Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ehh.. Ma Olen liiga õnnelik selle Eesti koondise võidu üle, et mõtlesin, et läheks kohe vastu neile!!! Sellepärast küsingi, et millal nad siis tagasi tulevad.
Me uurime seda asja ja kui teada saame ,miilal nad tulevad siis peaks ikka tervitama küll. See oleks JH- la püha kohus. See ju Arnol esimene võit ja veel õite magus.
Mõelgem juba mõned mõnusad tervitused loosungiteks
ja siis kõik üheskoos lennujaama.
Me uurime seda asja ja kui teada saame ,miilal nad tulevad siis peaks ikka tervitama küll. See oleks JH- la püha kohus. See ju Arnol esimene võit ja veel õite magus.
Mõelgem juba mõned mõnusad tervitused loosungiteks
ja siis kõik üheskoos lennujaama.
Hea mõte jah! Kunn, aga kas mitte Arno oma esimeses viies mängus mitte kordagi kaotusekibedust ei tundnud?Kõik need ometi viigid ei olnud, või olid? Oh seda mälu, mälukest
Kuulge "statistikud"! No ma saan aru, et K6rg6stan ja Hong-Kong pole just Maailma k6ige tugevamad meeskonnad aga v6idud nende üle (1:0 ja 2:1) väärivad siiski mäletamist
mingi loosungite värk võiks ju küll olla oleks seff... Ja noh ikkagist nagu.. Saudi-Araabia vastu aga ma pole ikka aru saanud, kes lõi teise värava.. kas Opi või Zelinski??, et nagu kas tuleb kirjutada 2 eri loosungit Operist ja Zelinskist või siis ühe?? aint Zelinskist.. EPL-is FC Floras oli, et värava lõid nad mõlemad, aga spordiuudistes ja siin selle eest, et Zelinski lõi mõlemad.. Kahtlane värk
niih... kas mina olen ainuke tark kes avastas et nad jäävad sinna 18 märtsini
väike quote flora lehelt:
"Kolmapäeval, 6. märtsil lendab FC Flora esindusmeeskond Itaaliasse, kuhu jääb treeninglaagrisse kuni 18. märtsini"
oled vist ainuke tark jah, aga sellegipoolest ei tea me täpselt, millal nad tagasi tulevad... noh, näiteks kellaaega me ei tea juu
aga õnneks on see välja uuritav tavai, minu poolt hetkeks kõik!!
oota...
väike quote flora lehelt:
"Kolmapäeval, 6. märtsil lendab FC Flora esindusmeeskond Itaaliasse, kuhu jääb treeninglaagrisse kuni 18. märtsini"
Fc Flora esindusmeeskond?? mis mis?? ce n'est pas notre koondis... c'est Fcf
Otsime siiski Eesti koondise esindusmeeskonda
Kuulge "statistikud"! No ma saan aru, et K6rg6stan ja Hong-Kong pole just Maailma k6ige tugevamad meeskonnad aga v6idud nende üle (1:0 ja 2:1) väärivad siiski mäletamist
T6si ta on, et v6iduta j2i Arno eelmisel a-l, enne seda ikka midagi tuli
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's onTV RUSSELL: Not yet.. (Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar