PDA

View Full Version : Küsimus



nodisco
03.03.02, 21:32
missuguste näitajatega peab olema arwuti, et CM 01/02 -te
mängida

Jaan
03.03.02, 23:06
Originaalpakend ytleb
- Win 95/98
- Pentium 133
- 16 Mb Ram
- 4 x speed CD-ROM

Highly recommended
- Pentium 233
- 64 Mb Ram (recommended for over 4 leagues)
- 100 % Win 95/98 compatible sound card
Selle esimesega on m2ng ilmselt sigamegaaeglane. Ma m2ngisin m6ni aeg cm00/01-e p166, 48mb arvutiga ja oli yliaeglane, nii et j2reldused tee ise.

Kosk
04.03.02, 09:16
Esimese variandiga läheb mäng ehk käima kuidagimoodi. Ühe hooaja mängimiseks kulub vist umbes 100 tundi kui mitte rohkem:D

Pätu
05.03.02, 13:06
njaaa....... minul op win´2000 ja mul et seda mängu üldse käimagi saada on vaja mingi 128 mb ram'i.... endal P3 320 ram'i aga peaks veelgi parem olema et korraliku posu liigasi võtta

limp
14.03.02, 23:00
käima läheb ka 486 peal,kuid kui alguses loadima hakkab, siis minuarust läks mingi üle tunni kindlalt.Ise mängisin P II 266MHz(tõstetud 300). töötas päris kõbusalt, kuigi jah kaua pidi ootama. ma arvan et miski 400-500mhz sobix kõige paremini ja muidugi rami peax olema min 128.

erxx
17.03.02, 22:28
100 Mhz pentiumiga olen mänginud isegi, aga sellisel juhul ei ole mingeid tõsiseid plaane mõtet seada, sest õige kiiresti tüütab see tohutu venimine ära, hea kui esimesel päeval hooaja esimeste mängudeni jõuad.

Artur
17.03.02, 23:36
Orginally posted by erxx

100 Mhz pentiumiga olen mänginud isegi, aga sellisel juhul ei ole mingeid tõsiseid plaane mõtet seada, sest õige kiiresti tüütab see tohutu venimine ära, hea kui esimesel päeval hooaja esimeste mängudeni jõuad.

Mul on Pentium 166 Mhz, mäng jookseb tõesti suhteliselt aeglaselt. Samas on aeglane mäng ka natukene reaalsem, sest ega sa päriselus ühe päevaga hooaega ära ei tee. Mina olen rahul ning oma kehva arvuti üle ei kurda, annab CM-i mängida küll, Championship Manageri mängimise ajal võid sa ju midagi muud ka teha. Ram'i on mul 64.

dreyd
30.04.02, 11:59
küsimus ka, mis teha kui süsteem on XP ja CM mängu avades ütleb et Win32 not valid:( :(

limp
30.04.02, 19:51
proovi sealt propertiese alt compatibily vms- see pane win98 peale. mul jooxeb küll xp peal imehästi:)

dreyd
30.04.02, 20:10
Originally posted by limp


proovi sealt propertiese alt compatibily vms- see pane win98 peale. mul jooxeb küll xp peal imehästi:)

tänud limp:) , proovime

Noonik
30.07.04, 02:22
Niih
Küsimuse teema leidsin kuhu küsimuse postitan
Mul on Sims Superstar ...
Installin kõik korralikult ära aga mäng katkeb laadimisel ära ... milles võib jama olla?

Devil
30.07.04, 02:59
piraat :)

Noonik
30.07.04, 14:43
Originally posted by Devil


piraat :)



Seda kindlasti ... aga kuidagi peab see ju tööle minema. :D

Devil
30.07.04, 16:30
Originally posted by Noonik



Originally posted by Devil


piraat :)



Seda kindlasti ... aga kuidagi peab see ju tööle minema. :DArvuti vastab kvaliteedinõuetele? Piraat selles mõttes, et järsku on piisavalt sitt piraat ning ei lähegi tööle ehk siis praakpiraat.

Noonik
30.07.04, 17:03
Arvuti vastab küll nõuetele ;)
Ehk on kräkk halb vms. ei oska paremat otsida kah.
Kusjuures mul oli Euro 2004\'ga sama jama. Küsisin foorumist abi ja õeldi kust ma saan tõmmata korraliku kräki. ... mäng läks tööle :)

Devil
30.07.04, 18:57
Originally posted by Noonik


Arvuti vastab küll nõuetele ;)
Ehk on kräkk halb vms. ei oska paremat otsida kah.
Kusjuures mul oli Euro 2004\'ga sama jama. Küsisin foorumist abi ja õeldi kust ma saan tõmmata korraliku kräki. ... mäng läks tööle :)hakka siis korralikku kräkki tõmbama, praak ei käi ju kuhugi :)

raunoten
30.07.04, 20:09
aga kas kuskilt internetist selle täisversiooni ei saaks :D

Noonik
30.07.04, 20:59
Originally posted by raunoten


aga kas kuskilt internetist selle täisversiooni ei saaks :D

Ma sain selle kunagi Datanetist ... enam seda pole seal