Championship Manager.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Millise klubiga te tavaliselt CM-i mängite?
Collapse
X
-
ee..mis mõttes tavaliselt? kui ma mängin, siis ikka nii kaua kui võimalik...s.t kui midagi peesse läheb või kinga saan siis ei hakka uuesti vaid vaatan, kus koht vaba ja tegutsen seal edasi.
Kunagi hakkasin Derbyst pihta, aga sealt sain pärast vist kuut hooaega jalaga tagumikku (jäin PL-s neljandaks ning peale kaht meitritiitlit see enam boardile ei meeldinud), siis veetsin mingi ülemineku hooaja divaris sheffield unitedis ja nüüd u. kümnendat hooaega leedsis, millega olen enam-vähem kõik asjad vahelduva eduga ära võitnud. Aasta on igal juhul 2023
Kommentaar
-
Enamsti korjan conference'st sellise klubi nagu Chester ja punnitan niikaua kuni kinga saan või ära tüdinenPremieri olen kenasti saanud, kuid päris võita pole veel õnnestunud, parimad hooajad sinna 8-10 koha juurde kipuvad jääma.
League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!
Kommentaar
-
Ise mängin esimese mängu alati Newcastle´ga, siis proovin Celticut. Aeg-ajalt Real ja Milan ka. Viimased seepärast, et antud liigades on nad mu lemmikud. Kuigi see aasta peaks vist Chievot proovima. Ja loomulikult Conference. Geograafilistel põhjustel valiks Gateshead´i, kes aeg-ajalt ka Conference`s esineb. Praegu mitte, siis seega Leigh RMI. Mul on nimelt kinnisidee arendada põhjaregioonide jalgpalli. Ja teine asi, mis valikut määrab on et tiim poleks ebasümpaatne. Ükskord seda reeglit rikkusin. Kui CM veel lihtne oli (96/97) ja õde arvas, et päris raske oli CM-ga premieri võita, siis tõestasin, et pole. 100 punni vist täis ei saanud, aga 100 kolli oli kindlalt. Suurim võit oli 9-0 Evertoni vastu. Pärast oli aga paha tunne ja kustutasin selle savegame´i ära. Vot nii.“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
The Special One
Kommentaar
-
Orginally posted by Jaan
. Mul on nimelt kinnisidee arendada põhjaregioonide jalgpalli. Ja teine asi, mis valikut määrab on et tiim poleks ebasümpaatne. Ükskord seda reeglit rikkusin. Kui CM veel lihtne oli (96/97) ja õde arvas, et päris raske oli CM-ga premieri võita, siis tõestasin, et pole. 100 punni vist täis ei saanud, aga 100 kolli oli kindlalt. Suurim võit oli 9-0 Evertoni vastu.
P.S. Niikuinii oli see ManU- sellega olevat praktiliselt võimatu PL-st välja langeda. Isegi minusugune, kes pole CMi näinudki, on niipaljukest kuulnud.Kurat seda teab, äkki on hoopis jumal.
Kommentaar
-
Orginally posted by wal
Orginally posted by Jaan
. Mul on nimelt kinnisidee arendada põhjaregioonide jalgpalli. Ja teine asi, mis valikut määrab on et tiim poleks ebasümpaatne. Ükskord seda reeglit rikkusin. Kui CM veel lihtne oli (96/97) ja õde arvas, et päris raske oli CM-ga premieri võita, siis tõestasin, et pole. 100 punni vist täis ei saanud, aga 100 kolli oli kindlalt. Suurim võit oli 9-0 Evertoni vastu.
P.S. Niikuinii oli see ManU- sellega olevat praktiliselt võimatu PL-st välja langeda. Isegi minusugune, kes pole CMi näinudki, on niipaljukest kuulnud.“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
The Special One
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar