Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Käsi kullas või Pehrsson mullas?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• -RoMaRiO-
    replied
    Eestis ei suudeta jätkuvalt mõista, milline on meie stardipositsioon. Ei suudeta mõista, et Rüütli play-off tsükkel ei olnud asjade loomulik käik, vaid üheööliblikas, mis tekkis väga paljude asjade kokkulangemisel ning mis ei olnud kuidagi seotud meie üleöö tekkinud meisterlikkuse või geniaalsete taktikaliste lahenduste koosmõjul.

Jalgpallurite taset näitab esiteks see, millises liigas igapäevaselt mängitakse ning see kui palju selle eest raha teenitakse. Jah, suures jalgpallis on erandeid, kuid üldjoontes on liiga tugevus ning palganumber omavahel tugevas seoses. Kahtlen sügavalt, et mõne Euroopa jalgpalliriigi koondislaste keskmine palk on väiksem kui eestlastel (kui kääbusriigid välja jätta).

Meil on ainult Klavan. Rohkem ei ole meil jalgpallureid, kes Euroopas mingilgi tasemel mängiks. Vassiljev võib ju Eesti koondises ebajumala staatuses olla, aga ta ei ole suutnud isegi 3nda järgu Euroopa klubides märkimisväärset rolli kanda. Selle materjali pealt on veidi palju enamat loota kui meile praegu pakutakse.

Leave a comment:

• Piksenool
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Kuna Levadia Kristalit lahti ei lasknud, siis "Järvela Levadia peatreeneriks"-särk jäi tegemata. Aga "Järvela koondise peatreeneriks"-kampaania peaks küll ära tegema.
    Peale tänast lastakse...

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Ma saan aru, et eeldatigi, et keegi Meistriliigast (või Reim) nüüd 2014-2015a näitab tulemusi ja vahetab rootslase välja. Aga selle asemel on viimase kahe aasta saldo: Prins on nüüdseks ETV abikommentaator, Kristal ei suutnud Levadiat Euroopas sellel aastal isegi põhjaiirlastest mööda viia (ja aasta enne seda saadi tšehhildelt ostustavas mängus übersaun), Reimi u21 saldo on 5 valikmängu / 2 viiki (sh san marinoga) / väravatevahe 4-19, Hurt tundub meh ja Terja alles alustas. Etnoh, selles plaanis võib rootslane möllata küll. Üldiselt ju vahet pole, Pehrssoni tulemused on enamvähem ja las eestlased koguvad vähe kogemusi.
    Kuna Levadia Kristalit lahti ei lasknud, siis "Järvela Levadia peatreeneriks"-särk jäi tegemata. Aga "Järvela koondise peatreeneriks"-kampaania peaks küll ära tegema.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Pohlaku 7-4-7 korrutamine on päris tüütu. Lugeda sõpakate võite saavutuseks, kui valiksarjas end totaalselt täis lastakse.. nojah.

Leave a comment:

• eika
    replied
    Algselt postitas Martin Vaata postitust
    Ei näe ühtegi põhjust, miks keegi MList (või Reim või Rüütli jms) ei teeks sama hästi. Mis sild?
    Ma saan aru, et eeldatigi, et keegi Meistriliigast (või Reim) nüüd 2014-2015a näitab tulemusi ja vahetab rootslase välja. Aga selle asemel on viimase kahe aasta saldo: Prins on nüüdseks ETV abikommentaator, Kristal ei suutnud Levadiat Euroopas sellel aastal isegi põhjaiirlastest mööda viia (ja aasta enne seda saadi tšehhildelt ostustavas mängus übersaun), Reimi u21 saldo on 5 valikmängu / 2 viiki (sh san marinoga) / väravatevahe 4-19, Hurt tundub meh ja Terja alles alustas. Etnoh, selles plaanis võib rootslane möllata küll. Üldiselt ju vahet pole, Pehrssoni tulemused on enamvähem ja las eestlased koguvad vähe kogemusi.

Leave a comment:

• metssiga
    replied

Ei näe ühtegi põhjust, miks keegi MList (või Reim või Rüütli jms) ei teeks sama hästi. Mis sild?
    jep. reim möllab ulme tulemusi ja arengut oma noortepuntidega....

Leave a comment:

• gd77
    replied
    Keegi võiks mingid Perhssoni suured saavutused ette lugeda ja ma ei mõtle tulemusi.
    Mis asjad veel saavustena kirja läheksid?

Leave a comment:

• skint
    replied
    Kamoon, Martin, me oleme 7-4-7, me oleme 4. potis, koondis areneb, taktika areneb, statistikapoisid/-programmid arenevad, Meistriliiga areneb - rohkem ei olegi vaja tahta. Halleluja.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Keegi võiks mingid Perhssoni suured saavutused ette lugeda ja ma ei mõtle tulemusi. Ei toeta seda otsust ja veel vähem Oti pakutut, et võiks veel pikemalt (http://www.ohtuleht.ee/687270/ott-ja...20-aasta-emini). Minu jaoks on olnud suht puine valik.

Leave a comment:

• Marek_T
    replied
    Ei näri läbi seda hala. Rüütli ajal käis jutt, et miks noori koondisesse ei võeta. Nüüd on viimase paari aasta jooksul koondises kanda kinnitanud Mets, Antonov, Kallaste, Pikk; oma võimalused on saanud Avilov, Alliku, Subbotin, Artjunin, Gussev, Anier noorem jne jne. Lisaks on katsetatud ka suurt hulka erinevaid vanu hobuseid ja kõikvõimalikke puujalgasid. Olemasolevast materjalist enamvähem optimaalne koosseis on välja sõelutud ja see kooslus peab toitma, tahame või ei taha. Mängude saldole ei ole varasemate aegade võrreldes suurt midagi ette heita, omad kõrgpunktid ja häbiväärsed madalseisud on ära kogetud.

Kuidagi ilgelt kiiresti on meil harjutud tahtma igasuguseid asju. Ma pakun puusalt, et Euroopa keskmike hulka kuuluvat või pürgivat rahvuskoondist ei tehta niisama kähku valmis nagu peldikupaberisabad asendusid burgeriputkadega või Moskvitšid Datsun Cherry'dega.

Maitea, "Rüütli viis meid ju pleioffi" hümni foonilt olin isegi Pehrsson-persooni suhtes mingi hetk jube kriitiline, aga no kui reaalselt vaadata... Kuskohast see õudne hüpe oleks pidanud praeguseks tulema? Premium Liiga poisid on koondises ennast ületanud niigi, minu meelest. Selles, et erinevad ja "raudne-koondisematerjal-ju" noorpallurid oma kupli all igasuguseid asju ette kujutavad, ei oska ma küll kuidagi toda rootslast süüdistada.

Paras proovikivi on uue alagrupi näol ees ootamas. Meie kasutadaolevat materjali vaadates ei saa ma küll öelda, et ma kellegi peale vihane saaksin olla, kui korralikult põrume. Iga eduhetk on aga seda väärtuslikum.

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    eks see ikka ole kodumaise alternatiivi puudumine, lisaks see, et midagi väga valesti mees teinud polegi.töö on ju tellija materjalist koondise puhul.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    4 aastat ongi täiesti paras aeg sildtreeneri jaoks.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Arendame ja värki noh.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Jalgpalliliit pikendas koondise peatreeneri Magnus Pehrssoniga lepingut kuni 2017. aasta lõpuni.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Vest on peeruga jutule saanud ja valitakse tema äranägemise järgi ojamaade ja liivakute asemel gusseveid koondisesse otseloomulikult tuleb lepingut pikendada, järgmise mehega jälle vaja alguses muretseda ju muidu

Leave a comment:

Working...
X