle.
Minu meelest suutis kõige kauem olla siiski RK, kes tagasihoidlikult on ennast välja jätnud.
Eesti ManU toetajate lipp Rohelise Konna eestvedamisel Old Traffordile!!!!
:ham8: :ham8:
Kindlalt John! Eile rääkisin veel temaga.
Van Nistelrooy
29.11.04, 17:54
Hetkel ei saa ma aru mis jama toimub selle estoniga....:S
See teema on hukka läinud...
eston maravilha
29.11.04, 17:57
dwight yorke ja steve bruce on mu lemmikud manchester urninalsi mängijad läbi aegade..
Hetkel ei saa ma aru mis jama toimub selle estoniga....:S
See teema on hukka läinud...
Õnneks ei toimu sinuga enam midagi, sa oled lihtsalt loll ja sa ei saa peenast naljast kah aru. Seega löö ennast duublisse.
Hääl muidugi Estonile!
mul ei ole oma arvamust.
kunagi.
sellepärast tegin nagu teised ja andsin ka estonile.
hääle.
ps. ma ei saa ka tegelt aru, mis jama toimub selle estoniga. hukas mis hukas.
eston maravilha
29.11.04, 18:47
väga seksikas toetusprotsent on mul, peaks mainima
eston maravilha
29.11.04, 19:23
nagu iga õige kandidaat hääletasin enda poolt.. samas olen pettunud oma toetusprotsendi väiksuse üle.
Algselt postitas eston#21
nagu iga õige kandidaat hääletasin enda poolt.. samas olen pettunud oma toetusprotsendi väiksuse üle.
Nüüd parem? Ma tegin Sulle lausa 1% juurde;)
sorri eston, minu hääl läks kellelegi teisele. musi oled ikkagi...
:eiei: erst on nullipoiss. hahaaa mõnus heidik!
realmadridfan
29.11.04, 20:16
minu hääle sai van nistelroi, kes ühtlasi andis inspiratsiooni ka selle armsa teema algatamiseks:õnnelik:
manu rlz
oma hääl estonil,pea vapralt vastu seal esipositsioonil
kesse pede mulle hääli andis?!:kop:
Algselt postitas oku
kesse pede mulle hääli andis?!:kop:
Arva ära, saad kommi:õlu: , kallis
Marcello... ilma suurema kahtluseta:doh:. Aga hääle pean kellelegi teisele andma :(
Huumoriteemas vahelduse mõttes tõsiselt rääkides saab minu hääle Fitti. Palun.
Tegelt on tanua oma hingelt ja (teenage)kehalt suurim manu fänn eestis.Hääl talle na!
Algselt postitas tembuu
Tegelt on tanua oma hingelt ja (teenage)kehalt suurim manu fänn eestis.Hääl talle na!
mind polegi seal nimekirjas ju na :ham8: :ham8: :ham8: A ma pole Manu fänn ka na :kaval: Aga minu hääl läheks siimsorokinile na ,kuigi ka teda pole seal nimekirjas na :keel3: :prill4:
eston maravilha
30.11.04, 01:09
viimase kolme tunni saldo on nõrk. mulle 4 häält ülejäänutele 10.. mis värk on?
Algselt postitas sarvik*
:eiei: erst on nullipoiss. hahaaa mõnus heidik!
mida mida?
:D ma anun andestust oo kallis isand!
Van Nistelrooy
30.11.04, 17:53
ebaausad valimised. Estonile on ju reklaam täitsa teema nime all.
Sama hea kui keegi teist läheb hääletama mõne poliitiku poolt ja oletame, et istud seal hääletamiskabinetis, kapis või mis iganes selle kohta öeldakse. Ja selles kabinetis on üleval suur reklaamplakat Rec Publica ; Juhan Parts... .. . . . .. . . . ja see asi pole lubatud valimistel.
Nuuks jah reklaami ohvriks läksin täiesti nuuks. Niimoodi ei sa tõesti valimisi korraldada! Protestin ägedalt.
sama siin, ei pannud tähele et oleks saand enda poolt ka hääletada vaid andsin automaatselt oma mandaadi estonile :(
ebaausad valimised. Estonile on ju reklaam täitsa teema nime all.
Sama hea kui keegi teist läheb hääletama mõne poliitiku poolt ja oletame, et istud seal hääletamiskabinetis, kapis või mis iganes selle kohta öeldakse. Ja selles kabinetis on üleval suur reklaamplakat Rec Publica ; Juhan Parts... .. . . . .. . . . ja see asi pole lubatud valimistel.
Sa ava uus teema, pane ainult ennast valikusse ja tuju tõuseb...
fc mongoolia
30.11.04, 19:03
eston hääl on sinu!!!!!!!!!!!elagu manu!!!
ma ei tea kes see john on, aga ma panin tema. sry eston:D
Algselt postitas Tanua
Algselt postitas tembuu
mind polegi seal nimekirjas ju na :ham8: :ham8: :ham8: A ma pole Manu fänn ka na :kaval: Aga minu hääl läheks siimsorokinile na ,kuigi ka teda pole seal nimekirjas na :keel3: :prill4:
Õige Tanua, me tahame siimsorokinit ka valida, ta ju tulihingeline Manu fänn, seda tean omast käest!!!! :)
Go SIIM, Go Siim!!!!
sihuke teema ju alandav.
Manu fänn olla on häbiasi.:viha:
Algselt postitas varix
sihuke teema ju alandav.
Vaidlen vastu. Ehk on see vaid Su isiklik traagika? Sest antud teemat Manuga liialt seostada pole mõtet, eriti kuna mind valikute hulgas pole (olgu, ma pole ka kuigi eeskujulik olnud).
eston maravilha
01.12.04, 01:15
Algselt postitas varix
sihuke teema ju alandav.
müügile jõudnud uus ja parem naljasoon. saadaval igas paremas huumoritarvete kaupluses
Algselt postitas m1kk
Algselt postitas varix
sihuke teema ju alandav.
Vaidlen vastu. Ehk on see vaid Su isiklik traagika? Sest antud teemat Manuga liialt seostada pole mõtet, eriti kuna mind valikute hulgas pole (olgu, ma pole ka kuigi eeskujulik olnud).
Sama siin...lootisn ikka, et minu kandidatuur on samuti esindatud, kuid võta näpust ;)
Samas kaotada mulle ka eriti ei meeldi, seega las olla.
Algselt postitas eston#21
Algselt postitas varix
sihuke teema ju alandav.
müügile jõudnud uus ja parem naljasoon. saadaval igas paremas huumoritarvete kaupluses
uuuu wwiiiiiiiii i have entered to the elite class:P
minu hääl läks estonile :õnnelik:
rohelineKonn
02.12.04, 17:21
nii. väike update siia teemasse.
nimelt on eston väga lähedal selle austava tiitli võitmisele. homse õhtu seisuga kuulutan välja võitja ja jagan välja temaatilise auhinna. see on punane ja sinna on peale kirjutatud Vodafone. niisiis viimane aeg dummykontosid registreerida ja enda poolt hääletada.
Algselt postitas rohelineKonn
niisiis viimane aeg dummykontosid registreerida ja enda poolt hääletada.
et hetkel estonist mööda minna, peaksin tegema 50 varikontot.. kuidagi ei viitsi, isegi selle punase asja nimel.
SleepWalking
02.12.04, 18:08
Algselt postitas erts
et hetkel estonist mööda minna, peaksin tegema 50 varikontot.. kuidagi ei viitsi, isegi selle punase asja nimel.
samas ühe oled juba teinud, kuidas muidu 2 häält?
ärge ikkagi minu poolt hääletage. Kui see punane asi just peldikupaber ei ole.
rohelineKonn
02.12.04, 18:24
Algselt postitas oku
ärge ikkagi minu poolt hääletage. Kui see punane asi just peldikupaber ei ole.
sellega võid põhimõtteliselt pühkida ka. pärast ei sobi ta enam küll kahjuks sihtotstarbeliseks kasutamiseks. ning üks väike asi veel.. nimelt võib juhtuda, et ka küünealused tuleb korra üle vaadata.
Algselt postitas SleepWalking
Algselt postitas erts
samas ühe oled juba teinud, kuidas muidu 2 häält?
erts andis ju hääle estonile nagu eespool kirjas, järelikult oleks sinu teooria järgi mul 2 varikontot.. aga see pole nii, mul lihtsalt on salajased austajad ilmselt :)
Tunnistan üles! Mina andsin oma hääle erts\'ile! :P Ma tegin seda ju heast tahtest! :) Nii kahju oli näha kuidas MänjU fännidekogukond oli erts\'i kõrvale heitnud!:doh: Ja kas ta pole siis olnud see aasta eeskujulik fänn? :D
nimelt on eston väga lähedal selle austava tiitli võitmisele. homse õhtu seisuga kuulutan välja võitja ja jagan välja temaatilise auhinna. see on punane ja sinna on peale kirjutatud Vodafone. niisiis viimane aeg dummykontosid registreerida ja enda poolt hääletada.
Väike Ferrari mudel?
rohelineKonn
03.12.04, 14:48
Algselt postitas Jaan
Väike Ferrari mudel?
eip ;)
sellega ma oma kallil sõbral tagumikku pühkida ei soovitaks. kuigi, jackasslus talle põhimõtteliselt meeldib.. kuid ilmselt oleksin pidanud seda siiski liig radikaalseks.
Van Nistelrooy
03.12.04, 22:59
Lollid olete we?
Pole see mingi Ferrari mudel, ega WC paber
Vaid ManU särk. Vähemalt ma arvan nii:doh: :D
siimsorokin
03.12.04, 23:04
Lollid olete we?
Oi jah mõni mees ei saa ikka naljast aru! Siit tekib jällegi küsimus: oled sa ise loll?? :)
Van Nistelrooy
04.12.04, 00:04
Algselt postitas siimsorokin
Lollid olete we?
Oi jah mõni mees ei saa ikka naljast aru!
Sain nagu küll naljast aru.....:õnnelik:
SleepWalking
04.12.04, 01:00
niipalju kui mina rohelineKonna tunnen - ei annaks ta iial OMA manu särki ära, nii et ... pakkuge edasi.
Lollid olete we?
Fantastiline. Kaks R.Aasa huumoripreemiat ühe päevaga. Sulle siis teine, van Hobune.
Algselt postitas SleepWalking
niipalju kui mina rohelineKonna tunnen - ei annaks ta iial OMA manu särki ära, nii et ... pakkuge edasi.
Hmm, kui manu särk on välistatud, siis äkitse on tegu Benfica särgiga?:)
rohelineKonn
04.12.04, 21:48
ei ole tegemist särgiga. küll aga on see valmistatud valdavalt tekstiilist. ning jätkuvalt on auhind punande ja vodafone logoga.
pole vist vaja lisada, et see ese jõudis minu valdusesse tasuta.
mõtlesin küll, et kuulutan eile õhtul võitja välja. siis aga kutsus passiivne foorumlane Hipo mu endale külla, ning.... jah. ühesõnaga.. hääletus lõppeb järgmisel reedel. jõuate veel korraliku kampaania korraldada. edu!
rohelineKonn
27.12.04, 14:58
nii. sellele teemale võib nüüd siis joone alla tõmmata. taaskord sai tõestatud, et massid on väga mõjutatavad. samuti sai kinnitust asjaolu, inimestele meeldib pigem kellegile rõvedalt ära teha, kui tõsiselt parimat valida.
aga mis teha, vox populi, vox dei. tiitli võitis foorumi ajaloos kõige lühemat aega manku avatari kandud eston, kes sai eile pidulikul tseremoonial kätte ka oma auhinna. nagu öeldud, oli see punane ja vodafone\'i logoga.
kuradi hea valik küll...kus on K1ly ja dimaggio?
siit ikkagi Epic ja fitti vististi
eston maravilha
27.12.04, 17:02
ei maksa nüüd siin kibestuda eks.. oleks pidanud varem peaga mitte persega mõtlema
-200
nii. sellele teemale võib nüüd siis joone alla tõmmata. taaskord sai tõestatud, et massid on väga mõjutatavad. samuti sai kinnitust asjaolu, inimestele meeldib pigem kellegile rõvedalt ära teha, kui tõsiselt parimat valida.
aga mis teha, vox populi, vox dei. tiitli võitis foorumi ajaloos kõige lühemat aega manku avatari kandud eston, kes sai eile pidulikul tseremoonial kätte ka oma auhinna. nagu öeldud, oli see punane ja vodafone\'i logoga.
Dude! Mis see oli siis? Ei saa öelda ka, et oleksin pidanud kohale tulema. Eksole.
eston maravilha
27.12.04, 18:58
homme näitan
-198
Arva ära, kes homme Tartus, Zumis on. Juhan Parts on vale vastus.
rohelineKonn
27.12.04, 19:03
Algselt postitas Jaan
Dude! Mis see oli siis? Ei saa öelda ka, et oleksin pidanud kohale tulema. Eksole.
eston pani selle kibekähku oma villa särgi alla.
aga mis seal ikka, tunnistan üles. tegemist oli radiolinja/vodafone võtmepaelaga, mille ma sain tasuta rle-unineti konverentsil Fookus 2005.
Öeldi ju, et ta tartus homme näitab. kuid EI. Ikka on vaja üllatus ära rikkuda.
rohelineKonn
27.12.04, 19:22
Algselt postitas Martin
ma toksisin seda postitust nii kaua lihtsalt. kui alustasin, siis oli jaani oma viimane. ma ei ole kuigi nobe.
Algselt postitas Martin
ma toksisin seda postitust nii kaua lihtsalt. kui alustasin, siis oli jaani oma viimane. ma ei ole kuigi nobe.
Aga tule koos Estoniga Tartu! Ja võtke veel kliffe kaasa. Kaarel nt. või Erxx või keegi.
Foorumit jooksutab vBulletin™ 4.2.2 Autoriõigus © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Kõik õigused reserveeritud.