PDA

View Full Version : Age Of Empires 3



makser
13.10.05, 23:16
Et siis kellel olemas selline mäng...mis arvate jne.

tkkt
14.10.05, 00:46
Ei istu eriti.

Ch1ller666
14.10.05, 12:46
Mulle ka ei istu, ainuke strateegia mäng mida kunagi huviga mängisin oli Civilization 2.

makser
14.10.05, 12:58
mudu kui kellegil mäng olemas siis võib võrgus seda asja proovida...päris huvitav on...

fitti
14.10.05, 13:42
Algselt postitas Ch1ller666

Mulle ka ei istu, ainuke strateegia mäng mida kunagi huviga mängisin oli Civilization 2.

oh ära parem räägi. Need lugematud tunnid mis Civi taga kulunud on...

tkkt
14.10.05, 14:58
Algselt postitas makser


mudu kui kellegil mäng olemas siis võib võrgus seda asja proovida...päris huvitav on...


mul on pm olemas... võib ju mingi päev võrgus mängida. anna teada. Kui midagi targemat teha ei ole, siis olen ilmsalt käpp.

eestimees
14.10.05, 17:28
mulle meeldis jubedalt

IndrekL
14.10.05, 18:24
Khmkhm..hetkel siis \"tirin\" seda poest. Ülimalt raske karp. :)

Nurmekas
14.10.05, 19:06
Algselt postitas fittibaldi



Algselt postitas Ch1ller666

Mulle ka ei istu, ainuke strateegia mäng mida kunagi huviga mängisin oli Civilization 2.

oh ära parem räägi. Need lugematud tunnid mis Civi taga kulunud on...

Civ 2 on veel selline viisakas, lõpuga mäng.
Civ 3 on tõeline ajaröövel.
Kui saaks, siis ei mängiks, aga ei saanud...

makser
14.10.05, 19:16
nu mu msn on makser16@hotmail.com kui huvi mängida siis võtke ühendust...

eestimees
14.10.05, 19:47
Algselt postitas Indrec


Khmkhm..hetkel siis \"tirin\" seda poest. Ülimalt raske karp. :)

räägi mulle priva message teelt mis poest sa ostad?

telekavaataja
14.10.05, 20:07
Age of Empires 2 oli midagi

makser
14.10.05, 21:00
nüüd juba age of empires 3 väljas...

eestimees
15.10.05, 13:01
perse mul on too old graphic driver

makser
13.12.05, 11:14
Väike update teemale...ehk on mõni fänn vms juurde tekkinud vms...

Devil
13.12.05, 11:19
K-salongist saab seda peli vist odavalt praegu, aga noh, kuna mul pole head arvutit hetkel, ei mängi tipptehnoloogia mänge :P

Bobik
13.12.05, 18:55
Huvitav, millise rondi peal see mäng veel välja jookseks?
Ma ei saa ka just kiita oma liistakat

Nurmekas
13.12.05, 19:04
Algselt postitas Bobik


Huvitav, millise rondi peal see mäng veel välja jookseks?
Ma ei saa ka just kiita oma liistakat
Minimum system requirements:

- Microsoft Windows 98, ME, 2000, XP
- 128 MB of RAM
- Pentium 800 MHz or equivalent
- 64 MB 3D video card
- 1.5 GB of free hard disk space
- 32x CD-ROM drive
- DirectX 8.0 compatible sound card
- 56 kbps Internet connection for online play

Recommended system requirements:

- 512 MB of RAM
- 2.0 Ghz CPU
- 128 MB 3D video card

Devil
13.12.05, 19:09
megade gigade mainimine on muidugi siuke kysitav asi, nii et tõepähe ei tasu midagi võtta, lisavidinad võivad buustida vahest mingeid näite kenasti üles buustida.

makser
14.12.05, 23:41
huvitav kas see k arvutisalongi poolt pakutav aoe3 on nagu originaal vms...kudagi odav hind on...zebras on selle mängu hind nagu 900- eeku...tahaks lõpux online saada mängima...

Devil
15.12.05, 09:56
K on alati kahtlane on, maybe pole see niivõrd hästi varustatud versioon, et peksid mingeid updatesi ja asju daunlõudima. Maybe aga on nad kusagilt täkku pannud. Piraatlust ju ometi poed müüma ei hakka.

IndrekL
16.12.05, 17:42
Mm.. mul tuli meelde, et suht ammu sai juba mäng hangitud, aga siiamaani ma ei mõista, miks ma seda vaid 15 minutit mängisin.