Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ma arvan ,et selle mängu
skooriks jääb 3-2 Eesti
kahjux , üle 2 värava me
kindlalt ei löö ,sest see pole
Eestile kombeks kui viimaseid
mänge vaadata. Ainuke kord
kus rohkem kui 2 väravat löödi
oli Egiptuse vastu
Tegelt Holland ongi sama kehva(hea) kui Egiptus.
3:3
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
...ma usun, et Eesti võimalused on praegu paremad kui varem. Zelinski ja Opi on saanud nüüd jälle tükk aega koos mängida ja Zagrebiga mängides jätsid ka ülejäänud mehed päris hea mulje. Usun,et väravas seisab Tibu. Skoori ma igaks juhuks ennustama ei hakka. Loodan igatahes üllatust.
Ei tia kyll kus staadionil mäng on aga kui ikka 50 000-60 000 Hollandi fännikarjuvad seal, siis tuleb neil Eestlastel ikka s**t püksi kyll..
Aga noh, never say never...
Musta kassi pimedas toas on raske näha. Eriti kui teda seal pole. Aga mõned siiski näevad ...
Seekord vaevalt eesti hollandi staaridele erilist vastupanu suudab osutada.Meist sõidetakse üle....kujutaks ette 5:0.enne Lillekülas toimunud esimest hollandiga mõõduvõtmist olin ka täiesti kindel et holland sõidab eestist naljalt üle aga näe näe eesti osutus vähe raskemaks pähkliks.No igaljhul kaotavad nad niikuinii skoor ei ole kõigetähtsam, peaasi et head mängu näitavad.
Kommentaar