:Kui Astrid Lindgren rabaks vutiajakirjaniku rasket tööd, oleks esmaspäevases Õhtulehes ilmunud midagi sellist:

Karlsson läheb spermapanka. Kaasas kaks sõpra, kes soovivad samuti oma panuse genofondi anda. Kuna eelmine kord läks poisil törts nihu, siis täna on ta tahtmist täis end tõestada. Loobib suuri sõnu ja lubab kõigist kõige rohkem milliliitreid toota. Siht silme ees, haarab Vaasalinna poiss retseptsiooni-Reelika käest läbipaistva topsi, riiulist kulunud Sekseri ja sammub protseduurituba nr 3 poole.
Keeranud ukse lukku, laseb Karlsson oma propelleriga püksid enesekindlalt räbadele ja asub tööle. Vasakuga lappab läbi 90'date erootiklaklassika ja paremaga annab hoogu juurde. Kõik tundub õige olevat, tuju tõuseb, kulminatsioon on juba kohe-kohe käes, aga siis jõuab vana jälle ja jälle viimase lehekülje mees-otsib-meest rubriigini ja nagu külma duššina lükkavad sinna trükitud keskealiste härrade klantspildid ta tee algusesse tagasi.
Vaikselt hakkab käsi ära väsima ja ajakiri ammendama, aga Lennuameti suurim nuhtlus ei jäta jonni. Muudkui uhab ja lappab, uhab ja lappab. Kuniks sooloürituse katkestab tagasihoidlik, aga nõudlik koputus uksele. Reelika annab teada, et järgmised kliendid soovivad tuba kasutada.
Väikevend Svantega koos retseptsioonis ootav Läti sõber ei suuda uhkust enda kõrval laual oleva kahe täis topsiku suhtes varjata. Karssoni väljudes ulatab ta topsid Reelikale, saades hea töö eest vastu tahvli Kalevi šokolaadi ja mitmetitõlgendatava naeratuse. Alles siis märkab ta põhjanaabri väsinud käes tühja anumat. "Mis juhtus? Kas panid JÄLLE tühja Karlsson?" pahvatab lätlane, püüdmatagi oma üleolekut varjata.
Karlsson vastab üllatava enesekindlusega:
"Olen esitusega väga rahul. Esimese poole tegevus oli ilmselt mu kahe ja poole kliinikus käidud aasta parim. Terve protseduuritoas veedetud aja, aga eriti just esimesel poole sellest nappis mul võimaluste realiseerimisel paraku nii õnne kui ka kvaliteeti. Esituse poolest võinuks resultaat olla minu jaoks väga meeldiv."
- "Vahetanud kätt või toonud endale eestoast ajakirju juurde? Või nagu meil Riias öeldakse: muutnud taktikat?!"
"Parem käsi oli minu silmis hetke tugevaim. Kontrollisin tehnikat ja tegin lehti keerates õigeid asju ning seetõttu tahtsingi sama kätt lõpuni hoida. Täitsa lõpus proovisin, kas eelmine kord efektiivsem olnud käsi suudab seda uuesti, aga seekord ei õnnestunud."
Leave a comment: