PDA

View Full Version : Fifa 2000



Wuppi
29.08.01, 19:42
Ega te ei oska aidata, kust võiks saada programme, millega muuta Fifa 2000 täiesti ära. Ma tahan teha uue liiga sinna ja soovin sisestada ka selle liiga logo.:segadus:

eston maravilha
29.08.01, 19:45
mul oli mingi editor. aga kuna fifa2000 viskasin välja siis pole ka seda enam. nime ka enam ei mäleta. nii et muud ei oska öelda kui et otsi netist

Wuppi
29.08.01, 19:51
No ma olen otsinud juba mitmeid päevi aga mitte, kui mingit tulu pole saanud.

P.S!!!
Ma soovin ise teha ka staadione, kui see on võimalik.

moochie
29.08.01, 20:01
Vaata www.fifa2001.com.

Kaarel
29.08.01, 20:18
Ilmselt peate silmas FED2000-t. Ma endal update-sin Inglise liiga selle hooaja omaks - meeskonnad, särgid(tõmbasin netis õiges reklaamidega vormid), jne.

Wuppi
29.08.01, 20:27
Ja arvan, et mõtlen seda. Aga soovin teha Eesti liigat. On sul aimu, kust ma võiksin selliseid programme saada.

Kaarel
29.08.01, 20:39
Fed2000 saaksid tõmmata mõnelt fifa mängude lehelt.

Wuppi
29.08.01, 21:00
ega sa täpsemat aadressi ei oska öelda, sest mõnelt aadressilt ei saa ültse kätte ja osa on vigased.

apunkto
29.08.01, 22:09
Mina endale tõmbasin FED2000 leheküljelt www.Fifa2000.net. See on vist parim fifa2000 leht, mis üldse olemas on...

DelPiero
10.02.02, 18:55
samuti põhjalik leht mida ma kasutan on downloads.soccergaming.com Seal ka palju teisi mänge ja palju kõmu tekitand Fed2000

Even
19.11.03, 14:02
Aga ega te ei tea kust saab downloadida Fifa 2000 või 2001. Te ütlete kindlasti \"Tõmba FTP serverist (toru, datanet ja pump)\" seal ei ole neid või lihtsalt ma ei satu õigel ajal ja siis on need juba ära sealt võetud.

zaz
19.11.03, 14:16
minu meelest nagu oli datanetis üleval küll FIFa 2001.....:oih:

Even
19.11.03, 22:25
Datanetis oli jälle mingi puts versioon. Ta ütleb mulle et Inser CD and press OK for appilcation mul ei lähe ükski fifa tööle kui ma tõmban kuskilt iMeshist, Kazaast või kuskilt serverist.

kaala
22.11.03, 22:12
Originally posted by Evu


Datanetis oli jälle mingi puts versioon. Ta ütleb mulle et Inser CD and press OK for appilcation mul ei lähe ükski fifa tööle kui ma tõmban kuskilt iMeshist, Kazaast või kuskilt serverist. vist on ikka nii et fail on vale mitte versioon