Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Käsi kullas või Pehrsson mullas?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• -RoMaRiO-
    replied
    Ka eilsest raadiointervjuust jäi kõlama huvitav mõte. Väidetavalt olla varemgi seda öelnud, aga endal kahe silma vahele jäänud. Ehk Pehrssoni üheks suurimaks eeskujuks treenerina on Mourinho. Pohlaku väljaütlemised Mourinho suunal on kardinaalselt erinevad olnud. Huvitav vastuolu.

Leave a comment:

• ööö
    replied
    Kuulasin eile raadiost hr.Pehrssoni intekat 20.00 spordist ja sellist kukke jalka treeneritest,kes on meie vägesid juhatanud,pole varem juhtunud kuulama.Ma olengi parem,kui Rüütli ja ma ei kahtlenud hetkeski,et mind tagasi valitakse.jne...Tüüpiline Karlsson.Jõudu edasiseks.

Leave a comment:

• Vask
    replied
    Algselt postitas Shaq Vaata postitust
    Mulle meeldiks selline peatreener, kes suudaks standardolukordadest midagi ohtliku luua.
    Mängiv treener Konstantin Vassiljev?

Leave a comment:

• Shaq
    replied
    Mulle meeldiks selline peatreener, kes suudaks standardolukordadest midagi ohtliku luua.

Leave a comment:

• Külaline
    Guest replied
    Ei tea sellest Pehrssonist midagi....
    Minu arvates võiks meil olla hoopis treenerite nõukogu:
    Puštov - esimees, füüsilise ettevalmistuse treener - Rooba, taktika geenius - Hurt, treener portfellita Koser, strateegia eest vastutaks Lillevere.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Pehrsson on nüüd küll hetkel parim võimalik valik. Mängijate üldine kvaliteet on nii madal, et finaalturniiridest pole põhjust unistada. Eesti treenerid peaksid kõigepealt olema suutelised piisavalt kõrge taseme noormängijaid koolitama, kes suudavad välisklubides konkurentsivõimelised olla - ja alles seejärel mõtlema rahvuskoondise peatreeneri ametist.

Leave a comment:

• terrorwheel
    replied
    Mina olen hetkel Pehrssoniga päris rahul, taktikaliselt on ju näha olnud, et asjad on paremaks läinud, rünne pole siiani veel päris see, aga üldpilt on viisakas, pluss materjal, millega tööd teha pole sama, mis Rüütli ajal, Rüütlil olid pea kõik mehed välisliigades, Pehrssonil on suurem osa Premiumi mehed ja ega see play off'idesse saamine oli üks õnnelik juhus kah. Neid kääbuste vastu feilitud mänge Pehrssoni kraesse ei paneks, pigem nendel puhkudel mehed platsil põlenud. Ja alternatiivid tõesti puuduvad, ei usu mina, et Reimist üldse enam A-koondise peatreenerit saab, meistriliiga treenerid jäävad taktikaliselt nõrgaks, ainult Terehhovi kohta on veel pisut vara midagi öelda. Ainsad eestlastest kandidaadid võikski praeguse põhjal tulevikus olla Terehhov ja Hurt, Hurdaga on muidugi nii ja naa, aga noor treener alles.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Päriselt, Martin?
    Muidugi. Parimad on tõenäoliselt alati aste kõrgemal ja ülejäänud on veel lahjemad ning ebaküpsemad. Seal saab ehk ainult mingeid põhitõdesid taguda.

Kusjuures, need põhitõed peaks A-koondisest ülevalt alla tulema. Tulevad?

Algselt postitas metssiga Vaata postitust
    aga mille põhjal on võimalik siis hinnata? millised need kriteeriumid siis on või kuidas peaks siis hindama, kui tulemustel pole tähtsust?
    Ma pole öelnud, et tulemusel pole tähtsust. Kuid lisaks sellele, just need, mida ehk skint kirjeldas (koondis areneb, taktika areneb, statistikapoisid/-programmid arenevad), the intangibles on inglise keeles sõna.

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    Algselt postitas Martin Vaata postitust

See on jutt aiaaugust ja ei puutu üldse asjasse, Eesti noortekoondise põhjal ei ole midagi võimalik hinnata.
    aga mille põhjal on võimalik siis hinnata? millised need kriteeriumid siis on või kuidas peaks siis hindama, kui tulemustel pole tähtsust?

Leave a comment:

• El President
    replied
    Pehrssoni saldos on ka väärt võit Sloveenia üle, lisaks sõpakad Islandi, Norra ja Soomega, kusjuures viimane neist oli MMiks kõrgema asetuse saamiseks oluline mõlemale.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Martin Vaata postitust
    Eesti noortekoondise põhjal ei ole midagi võimalik hinnata.
    Päriselt, Martin?

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Marino ja Leedu on ju tõesti ülim konkurents..

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Ma pole küll rootslase suurim fänn, aga praegu on ta ikka pika puuga parim valik sellele kohale. Võrreldes alternatiividega igatahes. Filosoofi, taktikaliselt paindumatut Kristalit ja noortekoondistega järjepidevalt pakke vastu võtvat Reimi küll niipea A-koondise eesotsas näha ei tahaks. Neist ilmselt jalkaliidu jaoks reaalseim variant on hetkel Reim.

Tema on aga suutnud viimases kahes valiksarjas viiki mängida San Marino ja Andorraga. Saanud rämedad 0:8 ja 1:7 pakid Taanilt ja Sloveenialt. Lisaks kaotanud sõprusmängudes 0:4 ja 0:6 Valgevenele ja Prantsusmaale. Lisaks ei tundu ta ka taktikaliselt kõige teravam pliiats olevat.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Algselt postitas skint Vaata postitust
    Kamoon, Martin, me oleme 7-4-7, me oleme 4. potis, koondis areneb, taktika areneb, statistikapoisid/-programmid arenevad, Meistriliiga areneb - rohkem ei olegi vaja tahta. Halleluja.
    Iroonia on kohatu, kuid...

Milles see koondise või taktika areng näiteks väljendub? Seitseme või kaheksa mehega suudab San Marino ka taga suht adekvaatse hoida, kuid ründetegevust pole ju ollagi.

Ma umbes nii saan aru, et Teitur tõi kaitse, Arno filosoofia, Tarmo ründe, vahepeal oli romb kah, kuid mis siis nüüd?

Algselt postitas metssiga Vaata postitust
    jep. reim möllab ulme tulemusi ja arengut oma noortepuntidega....
    See on jutt aiaaugust ja ei puutu üldse asjasse, Eesti noortekoondise põhjal ei ole midagi võimalik hinnata.

Algselt postitas eika Vaata postitust
    las eestlased koguvad vähe kogemusi.
    Kas koondise treenerina ei saaks rohkem kogemusi koguda nagu?

Leave a comment:

• riivo.94
    replied
    Need on ju lihtsalt trollid, kes arvavad, et Eesti peaks olema alati ülimas konkurentsis sees ja kui ei ole, siis on kohe treener süüdi.

Leave a comment:

Working...
X